19
sep
Seneste opdatering: 26/9-14 kl. 1734
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Indspilning i fuld skĂŠrm 19-09-2014 170140 2-Indspilning i fuld skĂŠrm 19-09-2014 170001

Et interessant antropoligisk studie. Kvinder, bĂžsser og operasangere har overtaget over “islamofoberne og fascisterne”. Hvem er nu ven med hvem pĂ„ Facebook, efter at fascisterne nĂŠsten har overtaget magten? TĂžseklubben diskuterer ĂŠstetikken anfĂžrt af militante Paloma Winneth, der mangler et “hvidhedsprivillegium”, siger hun til en anden forfulgt type, HBTQ sangeren. Diskussionen er religiĂžs, siger Jalving.

Sverige er et afpolitiseret land, der halvhjertet prÞver at blive et rigtigt demokrati, siger jeg. Arven fra frikirkerne dominerer stadig det, de kalder politik. Forleden ville VÀnsterpartiet nÊgte SD deres ret til en talsmandsplads, fordi de ikke har de rigtige vÀderingar. Heldigvis fulgte flertallet normal procedure, men holdt sig  for nÊsen. Der er en lang vej, til Riksdagen begynder at handle om praktisk politik.

Forklaringsmodellen er klasse, ikke kultur, og det nÄr man ikke langt med i  et etnisk pulveriseret land, men den tjener indtil videre det  hÊderlige formÄl: At forhindre krig. Björn Ranelid er en af de fÄ med mÞrk hud. Mikael Jalving og Per Gudmundsson medvirker, men ikke nok. De sverigedemokratiske kvinder er et stÊnk af fornuft i dette freak show, og  Lisa Pelling fra Arena er symptomatisk for Sveriges vanskeligheder med at vÊre et Êgte demokrati. Der er for mange moralske madammer, og de har for stor indflydelse,..

Operasangeren taler hele tiden om kÊrlighed, det gjorde Reinfeldt ogsÄ. Gudrun Schyman taler ogsÄ om kÊrlighed, det er ikke fordi de er to varme mennesker, tvÊrtimod, det er fordi det er det, der tager kegler i en religiÞs diskussion. Det er et vÊrre rod, han er smuttet ud af bagdÞren fra. Uenighederne er for store og emotionelle i Sverige nu, til at det vil forlÞbe uvoldeligt.  Enoch Powell forudsÄ Reinfeldts karrieretrÊk i 1977.  SVT Debatt, 58 minutter.

Tina Magaard havde ret

– vil imam A. Pedersen nu benĂŠgte fakta?

Tidligere var journalisterne flinke til at spĂžrge Abdulwahid Pedersen om, hvordan det forholder sig med “fredens religion”. I 2005 blev denne kloge mand bedt om at kommentere en af de fĂ„ seriĂžse islam-forskere i Danmark – Tina Magaard.

PĂ„ fire Ă„rs-dagen for terrorangrebet pĂ„ World Trade Center fremlagde hun en analyse af de islamiske helligskrifters pĂ„bud om terror, vold og hellig krig: »Teksterne i islam adskiller sig klart fra de Ăžvrige religioners tekster ved i hĂžjere grad at opfordre til vold og aggression over for anderledes troende. Der findes ogsĂ„ direkte opfordringer til terror. Det har lĂŠnge vĂŠret et tabu i islam-forskningen, men det er et faktum, som man er nĂždt til at forholde sig til … « Desuden er der i Koranen hundredvis af opfordringer til kamp mod anderledes troende.

Dette var imam Pedersen fortĂžrnet over. Han kaldte analysen »noget forskerpladder … Man kan ikke pille citater ud og konkludere, som hun gĂžr. Langt de fleste Koran-vers skal ses i en specifik historisk sammenhĂŠng og kan ikke gĂžres generelle. Hvis der er sĂ„ mangevoldsopfordringer, hvorfor har muslimer sĂ„ ikke udryddet alle anderledes troende i de samfund, hvor muslimer er i flertal? Fordi vi ikke lĂŠser Koranen sĂ„dan.«

Ni Är senere flyder medierne over med dramatiske ritualmord og andre voldsforbrydelser, begÄet af muslimer, der med stolthed citerer koran-befalinger og nedslagtning af vantro og lignende retfÊrdiggÞrelser af halsoverskÊring og sexslaveri.

Der foreligger et globalt mĂžnster. Boko Haram og Islamisk Stat stĂ„r ikke alene. Der foregĂ„r uafbrudt rĂŠdselsfuld forfĂžlgelse og mord i en stribe islamiske stater – bl.a. Pakistan, Bangla Desh og Afghanistan, hvor muslimer “lĂŠser koranen sĂ„dan …”

Hvis Pedersen – pĂ„ linje med Barak Hussein Obama – vil hĂŠvde, at disse ritualmord ikke har noget at gĂžre med islam, mĂ„ den logisk konklusion blive, at sĂ„ er helligskrifterne ugyldige.

Faktisk er det netop det, Maajid Nawaz konkluderer. Han er medstifter af Quilliam-tÊnketanken og tidligere medlem af Hizb-ut-Tahrir. PÄ Facebook skriver han, at koranen faktisk pÄbyder halsoverskÊring, pisk og hÄndsafhugning. Derfor afviser han bogstavelig lÊsning af teksten.

Vil imam Pedersen nu erkende, at hans hellige bog opfordrer til ritualmord, og at dens anvisninger derfor ikke skal tages for pÄlydende?

Af Torben Hansen

Robert Spencer: 

UK Muslim leader Maajid Nawaz: “ISIS-style slavery, beheading, lashing, amputation
are in the Quran” and must be rejected. Nawaz puts it exactly right: Qur’anic literalism “must be abandoned. It is bankrupt,” and justifies “slavery, beheading, lashing, amputation & other medieval practices.”

TĂžsebandens “midlertidige asyl”

Regeringen: Flygtninge skal have asyl ét Är ad gangen. Her er et forslag, der lugter langt vÊk af at embedsmÊndene har fÄet en hasteopgave, der ikke mÄ stÞde for mange humanister. 48 timer efter de alarmerende avishistorier ligger forslaget der, for TÞsebanden lugter valgkamp, det skal lyde af noget uden at vÊre det. Enhver ved, at folk der er landet i Danmark sjÊldent kommer ud igen.

Hvis dette forslag har nogen virkning, vil det i et Ă„rs tid fĂ„ menneskesmuglerne til at lĂŠgge trafikken om til Norge og Sverige, og det er altid noget, men sĂ„ har vi balladen igen. ProblemlĂžsning er defineret som: Man skaber et problem, – uden i vĂžrigt nogensinde at konfimere det med befolkningen – sĂ„ spĂŠder man det ud over 40 Ă„r og lĂžser det (mĂ„ske) i 500 etaper. SĂ„ blir’ man heller ikke “arbejds”lĂžs. Disse ‘flygtninge’, der vĂŠlter ind i Danmark nu, er kommet gennem sikre lande. Italiens og vores problem er, at EU ikke bevogter de ydre grĂŠnser pĂ„ anden mĂ„de end at guide invasionsstyrken i land.. Dermed bortfalder hele Schengens eksistenberettigelse. Danmark vill skĂ€rpa sin flyktingpolitik

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Lidt om dansk og svensk debatkultur. Kasper StĂžvring fik et kulturchock, da han sĂ„ bureaukrater, bĂžsser og operasangere pĂ„ SVT Debatt. […]

Angela
Angela
6 years ago

“Et interessant antropoligisk studie”. Ja, det Ă€r i sanning en beklĂ€mmande studie. En ögonblicksbild av en samling dönickar som Reinfeldt kallade det “sovande folket” en samling som inte vet vilka de Ă€r, vart de Ă€r pĂ„ vĂ€g eller ens bryr sig. FrĂ„n demokrati, till mediokrati, till ren idioti! Huvudsaken Ă€r att de fĂ„r vara med och synas och fĂ„ sina ögonblicksbehov tillfredsstĂ€llda. DessbĂ€ttre finns det fortfarande riktiga svenskar med huvudet pĂ„ skaft, sunt förnuft, moral och karaktĂ€r, hederligt rĂ€ttskaffens folk som inte lĂ„ter sig duperas och kvĂ€sas av en samling gangstrar som fĂ„tt för sig att de Ă€ger vĂ€rlden och… Read more »

VisionÀren
VisionÀren
6 years ago

Hmm. För att kunna förstĂ„ vad som hĂ€nder i vĂ„r omgivning tror jag att vi mĂ„ste börja lĂ€mna den gamla höger/vĂ€nster-skalan och i stĂ€llet börja diskutera i termer av globalister/nationalister. Jag tror att det Ă€r vad vĂ„ra politiker hĂ„ller pĂ„ med just nu, Ă€ven om de Ă€n sĂ„ lĂ€nge döljer sina tankar och avsikter i den traditionella höger/vĂ€nster-skalan. Det globalistiska perspektivet: MĂ€nniskorna pĂ„ planeten förökar sig stĂ€ndigt. Möjligheterna att flytta pĂ„ sig likasĂ„. Med nuvarande uppfattningar om hur lĂ„ngt en demokratisk stat kan gĂ„ i syfte att hĂ„lla folkförflyttningar utanför sig Ă€r det inte möjligt att stoppa dessa folkomflyttningar. Konsekvens:… Read more »

Angela
Angela
6 years ago
Reply to  VisionĂ€ren

Ja, du har helt rĂ€tt. Höger – vĂ€nsterskalan kan du glömma för lĂ€nge sedan. Vad du missat? Ja, sĂ€g det. Det lĂ€r vi inte fĂ„ veta förrĂ€n vi nĂ€stlat oss in i de slutna rummen hos makteliten. Boka in dig till nĂ€sta Bilderbergsmöte. Eller frĂ„ga Wallenberg direkt. Men du Ă€r inte ensam. Först efter valet gick det upp för Jonas Sjöstedt att han var grundlurad. Att han agerat som Bilderbergarnas nyttige idiot. Ja, jösses. Förutom Fredrik Reinfeldt m (statsminister), avgick tre andra moderata toppolitiker. Anders Borg, finansminister, kapitalmarknadsminister Peter Norman och Stockholms starke man, Sten Nordin. Varför det? Ja, de… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago

Haha – ja, det mĂ„tte jo lizzom bare komme 😀 MĂ„ske burde man fortĂŠlle nogle raske / nysgerrige journalister lidt om, hvilke ekstreme bevĂŠgelser han rent faktisk er medlem af, men hvor finder man sĂ„dan nogle henne nutildags? 😉 Han forstiller sig, og griner bare i skĂŠgget – og de fatter det overhovedet ikke – magelĂžst! Politiet jagtede ham igennem KĂžbenhavn i flere timer: Nu vil jeg have erstatning http://www.bt.dk/krimi/politiet-jagtede-ham-igennem-koebenhavn-i-flere-timer-nu-vil-jeg-have-erstatning Af Michael Alsen Lauridsen, Berlingske Nyhedsbureau Fredag den 19. september 2014, 19:51 Den 21-Ă„rige Alisiv Ceran, der var hovedpersonen i en omfattende menneskejagt i slutningen af august, hvor han fejlagtigt… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago
Reply to  steen

Alt hvad Politiet behÞver at gÞre, er at forklare, at de udmÊrket kendte den pÄgÊldendes ansigt og navn, samt vidste han var islamist. Derfor satte de sÄ kraftigt ind.
Og det skal sÄmÊnd nok vÊre ganske tÊt pÄ sandheden.
Som salig juraprofessor Alf Ross forklarede under forelĂŠsninger, at hvis man lignede en sĂŠdelighedsforbryder, kunne man ikke klage, hvis man blev arresteret som uskyldig.

Machiavelli
Machiavelli
6 years ago
Reply to  T. Snorrason

Og sÄ kommer det dumme spÞrgsmÄl. Hvordan ser en sÊdelighedsforbrydelser ud??

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago
Reply to  T. Snorrason

Det var der, de studerende altid lo, idet de tÊnkte pÄ forelÊseren, som vist aldrig forstod latteren.

Angela
Angela
6 years ago

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19564746.ab

“Vi har vunnit valet” sĂ€ger socialdemokraternas partisekreterare JĂ€mtin. En grov lögn som jag pĂ„talat ovan. De har inte vunnit valet.

Utdrag:

Vad avhandlade ni pÄ mötet?

– Vi pratade om mötesgrejer.

Hur gick mötet?

– UtmĂ€rkt. Det gĂ„r alltid bra för oss.

SÄ kontakterna med Allianspartierna i dag gick ocksÄ bra?

– Det har Stefan Löfven redan kommenterat alldeles utmĂ€rkt.

Upplever ni att det Àr en pressad situation just nu?

– För oss? Vi har vunnit valet och vi kommer att lösa det hĂ€r.

Angela
Angela
6 years ago

HĂ€r börjar nu sanningar och avslöjanden dugga tĂ€tt. I och med valet och riksdagens patetiska regeringsbildning och hantering av folkets val fĂ„r folket alltmer rĂ„g i ryggen och tar bladet frĂ„n munnen. Lögnerna framtrĂ€der mer och mer och blir uppenbara för folket. Locket pĂ„ tryckkokaren har exploderat mitt i ansiktet pĂ„ bedragarna i riksdagen. En partiledare som pĂ„stĂ„r att han fĂ„tt mandat av folket att bilda ny regering nĂ€r partiet fĂ„tt endast 0,002 % höjning. Det svenska folket uttryckt Ă€r ett stopp för fortsatt massinvandring. Public service och SOM-institutet Ă€r delaktiga i Sveriges största demokratiska skandal genom att mörklĂ€gga och… Read more »

Angela
Angela
6 years ago

Exponerat.info utsatt för DDOS attack just nu. http://www.exponerat.info/

Robin Shadowes
Robin Shadowes
6 years ago
Reply to  Angela

Om du byter ut Àndelsen info mot net sÄ kommer du in.

Angela
Angela
6 years ago

Har dessvĂ€rre inte hunnit med att lĂ€sa snaphanen riktigt pĂ„ det sĂ€tt jag skulle vilja sĂ„ jag vet inte om du observerat den alldeles utomordentliga eftervalsanalys som Mats Dagerlind pĂ„ Avpixlat skrivit. Jag lĂ€gger lĂ€nken hĂ€r men det skulle varit bra om du kunde tagit upp hans analys som inlĂ€gg för det Ă€r viktigt att dels politiker i vĂ„ra broderlĂ€nder och övriga Europa fĂ„r lĂ€sa en riktig analys och dels medier och sist men inte minst folk i gemen. Det Ă€r viktigt att alla fĂ„r klart för sig lĂ€get i Sverige inte minst med tanke pĂ„ era egna lĂ€nder. Och… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
6 years ago
Reply to  Angela

Har noterat via David Icke pÄ Facebook att det förekommit massivt valfusk i Skottland. Undrar hur stort det har varit i Sverige förra veckan?

Angela
Angela
6 years ago
Reply to  Robin Shadowes

HĂ€r Ă€r en lĂ€nk Ă„t dem som inte hört om valfusket. Finns flera. http://whitetv.se/sv/inget-fritt-medium-i-sverige/1007.html Titta pĂ„ valsiffrorna. Detsamma som i folkomröstningen till EU. Före ledde nej-sidan och likasĂ„ precis efter valet. Men precis under sjĂ€lva valet ledde plötsligt ja-sidan pĂ„ ett oförklarligt sĂ€tt. Turerna omkring valet kunde bli en bok. Inte bara att det var valfusk det var ocksĂ„ hot och tvĂ„ng och flera olagliga Ă€ndringar i grundlagen – statskupper. Enligt grundlagen vars uppgift Ă€r att skydda landet och dess befolkning frĂ„n frĂ€mmad makts övertagande kunde inte Sverige anslutas till EU. Precis som nu ansattes nej-sĂ€garna och stĂ€mplades som Ă€n… Read more »

LarsS
LarsS
6 years ago

Jeg beklager, men jeg kan ikke fĂ„ mig selv til at se den debat. Det er forudseeligt selvpineri og floskler ĂĄ la “Peace & Love”. Jeg forsĂžgte senest at se DR2 debatten i torsdags, men mĂ„tte lukke ned efter 30 minutter. Fra nu af ser jeg ikke flere af disse mainstream “debatter”. Det er slut, jeg har set hundredevis af dem og jeg orker ikke mere!

XY
XY
6 years ago
Reply to  steen

Precis. Jag har avskytt den sortens snuttifierade pajkastningar pĂ„ SVT, med drama och dispyt mer Ă€n sans och argument. En förening av patologier, inte pathos. En clash mellan gĂ„pĂ„iga agendasĂ€ttare, mediefigurer, enskilda “krĂ€nkta” eller “rasifierade” som vill profilera sig; extremister helt enkelt. Men dagsformen har uppstĂ„tt i samband med valspurten och hĂ€nger Ă€nnu kvar, i kölvattnet efter “det chockerande valet”. Men det var en pina att uthĂ€rda, debatten igĂ„r. Ett pĂ„ sĂ€tt och vis imponerade aggregat posörer och fundamentalister.

Jernhesten
Jernhesten
6 years ago

Det, der med “midlertidig asyl”, brugte man ogsĂ„ da bosnierne vĂŠltede ind i 90erne. Da den “midlertidige” periode sĂ„ var gĂ„et, bildte man folk ind at de var sĂ„ “velintegrerede” at vi virkelig ikke kunne vĂŠre bekendt at smide dem ud.

Vi kan sÄledes konkludere at regeringen ikke har tÊnkt sig at begrÊnse masseindvandringen. Ingen overraskelse i det. Vi skal oversvÞmmes med MENAP-overskudsbefolkningen, koste hvad det koste vil.