23
aug
Seneste opdatering: 25/8-14 kl. 0150
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Opdatering sĂžndag: Det er nu slĂ„et fast, at Abdel-Majed Bary er den hovedmistĂŠnkte: SAS in high-tech hunt for Jihadi John: ‘Significant force’ of elite UK troops on the ground as MI5 identify James Foley’s sickening killer

Feltet snÊvrer sig ind. Abdel-Majed Abdel Bary, 23, en London-rapper blev fotograferet for ti dage siden poserende med et afhugget hoved i Raqqa. Stemmen kunne sagtens vÊre hans, de karakteristiske, tunge ÞjenlÄg i videoens nÊrbilleder, kunne ogsÄ vÊre hans. Man kan se foto her med sort hÊtte pÄ. Han kalder sig abu AK 47 britani og kommer fra et velhavende hjem i Maida Vale i London. Desuden er han ventrehÄndet, som man ser pÄ mordvideoen, hvilket udelukker 90 % af kandidaterne. Han har naturligvis trÄde til Anjem Choudhary, der netop har vÊret i KÞbenhavn til et satirearrangement. Lad os le en postmoderne latter med halvunge radiovÊrter.

Andet muligt match er Abu Hussain al-Britani, 20. SAS er formenlig allerede i Syrien eller Irak. Den rigtige morder er ‘a dead man walking.’ uanset hvor pĂ„ kloden, han gemmer sig. Two British jihad fighters probed in bid to identify James Foley executioner ‘John’.

Herhjemme: Islamisk Stat, DK: “Fra kĂŠtternes land Danmark: Vi stĂžtter de troendes prins Abu Bakr al-Baghdadi
” Det begynder at se ud til, Christiansborg ikke kommer ajour med dette 100% selvskabte problem forelĂžbig. Nogen skal dĂž, politikere skal blive ‘rystet og chockeret’ fĂžrst. VĂŠr venlig at husk dem den dag!

Weimar i MalmĂž

Unge mĂŠnd vil i krig, som Paul Weston siger. De er vilde med krig, og de ĂŠldre har ikke noget imod at sende dem. Det er bare vores politiske etablissement, der helt genialt har sĂžrget for, at det bliver til en borgerkrig. I MalmĂž Ăžvede de unge knĂžse sig lidt pĂ„ kommende tider. “Fokus kom pĂ„ volden, det var ikke optimalt” siger MalmĂžpolisen ret underskruet. Ikke? Moddemonstranterne kom for voldens skyld, det gĂžr man nĂ„r man demonstrerer voldeligt for fred og ro. Alle fik da et godt show i Weimar, der jo lĂ„ i DDR i mange Ă„r. SĂ„ har Sverige en slags hĂŠr alligevel til den dag den svenske ummah erklĂŠrer dem krig sĂ„dan helt officielt?

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Machiavelli
Machiavelli
6 years ago

Jamen der er jo 52% fremmede i MalmĂž, sĂ„ det er kun starten. Godt jeg ikke er betjent. Men for hele sveriges skyld, er det godt det gĂ„r lĂžs i MalmĂž. Desforuden svigtes de menige betjente af ledelsen. Og nu nĂ„r jeg er ved tangenterne. HvornĂ„r lĂŠrer idioterne hos de radikale, socialdemokraterne, SF og Enehdslisten virkeligheden at kende? De mĂ„ da snart kunne forstĂ„, at man ikke kan blive ved med at lukke fredsreligionens klanmedlemmer ind i Danmark og Europa. Men hĂ„nden pĂ„ hjertet, spurgte vi S-R regeringen i dag om vi skal ĂŠndre fremmedpolitikken, vil vi fĂ„ svaret: “Nej!nej!… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
6 years ago

“Pressen fortier sandheden om skadevirkningerne af masseindvandringen af primitive, negative, voldelige individer fra den muslimske verden, som tĂžmmer vore sociale kasser, fylder vore fĂŠngsler, ĂždelĂŠgger vore skoler og gĂžr vore byer farlige at fĂŠrdes i. De ansvarlige politikere freder denne fortielse af sandheden, for de er bange for befolkningens dom. Men den kommer alligevel.”

Flot Steen kan ikke siges klarere.

Peter Andersen
6 years ago
Reply to  Machiavelli

Det er nu Mogens Camre der siger det. Men godt sagt alligevel..!

Moran ya Simba
Moran ya Simba
6 years ago
Reply to  steen

Jeg kunne godt tĂŠnke mig at se billeder fra IS kampene. Da jeg sĂžgte pĂ„ Iraq,shot,dead pĂ„ youtube fik jeg en masse fra USAs “gamle” Iraq krig osv men meget lidt fra IS-kampene. Det samme da jeg sĂžgte pĂ„ ISIS.

Moran ya Simba
Moran ya Simba
6 years ago

Hvis Foley’s morder kan fanges sĂ„ skal han naturligvis det. Men vi skal passe pĂ„ ikke at fokusere pĂ„ ham. Det mord var EEN tragedie men det er ikke problemet. Det er IS eller islamisme heller ikke. Debatten SKAL ind pĂ„ islam selv. Det er DER truslen kommer fra.

Bergfast
6 years ago
Reply to  Moran ya Simba

FrĂ„gan Ă€r dĂ„ om man verkligen, verkligen, Ă€r beredd att offra 1- 2 eller kanske eventuellt 3- 4, eller kanske Ă€ven 5 eller 6 miljarder mĂ€nniskoliv för den sakens skull? Om man verkligen Ă€r beredd att döda sĂ„ pass mĂ„nga mĂ€nniskor sĂ„ Ă€r dĂ„ frĂ„gan vilka eller vad som egentligen Ă€r det största hotet mot mĂ€nskligheten och om man över huvud taget egentligen kan peka ut varken de ena eller andra om det verkligen skulle krĂ€vas att flera miljarder mĂ€nniskor skulle behöva dödas endast för att kunna bekĂ€mpa islam som förmodligen Ă€ndĂ„ kommer att fortsĂ€tta att leva, precis som kristendom… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
6 years ago
Reply to  Bergfast

Bergfast, jeg tror vi skal indstille os pĂ„ at slĂ„ muslimer ihjel i en skala fĂ„ idag har forestillet sig. Man hĂžrer sjĂŠldent hvad der tales om bag lukkede dĂžre i Vesten’s hovedstĂŠder men tag USA. De fĂžrer en hush hush, men meget blodig krig rundt om i verden med droner og commandosoldater. Og for ca. et Ă„r siden slap det ud at der pĂ„ et kursus for hĂžjere officerer, majorer og opad, blev talt om at det kan blive nĂždvĂŠndigt at bruge atomvĂ„ben mod den muslimske verden. Problemet er at vestens folk bliver systematisk lĂžjet for og at meget… Read more »

Bergfast
6 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Kan …dessvĂ€rre…inte hĂ„lla med Moran ya Simba i detta slags tĂ€nkande, som dels för mig ses som bĂ„de fatalistiskt och begrĂ€nsad i sin tilltro till mĂ€nniskors förmĂ„gor och viljor att föredra att ansluta sig till förnuftiga argument, istĂ€llet för till oförnuftiga argument, om endast chanser och möjligheter för sĂ„dana argument kan framföras och presenteras som reella alternativ för mĂ€nniskor. Utesluts sĂ„dana argument, till förmĂ„n dĂ„ för oförnuftiga argument, och viljor till just krig, sĂ„ minskas aktivt möjligheter för mĂ€nniskor att faktiskt kunna fatta förnuftiga beslut. DĂ„ Ă€r det istĂ€llet propagerandet för krig som vill presenteras, frammanas, menas, hĂ€vdas, anses och… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
6 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Bergfast, det er ikke “desvĂŠrre”. Jeg misunder dig din optimisme. Anekdoter kan ikke, pr. definition, bruges til at bevise store statistiske spĂžrgsmĂ„l. De er nĂždvĂŠndigvis bĂ„de subjektive og meget smĂ„ stikprĂžver. Alligel vil jeg sige at ingen der kender nogle af de danske ghettoer vil ĂŠrligt kunne sige at muslimer og danskere ikke i MEGET stor grad ser hinanden som “de andre” (mange vil naturligvis forsĂžge at sige det. FornĂŠgtelse er en stĂŠrkere mekanisme for mange end man skulle tro…). Men problemet er at fra det helt smĂ„, personlige erfaringer, op til det helt store, statistikker om kriminalitet, undersĂžgelser af… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
6 years ago
Reply to  Moran ya Simba

SelvfÞlgelig!, pesten mÄ udryddes, men det er for sent. Men bortset fra det hÞrer Koranen og dens patienter ikke til i en moderne verden. Og da Koranen opfordrer til massemord, er det ikke noget juridisk problem at forbyde den.

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Machiavelli

Man kan ikke forbyde et historisk dokument. Og forbyde, at der prĂŠdikes over bestemte dele af Koranen offentligt behĂžver man ikke. Det er allerede forbudt.

– – –

Tim Pallis
Tim Pallis
6 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Jeg fĂžler ogsĂ„, at det er brand irriterende, at der nu kun fokuseres pĂ„ denne enkelte rappende morder. De sender oven i kĂžbet SAS folk ud pĂ„ en farlig opgave. Det er en afledningsmanĂžvre fra det virkelige problem, som er og bliver islam. Som du siger er det ikke engang Islamisk Stat, der er problemet. Det er heller ikke islamismen eller islamisterne – end ikke terroristerne. Det er koranens budskab, den ash’ariske teologi, de fire lovskoler og sharia juraen, som er problemet. HvornĂ„r vĂ„gner politikere, de intellektuelle og journalisterne dog op. I koranen stĂ„r der hĂžjt og tydeligt, at det… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
6 years ago
Reply to  Tim Pallis

Helt enig. Indtil vi begynder at tale islams plads i Europa, uden omsvĂžb og hvor det erkendes at indvandring af muslimer, som det fĂžrste skal lukkes helt ned, ved vi at det er afledning, ikke hĂ„ndtering af kerne-problemet. Og ang. det sĂ„ er det begyndt at dĂŠmre for mig hvor katastrofale diverse konventioner er. Jeg har stor sympati for idealet om lighed for loven, demokrati osv. Jeg tror bare ikke det kan fungere nĂ„r vi har en stor, fjendlig gruppe midt i samfundet. Man kan heller ikke holde den gode stemning til en fest eller i en opgang, hvis der… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Over for det argument er der kun at sige, at vi mĂ„ have en flygtningepolitik, hvor de rige og ressourcestĂŠrke flygtninge pĂ„ solidarisk vis deler vilkĂ„r med de fattige og akut nĂždlidende. VilkĂ„r, som vores indsats udelukkende skal vĂŠre koncentreret om at forbedre. Men det er ogsĂ„ et stĂŠrkt og logisk argument. For vil nogen hĂžjt tilkendegive den opfattelse, at kriteriet for at opnĂ„ den hĂžjeste grad af komfort og sikkerhed skal afgĂžres af den privilegerede situation, man er i, og de midler, man er i besiddelse af? – – – P. S. Jeg ved godt, at asylindustrien og Det… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
6 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Jeg tror vi ender ude i meget drastiske tiltag. De er allerede begyndt, men i det skjulte. Ingen ved reelt hvor meget borgere fĂžlges af myndighernes mere lyssky tjenester. Det kan ikke holdes skjult i lĂŠngden men politistaten er allerede mere fremskredet end man umiddelbart fĂ„r indtryk af. I Sverige og UK er den ved at stikke hovedet frem med drastiske fĂŠnglinger af kritikere af den nuvĂŠrende kurs og i Europa generelt er demokrati i stigende grad window dressing med EU love der kommer snigende mere eller mindre ubemĂŠrket. Alt det kan vendes, og mere til hvis folk med en… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
6 years ago
Reply to  Moran ya Simba

* hvad jeg mente med “vendes” er ikke at jeg tror de ville afmontere overvĂ„gningssamfundet men derimod at de ville bruge disse magtmidler til at tjene en anden dagsorden. Statsmagten har en meget lang tradition for at beholde “midlertidige” magt-tiltag der tages. Det er ikke tilfĂŠldigt at fx. den amerikanske stats magt over borgerne ofte er vokset mest under krige som WW1 og WW2. Ofte ses lidt kosmetisk rullen tilbage. Men aldrig drastisk og aldrig de vigtigste omrĂ„der. Og det ses helt oplagt under konflikten med islam (som naturligvis har fĂ„et diverse andre navne, symptom pĂ„ at fjenden stadig ikke… Read more »

Santor
Santor
6 years ago

DesvĂŠrre slĂ„r de ( halalhippierne ) nok ikke sviner ihjel nĂ„r de fanger ham. De vil meget hellere gennemfĂžrer en Million Dollars dyr rettergang sĂ„ de kan flashe deres “tro” pĂ„ LOVEN!

HH
HH
6 years ago

Superman: det kallas svensk-sjukan, pÄ dansk svenske-sygen (hoppas det Àrbara danska sprÄket blev rÀtt. RÀtta mig annars).

SÄ, bÀste Superman, Äk inte hit. Sjukdomen Àr utomordentligt smittsam. Lyckligtvis har jag motstÄndskraftiga gener.

Superman
Superman
6 years ago

Det er da glimrende at der er ved at opstĂ„ lidt selvkritik omkring multikulturalismen, selv blandt venstreorienterede akademikere i Sverige. Men det er selvfĂžlgeligt tankevĂŠkkende hvordan hendes begrebsapparat og verdensbillede stadigt afkrĂŠver en afstandstagen til nationalisme, og ikke mindst en afstandstagen til assimilation. Indvandrere skal blot integreres (hvad det sĂ„ end betyder), men altsĂ„ ikke blive en del af os (af svenskerne). Folk skal altsĂ„ stadig dyrke etnicitetet og dermed inddele sig i os og dem, 0g lade deres identitet og loyalitet vĂŠre baseret pĂ„ etnicit i generation efter generation. Det undrer mig altid hvordan de samme folk som afskyr… Read more »

Peter Andersen
6 years ago
Reply to  Superman

Det er en gammel kronik af Lisbeth Lindeborg, helt tilbage fra 2010. De er altsĂ„ ikke kommet et skridt videre hjemme i Sverige. De ved udmĂŠrket godt hvad der venter dem. Ellers er de ualmindelig dumme. “multikulturens sekteriske opdeling, race-loyalitet, etnisk baserede offerrolle og identifikationsmĂžnstre.” Det er sĂ„ rigtigt som det er sagt. Arabere eller muslimer generelt, er fuldstĂŠndig ligeglade med hvilken nationalstat de befinder sig i. De er 100% loyale overfor hinanden. Det er sĂ„dan set det vi er oppe imod. SĂ„ kan man tale integration eller assimilation lige sĂ„ tosset man vil, men det fĂŠnomen kan man ikke… Read more »

Peter Andersen
6 years ago
Reply to  steen

Jeg begynder sgu at hĂ„be det ender op med en regering bestĂ„ende af Venstrepartiet, MiljĂžpartiet og FI – i absolut majoritet..!

De har jo masser af penge..!

Det handler jo bare om, at nedlĂŠgge politiet og militĂŠret – og sĂ„ sĂŠtte skatten op selvfĂžlgelig.
Evt. kunne et par retssager ala Dan Park vel ogsĂ„ skĂŠppe lidt i kassen. AFA skal nok stĂ„ for det med anholdelserne…

SĂ„ er den vel i vinkel..!

Indtil videre…

Angela
Angela
6 years ago

Efter 1998 finns inga inrikesministrar. Bildt har redan deklarerat i public service, SVT:s nyhetsprogram att numera Àr svensk inrikespolitik likvÀrdigt med svensk utrikespolitik dvs den sköts av EU. SÄ det var inte konstigt att presskonferensen om Sveriges tillstÄnd hölls av Carl Bildt och finansminister Borg.

1947–1951 Eije Mossberg (1908–97), Socialdemokraterna
1951–1957 Gunnar Hedlund (1900–89), Bondeförbundet
1957–1969 Rune B. Johansson (1915–82), Socialdemokraterna
1969–1973 Eric Holmqvist (1917-2009), Socialdemokraterna
1973–1973 Ingemund Bengtsson (1919–2000), Socialdemokraterna

1996–1998 Jörgen Andersson (f. 1946), Socialdemokraterna
1998–1998 Lars Engqvist (f. 1945), Socialdemokraterna
1998–1998 Lars-Erik LövdĂ©n (f. 1950), Socialdemokraterna

Angela
Angela
6 years ago

7-8 mĂ€nniskor dör (tages av daga) varje dag inom sjukvĂ„rden i Sverige. PensionĂ€rer Ă€r de mest utsatta. De gamla har ingen ork och Ă€r helt utlĂ€mnade Ă„t gangstrarna. PensionĂ€rer föres bort frĂ„n vĂ„rden med diverse argument. De flesta kan inte spela in eller fĂ„ vittnen med sig vid lĂ€karbesöken. Äldre har inga moderna teknikaliteter. Har inte rĂ„d att köpa dem och har inte ork att lĂ€ra sig. Yngre politiker och journalister inberĂ€knat partiledare som HĂ€gglund i första Valdebatt 2014 som trodde att Ă€ldre kunde via en app ta reda pĂ„ vilket apotek som tillhandahöll en viss medicin. Äldre i synnerhet… Read more »