11
aug
Seneste opdatering: 11/8-14 kl. 2124
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Channel 4, Report From Mount Sinjar.

Middelhavet: 100,000 fattigdomsflygtninge nĂĄs i august

Enhver ser Sverige har mistet kontrollen. Europa har også. Dette er ikke indeholdt i Venstres plan, der som Agnete Selsing skriver idag, er helt utilstrækkelig.

Migrants flowing into Europe by boat from Africa this year are expected to exceed 100,000 by mid-August, officials have said.Nearly 91,000 people have reached Italy by sea since the start of the year, already close to the record-high of 92,000 arrivals in 2011.

It came as another 2,500 arrived in Italy in the last 24 hours after being rescued by the navy and coastguard while crossing the Mediterranean.Most of them are Egyptians, Pakistanis, Eritreans, Syrians and Somalis, the authorities said.Migrants fleeing poverty and war in Africa and the Middle East.

Italy’s navy and coast guard have been patrolling the Mediterranean Sea since last October as part of an EU-funded search-and-rescue mission called ‘Mare Nostrum’ (Our Sea). But overwhelmed by the numbers, the country is increasingly waiving European rules to fingerprint migrants, allowing them to move on. Mediterranean boat people numbers soar to near 100,000 this year, Exodus from Africa: Migrants arriving in Europe by boat this year will top 100,000 by mid-August, officials warn as another 2,500 dock in Italy, Spain rescues over 200 African migrants.

CDU-politiker vil udvise islamister

ISIS kan man takke for at virke som en opvĂĄgningspille pĂĄ vestlige politikere. For et ĂĄr siden ville Obama, Thorning og den evige Mette Gjerskov gribe ind i Syrien, hvad der ville have bragt dem pĂĄ samme side som ISIS.  At indskyde en pause pĂĄ 12 mdr. mellem indskydelse og handling, har været gavnligt. “Kom tilbage nĂĄr jeg ved, hvad jeg gør,” skulle der stĂĄ i den politiske manual for hĂĄndtering af akut hysteri og verdensfrelse. Ikke alle problemer har en løsning, og mĂĄske er den krig de har importeret, vigtigere end en krig langt væk.”You may not be interested in war, but war is interested in you,” sagde Trotsky, og krigen er interesserer sig for Europas politikere. (Se evt. Hitchens:‘Something Must be Done!’…’This is Something’…’OK, we’ll do that’.)

Hvordan skal Tyskland beskytte sig mod hjemvendte og hvordan skal voldelige islamister behandles i Tyskland? Hvis det stĂĄr til CDU’s indenrigsekspert Wolfgang Bosbach, bør udlændingelovgivningen strammes. For islamister med et tysk pas, er situationen mere kompliceret.

Formanden for Forbundsdagens udvalg for Indre Anliggender, Wolfgang Bosbach, opfordrer til en skærpelse af udlændingeloven med henblik pĂĄ nemmere at kunne udvise islamister. “Vi skal ikke være tolerante de forkerte steder”, siger CDU-politikeren til “Berliner Zeitung” mandag med tanke pĂĄ angreb islamister har foretaget pĂĄ andre religiøse grupper i Tyskland.

‘Tærsklen for udvisning og deportation af udenlandske statsborgere er i øjeblikket for høj’, beklagede Bosbach. “Jeg tror, ​​det ville være korrekt, hvis begge kunne ske allerede, hvis nogen er idømt en fængselsstraf pĂĄ mindst et ĂĄr. I øjeblikket er det er tre ĂĄr.” Bosbach plæderer ogsĂĄ for det at udvise en udlænding, nĂĄr denne er skyldig i religiøs forfølgelse, vold eller trusler om vold. Hidtil har det kun været politisk forfølgelse.

Onsdag angreb flere muslimer en gruppe af yezidier i Herford, Nordrhein-Westfalen. Antallet af yezidier i Tyskland anslĂĄs til op til 90.000, de fleste af dem bor i Niedersachsen og Nordrhein-Westfalen. Forslag som Bosbachs hører man i øjeblikket fra mange EU-politikere. For at bekæmpe voldelige islamister foreslog ThĂĽringens indenrigsminister Jörg Geibert at indføre forbud mod genindrejse for tyske salafister. “OgsĂĄ udvisninger af udenlandske salafister i Tyskland bør i stigende grad anvendes.” „Keine Toleranz an falscher Stelle“CDU-Politiker Bosbach will Islamisten schneller ausweisen (Snaphanens oversættelse)


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.