12
sep
Seneste opdatering: 12/9-14 kl. 1713
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Indspilning i fuld skærm 12-09-2014 125228 2-Indspilning i fuld skærm 12-09-2014 125258

Sammanställningen visar den demografiska förändringen under 2006-2013 samt en framskrivning till 2022 om utvecklingen fortsätter i samma takt. Observera att framskrivningen enbart är baserad på utvecklingen mellan 2006-2013. De nya prognoserna om kraftigt ökad asylinvandring är inte medräknade.

Affe gennemg√•r en r√¶kke svenske byer med s√¶rligt henblik p√• indvandring, demografi og kriminalitet. Hvis det kom i SVT Aktuellt aftenen f√łr valget, ville det medf√łre et jordskredsvalg, og ikke det resultat, der nu tegner sig. Over 80 % af svenskerne vil – muligvis uden egen vidende – stemme for, at de bliver et mindretal i deres eget land, for desv√¶rre er sandheden ‘racistisk’ i Sverige, is√¶r hvis den er ubehagelig. Debatten i Sverige er p√• grund af svenske medier ikke rationel, og derfor kan svenske v√¶lgere ¬†heller ikke tr√¶ffe rationelle beslutninger. Svenske journalister tror, de er demokratiets vogtere, men i virkeligheden har de stukket en k√¶p i hjulet p√• demokratiet for l√¶nge siden. Deres ansvar er enormt, n√•r historien skal f√¶lde sin dom. Vidste vi det ikke godt? N√•r man efterlader magthavere ubevogtede, selv p√• et isoleret omr√•de som indvandringen, g√•r det galt. Helt galt. SE Demografin under Reinfeldt

Tilliden i Sverige for nedadgående

Ikke s√¶rligt overraskende. Heroppe i det protestantiske Europa, er den sociale kapital (tilliden) m√•ske vores allervigtigste r√•stof. Bortset fra at det er en lykke at leve under, sparer det formuer, der ellers ville skulle bruges p√• lovgivning og h√•ndh√¶velse af den. Vi har f√•et for√¶ret en selvregulering i vuggegave. Jeg opdagede det meget tidligt ved at rejse i lande, hvor overklassen bor bag bev√¶bnede vagter og mure. Den tryghed, de m√•tte k√łbe, havde jeg f√•et for√¶ret af mine forf√¶dre. Og jeg var ikke klar over det, f√łr jeg s√• de tillidsl√łse samfund, hvad jeg heldigvis gjorde inden jeg var 20. Masser, det er det meste af verden, sammenlignet med Danmark, Norge og Sverige.

Vi har arvet noget, vi √•benbart f√łrst forst√•r, n√•r vi mister det. Den er skabt gennem √•rhundreder, og den er m√•ske umulig at genskabe, hvis den g√•r tabt. Det er den v√¶rste effekt af indvandringen fra lavtillidssamfund, vi overhovedet uds√¶tter os for. Det er en historisk tragedie og en gigantisk dumhed.Sveriges unika tillit sjunker

1-Indspilning i fuld skærm 12-09-2014 132510

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
norje
norje
6 years ago

Virker som han har et √łnske om √• g√• av. Det oppsiktsvekkende “fri innvandringsutspillet” i starten av valgkampen er en m√•te √• defusere anklager om landssvik p√•. N√• spiller han demokratisk og med √•pne kort, s√• da har folk bare seg selv √• skylde om de stemmer Moderaterna, er vel tanken.

http://www.expressen.se/nyheter/val2014/experten-reinfeldt-kan-avga-efter-valet/

trackback

[…] hittade en dansk artikel om vansinnet. Kort och gott h√•ller Reinfeldt p√• att byta ut svenskarna mot diverse som har lyckats fixa pengar […]

pk
pk
6 years ago

Hat tænkt lidt over det .
I Folketinget (DK) tænker de fleste politikere som Reinfeldt og andre.
Totalt upåvirket af hvad , der sker i det land de styrer.

T√¶nk , at vi endte med, at demokratiet skulle bruges til at √łdel√¶gge Danmark og Sverige.

pk
pk
6 years ago

T√¶nk p√• , at hver gang der i Sverige er et brutalt overfald, et r√łveri, et indbrud ,
en skolebrand , chikane af bus chauff√łrere, en voldt√¶gt , gruppevoldt√¶gt, flere i bande , som overfalder en svensker, √¶ldre dame ovefaldet p√• gaden , brandfolk chikaneret , skolel√¶rere svinet til ,politifolk oversvinet, begravelser m√łdt med stenkast, b√łrn frasj√•let deres t√łj og mobiler, S√Ö f√•r Statsminister Reinfeldt og andre politikere ( Bildt m.m.) et bedre Sverige.

OG jo mere af alt dette i årerne fremover et endnu bedre Sverige.

Er de politikere da totalt vanvittige ?

JensH
JensH
6 years ago

Hvis indvandrere/udl√¶ndinge allerede i 2013 udgjorde 57,5 procent af befolkningen i Malm√ł, gad vide hvor langt denne by med omkring 300.000 indbyggere s√• er fra at have et muslimsk flertal??? Det m√• da v√¶re lige op over, og med den seneste prognose fra Migrationsverket p√• 340.000 nye asylans√łgere de n√¶ste fire √•r, (med efterf√łlgende familiesammenf√łringer 7-800.000 ‘ny-Svenskere’), s√• m√• der da v√¶re muslimsk flertal i byen inden l√¶nge, eller hur???

JensH
JensH
6 years ago
Reply to  steen

Tak skal du ellers have. Det er nogle giftige facts denne Tino Sanandaji har om Malm√ł: “Bland de i arbetsf√∂r √•lder f√∂rv√§rvsarbetar ungef√§r 80 procent i Sverige. I Malm√∂ d√§remot arbetar f√§rre √§n 70 procent av de i arbetsf√∂r √•lder, inklusive gr√§nspendlare. Av stadens invandrarbefolkning saknar n√§stan h√§lften arbete. Malm√∂ √§r rankad som 281 av 290 kommuner i termer av andelen elever som l√§mnar grundskolan med f√∂r f√• godk√§nda betyg f√∂r att vara beh√∂rig f√∂r gymnasiestudier. Den √∂ppna arbetsl√∂sheten ligger p√• 15 procent, tredje h√∂gst bland landets kommuner.” Men at den muslimske befolknings-andel i Malm√ł ‘kun’ skulle udg√łre 25-30 procent,… Read more »