22
sep
Seneste opdatering: 24/9-14 kl. 0336
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

On Saturday 20th September 2014, at the invitation of the English Defence League, Liberty GB leader Paul Weston gave a passionate speech at Downing Street, London.

Hamed Abdel-Samad: ISIS er ægte islam

Muslimske terrorplots fyger os om √łrerne. Forleden i Australien, hvor parlamentet skulle angribes, i Canada hvor en muslim fik 24 √•rs f√¶ngsel for bombefabrikation og landsforr√¶deri, i Belgien hvor et antal terroranslag er forpurret, v√•ben og eksplosiver er fundet, blandt andet et angreb p√• EU-Kommissionen. Mehdi Nemmouche planlagde “et massivt angreb p√• Bastilledagen i Paris.

Karussellen k√łrer hurtigere og hurtigere, hvis politikerne bem√¶rker det strammer til, lader de sig ikke m√¶rke ¬†med det. Hvad ¬†har de planglagt, den dag en dansk Syrienjihadist rejser sig fra sin terapibriks og halshugger civile? Skyd f√łrst med den ene h√•nd, g√łr 20.000 muslimer til danskere med den anden, det er ikke forbundne kar. Kun Enhedslistens venstrefl√łj er imod de n√¶ste bombninger i den muslimske verden, og EU har s√łrget for, der aldrig bliver krig mere.

“Vestlige politikere har nu skaffet en situation, hvor man ikke ved, n√•r man v√•gner, om nogle terrorister er sluppet igennem overv√•gningsnettet. Alligevel h√¶lder disse dagligt mere islam – potentielle d√łdsfjender – ¬†ind i Europa. Det vil naturligvis g√• galt, som PET ogs√• kom til at sige: Terroren vil lykkes en dag igen, som den gjorde i London 2007 og Madrid 2004. (Nye trusler fra IS: Dr√¶b alle borgere fra koalitionslandene, In the Name of Allah the Beneficent the Merciful Indeed Your Lord Is Ever Watchful.)

Vi har jo valgt at vende ryggen sprogligt til vores tyske nabo, Europas ¬†vigtigste land Tyskland, det er derfor kun et mindretal der kan nyde den lysende begavede og modige politolog, Hamed Abdel Samad, der burde v√¶re landskendt i Danmark. Her er han oppe imod den troende muslim¬†Khola Maryam H√ľbsch, og jeg fik n√¶sten ondt af hende, men da vi lever i en tid, hvor naivitet er d√łdelig, tog jeg mig i det. Hun er en mytoman og en dr√łmmer, der f.eks. ikke kender forskel p√• offensiv og defensiv jihad, men ofrene kan selvf√łlgelig v√¶re ligeglade, da resultatet er det samme. Hvis man vil nyde det hele, er det her: Friedensprediger oder Glaubenskrieger: Ist der Islam gef√§hrlich? – log in mit Hamed Abdel-Samad, 60 minutter.

The Ottowa terrorist plot

Som nævnt ovenfor.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skrotpramie
6 years ago

Och på Fria Tider finns också artikeln från New York Times.

Skåning
Skåning
6 years ago

Lite lustigt egentligen. Jag var en av de idioter som valde franska som andraspr√•k i h√∂gstadiet (det var franska eller tyska p√• den tiden, numera ut√∂kat med spanska och arabiska). Jag hatade spr√•ket, det var fruktansv√§rt komplext i sina otaliga verbformer och sina outgrundliga stavningar. Jag lyssnar p√• denna tyska debatt och f√∂rst√•r i princip 80% av det som s√§gs. D√• ska det medges att jag spenderat otaliga semestrar i Tyskland och √Ėsterrike, men √§nd√•. Varf√∂r pluggade jag inte tyska?

Skåning
Skåning
6 years ago

Vad ska man s√§ga? Det √§r h√•rda ord av Paul Weston, men han har ju i princip r√§tt. Om man inte ens v√•gar identifiera fienden efter dessa brutala d√•d, s√• √§r man i absolut b√§sta fall en ynkrygg, men egentligen, tja… det Paul Weston s√§ger. Samtidigt vill man ju √∂nska ett m√•tt av besinning, i den meningen att muslimer (kategori tv√• enligt Hirsi Ali) inte hamnar som mottagare av en besinningsl√∂s bredsida.

Jakob
Jakob
6 years ago

Kan kun v√¶re enig med LarsS. Det tyske debatindslag var glimrende og meget sigende. Hvad hun rablede af sig var sv√¶rt at forst√• og sv√¶rere at fatte, mens han var vidende og skarp som en ragekniv. Det er nok desv√¶rre √łnsket√¶nkning at se Hamed i den hjemlige andedams deadline.

Angela
Angela
6 years ago

http://www.friatider.se/ny-skarp-sverigekritik-i-new-york-times

Och på Fria Tider finns också artikeln från New York Times.

På Avpixlat finns f d statsminister Göran Perssons (s) uttalande i Agenda.

Angela
Angela
6 years ago
Ole Burde
Ole Burde
6 years ago

Jeg forst√•r udm√¶rket at man i feks Danmark ikke vil blandes ind i mellem√łstlige voldshelvede, men er det ikke lidt for sent efter at have inviteret mellem√łsten til at sl√• telt op i Hr jensens baghave ? Det er ikke kun vesten IS har erk√¶ret krig . Mellem√łslige minoriteter som kristne og kurdere er de mest √łjeblikkeligt truede ofre for IS , men ogs√• flere af de mere stabile regeringer har indset at IS er en grotesk truseel p√• l√¶ngere sigt . Ig√•r flygtede 100.000 kurdere for livet ind i Tyrkiet , forfulgt p√• temmelig n√¶rt hold af IS …Hvad… Read more »

Prudentius
6 years ago

Fra JP “Nye trusler fra IS”: “…kommer den islamistiske terrororganisation med nye trusler mod Vesten.” “islamistiske”?? Den f√¶le ideologi, som sjovt nok kun n√¶vnes i vestlige Dar al islam-analyser. En ideologi der alene bygger p√• islams hellige skrifter, men som alligevel mystisk afviger afg√łrende fra den smukke fredelige religion islam. Men hvordan afviger?? Hold din k√¶ft, det g√łr den bare! “terrororganisation”?? IS er en islamisk stat, ja ligefrem et kalifat. IS har et statsoverhoved, kaliffen, og et s√¶t af provins-guvern√łrer. Staten er efter koranisk diktat engageret i hellig krig mod ikke-muslimer og muslimske frafaldne-hyklere. Dens m√•l er s√•ledes politisk og… Read more »

LarsS
LarsS
6 years ago

Har lige brudt mit kun 2 dage gamle l√łfte om aldrig, ALDRIG nogensinde at overv√¶re en politisk debat p√• TV, men indslaget med Hamed Abdel Samad fik lokket mig, s√• han m√• b√¶re skylden :)! Hamed er skarp og rammer direkte ind i kernen af islamister vs. muslimer og han forst√•r at udtrykke, at de to termer er parallelle linjer som f√łlger hinanden t√¶t, konstant og ikke kan adskilles. Som andre skarpe debatt√łrer har Hamed den karburatorfejl, at han ikke kan stoppe n√•r f√łrst benzinen flyder. Hameds sammenligning med Vesterg√•rds Muhammed bombeturban-tegning og IS¬īs Muhammed flag var “spot on” og… Read more »

Peter Andersen
6 years ago

For helvede Paul Weston, nu må du stoppe..!

Muhammed havde intet at g√łre med islam..!