20
jul
Seneste opdatering: 20/7-14 kl. 1957
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dale Hurd fra den kristne kanal CBN har rapporteret fra Norden og Europa mange gange og taget noget af det stof op europÊpiske TV journalister lader ligge. Hans sÊrlige interesse for Sverige skyldes, at hans farfar udvandrede til USA fra Kalmar i SmÄland. To gange en times radio. Red Ice  radio er en svensk online radio. Man hÞrer Henrik Palmgren, jeg kendte ham ikke, men han er god.

“För sent för Sverige att bli ett normalt land”

Kendere ved, at Merit Wager – finlandssvensk debattör som innehade uppdraget som Medborgarnas flyktingombudsman – er en af dem i Sverige, der er allerbedst at fĂ„ forstand af pĂ„ omrĂ„det. Som ikke rigtig svensk taler hun lidt mere frit samtidigt med at hun har en lille stemme pĂ„ Svenska Dagbladet. Hun har lige pĂ„ sin blog haft en lang reportage i fem dele om det svenske asylsystem, om misbruget af det og om asylhjemmenes belastning for den svenske befolkning, de er naboer til. Hela Blinkarp lilla stjĂ€rna- texten i ett dokument.

Det nedslÄende ved at lÊse den, er at det er som at lÊse den tidligt afdÞde lÊge Eva Bergqvist for over tyve Är siden.  Bergqvist blev udelukket fra Moderaterna for at beskrive asylvirkeligheden usminket i sin Fri Information. Intet har Êndret sig undtagen til det meget vÊrre. Det gÞr en afmÊgtig som betragter, men det gÞr én ogsÄ vred, det kan jeg fÞlge Merit Wager i.

Merit Wager har valgt at blive i Sverige og kĂŠmpe, og hun har en stor lĂŠserkreds, ikke stor nok, jeg selv kan holde ti Ă„rs dag i Ă„r fra da jeg med en vis lettelse forlod Sverige fysisk. Jeg siger ikke “fejre”, ogsĂ„ nĂždvendige skilsmisser gĂžr ondt, men jeg kan se ti Ă„r efter, at jeg var mere fremsynet, end jeg selv anede. Det var ikke gĂ„et. Mit forhold til Sverige var efter Ă„rtier blevet som et dysfunktionelt ĂŠgteskab.

Merit Wager har i gĂ„r og i dag to artikler, som jeg meget kan anbefale hvis man synes, man tĂ„ler temperamentet i varmen. Syriska asylsökande: ”They come to the Sweden because the Sweden promise everything for them: the house, the money, the school. That is why they come.” og Och snart Ă€r det val igen #9: Ett av de mer huvudlösa förslagen pĂ„ lĂ€nge.

Varför beter sig svenska politiker som de gör? Jag har funderat i Ă„ratal men jag förstĂ„r inte det. Allt fler har börjat undra och frĂ„ga, de förstĂ„r inte heller. Det hjĂ€lper inte lĂ€ngre alls vilka partier man röstar pĂ„, det spelar ingen roll. Man kan lika gĂ€rna slĂ€nga ner lappar och dra en ur en hatt och sĂ„ rösta pĂ„ det parti vars namn stĂ„r pĂ„ lappen. Det Ă€r för sent för Sverige att bli ett ”normalt” land (och dĂ„ jĂ€mför jag med Norge, Danmark och Finland i första hand). Sverige fjĂ€rmar sig frĂ„n dem och frĂ„n resten av EU med sin helt verklighetsfrĂ€mmande syn pĂ„ asylinvandring och pĂ„ sitt folks och sitt lands framtid.

Peter Hitchens: Aggressoren i Ukraine er EU og USA

Der er selvfĂžlgelig mange sandheder om det, men i vestlige medier ser man helst bort fra EU og NATO’s egen rolle i det, der set fra Moskva har lignet en inddĂŠmning og omringning. Dumt og helt unĂždvendigt. Rusland skulle have vĂŠret en naturlig, europĂŠisk allieret efter 1991, nu har vi givet russerne al mulig grund til at kaste sig i armene pĂ„ en gadedreng som Putin.

There is no doubt about who they were. In any war, the aggressor is the one who makes the first move into neutral or disputed territory. And that aggressor was the European Union, which rivals China as the world’s most expansionist power, swallowing countries the way performing seals swallow fish (16 gulped down since 1995).

Ignoring repeated and increasingly urgent warnings from Moscow, the EU – backed by the USA – sought to bring Ukraine into its orbit. It did so through violence and illegality, an armed mob and the overthrow of an elected president. I warned then that this would lead to terrible conflict. I wrote in March: ‘Having raised hopes that we cannot fulfil, we have awakened the ancient passions of this cruel part of the world – and who knows where our vainglorious folly will now lead?’

Now we see. Largely unreported over the past few months, a filthy little war has been under way in Eastern Ukraine. Many innocents have died, unnoticed in the West. Neither side has anything to boast of – last Tuesday 11 innocent civilians died in an airstrike on a block of flats in the town of Snizhne, which Ukraine is unconvincingly trying to blame on Russia.So PLEASE do not be propagandised by Thursday’s horrible slaughter into forgetting what is really going on. Mourn the victims… but don’t turn one tragedy into a global catastrophe

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Jeg troede jeg var hÄrd, men jeg fik alligevel tÄrer i Þjnene, da jeg lÊste om det nedskudte fly over Ukraine. En forfÊrdelig forbrydelse. De ansvarlige er naturligvis Rusland og Putin. Verden bliver mere og mere syg.

Da Capo
Da Capo
7 years ago

Angelas barnatro “…inget Ă€r för sent, vare sig i Sverige…” Jo, Angela, det Ă€r definitivt kört för Sverige, eftersom repatriering inte stĂ„r till buds. Ett nytt Sverige, till oigenkĂ€nnlighet förvandlat, kommer fram pĂ„ 2100-talet att framtrĂ€da med en mer och mer mörkhyad, afrikan-/arabiserad befolkning med ty sjunkande intelligensnivĂ„ – och vare sig vĂ€gen dit eller dĂ€refter kommer att bli angenĂ€m. Endast de verkligt rika kan köpa sig fria frĂ„n elĂ€ndet (gated communities t.ex.). ————————————- Citat Fredrik Reinfeldt, statsminister – Invandring berikar Sverige. Det Ă€r ett vĂ€ldigt viktigt vĂ€rde att mĂ€nniskor kan komma till Sverige och leva pĂ„ vĂ„r vĂ€lfĂ€rd, och… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Hvis nogen havde studeret MIN ungdom ( God forbid !) havde han sandsynligvis ogsĂ„ nĂ„et den konklution at jeg var en ”rod’ fra Århus’s gader … det har ikke forhindret mig i 35 Ă„r senere at nĂ„ til en rimelig god forstĂ„else af hverken Ă„rsagerne til vestens truende selvmord eller Einsteins relativitetsteori …mĂ„ske tvĂŠrtimod .
Det jeg prĂžver at sige er at den vestlige afsky for Putin som personlighed delvist er et resultat af den samme normative indoktrinering som leder i retning af vestens undergang som selvstĂŠndig kultur .

Jacob A
Jacob A
7 years ago

Det helt og aldeles modsatte af noget absurd er ofte OGSÅ absurd.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Mikael Jalving fra Radio24syv “Danmarks Röst” pĂ„ Red Ice Radio fra 2013:

https://www.youtube.com/watch?v=GAvAo0vQ19U

Red Ice Radio – Mikael Jalving – Hour 1 –
Absolut Sweden: A Country Undergoing Change

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

“Michael Jalving is a Danish commentator, writer, lecturer and political debater. He writes for Jyllands Posten, which a few years ago published the famous Muhammad cartoons, which led to international controversy and burning of embassies. The newspaper announced that this publication was an attempt to contribute to the debate regarding criticism of Islam and self-censorship. Jalving previously published the book “Me and Muhammad” but he is best known in Sweden for his book, “Absolute Sweden – a country undergoing change,” which we’ll discuss in this program. The book is critical of mass immigration and takes a deeper look at the… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  steen

Selv tak 😉

Ja, jeg ved godt den er lidt gammel, men jeg tĂŠnkte, at den netop
kunne vĂŠre interessant, fordi der refereres til den i dette Red Ice
Radio-program med Dale Hurd og pga. Mikael Jalving og hans hĂžjaktuelle
“Danmarks Röst”-programmer om svenske forhold.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Ingrid Carlquist har i Þvrigt ogsÄ vÊret gÊst pÄ stationen:
( pÄ telefon fra KÞbenhavn )

https://www.youtube.com/watch?v=eu6VPTI3qNQ

Red Ice Radio – Ingrid Carlqvist – Hour 1 –
State Controlled Press in Sweden & Mass Immigration

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

DesvĂŠrre mangler anden del ( Hour 2 ) i begge tilfĂŠlde –
meget mystisk 😉

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Det er aldrig forsent hverken i Sverrige eller i Rusland . Det forekommer lidt SNOBBET nĂ„r Hichins bruger ordet gadedreng om Putin , som mĂ„ske bare prĂžver at undgĂ„ at komme under vestlig indflydelse ,en indflydelse som helt sikkert vil includere den samme kulturelle ensretning som har hjernevasket flertallet i de vestlige befolkninger til at tro pĂ„ den politiske korrektheds dogmer . Det vil Putin ikke , og hermed redder han en stormagt som nu er en Nationalstat og ikke et imperie , fra at rĂ„dne op indefra . GĂžr DET ham til en ”gadedreng” ? TĂŠnk over det :… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Ole Burde

Jag hĂ„ller fullkomligt med dig; Ole Burde, inget Ă€r för sent vare sig i Sverige eller Ryssland. Jag vet inte vad “gadedreng” betyder och man kan tycka vad man vill om Putin men vi fĂ„r vara tacksamma att han finns och hĂ„ller emot de krafter som vill rasera vĂ€st och sedan övriga vĂ€rlden. Du har rĂ€tt i att Ryssland Ă€r det omvĂ€nda Sverige och för övrigt alla lĂ€nder i vĂ€st. Jag sĂ€ger det igen Sverige Ă€r bara först ut pĂ„ banan och skall bli nĂ„got sorts “skolexempel” för övriga vĂ€st. Politikerna sĂ€ger samma saker i alla parlament, hĂ„ller samma tal,… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
7 years ago
Reply to  Angela

Har sett uppgifter om att kropparna i det nerskjutna planet mÄste ha varit döda i flera dagar eftersom förruttnelseprocessen redan var igÄng. Vilket tyder pÄ en false flag av nÄgot slag. Vilka som ligger bakom och av vilket syfte fÄr vÀl framtiden utvisa.