20
aug
Seneste opdatering: 20/8-14 kl. 2254
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Justin Trudeau, leder af det liberale parti, kan blive premieminister nĂŠste Ă„r. Han er en rigmandssĂžn uden egne meritter overhovedet, en naiv ‘environmentalist’ der aldrig er blevet voksen. Vores parlamenter flyder over af den slags personer, der ikke ville vĂŠre nĂ„et nogen steder udenfor politik, hvor karrierer koster hĂ„ndfaste kvalifikationer. Se f.eks. Margot Wallström (student 1973, derefter professionel socialdemokrat, ”Med högre skatter kan vi spendera Ă€nnu mer pĂ„ invandring”) som nĂŠsten alle i Bryssel ansĂ„ en uskyldig, kvindelig kĂžlerfigur blottet for evner. Nu kan hun trĂŠde lige ind pĂ„ en nĂžglepost i en kommende svensk regering.

Anne Marie PÄlsson nÊvner i interviewet nedenfor, at 90% af svenske politikere savner kvalifikationer, som er relvante for at styre et hÞjt udviklet samfund. Det bevirker at demokratierne helt begÄr unÞdvendige fejl, og at deres bremselÊngde pÄ dem er katastrofal lang, hvilken i Sverige er forlÊnget af en magttro presse. Tag den svenske multikultur, hvor korrektioner skulle have vÊret foretaget for mindst 15 Är siden, hvor de rÞde lamper blinkede rigeligt, ja allerede i 1992.

Det er en skrĂŠmmende tanke for os der har fulgt ham, at han kan blive leder for et G-7 land, at se ham sidde og forhandle med drevne skurke i en farlig verden.  Han er stort set blank pĂ„ alle tidens brĂŠndende spĂžrgsmĂ„l. Han begriber ikke muslimsk terror. Han tror, den skyldes “verdens uretfĂŠrdige fordeling af ressourcer og en fĂžlelse af at vĂŠre udelukket.” At vor tids sikkerhedstrussel og krigsĂ„rsag er ” udtĂžmningen af resourcerne og fĂžlelsen af hĂ„blĂžshed.”

 Hans svar til CBS’ Peter Manbridge om Ă„rsagen til Bostom-bomberne er kun Ă©t af de skrĂŠmmende eksempler pĂ„, hvilke personer Vestens demokratiske processer kan sĂŠtte i spidsen for vor alles skĂŠbne. I videoen opremser Ezra Levant nogle andre.

PETER MANSBRIDGE: Let me try to ask this as fairly as I can, because it’s only a couple of hours after something has happened that clearly was not an accident, in Boston. People have died, many people are injured. You’re the Canadian prime minister, what do you do?

JUSTIN TRUDEAU: First thing, you offer support and sympathy and condolences and, you know, can we send down, you know, EMTs or, I mean, as we contributed after 9/11? I mean, is there any material immediate support we have we can offer?

And then at the same time, you know, over the coming days, we have to look at the root causes. Now we don’t know now whether it was, you know, terrorism or a single crazy or, you know, a domestic issue or a foreign issue, I mean, all of those questions. But there is no question that this happened because there is someone who feels completely excluded, completely at war with innocents, at war with a society. (*En simpleton)

‘All My Friends Are Getting Death Threats’
Young Jewish Swedish Leader:

Death threats, daily anti-Semitic attacks, and harassment are causing many young Swedish Jews of the shrinking 20,000-member community to say “enough,” and seek to establish their futures elsewhere, according to a report by Zvika Klein of Israel’s NRG News.

“I and my friends decided to leave,” 22-year-old Victor Borsolov, told NRG, after getting his 11th death threat after posting pro-Israeli views on his Facebook page. Borsolov, a student of International Relations and Economics from Gothenburg, suggested some other preferable countries. “I’m thinking of emigrating to Berlin, Tel Aviv or Haifa,” he said. Allgemeiner.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
nobis dame
6 years ago

Vi ser alle slags kanascientif en afbÞjning pÄ 5:21 af family den tredje.

Sintram
Sintram
6 years ago

Justin Trudeau lÄter som vilken svensk politiker som helst lÄtit de senaste fem tio Ären (Sverigedemokrater undantagna).

Peter Andersen
6 years ago

Jeg mener ikke man skal dĂžmme Justin Trudeau helt sĂ„ hĂ„rdt, baseret pĂ„ de udtalelser han kommer med ifb. Boston-bomberne eller det globale trusselsbillede. Han gĂ„r jo bare pĂ„ line, helt efter bogen. At fyre selvfĂžlgeligheder af, uden at komme til at skrĂŠmme alt for mange vĂŠk, er en del af det politiske hĂ„ndvĂŠrk. Hvis man taler om resurseknaphed, fattigdom eller global opvarmning, kommer man hĂžjst til at stĂžde dem, som mener det kan siges lidt mere konkret, lidt vĂŠk. Det vĂŠrste ved ham er nok, at han virker som den sĂŠdvanlige naive liberale type, som sikkert vil gĂžre sig… Read more »

Bergfast
6 years ago

Nja, undrar Ă€ndĂ„ om det Ă€r sĂ„ pass enkelt som Ezra Levant vill framstĂ€lla det hela som
 I Afghanistan bevĂ€pnades muslimska motstĂ„ndsgrupper av USA, och beskrevs dĂ„ vara – befrielserörelser – , nĂ€r Sovjet var dĂ€r och krigade, vilket tvingade Sovjet att backa ut ur Afghanistan. Men s.k. – befrielserörelser – (?), kallades sedan för – islamister – , nĂ€r USA kom till Afghanistan och krigade med dessa muslimska krigare som de dĂ„ tidigare hade bevĂ€pnats av USA, men som nu sĂ„gs som fientliga, vilket alltsĂ„ medförde en förĂ€ndrad syn
.. LikasĂ„ bevĂ€pnade tydligen USA Ă€ven Saddam Hussein, nĂ€r han skulle… Read more »

norje
norje
6 years ago

Han minner litt om NATOs neste sjef og, Jens Stoltenberg, sĂ„ naiv i sin omgang med russere under den kalde krigen at han endte opp med ‘Steklov’ som kodenavn i arkivene til KGB. Plassert som statsminister av Gerd Liv Valla, og plassert i rollen som NATO-sjef av Obama, en rag doll.

PFEP
PFEP
6 years ago

Hvorfor ikke bare skrotte demokratiet og vÄbenloven?
Det havde givet os danskere en chance til at overleve!

intetnavntak
intetnavntak
6 years ago

“all my friends are getting death threats”

Det fint, men jeg vil lige pÄminde alle her om hvad for en verden jeg ser.