8
aug
Seneste opdatering: 9/8-14 kl. 2018
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Forleden kunne man se Fredrik Reinfeldt gÄ i et af Sveriges 28 Pride optog. Der blev i den grad marcheret igenem helt oppe i Pajala og Hemavan, at de mÄ vÊre lÞbet tÞr pÄ lokale HBTQ personer, hvis vi ligesom den nyeste forskning regner med at de udgÞr halvanden procent af befolkningen.

Nu  drejer hele HBTQ-cirkusset sig slet ikke om dem, vi er i afdelingen for afgivelse af surrogat-signaler udenfor Þrets fysiske frekvens, en kirke, en afledningsmanÞvre. Men jeg gad ikke skrive noget igen, for fÞrst skal man tÊnke, sÄ skal ramme tasterne og det hele tager en Helvedes tid, der er spildt pÄ at sidde og vÊre sur og hadefuld, og sÄ har jeg gjort det én gang, det mÄ vÊre nok nÄr man ikke er sociolog eller massepsykolog.

I dag faldt jeg sĂ„ over denne grovkornede tegning pĂ„ Kybeline, og sĂ„ vil jeg da benytte anledningen til at vĂŠre reaktionĂŠr, hadefuld og homofob per stedfortrĂŠder. Faktisk minder den lidt om denne Dagens Nyheter kommentar til Muhammedkrisen, virkelig dĂ„rlig smag, altsĂ„. VĂŠrs’god, Fredrik, du har stillet Sverige med rĂžven baglĂŠns. Vergewaltigen betyder voldtage.

I Sverige mĂ„ man ikke sige “masseindvandring”

selvom det er det, der foregÄr. Det er mere end det, det er en regulÊr invasion. Man vil blive krÊvet afsat:

Begreppet massinvandring anses problematiskt, vilket Àr anledningen till att det satts inom citattecken i DN-citatet. FöretrÀdarna för dagens invandringspolitik anser inte att det pÄgÄr nÄgon massinvandring. Den som tar en titt pÄ statistiken kan emellertid inte förneka att en sÄdan pÄgÄr och samtidigt göra ansprÄk pÄ trovÀrdighet. Sanningen Àr att Sverige för en extrem invandringspolitik som skiljer ut oss frÄn andra lÀnder. DÀrför Àr begreppet massinvandring en korrekt rubricering.

VĂ„r makt- och medieelit bör för medborgarna förklara rimligheten i att Sverige skiljer ut sig frĂ„n andra lĂ€nder. Det raka och korrekta kravet Ă€r: Förklara varför Sverige ska ha massinvandring. Det Ă€r huvudfrĂ„gan. Och inget flum om alla mĂ€nniskors lika rĂ€ttigheter. Det handlar inte om det utan vad politikerna har mandat att göra med skattebetalarnas pengar. Det finns ju inte nĂ„gra globalt giltiga ”lika skyldigheter” nĂ€r det gĂ€ller att betala skatt. Karl-Olov Arnstberg Om Syriska inbördeskriget och begreppet massinvandring.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
6 years ago

Jag mĂ„ste förtydliga sĂ„ att ingen missuppfattar nĂ€r jag anvĂ€nde skogsbranden i VĂ€stmanland som exempel pĂ„ hur Sverige avvecklats. Jag skrev att det var politiska beslut som orsakat branden och det Ă€r helt rĂ€tt. Alla samhĂ€lleliga beslut som tas Ă€r politiska. Att försöka fĂ„ det att se ut som om det inte rör sig om politik Ă€r vilseledande. Det Ă€r politik i högsta grad. Det utnyttjade MP med en gĂ„ng och drog valsen om klimatet. Att skogsbranden uppkommit p g a den “extrema” hetta. Det Ă€r inte sant. SĂ„ gör man för att stĂ€rka sitt politiska budskap. SĂ„ vitt man… Read more »

HH
HH
6 years ago

I dunkelt minne bevarad frĂ„n fjĂ€rran skoltid, ett namn: Jöran Persson, Erik XIV:s procurator och kungens rĂ„dgivare som i Georg von Rosens mĂ„lning “Erik XIV och Karins MĂ„nsdotter” dĂ€r Jöran Persson avbildas som en ondskans mörka gestalt. Efter Eriks fall blev han avrĂ€ttad av adeln pĂ„ det grymmaste sĂ€tt och dĂ€rom kan man lĂ€sa i tidskriften PopulĂ€r historia frĂ„n 20 mars 2002. Artikeln Ă€r verkligen utomordentlig och klargörande. Var Jöran Persson verkligen sĂ„ ond som jag i varje fall frĂ„n min skoltid mindes honom? Allt som skrivits om honom kom ju efter hans död. Jag vill inte med detta mena… Read more »

HH
HH
6 years ago

Det var nĂ€r du Angela tog upp det dĂ€r programmet “VĂ€rldens bĂ€sta skitskola” som det slog mig. Jag sĂ„g bara litet grand, men det som togs upp gav mig gĂ„shud. Hr Göran Persson som en tid var utbildningsminister kunde tydligen utan vidare mankemang slĂ€nga ut allt vad svensk skola ditintills byggt upp – saker som borde hamnat i arkiv raderades bort bara. Brutalare har det aldrig verkstĂ€llts och jag undrar bara litet fumligt – vad sa oppositionen?

Angela
Angela
6 years ago
Reply to  HH

Ja det Ă€r förskrĂ€ckligt. Bra att du tog upp det. Kunde inte ta allt . 🙂
Mycket bra att det kommer fram hur makten bÀr sig Ät. Det Àr helt enkelt SKANDAL!

Angela
Angela
6 years ago

Jag kan tala om att jag var vid universitetet nĂ€r kaosterierna kom och professorerna sa att fy fan kommer den skiten hit och sedan sa en efter en upp sig och gick till nĂ€ringslivet. De stack. Precis som de tidigare stack frĂ„n grundskolan ocg gymnasierna trots att samhĂ€llet satsade hundratals miljoner för att fĂ„ folk att stanna – pĂ„ propaganda för skitskolan. Att vi har storbranden att den blev en storbrand beror pĂ„ DÅLIGA politiska beslut i decennier. Jag vĂ€ntar pĂ„ nĂ€sta smĂ€ll. NĂ€sta katastrof. Branden hade aldrig behövt uppstĂ„ (politiska beslut), aldrig blivit mer Ă€n 30 gĂ„nger 30 m… Read more »

Anonymous
Anonymous
6 years ago
Reply to  Angela

BĂ€sta Angela!
Det Àr farligt att bli sa dÀr förbannad.
Toplockspackningen kan ga!
Dock, fler svenskar skulle behöva bli förbannade över sakers tillstand i Sverige och göra nagot at det.
Sorry, men inga aa pa mitt tangentbord.

Angela
Angela
6 years ago
Reply to  Anonymous

Lotta Gröning klarade sig alldeles utmÀrkt. Tack vare att hon blev förbannad och visade det. VÀrre var det för ynkryggen som satt mitt emot och vred sina hÀnder. Han kunde inte ens grÄta över allt elÀnde han stÀllt till med. Stackars karl vilket dÄligt samvete han mÄste ha. Vilka drabbar hans inkompetens nÀsta gÄng? Hans barn? Eller andra nÀrstÄende eller vÀnner?

KÀnslor ingÄr i mÀnniskors försvarssystem. Utan dem skulle mÀnniskan stÄ sig slÀtt. KÀnslor utgör mÀnniskors radarsystem. Fly eller fÀkta. Samma hos djuren.

Angela
Angela
6 years ago
Reply to  Anonymous

En sak till . Det Ă€r bra att du reagerar. Eftersom folk har svĂ„rt att vakna upp ur dvalan och tror att det Ă€r fult att anvĂ€nda sitt överlevnadssystem sĂ„ behövs det att nĂ„gon ryter till mellan raderna. DĂ„ uppnĂ„dde jag mitt syfte. Svenskarna och folken i vĂ€st har under tid trimmats i “inlĂ€rd hjĂ€lplöshet” och “konfliktrĂ€dsla”. DĂ„ Ă€r de lĂ€ttare att styra och stĂ€lla med. LĂ€ttare att manipulera. Inget hĂ€nder av sig sjĂ€lvt. All social handling Ă€r intentionell.

Bevidst
Bevidst
6 years ago
Reply to  Angela

Enig

Angela
Angela
6 years ago

Samma kvĂ€ll som jag skrev min kommentar i Julia Caesars krönika sĂ„g och hörde jag svamlet frĂ„n högste chefen för rĂ€ddningsinsatsen i Sverige. En första klassens idiot. Men det var inte tillrĂ€ckligt. PĂ„ SVT 2,ur OM VÄRLDENS BÄSTA SKITSKOLA flödade idioterna. En begrep i alla fall att han lurats att tro att han var kompetent att besluta om skolan i sin kommun. Den mannen tyckte jag snarast synd om. Sedan visade man den uppblĂ„ste tomma skryttunnan i Danderyd och man kunde krĂ€kts i kaskader pĂ„ tv.n och inte bara SKIT-skolan utan ocksĂ„ SKIT-samhĂ€llet som denna skuggregering skapar. Det var en… Read more »

Angela
Angela
6 years ago

Helt rĂ€tt VisionĂ€ren. Har redan sagt det flera gĂ„nger i bloggen men det verkar inte som om man förstĂ„r det. Kanske för att man inte förstĂ„r svenska. HELA vĂ€stvĂ€rlden, inklusive Danmark, stĂ„r inför samma sak dĂ€rför att de STYRS (regeras) av SAMMA skuggregering dĂ€r EU Ă€r ett projekt för just Europa. Dvs EU skall jobba för europeernas undergĂ„ng i Europa. Nationalstaterna skall bort, demokratin skall bort sĂ„ att att globaliseringen som mĂ„nga fortfarande kallar det skall kunna hĂ€rja fritt. Om man inte förstĂ„r vad det innebĂ€r borde man anstrĂ€nga sig för att ta reda pĂ„ det om man fortfarande vill… Read more »

Angela
Angela
6 years ago
Reply to  Angela

Hittade denna lÀnken. Rekommenderar ocksÄ WisemanŽs wisdom

http://janmilld.wordpress.com/2014/08/05/pladderkulturens-pris/

VisionÀren
VisionÀren
6 years ago
Reply to  Angela

Tack Angela för dina vÀnliga (och dessutom) rÀttframma ord. Jag delar i mÄngt och mycket dina resonemang. Kanske Àr jag emellertid lite mer tillbakadragen. Det beror pÄ flera saker. Men ett Àr jag helt ense med dig. Och det Àr raseriet över vÄra i detta land ryggradslösa politiker, manipulerande journalister och landsförrÀdare till kulturpersonligheter.

MĂ„ de brinna i helvetet!

V

Bevidst
Bevidst
6 years ago
Reply to  Angela

“HELA vĂ€stvĂ€rlden, inklusive Danmark, stĂ„r inför samma sak dĂ€rför att de STYRS (regeras) av SAMMA skuggregering dĂ€r EU Ă€r ett projekt för just Europa. Dvs EU skall jobba för europeernas undergĂ„ng i Europa. Nationalstaterna skall bort, demokratin skall bort sĂ„ att att globaliseringen som mĂ„nga fortfarande kallar det skall kunna hĂ€rja fritt. Om man inte förstĂ„r vad det innebĂ€r borde man anstrĂ€nga sig för att ta reda pĂ„ det om man fortfarande vill leva i frihet och inte under förtryck av en liten stormrik maktelits förtryck. Vi Ă€r m a o pĂ„ vĂ€g mot slaveri. … Och det Ă€r meningen.… Read more »

Menig 442
Menig 442
6 years ago

Steen, det bliver spÊndende at se, hvis ebola epidemien eskalerer, om den ogsÄ vil gÞre det problematisk at identificere, hvem man vil have ind i landet.

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
6 years ago
Reply to  Menig 442

Det ville vĂŠre diskrimination!

LarsS
LarsS
6 years ago

Bjovulf, prĂžv ogsĂ„ at se denne video om IS. Her ser man (part 2) islamister som vender tilbage fra Europa til det kalifat de har drĂžmt om hele livet! Der er ikke en kinamands chance for nogensinde, at fĂ„ integreret islamister i et demokrati – de er hjernevaskede og helt udenfor rĂŠkkevidde!

https://www.youtube.com/watch?v=bsCZzpmbEcs

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago

Syrienskrigere var velintegreret [ Ja, hurra – sĂ„ vil jeg sgu nĂždigt se dem, der ikke er velintegreret 😉 ] http://www.bt.dk/danmark/syrienskrigere-var-velintegreret Af Thomas Sand, Berlingske Nyhedsbureau LĂžrdag den 9. august 2014, 03:10 Mange af de militante islamister, der rejste til Syrien og blev drĂŠbt i kamp, var velintegreret i det danske samfund [ host, host 😉 ]. Det viser en kortlĂŠgning af de drĂŠbte syrienskrigere ifĂžlge Politiken. [ Hvordan er det egentlig muligt at vĂŠre sĂ„ lidt i kontakt med virkelighedens verden? 😉 ] Mindst 15 personer fra Danmark har ifĂžlge Politiets Efterretningstjeneste (PET) mistet livet i Syrien, og de… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago
Reply to  Bjovulf

Temmelig stupid “kortlĂŠgning” og sĂ„kaldt “forskning”.
Et forslag til Dansk Institut for Internationale Studier: start med at lÊse Koranen, derefter er det hele ikke sÄ vanskeligt at forstÄ.
Islam og muslimer kan aldrig og vil aldrig blive en del af ikke-muslimske samfund, det er en del af Islams lĂŠre.

Max Pedersen
Max Pedersen
6 years ago

Nu tilhÞrer jeg selv lbgt (eller hvad det nu hedder) segmentet & jeg synes det er ganske morsomt. Hvorfor? Fordi det er sandt! Sverige gÄr sin egen undergang imÞde!

ny kommentator
ny kommentator
6 years ago

SjĂŠlendt godt grin… 🙂
Captain Sweden klarer ĂŠterne og redder den lille F!… Fra hvad hun stemmer og gĂ„r i demonstration for… Der er brug for 150.000 Captain Sweden for at dĂŠmme op for registrerede sexuelle overfald og mĂžrketal… SĂ„ det harmonerer smukt med de 1,5 procent af Sveriges 9,5mio, Sverige er reddet… TAK til Snaphanen..

PS jeg kan se at politiken med at fremme HBQT og hĂžste medlemmer bliver essentielt med den voksende UGA-BUGA import… SĂ„ her er mit rĂ„d til Svenskerne… STEM F! og red jeres dĂžtre og deres dĂžtre og deres dĂžtres dĂžtre… 🙂

intetnavntak
intetnavntak
6 years ago
Reply to  ny kommentator

Stem SD, SD er den eneste politiske mulighed. Der kommer et Svensk stats-coup med nationalisterne i spidsen. Det bliver uden politik!

ny kommentator
ny kommentator
6 years ago
Reply to  intetnavntak

Sverige har valgt at afskaffe sig selv…. LAD DEM, og lad resten af Europa lĂŠre af deres historie… SD har ikke en chance fĂžr lĂžbet er kĂžrt.. 🙂
Men moske har danmark… 🙂

VisionÀren
VisionÀren
6 years ago
Reply to  ny kommentator

Du verkar vĂ€ldigt skadeglad. Upplysningsvis kan jag meddela att inte alla svenskar “stemmer” F! och att inte alla svenskar valt att avskaffa sig sjĂ€lva. Om du inte visste det sedan tidigare kan jag dessutom meddela att vi har ett etablissemang i detta land – bestĂ„ende i politiker, journalister, kulturpersonligheter m.fl. – som har tagit sig rĂ€tt att förtrycka oss vanligt folk. Det Ă€r allt fler som börjar vakna och inse hur det stĂ„r fatt. SkadeglĂ€dje betackar vi oss för. Det Ă€r inte vad vi behöver.

intetnavntak
intetnavntak
6 years ago
Reply to  ny kommentator

Med Sverige har vi adgang til hele norden, det vil garantere vi kan udfĂžre dette.
BĂ„de Danmark/Sverige kan komme ud af eussr. Det her er en fĂŠlles front, der er ikke noget valg.

Bevidst
Bevidst
6 years ago
Reply to  ny kommentator

@VisionĂ€ren, Posted: 8 August 2014 – 23:15; … och att inte alla svenskar valt att avskaffa sig sjĂ€lva. Om du inte visste det sedan tidigare kan jag dessutom meddela att vi har ett etablissemang i detta land – bestĂ„ende i politiker, journalister, kulturpersonligheter m.fl. – som har tagit sig rĂ€tt att förtrycka oss vanligt folk. Det samme er tilfĂŠldet i Danmark omend mindre grelt end, hvad jeg oplever i Sverige. Problemstillingen er den samme; Intet diktatur kan bestĂ„ uden befolkningen finder sig i det. I Danmark ser jeg frem til en OV-regering (Dansk Folkeparti-Venstre-regering) efter nĂŠste valg. Jeg Ăžnsker Sverigedemokraterna… Read more »