12
sep
Seneste opdatering: 13/9-14 kl. 2016
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

SVT’s slutdebat, live.

De vil ikke oplyse deres kilder, der naturligvis har politiske interesser at dyrke. Selvsagt elsker hele pressen det ihjel. Hvordan kan Jimmie Åkesson ikke vide, at det ligger i hans jobbeskrivelse at vĂŠre den mest plefri mand i Sverige? Ved SD ikke, at de befinder sig i et maksimalt fjendtligt mediemiljĂž? NĂ„r man sammenholder det med alle de primitive tosser, Expressen har afslĂžret med ufine og givetvis ulovlige metoder, er det ikke ens indtryk.

Han har i det mindste kun spillet for sine egne penge. ‘Syvpartiet’ har spillet hasard med Sverige, for penge der ikke er deres. Det er sikkert grund til, at Jan Tulbergs bog “LĂ„sningen” er tysset ned. 125 milliarder sv. kr. i 2013 koster masseindvandrigen eller 3,5 procent af BNP. Det svarer til 26.000 sv. kr. per indbygger – det er mange penge, selvom det sikkert er lavt sat, med kun et luftigt lĂžfte om, at ‘investeringen’ kommer igen nogensinde.

Nu sporede den svenske valgkamp nogenlunde sÄ meget ud, som enhver informeret person havde frygtet. Expressens skamlÞse kampagne de sidste tre dÞgn, har de fleste kunnet se igennem, men det var altsÄ kun begyndelsen. Der er to dÞgn og fire timer til valgresultatet, det kan blive vÊrre endnu.

Hvor meget vil Sverige blamere sig mere for at forsvare det uforsvarlige? De vil ikke go gentle into that good night. Halvanden generations prestige, no way! De vil rive Sverige fra hinanden i en dans pÄ demokratiets grav inden de dÞr. Magtbrynde, privillegier og forfÊngelighed har gjort dem fartblinde. Det bliver en kamp, at vÊre svensker.

Jeg kan heldigvis melde mig ud af den mandag morgen. SR vil formentlig ikke skade SD overhovedet, men det er dog temmelig skrĂŠmmende, at det er public service der som er pĂ„ Expressen-niveau, en rĂžd, dĂžende avis, der kalder sig ‘liberal’, men er allieret med venstreekstremister. Svensk public service nu i klass med brittisk skandalpress, Jaha, dĂ€r spelade Ekot bort sin journalistiska trovĂ€rdighet pĂ„ synd, skandalisering och snask.

En svensk befolkningsudskiftning

Danske skribenter er ikke ‘besatte’ af Sverige, som Sydsvenskan skriver, fordi de ikke kan lide, hvad de danskerne skriver. Der er ingen national forurettelse i det, tvĂŠrtimod en helt legitim interesse, og en i modsĂŠtning til Sverige, fri presse. Det er en ung ideologisk drevet kvinde, der er befriet for normale intellektuelle hĂŠmninger. Danskerne er nĂžgterne og velinformerede, og de taler frit fra leveren, hvilket er mere end man kan sige om svenskere, der bliver forhindret i at tale og skrive. Sverige mĂ„ naturligvis finde sig i, at blive gransket udefra.

NĂ„r jeg fĂ„r Weekendavisens Frede Vestergaard digitalt, en af de fĂžrende Sverigeskendere gennem mange Ă„r, vil jeg ogsĂ„ lĂŠgge den her. Danske politikere og intellektuelle er i deres gode ret til at blande sig og kommentere Sveriges forhold. Sverige producerer skandinaver og EU-borgere pĂ„ lĂžbende samlebĂ„nd, – cirka 2 millioner indtil videre – sĂ„ svensk politik angĂ„r ikke  kun Sverige. NĂ„r SD pĂ„ sĂžndag for omkring 12 %., vil afskaffelsen af Sverige fortsĂŠtte med fuld kraft bagefter. Der er ikke noget at glĂŠde sig over, det bliver en bittesĂžd “sejr.” Den konservative tĂŠnker Kasper StĂžvring skriver med versalerne om Sverige i dag i Det semi-totalitĂŠre Sverige.

I anledning af det forestÄende valg kommer her yderligere en rÊkke uhyggelige ting om det ekstreme Sverige, du altid gerne har villet vide, men har vÊret for bange til at spÞrge om.

Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt udtalte forleden: ”Vi fĂ„r ikke rĂ„d til sĂ„ meget andet end indvandring.” Det er da ĂŠrlig snak. Ingen velfĂŠrdsforbedring, for udgifterne til udlĂŠndinge snupper det hele. I Danmark ville det udsagn vĂŠre det samme som at underskrive sin egen dĂždsdom som politiker; i Sverige siger man det i en valgkamp – for at genvinde magten! Reinfeldts bemĂŠrkning blev ledsaget af buddet om, at ”vi skal Ă„bne vores hjerter” for udlĂŠndinge, Sverige skal vĂŠre en ”humanitĂŠr stormagt”.

Udtalelsen kom efter, at MigrationsvÊrket bad om 48 milliarder ekstra de nÊste fire Är. IfÞlgeÞkonomen Jan Tullberg koster udlÊndinge 125 milliarder om Äret, omkring 250 milliarder svenske kroner om Äret, hvis man medregner de svenskere, der presses ud af arbejdsmarkedet. Det er da ogsÄ en sjat. Tjoh, men med tiden vil de mange udlÊndinge blive en gevinst, siger man sÄ. Det vil nÊppe ske i et komplekst videnssamfund som det svenske. Ikke-vestlige indvandrere og efterkommeres erhvervsfrekvens ligger milevidt fra hinanden.

I Sverige forventer man 340.000 flygtninge over de nÊrmeste Är, og de vil hÞjst sandsynligt fÄ opholdstilladelse og siden statsborgerskab. Danske politikere er bekymrede, og det bÞr de ogsÄ vÊre, ikke kun for velfÊrdsturisme, men ogsÄ fordi de mange uintegrerede udlÊndinge fra MellemÞsten og Afrika udgÞr en betydelig sikkerhedsrisiko. Den svenske sikkerhedstjeneste har allerede afslÞret to terrorplaner inden for de seneste par Är.

Den enorme indvandring medfĂžrer, at der foregĂ„r en veritabel befolkningsudskiftning i Sverige. I perioden 2000-2013 er gruppen af borgere med anden baggrund end svensk vokset med mere end 875.000, og andelen af etniske svenskere er i samme periode faldet med mere end 113.000. Tallene kan variere alt efter, hvordan man opgĂžr; men der er ingen tvivl om, at Sverige ĂŠndres demografisk, og ”demography is destiny”, som man siger pĂ„ amerikansk.

En svensk officer advarede i 2008 om en kommende borgerkrig i Sverige, hvor tal peger pÄ, at der sandsynligvis begÄs et mord i dÞgnet; i landet er der Ärligt i Þvrigt 1,5 millioner anmeldte forbrydelser.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ronnie
Ronnie
6 years ago

Tja…det er ret stygt det der sker i Sverige for tiden.

I morgen skal jeg stemme til Riksdagen, og mon ikke Åkesson fĂ„r min stemme igen? 🙂

LarsS
LarsS
6 years ago

Ramona, det var en sĂŠrdeles interessant artikel. Du rammer plet, lige midt i “Bulls eye”.

Ludvig
Ludvig
6 years ago
Reply to  steen

InstĂ€mmer,Steen,i ditt hopp om att SD tar itu med detta försök till karaktĂ€rsmord pĂ„ Jimmie Åkesson fortast möjligt.Bakom angreppet stĂ„r journalister pĂ„ Sveriges Radio som hör hemma i samma kategori som AFA och RevolutionĂ€ra fronten.Dessa personer kan bara betecknas med det mest tabubelagda ordet i Sverige.De Ă€r helt enkelt vĂ€nsterfascister. I det svenska kollektiva medvetandet Ă€r vĂ€nstern nĂ„got sĂ„ oerhört gott och fint(till skillnad frĂ„n högern)att inte ens denna vĂ€nsters mest brottsliga avarter fĂ„r betecknas med ordet fascism,ett ord reserverat för högerns motsvarigheter.Detta trots att kommunismens blodtörstiga mördande vida övertrĂ€ffar de övriga samlade fascismernas dito – Ă€ven om den islamiska… Read more »

tant Gul
tant Gul
6 years ago

I alla SD-sympatiserande kanaler ocj kommentarfÀlt dryper det av falsk förstÄelse idag.
VAR FINNS SAKLIGHETEN?
Är Steen den ende som inser nödvĂ€ndigheten av flĂ€ckfrihet(plettfrihed)?
http://goo.gl/tuK1Yd?
35 Ă„r, far, knappt torr bakom öronen – men ‘presumtiv’ landsfader!
Dock, en uppkomling Àr en uppkomling, Àr en uppkomling.

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago

Valg til rigsdagen pĂ„ sĂžndag: Svensk Ăžkonomi og kultur under afvikling http://denkorteavis.dk/2014/svensk-okonomi-og-kultur-under-afvikling/ 11. Sep 2014 Morten Uhrskov Der er valg til den svenske rigsdag pĂ„ sĂžndag den 14. september, og resultatet er uklart, idet ingen af de to blokke ser ud til at fĂ„ flertal. Sverigedemokraterne stĂ„r til en fordobling eller lidt mere, men formentlig ikke mere end 12 procent af stemmerne mod 5,7 procent ved valget i 2010. I Danmark ville Sverigedemokraterne blive tungen pĂ„ vĂŠgtskĂ„len, men intet tyder pĂ„, at det bliver tilfĂŠldet i Sverige, idet ingen af de syv Ăžvrige partier vil samarbejde med Sverigedemokraterne. … Økonomien… Read more »

Peter Andersen
6 years ago

De er jo totalt til grin derover pĂ„ den anden side af Øresund. Åkesson har spillet for over en halv million. Og hva’ sĂ„..?

Skulle det forestille at vĂŠre game-changeren..? Ha, ha..!

Hvis det er det det skal forestille, sÄ er niveauet endnu lavere end selv jeg troede. Kan den almindelige svensker ikke gennemskue det, bliver vi andre jo nÞd til, at blande os i deres indre anliggender.

Jeg hÄber sÄ sandelig den ender som en boomerang..!

Santor
Santor
6 years ago

Jimmie Åkesson kan altsĂ„ ikke spille et ellers lovligt spil i Sverige?

LarsS
LarsS
6 years ago

SĂ„ kom den, “The Game Changer”! UlĂŠkker journalistik, men jeg tror dette bliver en boomerang for MSM og 7-kabalen! Vil slet ikke undre mig om sympatien fra Nilsson og Olsson til Jimmie Åkesson nu Ăžger voldsomt.

+15% til SD er nu mit bud!

kenneth
kenneth
6 years ago

Hvis du ikke har set det Steen, sĂ„ er der ogsĂ„ et glimrende lĂŠserbrev om det svenske valg i dagens udgave af BĂžrsen (side 2 i “Weekend”-sektionen). Overskrift “Svenske bobler” af Michael Thestrup.

Jan Christensen
6 years ago

De svenske medier er en skÊndsel og skandale. Jeg bliver sÄ harm, men hvad er der at gÞre ved det?

Angela
Angela
6 years ago

SĂ„ briserade bomben som skulle knĂ€cka svenska folkets enda röst i Sverige. SĂ„ sent som möjligt före valet pĂ„ fredagen före skulle den brisera sĂ„ att folket skulle lĂ€mnas i undran och villrĂ„dighet. SĂ„ förslaget och gement. Detta gott folk sĂ€ger mycket om de gangstrar som styr vĂ„rt land. Nu gĂ€ller det verkligen att gĂ„ man ur huse och rösta för folket, för landet för vĂ„r och de kommande generationernas framtid i Sverige. In i det sista har man planerat för the Big Bang. Detta var mycket vĂ€lregisserat. Sr skall vara neutral och inte lĂ€gga sig i vilket parti folk… Read more »

Angela
Angela
6 years ago
Reply to  Angela

Kl 20.00 i kvĂ€ll Ă€r slutdebatten i SVT, alltsĂ„ den viktigaste debatten i valet. Precis före den debatten briserar bomben för att fĂ„ fokus pĂ„ fel saker och framför allt för att fĂ„ Åkesson ur balans. Det Ă€r viktigt för gangstrarna att fĂ„ Åkesson ur balans eftersom han vunnit de flesta partiledardebatter enligt folk. SD tuffar pĂ„ och förmodligen har de mycket bĂ€ttre siffror Ă€n vad opinionsundersökningarna sĂ€ger. NĂ„got man vill dölja för folk. SD har ökat med +4,2 % enligt undersökning. AlltsĂ„ mest av alla. Förmodligen mycket mycket mer. Det vĂ€ljer man att inte tala om i nyhetsutsĂ€ndningarna utan… Read more »