19
sep
Seneste opdatering: 19/9-14 kl. 0724
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

THE SPEECH THEY DIDN’T WANT YOU TO HEAR, Hirsi Ali addresses over 300.

Father of Heaven

Handel: Judas Maccabaeus HWV 63 – Father of Heaven, Sir Adrian Boult – Kathleen Ferrier 1912 – 1953. Bruno Walther, der lærte hende at synge Mahler på tysk, beskrev hende som det mest bedårende menneske, han havde mødt. Et Guds ord fra Lancashire, beskeden og uafficeret af sit eget naturtalent. Englands Jussi Björling. Hun gennemførte sine sidste par års optrædener dødssyg. Der er ikke så mange stemmer, jeg knapt kan høre uden at græde, heldigvis for mine omgivelser. Jeg selv har vænnet mig til det, sådan er det, det gør ingenting.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1
Deltag i debatten...

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Ramona Fransson Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Ramona Fransson
Guest

Det var den bästa föreläsningen om Islam jag någonsin lyssnat på! Ayaan Hirsi Alis föreläsning borde omedelbart översättas till samtliga språk inom EU och visas i Public Service kanalerna i hela Europa BUMS! Vilken kvinna! Jag är 99,99% säker på att det inte finns en enda journalist i hela Sverige som vet vad ordet ” Dawah” betyder!