5
okt
Seneste opdatering: 5/10-14 kl. 1359
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

International Trailer for The Kidnapping of Michel Houellebecq  Hvis nogen falder over hele filmen, så sig til. Legalt eller ej.

I 2011 forsvandt den franske forfatter Michel Houellebecq under en pressetur. Men hvad skete der egentlig, mens han var væk? Det forestiller franske Guillaume Nicloux sig her i en af årets mest intelligente og morsomme film, hvor Houellebecq selv spiller hovedrollen i en fantasifuld kidnapningshistorie baseret på hans egen forsvinden.The Kidnapping of Michel Houellebecq, Why The Kidnapping of Michel Houellebecq is the one film you should watch this week

IS-terrorister kommer til EU som flygtninge

Vestlige sikkerhedstjenester har f√•et skr√¶mmende mistanke bekr√¶ftet: Camouflerer ISIS terrorister sig nu som flygtninge? Gemmer de sig bag de mennesker, der fors√łger at flygte fra ISIS-terror?

Hundredtusinder flygter i √łjeblikket fra Syrien til Tyrkiet. Forkl√¶dt som flygtninge krydser ogs√• hemmelige kommnadoer best√•ende af fire terrorister gr√¶nsen og kommer uopdaget ind i Tyrkiet. Derfra kommer de med falske pas ind i Vesteuropa for at udf√łre angreb.

Denne strategi har CIA opdaget ved at afkode krypteret kommunikation fra ISIS ledelse. Fra aflytningerne erfarede de, at ISIS-terrorister bruger denne vej ind i Vesteuropa, ikke med fly p√• grund af den strenge lufthavnskontrol. Tyske myndigheder er opm√¶rksomme p√• dette scenarie. Det blev bekr√¶ftet af regeringen s√łndag.Tarnen sich ISIS-Terroristen als Fl√ľchtlinge?(Snaphanens overs√¶ttelse) (Udenrigsministeriet advarer mod rejser til 28 muslimske lande.)

Lone N√łrgaard: Et rigtigt konservativt parti

Valgretsalderen skal h√¶ves til 21 √•r, valgbarhedsalderen til Folketinget til 30 og ministeralderen til mindst 35, s√• fremtidige MF‚Äôere kan n√• at indh√łste livs- og arbejdsmarkedserfaringer inden posten som magtfuld beslutningstager.

Hvad skal genrejse Det Konservative Folkeparti? Ovenst√•ende plus det, der skal v√¶re partiets to h√łjest prioriterede m√¶rkesager: 1. Opsigelse af alle konventioner, der forhindrer Danmark i at f√łre en selvst√¶ndig politik, 2. Trinvis udmeldelse af EU.

EU bestemmer nemlig vores familiesammenf√łringspolitik (jf. Metock-dommen og Zambrano-dommen). Den Europ√¶iske Menneskerettighedsdomstol bestemmer vores flygtningepolitik ‚Äď med en kendelse, der sl√•r fast, at Belgien ikke havde ret til at sende en afghansk mand tilbage til Gr√¶kenland, hvor asylsystemet var/er brudt totalt sammen, og asylans√łgere lever p√• gaden.Hvis jeg var spindoktor for S√łren Pape & Co.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] dansk-svenska bloggen Snaphanen har publicerat en artikel baserad p√• uppgifter fr√•n den tyska tidningen Bild. I artikeln uppges […]

trackback

[…] s√∂ndagen publicerade den dansk-svenska bloggen Snaphanen en artikel baserad p√• uppgifter fr√•n den tyska tidningen Bild. I artikeln uppges att CIA lyckats […]

Lightmann
Lightmann
6 years ago

Fed scene da kidnapperne vil forsikre Houellebecq om at de bestemt ikke vil myrde ham, blot fordi de ikke har masker p√•…Den skulle v√¶re udkommet? h t t p://www.imdb.com/title/tt3504542/releaseinfo?ref_=tt_ov_inf+ eller h t t p://www.imdb.com/title/tt3504542/ eller anmeldelse : h t t p://www.theguardian.com/film/2014/feb/08/the-kidnapping-of-michel-houellebecq-berlin-2014-review

ny kommentator
ny kommentator
6 years ago

Houellebecq er blandt mine absolut favorit forfattere, siden Erling Jespersen og Leonora christine i smagsdommerne for √•r tilbage havde en “diskussion” om bogen “Muligheden er en √ė”… EJ kaldte den en hyldest til k√¶rligheden efter at LC havde nedsablet den som mandschauvanistisk nederdr√¶gtig litteratur.. Erling Jeppesen placerede sig i denne forbindelse som en af mine absolutte favoritter… PS Steen, jeg sender et link til snappost p√• en fantastisk filmkanal/site, der virker up√•klagelig og har et rimeligt bredt udvalg.. Blandt andet “The Great Beauty”.. Dog er den ikke tekstet… PPS The Kidnapping… ligger der ikke endnu, men den kommer m√•ske.. Bare… Read more »

Skåning
Skåning
6 years ago
Reply to  ny kommentator

√Ąr sj√§lv inte s√• hemskt glad f√∂r Houellebecq, men vill bara p√•peka att filmen inte har premi√§r f√∂rr√§n den 10:e oktober. Innan dess l√§r det nog vara sv√•rt att hitta den, vare sig laglig eller olaglig.

Santor
Santor
6 years ago

Det sjove er s√• at Villy “kauft nicht bei Juden” S√łvndal og han efterf√łlger velvilligt sender vores f√• soldater til syrien/irak for at bek√¶mpe den selvsamme islamiske terrororganisation.

En simpel kontrol af gr√¶nserne og screening af de flygtninge der kommer til landet ville v√¶re en langt bedre og ikke mindst billigere, men det er vel alt for “nemt” til at intellektuelle kan bruge den slags l√łsninger.

Lenn
Lenn
6 years ago

Ja, det er ikke nogen overraskelse. Jeg har i l√¶ngere tid skrevet til flere politikere om, at dette er et meget muligt scenarie. ISIS har pengene til at sende mange af deres sympatis√łrer og sikkert ogs√• flere af deres mordere, som m√•ske tr√¶nger til lidt ‘rekreation’ oven p√• de blodige massakrer, til vores land. Her kan de s√• planl√¶gge ondt mod os, og det f√•r mig til at t√¶nke p√• det kinesiske ordsprog: ‘N√¶r ikke baby-slangen ved dit bryst!’ Mange af de s√•kaldte ‘flygtninge’ er unge m√¶nd, som ser temmelig ‘terroristiske’ ud i b√•de korpus og √łjne! De fleste er… Read more »

norje
norje
6 years ago

Svake Merkel kunne stanset asylstr√łmmen til Tyskland og Nord-Europa for lengst, lite trolig at hun vil reagere p√• dette.