4
okt
Seneste opdatering: 4/10-14 kl. 2313
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Danskar pĂ„ flykt frĂ„n frĂ€mlingsfientligheten”

Svensk ‘Ă„rgangs -agendajournalistik’ for hjemmemarkedet. Svenske journalister bor aldrig i multikulturen, derfor fĂ„r det et prĂŠg af safari undtagen nĂ„r SR mĂžder  feminister og venstreflĂžjsere, sĂ„ er de pĂ„ hjemmebane. Jeg har svĂŠrt ved at genkende det Danmark, der portrĂŠtteres af Carsten Jensen og MĂžller Jensen. Carsten Jensen er pĂ„ hjemmebane med SR, i et Ă„rti var han en af de meget fĂ„ danskere, der kunne fĂ„ en kronik i Dagens Nyheter. Bekymrede han sig nogensinde over alle de svenskere, der ikke kunne, fordi de mente det forkerte?

SR har ogsĂ„ fundet “Imran Erdogmus, som tröttnat pĂ„ debatten och lĂ€mnat Danmark, för Turkiet.” Jo da, debat er trĂŠttende, men det er bedre end mangel pĂ„ samme. I og for sig et det et glimrende selvportrĂŠt af SR pĂ„ 56 minutter: “Nyt ĂŠngstelighedens reservat”.

Programmet mener, at SD er stĂžrre end DF, og det er mildt sagt ikke sandt skĂžnt den nuvĂŠrende kurs meget vel kan gĂžre dem stĂžrre. SD er udelukkende et produkt af den svenske riksdag og svenske journalister. Enhver kunne sige sig for femten Ă„r siden, at dette ville ske. Svensk, statslig pĂŠdagogik er stĂŠrkt overvurderet – og overfinancieret. Elisabeth MĂžller Jensen ville Ăžnske, at dansk feminisme var lige sĂ„ overfinancieret, og er hĂžrbart desillusioneret. Det er glĂŠdeligt. Det er ikke noget politisk statement at vĂŠre kvinde, det er en skĂŠbne som alle andre.

Om ett drygt decennium med Dansk Folkeparti i politikens mitt. Vad har det gjort med Danmark? Hör röster frÄn Thyregod, NÞrrebro och Billund om danskar pÄ flykt frÄn frÀmlingsfientlighet, om hotet frÄn och mot, muslimer. Och hör Äsikten om hur partiets framgÄngar hÀnger samman med socialdemokratins slutgiltiga död.

Sören Krarup(4:56 min), lyssna pÄ Mumtaz Khan och Uzma Ahmed Andreis, Mumtaz Khan och Uzma Ahmed Andreis (11 min)lyssna pÄ Carsten Jensen, Carsten Jensen (6:49 min)lyssna pÄ Elisabeth MÞller Jensen Elisabeth MÞller Jensen(7:19 min)lyssna pÄ Dansk Folkeparti i Billund(6:58 min)lyssna pÄ Imran Erdogmus. Danska lÀrdomar

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Victor
Victor
6 years ago

Okay – det, som irriterede mig mest – og det gĂŠlder faktisk for mange journalister i dag – er at banditten ikke har nogen form for almen viden. Han lader Carsten Jensen give udlĂŠndingepolitikken skylden for, at socialdemokraterne er gĂ„et sĂ„ meget tilbage, at de er pĂ„ vej til at blive det 3. stĂžrste parti. Okay – fordi man kan sige noget, behĂžver det jo ikke at vĂŠre sandt. Tensensen gĂ„r jo igen andre steder i Europa: I Tyskland, hvor SPD fik 40 pct i 1998 – og 25 nu. (De fik endda kun 12 pct i ThĂŒringen for et… Read more »

SkÄning
SkÄning
6 years ago

Vet inte varför jag lyssnade igenom programmet (Konflikt), nĂ€r jag visste vad det skulle göra med mitt humör. Men snacka om partiskt inlĂ€gg, sprĂ€ngfyllt med felaktigheter och ett mycket besynnerligt urval av intervjupersoner. Vill först och frĂ€mst pĂ„peka att jag vet en hel del arbetsamma invandrare som fĂ„tt jobb i Danmark, nĂ€r de aldrig skulle fĂ„ en chans i Sverige (vilket gĂ€ller för infödda svenskar ocksĂ„). Oavsett vad mĂ„nga danskar tycker politiskt sĂ„ Ă€r de förvĂ„nansvĂ€rt pragmatiska och diskriminerar inte kompetenta personer pga ursprung. ÅsiktsmĂ€ssigt behöver jag nog inte tillĂ€gga nĂ„got annat Ă€n vad du skriver. Men jag kan meddela… Read more »

SkÄning
SkÄning
6 years ago
Reply to  steen

Det Ă€r vĂ€l helt okej att vara liberalist och anse att var och en fĂ„r spara till sina egna nödsituationer, utom kanske kroniska fall. Det Ă€r Ă„tminstone en ideologisk stĂ„ndpunkt som man försöka fĂ„ folkets stöd för. Jag har nog sjĂ€lv lite tendenser Ă„t det hĂ„llet, men det Ă€r nog mycket svĂ„rt att fĂ„ gehör för detta, i synnerhet i Skandinavien. Men om man menar att en vĂ€lfĂ€rdsmodell av klassiskt skandinaviskt mĂ„tt gĂ„r att upprĂ€tthĂ„lla med ett inflöde ett hundratusentals mĂ€nniskor, varav de flesta aldrig kommer i arbete under sin livstid, och samtidigt upprĂ€tthĂ„lla en vĂ€lfĂ€rdsstat, dĂ„ Ă€r man simpelthen… Read more »

SkÄning
SkÄning
6 years ago
Reply to  steen

PS Jag fick ocksĂ„ döva mig lite med ett par Norrlands Guld (förvĂ„nansvĂ€rt god svensk lager) för att mĂ„ bĂ€ttre. 🙂 DS