13
aug
Seneste opdatering: 13/8-14 kl. 1701
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mener Linus Gustavsson fra F√∂rsvarsh√∂gskolan, der mener Sverige skal finde ud af “hur dom m√•r” og om de har traumer. Alle svenske mordere ‘m√•r’ meget d√•rligt n√•r de har v√¶ret en tur gennem pressen. Jo mindre svenske de er, desto v√¶rre har de det. M√•ske har de sk√•ret halsen over p√• nogen eller skudt dem i nakken og har onde dr√łmme. “Nogle er ogs√• d√łde, og det √łnsker vi jo ikke skal overg√• svenskere.” Cirka 200 personer med svensk pas (kaldet ‘svenskere’) er afsted i Syrien og Irak. Coaching betyder forresten

‚Ä̂Ķat slippe en persons potentiale l√łs for derved at maksimere dennes pr√¶station. Det er at hj√¶lpe ham til at l√¶re, snarere end at l√¶re ham noget‚ÄĚ.

Javel, s√•, ¬†man m√• da ikke h√•be, at de maksimerer deres pr√¶stationer ud over hvad de allerede har gjort. Forskare vid F√∂rsvarsh√∂gskolan kritisk till svensk flathet, siger en anden. “Den islamiske stat sendte Mehdi Nemmouche, den vil sende andre,” skrev de i Belgien i g√•r. I Danmark er der uenighed, men jeg ville nu ikke forh√•ndssatse p√• Erslev Andersen og DIIS i sp√łrgsm√•l om liv og d√łd:

Konklusionerne fra DIIS’ terrorforskere st√•r ikke kun i kontrast til PETs vurderinger. De har ogs√• andre dele af forskningsmilj√łet imod sig.Eksempelvis centerleder og terrorforsker ved det Svenske Forsvarsakademi Magnus Ranstorp: ¬ĽB√•de Erslev og Dearlove tager fejl. Alle europ√¶iske efterretningstjenester – og jeg har talt med dem alle – er enige om, at der er tale om en k√¶mpe trussel, og vi er allerede ved at se den materialisere sig,¬ę siger Ranstorp og henviser til en ganske ny, men i offentligheden ukendt sag fra Storbritannien, hvor et st√łrre terrorplot blev hindret. I sidste m√•ned startede retssagen mod de to terroranklagede, men medierne har f√•et forbud mod at d√¶kke den. (Efter Syrien, Weekendavisen, 18.07.2014, ikke online)

S√§po: Politiker duckar f√∂r att kriminalisera jihadkrigare ‚Äď vill inte framst√• som fr√§mlingsfientliga.

Imam udebliver fra Malmö tingsrätt i penibel blottersag

En af Danmarks h√łjest uddannede imamer – Shahid Mehdi, der er imam ved Tauba-moskeen p√• Dortheavej og tillige rektor for den muslimske friskole Iqra Privatskole p√• N√łrrebro – blev i august 2012 anholdt for bluf√¶rdighedskr√¶nkelse af en ung kvinde i Pildammsparken i Malm√∂, hvor han if√łlge anklagen skulle have viftet med sin tissemand t√¶t p√• kvindens ansigt og herefter have forfulgt hende med tissemanden h√¶ngende ud af gylpen. Imam Mehdi Shahid, der er berygtet for sine udtalelser om, at kvinder, der ikke b√¶rer sl√łr, selv er skyld i voldt√¶gt, risikerer at skulle betale 10.000 svenske kroner plus renter i erstatning til den unge kvinde. Imamen n√¶gter sig skyldig.

If√łlge papirer fra Malm√∂ tingsr√§tt, som Den Frie har f√•et aktindsigt i, blev Shahid Mehdi anholdt klokken 20.10 21. august 2012, efter at en ung svensk kvinde havde alarmeret politiet, “mist√¶nkt for seksuelt overgreb, fordi han har trukket lynl√•sen i sine bukser ned og hevet sin penis frem foran ansigtet p√• sags√łger (den unge kvinde, red.), da denne sad p√• hug for at tr√¶ne sin hund. Den mist√¶nkte (Shahid Mehdi, red.) l√łber siden efter sags√łger med sin penis udenfor bukserne.” (min overs√¶ttelse fra svensk)

Der er endnu ikke faldet dom i den bem√¶rkelsesv√¶rdige sag. Det skyldes, at Shahid Mehdi er udeblevet fra retten. Senest fra et m√łde i Malm√∂ tingsr√§tt, der skulle have v√¶ret afholdt 18. juni 2014. P√• grund af Shahid Mehdis udeblivelse fra retten og manglende reaktion p√• henvendelser fra retten har Malm√∂ tingsr√§tt kontaktet dansk politi for at f√• Shahid Mehdi i tale. Hidtil uden resultat. Dansk politi jagter blotter-imam, der udeblev fra retten.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
6 years ago

Ja, Sk√•ning, f√∂rutom den bok av Frans G som jag skrev om (l√§s bara ess√§n om Villon!) s√• har du fler alster att pl√∂ja igenom, alla lika intressanta: S√§llskap f√∂r en eremit (d√§r han skriver om kriminalromaner jag aldrig h√∂rt talas om bl a), Silversk√∂ldarna, De l√•ngh√•riga merovingerna – bl a om Vetenskapen om namn och En dr√∂m om m√§nniskan – dessutom finns Frans G i m√•nga √§ven nya upplagor att k√∂pa p√• n√§tet, eller l√•na p√• bibliotek. Viktor Svanberg kritiserade n√•gon g√•ng minns jag Frans G – helt enkelt f√∂r att Frans G t ex i ngt radiok√•seri eller… Read more »

Bergfast
6 years ago
Reply to  HH

Vill också tacka HH för alla hans intressanta referenser.

Frans G. Bengtsson kanske har glömts bort i senare tiders litteratur, på både gymnasial och universitetsnivå, vem vet, och behöver då lyftas fram.

Borde verkligen läsa mer.

HH ger som alltid goda förslag. Stort tack för dem.

HH
HH
6 years ago

“M√§nskligheten byter illusioner liksom Don Juan byter √§lskarinnor, hastigt otillfreds med den n√§rvarande, st√§ndigt uppt√§nd av stark lit till den n√§sta: gudar mot sofister, rituella former mot naturvetenskapliga besv√§rjelseord, tron p√• sj√§lens framtida himmelska fr√§lsning och tron p√• sl√§ktets framida jordiska fullkomning, Bergspredikan mot “Das Kapital” – – -oraklermot descendesr√§ckan, orakler och haruspices mot statistiker och nationalekonomer – – – de nio muserna mot professor Freud; ting inbegripna i en kosmisk ringdans under m√•nen – – -. Annat √§n dylika skuggspel f√• vi aldrig riktigt tag p√• – – – ” Frans G Bengtsson “Myter och sagor” i boken “Litterat√∂rer… Read more »

Skåning
Skåning
6 years ago
Reply to  HH

Tack, HH. Ett citat som borde hängas på väggen. Frans G var ju onekligen en mästare på det svenska språket (trots att han var skåning) och tillika en mycket klok och humoristisk man. Detta verk hade undflytt mig och ett exemplar av den boken måste införskaffas och hamna i bokhyllan bredvid Röde Orm.

Nils
Nils
6 years ago

Hvorfor mon de unge jihadister kommer “hjem”? Er de monstro p√• orlov? Skal de tilbage igen og sl√• ihjel for kalifatet, eller har de endegyldigt opfyldt deres kontrakt ved at g√łre tjeneste nogle m√•neder? Nogle bliver skudt af deres egne, n√•r de vil forlade krigszonen, andre f√•r tilsyneladende bare lov til at smutte. Hvad mon aftalen er med de unge fanatikere? Det er logisk at antage, at de ikke er tr√•dt uden for nummer, og at de kommer tilbage til Vesten under mere eller mindre konkrete forholdsordrer. Man kan fantasere om, at de mareridtsagtigt g√•r i gang alle som √©n… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
6 years ago
Reply to  Nils

Ja, ISIS opererar ju redan i stora enheter i Syrien och Irak idag, och organiserar sig ju g√§rna efter “ursprungsland” eller snarare “passland”, tjetjener i ett kompani, “fransm√§n” i ett annat och “tyskar” i ett tredje. Med allt framg√•ngsrikare v√§rvning kan de snart organisera hela regementen per land, d√§refter divisioner och s√• vidare. Den f√∂rsta “svenska” brigaden kan s√•lunda t.ex. f√• ett eller flera “Malm√∂”-kompanier f√∂r att st√§rka det lokala samarbetet inf√∂r en snart f√∂rest√•ende “hemmamatch”. Den observante kan se att det h√§r redan sker i l√§nder som Libyen och Tunisien. Ansar al Sharia i Benghazi har redan uttalat sig… Read more »