6
sep
Seneste opdatering: 7/9-14 kl. 2359
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Indspilning i fuld skĂŠrm 06-09-2014 224359

deadline min. 6:49. Politikens kronikredaktÞr fÄr lejlighed til at demonstrere, at han temmelig er blank pÄ Sverige. Inden jeg bliver alt for gammel, tÊnker jeg pÄ Harald Mogensen, som jeg engang var til ansÊttelsessamtale hos. OgsÄ Ove Martin. FÞj  for Helvede, jeg har glemt hvilke jobs det drejede sig om.

Det gik ikke, men det gÞr avisers og kronikredaktÞrers status jo heller ikke. I dag var Vilks og Göran Adamsson i KÞbenhavn og lykkelige for at kunne tale frit. Vilks havde selvfÞlgelig gjort det alligevel, men Göran Adamsson klynger sig til en karriere, der truer med at gÄ Arnstberg og Sandelins vej med mindre han stikker piben ind.

Adamsson mener, at hÞjreflÞjens indvandringskritik kun tager kulturperspektivet og udelukker klasseperspektivet. Muligvis i Sverige, men i Danmark og England har det lÊnge vÊret kendt, at indvandringen rammer bunden fÞrst: Gamle, bÞrn, kvinder, pensionister, enhver der ikke kan forsvare sig eller flytte. Konservative skribenter har bemÊrket det i mange Är. Det er med andre ord noget sludder, men derfor kunne de godt have anmeldt hans bog. Adamsson irioniserede over, at han mÄtte til Danmark for at blive anmeldt og tale (i Radio 24-7).

Der er en selvfornĂžjelse i Sverige, der ser det som naturligt, at Danmark og Norge interesserer sig for Sverige, og naturligt at Sverige ikke interesserer sig for Danmark og Norge. I vil komme til at beklage den.

NĂ„r det drejer sig om et skĂŠbnesspĂžrgsmĂ„l, er ti minutter ikke ret meget. Muligvis er det den markedsplads, vi nu har, men det er TV og ikke markedet i Padova, Verona og Vizenca med de smukke kvinder og de dyrebare Karl Johanner (som er meget billigere i Sverige). Jeg er ikke pĂ„ TV’s markedsplads. Lars Vilks, Mehmet Ümit Necef og Göran Adamsson Ytringsfrihed og radikalisme KĂžbenhavn 6 september.

1-Information, Radikalisering 6.9.2014 087

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter
Peter
9 years ago

Min erfaring med svenskere er, at den selvdestruktive svenske indvandringspolitik er den hjernevaskede bymenneske-“intellektuelle”-herskende-Sosse-klasses projekt. De fleste vanlige Svenssoner, jeg mĂžder, har det som jeg; Fremmede landes befolkninger har intet krav pĂ„ ophold i vore lande. Har vi brug for fremmed arbejdskraft, kan ikke-muslimer ansĂŠttes pĂ„ tidsbegrĂŠnsede kontrakter og skrubbe hjem, nĂ„r kontrakterne udlĂžber. Vi har ingen pligt til at huse andre landes overreproducerende befolkningers befolkningsoverskud Heja Svenssons, gĂžr oprĂžr nu – Venter i, bliver opgĂžret vĂŠbnet. Det samme gĂŠlder i Danmark og resten af Vesten. Lad os nu, medens det stadig er muligt, gĂžre korrektionen ad demokratisk vej, venter… Read more »

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Peter

Vi behÞver ikke opfordre svenskerne til noget som helst. Kan de ikke finde ud af at stemme pÄ et ordenligt parti, er det deres eget problem.
Man kan jo ligesom ikke pĂ„stĂ„ de stemmer pĂ„ uoplyst grundlag. For sĂ„ er de sgu dummere end selv jeg troede…

Hvad vi skal bruge energi pÄ er at sÞrge for, at deres problemer ikke gÄr ud over os..!

SkÄning
SkÄning
9 years ago
Reply to  Peter Andersen

Din dom Ă€r lite vĂ€l hĂ„rd. Propaganda fungerar. Du ska vara medveten om att all den massmedia svensken har litat pĂ„ i Ă„rtionden nu har riktat allt sitt tunga artilleri mot allt motstĂ„nd mot den rĂ„dande dogmen. Det kĂ€nns lite som de tyskar under det sista halvĂ„ret av WWII fortfarande trodde pĂ„ att nĂ„gon slags “wunderwaffen” skulle vĂ€nda vĂ„gen pĂ„ östfronten. Ett halvĂ„r innan krigsslutet levde de Ă€ndĂ„ i nĂ„gorlunda vĂ€lstĂ„nd, men förmĂ„dde sig inte se sina ledares vansinne. Jag har inte sĂ€rskilt mycket vĂ€nligt att sĂ€ga om mina landsmĂ€n, men en sak vet jag. I de forna danska landskapen… Read more »

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  SkĂ„ning

Jeg kan nu alligevel ikke lade vĂŠre med at hĂŠlde lidt til den opfattelse, at det handler meget om mentalitet. Hvis svenskere vil sĂŠtte sig ind i tingenes rette sammenhĂŠng, har de rig mulighed for det. Jeg tror ikke svenske pensionĂ€re er sĂ„ “dumme” at de ikke kan se hvad der sker for Ăžjnene af dem. Jeg nĂŠgter at tro sĂ„ mange ungdomma ikke kan se hvad der sker pĂ„ deres egen skole eller i deres byer. Hvis man kan overvĂŠre en politisk debat som den der forgik pĂ„ DN, uden at lĂžfte et Ăžjenbryn, sĂ„ MÅ det handle om… Read more »

Bergfast
9 years ago
Reply to  SkĂ„ning

Signaturen Humanist skriver en jĂ€ttebra artikel pĂ„ Avpixlat. Men, dĂ€r förekommer nĂ„gra meningar som Ă€ndĂ„ blir lite förbryllande och delvis missvisande eller oklara genom sina indirekta viljor att förknippa islam endast med nationalsocialism, sĂ„ som den ismen utvecklade sig i Tyskland efter det första vĂ€rldskriget, och under det andra vĂ€rldskrigets fasor. Dessa meningar i artikeln som förbryllar Ă€r:
”FörestĂ€llningen att muslimer ”stĂ„r över” icke-muslimer har starka likheter med rasistiska förestĂ€llningar av typen
 ”vita Ă€r högre stĂ„ende Ă€n svarta” 
..eller
 ”judar Ă€r mindervĂ€rdiga mĂ€nniskor”. 
.. Det som Ă€ndĂ„ verkar vilja glömmas bort, eller inte uppmĂ€rksammas i artikeln, Ă€r att t ex den… Read more »

Bergfast
9 years ago
Reply to  SkĂ„ning

Gunilla Malmgren skriver pĂ„ Avpixlat, under en artikel som heter – Feminism och jĂ€mstĂ€lldhet gĂ€ller bara svenska kvinnor – Hon skriver :
”Svenska kvinnor, som sedan 1950-talet intensifierade kampen för kvinnors möjlighet till förvĂ€rvsarbete, ansĂ„g att den viktiga vĂ€gen till jĂ€mstĂ€lldhet var och Ă€r utbildning och ekonomiskt oberoende.”
 Vilken – viktiga – vĂ€g till jĂ€mstĂ€lldhet talar artikelförfattaren Gunilla Malmgren om egentligen, kan man undra
 Hur ser det ut i dagens samhĂ€lle? MĂ€ngder av uppbrutna Ă€ktenskap och familjer. MĂ€ngder av olyckliga barn och unga tonĂ„ringar. SjĂ€lvskadebeteenden av olika slag och grader bland mĂ„nga förvirrade, stressade och kĂ€nslomĂ€ssigt övergivna ungdomar. Stressade smĂ„barnsförĂ€ldrar. MĂ„nga… Read more »

Bergfast
9 years ago
Reply to  SkĂ„ning

Korr:

Denna mening:…”Dessa teser och teorier och ideal Ă€r alltsĂ„ fullkomlig paradoxala
 paradoxer…”.

Glömde ordet – paradoxer – …

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  SkĂ„ning

Interessant observation Bergfast

Kvinder er fÞrst lykkelige nÄr de har det som de forhadte mÊnd og kan opfÞre sig som de forhadte mÊnd.

I mellemtiden skal mÊnd sÄ lÊre at opfÞre sig som kvinderne gjorde, da de ikke havde det godt..?

Tja, bare de selv kan finde ud af det…

SkÄning
SkÄning
9 years ago
Reply to  SkĂ„ning

Hold da kaeft, Peter Andersen. SkĂ„ne Ă€r lika tĂ€ttbefolkat som Danmark i AllmĂ€nhet. MĂ€lardalen, och VĂ€stra Götaland likasĂ„ Ă€ven om dĂ€r finns en annan sorts geografisk avskildhet i form av rena granitberg. Vad jag skrev, och som möjligen inte sjönk in, var att SD har mer sympatier i SkĂ„ne-Blekinge, Ă€n vad DF har i Danmark. Vi kan mycket vĂ€l se oss omkring och fattar vad som hĂ€nder, men du vet lika vĂ€l som jag att lĂ€mlarna alltid kommer att utgöra majoriteten. Du har inte en aning om hur det Ă€r att matas med fanatisk propaganda i ALLA medier, dygnet runt.… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
9 years ago

DR2
Jeg mener ikke, C E. Cristoffersen fra Politiken har ret, nĂ„r han siger, at begrundelsen for den strege dom over Dan Park er begrundet i en helt anden ordlyd af straffebestemmelse. Reglen plejer at blive jĂŠvnfĂžrt med den danske “racisme-§”.

Nils
Nils
9 years ago

BĂ„de den danske racismeparagraf og loven om hets mot folkgrupp er gummiparagraffer, som giver staten mulighed for efter behag at straffe enhver der ytrer sig kritisk. Dog er der en anelse mere gummi i den svenske udgave, hvor man kan dĂžmmes for i offentlig sammenhĂŠng at udtrykke “missaktning” for en af de statsautoriserede offerkategorier. SĂ„ er der jo ingen nedre grĂŠnse i selve paragraffen. Men nu kan der stĂ„ hvad der vil i de nationale lovsamlinger, for reelt er det den europĂŠiske menneskerettighedsdomstols tidligere domme, som er grundlaget for Dan Park mod Sverige. Kort sagt er det ifĂžlge Strasbourg en… Read more »

Nils
Nils
9 years ago
Reply to  steen

Lars Vilks har pÊnere hÄr og er mere verbal. MÄske var retten i bedre humÞr. Med den begrundelse, der er i Dan Park-sagen, ville Vilks ogsÄ kunne dÞmmes.

En af forudsÊtningerne for retsstaten i modsÊtning til diktaturet er, at lovene er nogenlunde klart formulerede. Bl.a. derfor skal racismeparagraffen/HMF afskaffes. Staten er ikke ude pÄ at dÞmme hele befolkningen, men en gang imellem klynger den en eller anden stakkel op bare for at vise, hvem der bestemmer. Det er en praksis, som ikke hÞrer hjemme i et demokrati.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

“Fin” timing 😉 http://www.friatider.se/stor-f-r-delse-i-norsborg Stor förödelse i Norsborg Publicerad 6 september 2014 kl 20.40 Inrikes.Med en vecka kvar till valet Ă€r det fortsatt oroligt i Stockholms södra förorter. Fria Tider har varit pĂ„ besök och gjort ett fotoreportage frĂ„n en av Stockholms just nu oroligaste förorter, Norsborg. Bilar brinner ganska ofta i Stockholms förorter, men de senaste dagarna har det brunnit extra mycket i de södra förorterna efter hovrĂ€ttens dom mot det kriminella nĂ€tverket Syrianska brödraskapet. [!!!] MĂ„nga av dem som bor i och runt Hallunda och Norsborg Ă€r nĂ€mligen syrianer, nĂ„got som inte minst de tvĂ„ ganska stora syrisk-ortodoxa… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
9 years ago

Nu Àr Expressen och dess allierade Researchgruppen igÄng igen med nya uthÀngningar pÄ gÄng. Enligt Fria Tider och Exponerat har deras reporter David Baas (ex-Expo) sökt upp minst en person som kommenterar pÄ dessa sidor.

http://www.exponerat.net/just-nu-expressens-fotsoldater-gor-nya-hembesok-for-att-hanga-ut-oliktankare/

Jakob
Jakob
9 years ago

VĂŠldig vanskelig diskussion for Uhrskov, og desvĂŠrre fĂ„r han ikke oversat de svenske tal til dansk. Var vi lige sĂ„ Ă„bne som vore naboer, sĂ„ skulle vi vel gĂžre plads til ca. 380.000 ekstra udlĂŠndinge i Ă„r med flygtninge og fam.sammenfĂžring. Det tal siger jo alt. Sverige er pĂ„ vej ned og vĂŠk, og desvĂŠrre er vi Jo tĂŠt forbundne, sĂ„ vi fĂ„r vores del af regningen. Og den endda uden den tilfredsstillelse, det giver Reinfeldt at sige, vi er en humanitĂŠr supermagt. Tak til dig Steen for dit svenske oplysningsprojekt, men folk vĂŠgrer sig ved at lytte, nĂ„r jeg… Read more »

Olav
Olav
9 years ago
Reply to  Jakob

Jeg betviler at den svenske statsminister tror skal fĂ„ en bauta etter seg for Ă„ ha omgjort sitt land til en “humanitĂŠr supermakt”. Det er ikke videre humanitĂŠrt Ă„ masseimportere mennesker til stigende arbeidslĂžshet, og dermed bidragavhengighet. Det er heller ikke humant mot egen befolkning, spesielt de som behĂžver den velferd som forvitres gjennom masseinnvandringen. Tror dere ikke han bedre vet at velferdsstaten, som han ikke liker, finner sitt endelikt gjennom det han gjĂžr? Ved siden av at stadig fler skal dele velferdspengene, rammes selve motoren i velferdsstaten; den som sitter mellom Ăžrene pĂ„ folket som betaler, for det noen… Read more »

Olav
Olav
9 years ago
Reply to  Jakob

Jeg betviler at den svenske statsminister tror han skal fĂ„ en bauta etter seg for Ă„ ha omgjort sitt land til en “humanitĂŠr supermakt”. Det er ikke videre humanitĂŠrt Ă„ masseimportere mennesker til stigende arbeidslĂžshet, og dermed bidragavhengighet. Det er heller ikke humant mot egen befolkning, spesielt de som behĂžver den velferd som forvitres gjennom masseinnvandringen. Tror dere ikke han bedre vet at velferdsstaten, som han ikke liker, finner sitt endelikt gjennom det han gjĂžr? Ved siden av at stadig fler skal dele velferdspengene, rammes selve motoren i velferdsstaten; den som sitter mellom Ăžrene pĂ„ folket som betaler, for det… Read more »

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x