5
okt
Seneste opdatering: 6/10-14 kl. 0727
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fra den seneste CD, Popular Problems. Tekst.

Sveriges muslimske udenrigspolitik

Næppe var Margot Wallström blevet udenrigsminister, inden Sverige anerkendte ‘staten Palæstina’ og dermed terrorgruppen Hamas. Hun kan næppe have nået at hilse på sine embedsmænd. Sverige skifter befolkning og melder sig trin for trin ud af Norden og Europa. Mens islam overtager Sverige, fordrives unge svenskere af deres politikere: En av fem unga i Oslo är svensk. Af-swedificeringen af Sverige løber planmæssigt, den accelererer og Sverige vil anerkende ikke-eksisterende stat

Stockholm’s announcement over the weekend that it would recognize the independent state of Palestine was influenced by the vocal and growing Muslim minority in Sweden, Israel’s ambassador to Sweden charged Sunday morning.

New Swedish Prime Minister Stefan Lofven said during his inaugural address Friday that Sweden would recognize Palestine, a move that would make it the first member of the European Union to recognize a Palestinian state. Loftven’s party, the Social Democrats, are “anti-Israeli,” ambassador Issac Bachman told Israel Radio, but another reason for the statement “is the large Arab minority, which has grown unbelievably this year.”

Bachman charged that Sweden has taken in some 80,000 Arab refugees in 2014, mostly from Iraq and Syria, and claimed there were 700,000 Muslims living in the country.“All this against a social-democratic background, which is pro-Arabic, pro-Islam and anti-Israeli,” Bachman said. Influx of refugees blamed for Sweden recognizing Palestinian state.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Robert ROle BurdeNils Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Robert R
Guest
Robert R

Jeg tror ikke der vil gå mange år inden Skåne, Halland og Blekinge vil søge tilbage til riget!

Ole Burde
Guest
Ole Burde

Hmm….Det er langt fra umuligt at Israel en dag vil anerkende en palæstinensisk stat…..i Sverrige !
Hmmmm…… måske var det en idee på langt sigt at lave en bytte-flytte-handel : Flyt alle ”svenskere” til Israel og alle israelere til Sverige !
Hmmm… det eneste problem blir nok at danskerne så vil kræve den besatte østbred tilbage !
En dårlig vits ?
Vi snakker om det igen om tyve år !

Nils
Guest
Nils

Det er vist kun i Sverige, “Palæstina” bliver anerkendt af den nye regering. I Israel er det tilsyneladende mere sådan senere, når der er forhandlet en tostatsløsning på plads, hvilket jo ikke er så kontroversielt. Den måde at kommunikere på kan godt give problemer.

http://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/Sweden-clarifies-Will-recognize-Palestinian-state-only-with-negotiations-378082