19
sep
Seneste opdatering: 26/9-14 kl. 1734
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Indspilning i fuld skærm 19-09-2014 170140 2-Indspilning i fuld skærm 19-09-2014 170001

Et interessant antropoligisk studie. Kvinder, b√łsser og operasangere har overtaget over “islamofoberne og fascisterne”. Hvem er nu ven med hvem p√• Facebook, efter at fascisterne n√¶sten har overtaget magten? T√łseklubben diskuterer √¶stetikken anf√łrt af militante¬†Paloma Winneth, der mangler et “hvidhedsprivillegium”, siger hun til en anden forfulgt type, HBTQ sangeren.¬†Diskussionen er religi√łs, siger Jalving.

Sverige er et afpolitiseret land, der halvhjertet pr√łver at blive et rigtigt demokrati, siger jeg. Arven fra frikirkerne dominerer stadig det, de kalder politik. Forleden ville V√§nsterpartiet n√¶gte SD deres ret til en talsmandsplads, fordi de ikke har de rigtige v√§deringar. Heldigvis fulgte flertallet normal procedure, men holdt sig ¬†for n√¶sen. Der er en lang vej, til Riksdagen begynder at handle om praktisk politik.

Forklaringsmodellen er klasse, ikke kultur, og det n√•r man ikke langt med i ¬†et etnisk pulveriseret land, men den tjener indtil videre det ¬†h√¶derlige form√•l: At forhindre krig. Bj√∂rn Ranelid er en af de f√• med m√łrk hud. Mikael Jalving og Per Gudmundsson medvirker, men ikke nok. De sverigedemokratiske kvinder er et st√¶nk af fornuft i dette freak show, og¬†¬†Lisa Pelling fra Arena er symptomatisk for Sveriges vanskeligheder med at v√¶re et √¶gte demokrati. Der er for mange moralske madammer, og de har for stor indflydelse,..

Operasangeren taler hele tiden om k√¶rlighed, det gjorde Reinfeldt ogs√•. Gudrun Schyman taler ogs√• om k√¶rlighed, det er ikke fordi de er to varme mennesker, tv√¶rtimod, det er fordi det er det, der tager kegler i en religi√łs diskussion. Det er et v√¶rre rod, han er smuttet ud af bagd√łren fra. Uenighederne er for store og emotionelle i Sverige nu, til at det vil forl√łbe uvoldeligt. ¬†Enoch Powell foruds√• Reinfeldts karrieretr√¶k i 1977.¬†¬†SVT Debatt, 58 minutter.

Tina Magaard havde ret

Рvil imam A. Pedersen nu benægte fakta?

Tidligere var journalisterne flinke til at sp√łrge Abdulwahid Pedersen om, hvordan det forholder sig med “fredens religion”. I 2005 blev denne kloge mand bedt om at kommentere en af de f√• seri√łse islam-forskere i Danmark – Tina Magaard.

P√• fire √•rs-dagen for terrorangrebet p√• World Trade Center fremlagde hun en analyse af de islamiske helligskrifters p√•bud om terror, vold og hellig krig: ¬ĽTeksterne i islam adskiller sig klart fra de √łvrige religioners tekster ved i h√łjere grad at opfordre til vold og aggression over for anderledes troende. Der findes ogs√• direkte opfordringer til terror. Det har l√¶nge v√¶ret et tabu i islam-forskningen, men det er et faktum, som man er n√łdt til at forholde sig til … ¬ę Desuden er der i Koranen hundredvis af opfordringer til kamp mod anderledes troende.

Dette var imam Pedersen fort√łrnet over. Han kaldte analysen ¬Ľnoget forskerpladder … Man kan ikke pille citater ud og konkludere, som hun g√łr. Langt de fleste Koran-vers skal ses i en specifik historisk sammenh√¶ng og kan ikke g√łres generelle. Hvis der er s√• mangevoldsopfordringer, hvorfor har muslimer s√• ikke udryddet alle anderledes troende i de samfund, hvor muslimer er i flertal? Fordi vi ikke l√¶ser Koranen s√•dan.¬ę

Ni √•r senere flyder medierne over med dramatiske ritualmord og andre voldsforbrydelser, beg√•et af muslimer, der med stolthed citerer koran-befalinger og nedslagtning af vantro og lignende retf√¶rdigg√łrelser af halsoversk√¶ring og sexslaveri.

Der foreligger et globalt m√łnster. Boko Haram og Islamisk Stat st√•r ikke alene. Der foreg√•r uafbrudt r√¶dselsfuld forf√łlgelse og mord i en stribe islamiske stater – bl.a. Pakistan, Bangla Desh og Afghanistan, hvor muslimer “l√¶ser koranen s√•dan …”

Hvis Pedersen – p√• linje med Barak Hussein Obama – vil h√¶vde, at disse ritualmord ikke har noget at g√łre med islam, m√• den logisk konklusion blive, at s√• er helligskrifterne ugyldige.

Faktisk er det netop det, Maajid Nawaz konkluderer. Han er medstifter af Quilliam-tænketanken og tidligere medlem af Hizb-ut-Tahrir. På Facebook skriver han, at koranen faktisk påbyder halsoverskæring, pisk og håndsafhugning. Derfor afviser han bogstavelig læsning af teksten.

Vil imam Pedersen nu erkende, at hans hellige bog opfordrer til ritualmord, og at dens anvisninger derfor ikke skal tages for pålydende?

Af Torben Hansen

Robert Spencer: 

UK Muslim leader Maajid Nawaz: ‚ÄúISIS-style slavery, beheading, lashing, amputation‚Ķare in the Quran‚ÄĚ and must be rejected.¬†Nawaz puts it exactly right: Qur‚Äôanic literalism ‚Äúmust be abandoned. It is bankrupt,‚ÄĚ and justifies ‚Äúslavery, beheading, lashing, amputation & other medieval practices.‚ÄĚ

T√łsebandens “midlertidige asyl”

Regeringen: Flygtninge skal have asyl √©t √•r ad gangen. Her er et forslag, der lugter langt v√¶k af at embedsm√¶ndene har f√•et en hasteopgave, der ikke m√• st√łde for mange humanister. 48 timer efter de alarmerende avishistorier ligger forslaget der, for T√łsebanden lugter valgkamp, det skal lyde af noget uden at v√¶re det. Enhver ved, at folk der er landet i Danmark sj√¶ldent kommer ud igen.

Hvis dette forslag har nogen virkning, vil det i et √•rs tid f√• menneskesmuglerne til at l√¶gge trafikken om til Norge og Sverige, og det er altid noget, men s√• har vi balladen igen. Probleml√łsning er defineret som: Man skaber et problem, – uden i v√łrigt nogensinde at konfimere det med befolkningen – s√• sp√¶der man det ud over 40 √•r og l√łser det (m√•ske) i 500 etaper. S√• blir’ man heller ikke “arbejds”l√łs. Disse ‘flygtninge’, der v√¶lter ind i Danmark nu, er kommet gennem sikre lande. Italiens og vores problem er, at EU ikke bevogter de ydre gr√¶nser p√• anden m√•de end at guide invasionsstyrken i land.. Dermed bortfalder hele Schengens eksistenberettigelse. Danmark vill sk√§rpa sin flyktingpolitik

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Lidt om dansk og svensk debatkultur. Kasper St√łvring fik et kulturchock, da han s√• bureaukrater, b√łsser og operasangere p√• SVT Debatt. […]

Angela
Angela
6 years ago

“Et interessant antropoligisk studie”. Ja, det √§r i sanning en bekl√§mmande studie. En √∂gonblicksbild av en samling d√∂nickar som Reinfeldt kallade det “sovande folket” en samling som inte vet vilka de √§r, vart de √§r p√• v√§g eller ens bryr sig. Fr√•n demokrati, till mediokrati, till ren idioti! Huvudsaken √§r att de f√•r vara med och synas och f√• sina √∂gonblicksbehov tillfredsst√§llda. Dessb√§ttre finns det fortfarande riktiga svenskar med huvudet p√• skaft, sunt f√∂rnuft, moral och karakt√§r, hederligt r√§ttskaffens folk som inte l√•ter sig duperas och kv√§sas av en samling gangstrar som f√•tt f√∂r sig att de √§ger v√§rlden och… Read more »

Visionären
Visionären
6 years ago

Hmm. F√∂r att kunna f√∂rst√• vad som h√§nder i v√•r omgivning tror jag att vi m√•ste b√∂rja l√§mna den gamla h√∂ger/v√§nster-skalan och i st√§llet b√∂rja diskutera i termer av globalister/nationalister. Jag tror att det √§r vad v√•ra politiker h√•ller p√• med just nu, √§ven om de √§n s√• l√§nge d√∂ljer sina tankar och avsikter i den traditionella h√∂ger/v√§nster-skalan. Det globalistiska perspektivet: M√§nniskorna p√• planeten f√∂r√∂kar sig st√§ndigt. M√∂jligheterna att flytta p√• sig likas√•. Med nuvarande uppfattningar om hur l√•ngt en demokratisk stat kan g√• i syfte att h√•lla folkf√∂rflyttningar utanf√∂r sig √§r det inte m√∂jligt att stoppa dessa folkomflyttningar. Konsekvens:… Read more »

Angela
Angela
6 years ago
Reply to  Vision√§ren

Ja, du har helt r√§tt. H√∂ger – v√§nsterskalan kan du gl√∂mma f√∂r l√§nge sedan. Vad du missat? Ja, s√§g det. Det l√§r vi inte f√• veta f√∂rr√§n vi n√§stlat oss in i de slutna rummen hos makteliten. Boka in dig till n√§sta Bilderbergsm√∂te. Eller fr√•ga Wallenberg direkt. Men du √§r inte ensam. F√∂rst efter valet gick det upp f√∂r Jonas Sj√∂stedt att han var grundlurad. Att han agerat som Bilderbergarnas nyttige idiot. Ja, j√∂sses. F√∂rutom Fredrik Reinfeldt m (statsminister), avgick tre andra moderata toppolitiker. Anders Borg, finansminister, kapitalmarknadsminister Peter Norman och Stockholms starke man, Sten Nordin. Varf√∂r det? Ja, de… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago

Haha – ja, det m√•tte jo lizzom bare komme ūüėÄ M√•ske burde man fort√¶lle nogle raske / nysgerrige journalister lidt om, hvilke ekstreme bev√¶gelser han rent faktisk er medlem af, men hvor finder man s√•dan nogle henne nutildags? ūüėČ Han forstiller sig, og griner bare i sk√¶gget – og de fatter det overhovedet ikke – magel√łst! Politiet jagtede ham igennem K√łbenhavn i flere timer: Nu vil jeg have erstatning http://www.bt.dk/krimi/politiet-jagtede-ham-igennem-koebenhavn-i-flere-timer-nu-vil-jeg-have-erstatning Af Michael Alsen Lauridsen, Berlingske Nyhedsbureau Fredag den 19. september 2014, 19:51 Den 21-√•rige Alisiv Ceran, der var hovedpersonen i en omfattende menneskejagt i slutningen af august, hvor han fejlagtigt… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago
Reply to  steen

Alt hvad Politiet beh√łver at g√łre, er at forklare, at de udm√¶rket kendte den p√•g√¶ldendes ansigt og navn, samt vidste han var islamist. Derfor satte de s√• kraftigt ind.
Og det skal såmænd nok være ganske tæt på sandheden.
Som salig juraprofessor Alf Ross forklarede under forelæsninger, at hvis man lignede en sædelighedsforbryder, kunne man ikke klage, hvis man blev arresteret som uskyldig.

Machiavelli
Machiavelli
6 years ago
Reply to  T. Snorrason

Og s√• kommer det dumme sp√łrgsm√•l. Hvordan ser en s√¶delighedsforbrydelser ud??

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago
Reply to  T. Snorrason

Det var der, de studerende altid lo, idet de tænkte på forelæseren, som vist aldrig forstod latteren.

Angela
Angela
6 years ago

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19564746.ab

“Vi har vunnit valet” s√§ger socialdemokraternas partisekreterare J√§mtin. En grov l√∂gn som jag p√•talat ovan. De har inte vunnit valet.

Utdrag:

Vad avhandlade ni på mötet?

‚Äď Vi pratade om m√∂tesgrejer.

Hur gick mötet?

‚Äď Utm√§rkt. Det g√•r alltid bra f√∂r oss.

Så kontakterna med Allianspartierna i dag gick också bra?

‚Äď Det har Stefan L√∂fven redan kommenterat alldeles utm√§rkt.

Upplever ni att det är en pressad situation just nu?

‚Äď F√∂r oss? Vi har vunnit valet och vi kommer att l√∂sa det h√§r.

Angela
Angela
6 years ago

H√§r b√∂rjar nu sanningar och avsl√∂janden dugga t√§tt. I och med valet och riksdagens patetiska regeringsbildning och hantering av folkets val f√•r folket alltmer r√•g i ryggen och tar bladet fr√•n munnen. L√∂gnerna framtr√§der mer och mer och blir uppenbara f√∂r folket. Locket p√• tryckkokaren har exploderat mitt i ansiktet p√• bedragarna i riksdagen. En partiledare som p√•st√•r att han f√•tt mandat av folket att bilda ny regering n√§r partiet f√•tt endast 0,002 % h√∂jning. Det svenska folket uttryckt √§r ett stopp f√∂r fortsatt massinvandring. Public service och SOM-institutet √§r delaktiga i Sveriges st√∂rsta demokratiska skandal genom att m√∂rkl√§gga och… Read more »

Angela
Angela
6 years ago

Exponerat.info utsatt för DDOS attack just nu. http://www.exponerat.info/

Robin Shadowes
Robin Shadowes
6 years ago
Reply to  Angela

Om du byter ut ändelsen info mot net så kommer du in.

Angela
Angela
6 years ago

Har dessv√§rre inte hunnit med att l√§sa snaphanen riktigt p√• det s√§tt jag skulle vilja s√• jag vet inte om du observerat den alldeles utomordentliga eftervalsanalys som Mats Dagerlind p√• Avpixlat skrivit. Jag l√§gger l√§nken h√§r men det skulle varit bra om du kunde tagit upp hans analys som inl√§gg f√∂r det √§r viktigt att dels politiker i v√•ra broderl√§nder och √∂vriga Europa f√•r l√§sa en riktig analys och dels medier och sist men inte minst folk i gemen. Det √§r viktigt att alla f√•r klart f√∂r sig l√§get i Sverige inte minst med tanke p√• era egna l√§nder. Och… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
6 years ago
Reply to  Angela

Har noterat via David Icke på Facebook att det förekommit massivt valfusk i Skottland. Undrar hur stort det har varit i Sverige förra veckan?

Angela
Angela
6 years ago
Reply to  Robin Shadowes

H√§r √§r en l√§nk √•t dem som inte h√∂rt om valfusket. Finns flera. http://whitetv.se/sv/inget-fritt-medium-i-sverige/1007.html Titta p√• valsiffrorna. Detsamma som i folkomr√∂stningen till EU. F√∂re ledde nej-sidan och likas√• precis efter valet. Men precis under sj√§lva valet ledde pl√∂tsligt ja-sidan p√• ett of√∂rklarligt s√§tt. Turerna omkring valet kunde bli en bok. Inte bara att det var valfusk det var ocks√• hot och tv√•ng och flera olagliga √§ndringar i grundlagen – statskupper. Enligt grundlagen vars uppgift √§r att skydda landet och dess befolkning fr√•n fr√§mmad makts √∂vertagande kunde inte Sverige anslutas till EU. Precis som nu ansattes nej-s√§garna och st√§mplades som √§n… Read more »

LarsS
LarsS
6 years ago

Jeg beklager, men jeg kan ikke f√• mig selv til at se den debat. Det er forudseeligt selvpineri og floskler √° la “Peace & Love”. Jeg fors√łgte senest at se DR2 debatten i torsdags, men m√•tte lukke ned efter 30 minutter. Fra nu af ser jeg ikke flere af disse mainstream “debatter”. Det er slut, jeg har set hundredevis af dem og jeg orker ikke mere!

XY
XY
6 years ago
Reply to  steen

Precis. Jag har avskytt den sortens snuttifierade pajkastningar p√• SVT, med drama och dispyt mer √§n sans och argument. En f√∂rening av patologier, inte pathos. En clash mellan g√•p√•iga agendas√§ttare, mediefigurer, enskilda “kr√§nkta” eller “rasifierade” som vill profilera sig; extremister helt enkelt. Men dagsformen har uppst√•tt i samband med valspurten och h√§nger √§nnu kvar, i k√∂lvattnet efter “det chockerande valet”. Men det var en pina att uth√§rda, debatten ig√•r. Ett p√• s√§tt och vis imponerade aggregat pos√∂rer och fundamentalister.

Jernhesten
Jernhesten
6 years ago

Det, der med “midlertidig asyl”, brugte man ogs√• da bosnierne v√¶ltede ind i 90erne. Da den “midlertidige” periode s√• var g√•et, bildte man folk ind at de var s√• “velintegrerede” at vi virkelig ikke kunne v√¶re bekendt at smide dem ud.

Vi kan s√•ledes konkludere at regeringen ikke har t√¶nkt sig at begr√¶nse masseindvandringen. Ingen overraskelse i det. Vi skal oversv√łmmes med MENAP-overskudsbefolkningen, koste hvad det koste vil.