16
sep
Seneste opdatering: 16/9-14 kl. 0152
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er stadig sprĂŠl i verdens ĂŠldste avis. Expressen udkom i dag med en sort forside pĂ„ grund af Sverigedemokraterna ‘s gode resultat ved sĂžndagens svenske valg, hvor partiet fik 13 procent af stemmerne. Tirsdag kommer Berlingske med en replik til Expressen i form af en forside, der mimer Expressens og konstaterer, at “Sverige er gĂ„et i sort”. Det er lĂŠnge siden, at forholdet mellem de nordiske broderlande har vĂŠret sĂ„ hĂžjspĂŠndt. OgsĂ„ i sagen om den fĂŠngslede svenske gadekunstner Dan Park har der vĂŠret meget markante meningsforskelle mellem svenske og danske medier.Berlingske: Sverige er gĂ„et i sort

Og Dror Feiler spillede HĂ€r kommer Pippi LĂ„ngstrump

Det bidrager til atmosfĂŠren af….skal jeg sige “ungdom” for at vĂŠre lidt venlig? De leger med ilden. Sverige er et barn, som ikke vil blive voksent. De stockholmske idealister skulle “krossa rasismen.” Indvandrere talte for, at flere skulle indvandre. Disse personer har lige som avisen Expressen lĂŠnge forsĂžget at obstruere demokratiet, og nu protesterer de, fordi det ikke lykkedes dem. Et delt folk, et forvildet folk der ikke engang kan blive enige om, hvem der er i fĂŠrd med at klĂžve dem fra isse til hĂŠl. Tusentals demonstrerade mot rasism.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
EH
EH
6 years ago

Protest mod rasisme Hvor mange af dette unge aktive “publikum” forestiller sig et liv pĂ„ bunden af et relativt fattigt Sverige? Hvad beskĂŠftiger de sig med nĂ„r de ikke hĂŠnger ud pĂ„ det rĂžde fritidshjem og i hvilke forstĂŠder bor de? Deres ligegyldighed overfor de tusindvis af ofre for etnisk vold er rystende. Videoen giver mig associationer til filmen Jerusalem. Et folk i en form for religiĂžs vĂŠkkelse tror jeg Hans Rustad skrev. Well, ved valget viste en anden form for vĂŠkkelse sit sĂŠrdeles uvelkomne ansigt. Vreden over at blive sagt imod og mĂ„ske delvist fĂ„ rokket ved sin barnetro… Read more »

JensH
JensH
6 years ago

“Och sĂ„ stĂ€ller den danska journalisten frĂ„gor som ingen, absolut ingen svensk journalist skulle ha stĂ€llt! De Ă€r helt enkelt oförberedda att diskutera dessa frĂ„gor” Det var lige prĂŠcis det jeg tĂŠnkte, da jeg sĂ„ Martin Krasnik interviewe de to Svenske politikere pĂ„ DR2’s “Deadline” igĂ„r aftes. Disse Svenske politkere er bare blevet sĂ„ vant til at fyre flosklerne af -uden at blive holdt til regnskab for deres faktiske indhold- at de blev dybt forvirrede da en Dansk journalist ikke bare ville kĂžbe flosklerne uden at spĂžrge ind til deres faktiske indhold. Alene denne evige frase om, at “SD ser… Read more »

Bente
Bente
6 years ago

Kommentar til Dror Feiler spillede Pippi LangstrĂžmpe:

NĂ„r man ser pĂ„ billeder af NEJ TIL RACISME-demonstrationerne, kommer man til at tĂŠnke pĂ„, at det er disse unge mennesker og deres fremtidige bĂžrn, der kommer til at leve under de forhold, som en “fejlslagen” stat vil komme til at betyde. BĂ„de for ungsvenskerne OG for de superfertile indvandrere. Kan ingen virkelig ikke se ud over egen nĂŠse ?

NĂ„r krybben er tom, bides hestene.

Brozak
Brozak
6 years ago

Dette ender ikke godt. Disse folkemassene vil se blod.

Kjell HĂ„kansson
Kjell HĂ„kansson
6 years ago

Hej Steen. För att förstÄ de intervjuade svenska politikernas pinsamma svammel, speciellt dÄ den första, mÄste man komma ihÄg att de aldrig har trÀnat sig i att argumentera med sina motstÄndare. De vÀgrar ta debatten med mÀnniskor som kritiserar invandringspolitiken, men nÀr DR ringer upp blir man ju tvungen att svara. Och sÄ stÀller den danska journalisten frÄgor som ingen, absolut ingen svensk journalist skulle ha stÀllt! De Àr helt enkelt oförberedda att diskutera dessa frÄgor.

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago

“Danmarks Röst” pĂ„ Radio24syv vinder radiopris: 🙂

http://prixradio.dk/vindere-2014/

Vindere 2014

Herunder kan du se en liste, over vinderne, af Prix Radio – Danmarks Officielle Radiopriser 2014.

Årets Promotion for Program

“Danmarks Röst”, Radio24syv
Nikolaj Kirk, Mikael Bertelsen og Mads BrĂŒgger

Vinderen stak ud som en promotion, hvor der virkelig var kĂŠlet for detaljen og hvor der tydeligt – i modsĂŠtning til mange andre – var sat ressourcer og kapacitet af til at gĂ„ ”hele vejen”.

Peter Andersen
6 years ago

Sikke nogen lalleglade fjolser. Hvorfor vader de ikke rundt ude i Rinkeby eller Tensta? Det er jo der racisterne bor.

NĂ„r den sidste rest af 68 er vĂŠk, forestĂ„r ikke sĂ„ lidt af et oprydningsarbejde…

SkÄning
SkÄning
6 years ago

Det tror jag dessvÀrre inte. De har pÄ nÄgot sÀtt behÄllit den geografiska indelning som gÀllde nÀr vi hade marksÀnd TV. Jag, som Malmöbo, kan se allt du lÀgger ut, men jag har hört gnÀll frÄn en del svenskar att de blir portade.

SkÄning
SkÄning
6 years ago
Reply to  steen

Oh, sorry. Nej det kan man inte.

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago
Reply to  SkĂ„ning

Vi mĂ„ vel vente at se, om nogen lĂŠgger den pĂ„ YouTube 😉

Deres mimik og kropssprog, nÄr de skulle give udtryk for,
hvor forargede og rystede de var over valgresultatet, var
meget underholdende – ja, faktisk et helt studie vĂŠrd 🙂

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago
Reply to  SkĂ„ning

LĂžsningen hedder Hola Unblocker, som via en sĂ„kaldt proxy-forbindelse tillader dig at optrĂŠde, som om du sidder pĂ„ en PC, tablet … i det land, hvis web-TV du er interesseret i 😉 http://hola.org/ Den virker vist ikke til Internet Explorer pt. ( jeg havde problemer med den i alle fald ), men den fungerer fint pĂ„ fx. Firefox- og Google Chrome-browseren. Den tager kun et Ăžjeblik at installere og er meget simpel at anvende via et ikon pĂ„ browserens vĂŠrktĂžjslinje ( slĂ„ til / fra , vĂŠlg land og vĂŠlg proxy … – og den husker endda dit valg for… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago

TV2-Lorry om rigsdagsvalget i Sverige – set fra SkĂ„ne

http://www.tv2lorry.dk/artikel/233054?autoplay=1&video_id=95107