23
aug
Seneste opdatering: 23/8-14 kl. 2222
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!


ISIS are getting their butts kicked

The US has already covertly assisted the Assad government by passing on intelligence about the exact location of jihadi leaders through the BND, the German intelligence service, a source has told The Independent. This may explain why Syrian aircraft and artillery have been able on occasion to target accurately rebel commanders and headquarters.

A complete volte face by the US, Britain and their allies in their relations with the Assad government is unlikely because it would mean admitting that past support for the Sunni rebellion had contributed to the growth of the caliphate.West poised to join forces with Assad in face of Islamic State, West to join forces with Syrian President Bashar al-Assad to deal with the threat of ISIS.

I september 2013 – for mindre end et Ă„r siden – trak Obama en rĂžd streg i sandet overfor Assad. Cameron og Mette Gjerskov syntes det var en prima idĂ©, selvom den endte fatalt for Obama pĂ„ en uge. Nu skal ansvarlige stilles til ansvar, sagde Gjerskov. Hendes trĂŠngsler er kun lige begyndt. Hendes parti har ligesom Camerons gjort hĂ„ndfulde af disse barbarer og notoriske sadister og massemordere af civillister til statsborgere, de er pĂ„ vej hjem, og de er ikke glade over at vĂŠre blevet beskudt af Danmarks allierede. Der tĂŠlles pĂ„ knapper. Kan Gjerskov nĂ„ at gĂ„ af, inden vi ser ISIS-terror i Danmark, eller kan hun bare regne med vi har glemt hendes optrĂŠden som strateg og helligmĂ„s i den hĂžjere MellemĂžstpolitik? Obama spiller golf, Cameron windsurfer i Cornwall. Hvilke sport dyrker Mette Gjerskov nĂ„r hun skal glemme verdens realiteter?

Italien deporterer jĂždehadende imam

Hvad blev det til med jĂždehaderen fra GrimshĂžjvej, Abu Bilal Ismail? Det er prĂŠcis en mĂ„ned siden han sagde noget lignende i Berlin, og der er intet nyt siden hverken pĂ„ dansk eller pĂ„ tysk. Kommer han af krogen? Italy Imam Deported for Call to ‘Kill the Jews’.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Taget herfra […]

SkÄning
SkÄning
6 years ago

Som jag sa. Send in the gunships. Man ska akta sig för att nyttja marktrupper nÀr det inte behövs.

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago
Reply to  SkĂ„ning

Man kan aldrig vinde kun med luftstyrker, det er nĂždvendigt med stĂžvler pĂ„ jorden, specielt hvor det gĂŠlder asymmetrisk krig, hvor luftangreb alene styrker forsvarsviljen og giver flere frivillige. England var feks. i Irak i 1920erne og havde samme problemer som i dag, ogsĂ„ den gang troede man at flyvevĂ„ben var lĂžsningen. Ligeledes er regulĂŠre krigsstyrker, bevĂŠbnet og uddannet til konventionel vestlig krig heller ikke lĂžsningen, medmindre man bevidst gĂ„r efter at ĂždelĂŠgge infrastruktur og civilsamfundet til bunds, reelt total destruktion af et land. Kun paramilitĂŠre styrker, politistyrker som de sydeuropĂŠiske Carabinieri, Guardia Civil osv, er egnet til sĂ„danne opgaver,… Read more »

Prudentius
6 years ago
Reply to  T. Snorrason

“FĂ„r man tĂŠmmet mellemĂžstlig islam denne gang, sĂ„ vil islamisk terror alligevel blomstre op igen,…” PrĂŠcis. Vi har intet at vinde ved nogen stĂžrre vestlig indgriben mod den islamiske stat. De vestlige regeringer er fortsat ude af stand til at varetage grundlĂŠggende vestlige interesser og det er og bliver vores stĂžrste problem. Ikke om en bande stĂŠrkt troende muslimer behersker et par mellemstore byer i Irak. Jeg synes netop at muslimer helt og aldeles fortjener islam, helst i sĂ„ pur og vakt en form som muligt. At de faktisk fĂ„r hvad de Ăžnsker sig, kan aldrig blive en bekymring. Men… Read more »

Prudentius
6 years ago

“The US has already covertly assisted the Assad government…”

Da ikke denne blodige diktator og krĂŠnker af tallĂžse menneskerettigheder, hva??

Hvordan skal det nu gÄ den syriske opposition og dens heroiske brigader af liberale sekulÊre demokrater??

Og hvad med vores trofaste partnere i regionen, de to dydsmÞnstre Tyrkiet og Saudi Arabien, som ellers har brugt sÄ mange krÊfter pÄ at stÞtte de progressive krÊfter, hvordan opfatter de ikke dette svigt af frihedens avantgarde??

Vestens katastrofale, hasarderede, amatÞragtige og uendeligt lÞgnagtige mellemÞstpolitik stÄr nu med rÞven bar i en grad der er fuldstÊndig absurd.

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago

Der er dog tale om genbrug af en eller flere ĂŠldre videoer her –
jeg har set flere af klippene tidligere.

BE
BE
6 years ago
Reply to  steen

Den her blev uploaded 3. januar: http://www.liveleak.com/view?i=f31_1388769504

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago
Reply to  steen

Ja, jeg er 100 % sikker – der er tale om kreativt genbrug 😉

SĂ„ vidt jeg husker, sĂ„ er de optaget i Afghanistan ( alle – eller de fleste klip ).
SĂ„ vi er nok ude i noget skrĂŠmmepropaganda her.

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago
Reply to  Bjovulf

“Apache Helicopter Kills 20 Taliban in Afghanistan”

https://www.youtube.com/watch?v=iISmCSEArVg

Uploadet 22/09/2013

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago
Reply to  Bjovulf

OK, tak – der mĂ„ Ă„benbart have vĂŠret andre brugere ( pĂ„ det site ),
der ogsĂ„ har bemĂŠrket det 😉