1
aug
Seneste opdatering: 1/8-14 kl. 1644
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dana Bar On is a 26 year old Israeli girl who lives on a Kibbutz two kiloemeters from the Gaza border. Dana and her family have endured hundreds of Kassam rocket attacks since 2005.

Danmarksbaskningen er tilbage

Danmark er den brune fare igen! Alle der husker 00’erne, har savnet de regelmĂŠssige tĂŠsk fra reservatet. HĂ„kon Arvidsson, Lars Dencik, Drude Dahlerup og alle de andre aldrende rĂžde med deres pĂ„ det tĂžrre, der skrev sĂ„ pĂ„faldende ens mellem 2001 og 2011. DesvĂŠrre varer det nok kun til det svenske valg er ovre, men sĂ„ kommer det igen i 2015. Den gamle maoist og kommunist Robert Aschberg i Danmark har blivit ett arrogant land, der i virkeligheden er beregnet pĂ„ de ulydige, der overvejer at stemme pĂ„ Sverigedemokraterne. Aschberg spionerer sammen med Researchgruppen pĂ„ islam- og indvandringskritiske svenskere.

Meyer och hans familj Àr humoristiska, frisinnade och glada mÀnniskor. Typiskt danska alltsÄ, som danskarna var förr i vÀrlden, dÄ Danmark var ett fritt och gemytligt och öppet land.Men de senaste Ären har det hÀnt nÄgonting med Danmark, som hÄller pÄ att bli ett slutet, arrogant och frÀmlingsfientligt land.

Danskar med utlÀndska partners flyttar till Malmö, eftersom det Àr svÄrt att fÄ uppehÄllstillstÄnd. Romer utvisas i strid med EU-direktiv om fri rörlighet. Icke EU-medborgare mÄste ha jobb med en Ärslön pÄ nÀrmare en halv miljon svenska kronor för att fÄ bo i landet.

Redan i dag har Danmark den hÄrdaste sÄ kallade utlÀnningspolitiken.i Europa. I gÄr avslöjade Danmarks Radio att det tidigare liberala regeringspartiet Venstre (som vÀntas bilda regering igen, efter nÀsta Ärs val) har planer pÄ att sluta landet ytterligare.Enligt ett internt arbetspapper som lÀckt till dr.dk ska utlÀnningar sÀrbehandlas, beroende pÄ vilka lÀnder de kommer frÄn.

Afghanistan Has Cost More Than the Marshall Plan

Man skal tĂŠnke sig om inden man bliver soldat i en hĂŠr under en ‘aktivistisk regering’. I nogle dele af verden er det ligegyldigt hvad vi gĂžr, det bliver kun vĂŠrre. Tyskland rejste sig fra asken pĂ„ 15 Ă„r, i Afghanistan og MellemĂžsten er milliarderne sevet direkte ned i Ăžrkensandet og de dybe lommer. De vil ogsĂ„ hellere flytte ind i et nĂžglefĂŠrdigt demokrati i Europa, og det skal  de have lov til de stakkels pus, mener vores regeringer.

Eftertanken har da ogsĂ„ meldt sig. Vestlige politikere: Interventionen i Libyen var en stor fejl og I’m afraid the bitter truth is Iraq and Libya were better off under the tyrants toppled by an arrogant and naive West og Indsats i Helmand var helt forfejlet.

Noget tyder pÄ, at hvis man er i tvivl, sÄ skal man lade vÊre. Problemet var, at de ikke tvivlede, selvfÞlgelig skulle Mubarak og Muammar Gaddafi, der endelig var blevet en vestallieret og betalte Sakozys valgkamp i 2007 med 42 mio. pund, vÊltes.

Det kan nok vĂŠre at Sarko’s Mirage jagere snĂžd ham. SelvfĂžlgelig skulle Afghanistan have demokrati og ligestilling. Fra gode, naive viljer kommer meget ondt. Stakkels dem der har lagt soldater til. Tidligere vicedirektĂžr i Verdensbanken Sven Burmester har sagt: “Islam er en syg og fejlslagen kultur. Lad os vende os imod de lande, der vil og kan leve.” Islam er kaos og ballade, vend ryggen til og hent dem frem for alt ikke til Europa, de der endnu kan nĂ„ at undgĂ„ det. Til det sidste mĂ„ man sige: “Hvad skulle politikere dog gĂžre uden de problemer, de selv skaber?” SĂ„ var der ikke nogen tilbage at lĂžse og leve af.

The U.S. has now spent more on the reconstruction of Afghanistan than it spent on the Marshall Plan, which resuscitated Europe after World War II, according to a special inspector general.The Marshall Plan delivered $103 billion in today’s dollars to 16 European countries between 1948 and 1952. That has now been topped by congressional appropriations for reconstruction in Afghanistan, which so far have come to $109 billion in today’s dollars. The difference: The Marshall Plan helped Europe get back on its feet, while Afghanistan is a chaotic mess.The Marshall Plan comparison is the most striking fact in a depressing, 259-page quarterly report (pdf) to Congress issued July 30 by John Sopko, the congressionally appointed special inspector general for Afghanistan reconstruction. Afghanistan Has Cost the U.S. More Than the Marshall Plan

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

…Venstre (som vĂ€ntas bilda regering igen, efter nĂ€sta Ă„rs val) har planer pĂ„ att sluta landet ytterligare…

Jeg er nÊppe ganske alene med synspunktet at der i det af det skiterede forslag, der er offentliggjort forelÞbig er tale om ubetydeligheder, adgang til Danmark, opnÄen ophold og statsborgertildelen er stadig alt, alt for let og tildeles alt for mange. Formindsk risci for totalt uÞnskede invasorer og dyre tilkomne. Stil langt stÞrre krav.

VĂŠlger- tag dig dog sammen.

Ole Burde
Ole Burde
6 years ago

For nogen Ă„r siden var jeg dum nok til lade mig interwieve af en dansk journalist , under en af de forrige omgange af Gazakonflikten . Hen mod slutningen kommer sĂ„ pludseligt det beskidte spark i underlivet , som jeg ikke helt var parat til : ” Jamen hvorfor flytter i ikke bare vĂŠk ? ” Mit svar var , at det spĂžrgsmĂ„l kunne han ligesĂ„godt stille i Gaza , men sĂ„ kom han selvfĂžlgelig frem med at ” det var meget nemmere at flytte OS vĂŠk , fordi vi ikke var sĂ„ mange” . SĂ„ var det at jeg… Read more »

Santor
Santor
6 years ago
Reply to  Ole Burde

“DET VIL VISE SIG” og det er den eneste mĂ„de man kan resonere med islam!

Machiavelli
Machiavelli
6 years ago

http://www.bt.dk/film-og-tv/video-gaar-verden-rundt-her-faar-9-aarig-pige-haarene-til-at-rejse-sig

SÄ er det tid til at hÞre Amira igen og fÄ hÄbet tilbage.