14
aug
Seneste opdatering: 14/8-14 kl. 2038
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Early in June, Robinson was released, after having served almost six months of his sentence. The terms of his early release include the condition that no one involved with the EDL can contact him until the end of his original sentence in June 2015. Wiki

Da snebolden endelig trillede ned

Den 11 august havde jeg videoen “Vi kommer strida i Sverige o överallt” med den svenske muslim der sidder et sted i Sverige og truer Sverige og alle andre kuffar. Jeg kan ikke huske om den var et tip, eller om jeg fandt den selv, men jeg kan kende en historie, nĂ„r den stirrer mig i Ăžjene. Den 12 havde den spredt sig til svenske blogs, den 13 til svenske MSM-medier og dagen efter pĂ„ engelsk pĂ„ The Local og i en undertekstet version. Idag skriver Folkpartisterne Björklund og Ohlsson sĂ„ pĂ„ Svenska Dagbladet: Nu krĂ€vs ny lag mot terrortrĂ€ning, det mĂ„ bli brottsligt att delta i terrorismtrĂ€ning utomlands.

Dette er altsĂ„ tre Ă„r efter at problemet med Syrienjihadister overhovedet opstod, og to dage efter Sveriges Radio havde flere indslag om videoen. Dette er to mennesker, hvis velbetalte heltidsjob det er at forvalte Sveriges interesser herunder at beskytte befolkningens sikkerhed. Imponeret? Nja, det er bare valgkamp, og alle de brĂŠndende emner der er oppe i tiden diskvalificerer svensk politikere – og gavner Sverigedemokraterne. Hvem Ăžnsker ikke at Syvpartiet fĂ„r deres livs lussing, og allerhelst: FĂ„r et andet arbejde, der bedre svarer til deres kvalifikationer? (I NEO skriver Per Gudmundsson: EN AV NIO KAN TA KRIGET MED SIG HEM.)

“PĂ„ sikt Ă€r detta ett utomordentligt allvarligt samhĂ€llsproblem”

NÄr man ikke kan kvalificerer sig til det svenske ligheds- og enhedsgymnasium, sÄ har man ikke alle heste hjemme. Endnu en af de bomber, der venter pÄ at eksplodere under Sverige: Lav IQ importen. Sveriges indvandring kommer udelukkende fra lande pÄ den nederste halvdel af gennemsnits-IQ-skalaen, selvom der naturligvis indgÄr andre faktorer som skoler med et uambitiÞst pensum uden nogen disciplin i undervisningen med elever der overfalder lÊrerne og .f.eks. dÞdstruer en rektor uden sanktioner.

Tydligast sticker gruppen pojkar frĂ„n Afrika ut – och inom alla grupper klarar sig flickorna bĂ€ttre Ă€n pojkar i skolan. Om man ser till hur mĂ„nga som inte uppnĂ„r gymnasiebehörighet i sitt slutbetyg i nian Ă€r mönstret likartat. Under perioden 2007–11 uppnĂ„dde 9 procent av inrikesfödda (hit rĂ€knas Ă€ven andra generationens invandrare) inte gymnasiebehörighet. För de utrikesfödda Ă€r siffran 35 procent. Mer Ă€n var tredje utrikesfödd uppnĂ„r alltsĂ„ inte gymnasiebehörighet, vilket innebĂ€r godkĂ€nda betyg i engelska, matematik och svenska eller svenska som andra sprĂ„k. Detta Ă€r en ökning sedan början av 2000-talet, dĂ„ motsvarande siffra var 27 procent.

Invandrare frÄn vÄra grannlÀnder i Norden eller frÄn Nordamerika/Oceanien klarade sig bÀst i detta avseende, medan de som kom frÄn Afrika eller Asien klarade sig sÀmst. Mer Àn hÀlften av dem som Àr födda i Afrika uppnÄr inte gymnasiebehörighet efter grundskolan.

Hur lĂ€nge man har bott i Sverige pĂ„verkar förstĂ„s resultaten, Ă„terigen mĂ€tt som andel gymnasiebehöriga. HĂ€r sticker gruppen pojkar som Ă€r födda i Afrika ut. Även bland dem som varit i Sverige i mer Ă€n tio Ă„r klarade hela 26 procent inte fĂ„ gymnasiebehörighet – i de flesta andra invandrargrupper ligger denna siffra pĂ„ strax under 20 procent.

OcksĂ„ bland relativt nyanlĂ€nda invandrare, som varit i Sverige i högst fyra Ă„r, visar sig de som kommit frĂ„n Afrika och Asien ha avsevĂ€rda problem. Bland dem uppnĂ„r 76 procent – mer Ă€n tre fjĂ€rdedelar – inte gymnasiebehörighet (inom andra nyanlĂ€nda invandrargrupper ligger siffran kring 50 procent). Sverige kommer pĂ„ andra plats av OECD-lĂ€nderna, med 80 poĂ€ngs resultatskillnad. PĂ„ lĂ„ng sikt Ă€r detta ett utomordentligt allvarligt samhĂ€llsproblem, sĂ€ger Jan-Eric Gustafsson. Skolans vĂ€xande kunskapsklyftor

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ludvig
Ludvig
6 years ago

Det var inspirerande att höra Tommy Robinson summera det politiska lÀget i Europa betrÀffande islamismen.Han hanterar faktamassor som en superdator;kort sagt:

Alla hÀstar hemma och ryttaren i toppform.

Moran ya Simba
Moran ya Simba
6 years ago

“Early in June, Robinson was released, after having served almost six months of his sentence. The terms of his early release include the condition that no one involved with the EDL can contact him until the end of his original sentence in June 2015.”

Nu VED vi at Storbritanien ikke er en retsstat lĂŠngere. Han fĂŠngles for svindel med huslĂ„n. Det har INTET med hans politiske arbejde at gĂžre. SĂ„ hvorfor blande det ind i den tidlige prĂžvelĂžsladelse?? Forklaringen er lige sĂ„ enkel som den er problematisk; Storbritanien er ikke lĂŠngere et frit samfund…