14
okt
Seneste opdatering: 15/10-14 kl. 0001
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Kobani imødeser kurderne en langsom kvælningsdød, de mangler alt, selv vand. Talsmanden for GrimhøjmoskĂ©en mener rigtignok, at “Danmark er gĂĄet i krig mod islam”, men det er en meget mærkelig krig, hvor man flyver fem-seks nĂĄlestiksoperationer om dagen mod en fjende i ĂĄbent land, der ikke kan gemme sig. I den indledende luftkampagne mod Afghanistan smed luftvĂĄbnet 1,240 bomber – om dagen. General McInerney siger: There Is No Question We Are Deliberately Losing to ISIS. Krig eller ikke krig, hvad foregĂĄr der egentlig i Det Hvide Hus? Det antydes at midtvejsvalg og indenrigspolitik overskyggger 200.000 slagtede kurdere i Obama’s prioritering. Det ville ikke være nogen overraskelse, for Obama er kendt for hele tiden at prioritere kampagner for sig selv og partiet højere end sit primære arbejde.

Valgkamp pĂĄ svensk

Större inslag av våld och hot än i tidigare valrörelser. Den slutsatsen drar polisen som nu sammanfattar arbetet kring årets två val. Enligt polisen anmäldes alltså fler än 2 300 brott kopplade till årets val till riksdagen och EU-parlamentet. Vanligast var skadegörelse, men det handlar också om fler än 280 anmälda fall av våld och fler än 300 hot.

I samband med valen har polisen gjort bedömningar kring fler än 42 000 möten, och även när det gäller möten och demonstrationer har det varit oroligare än tidigare, enligt rikskriminalpolisen. Polisen: 2014 är det mest våldsamma valåret hittills

I Sverige kan de åbenbart ikke beskæftige sig med politik, uden at gå fysisk løs på hinanden. Jeg kan ikke lige komme i tanker om  tilfælde af vold i en danske valgkamp, selvom der muligvis er enkelte sager. Det tilhører tiden, da det danske demokrati stadig var ungt.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
6 years ago

The aircampaign is here:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/turkey/11160773/Turkey-bombs-Kurdish-rebels-as-tensions-rise-over-Isil-advance.html

Ooops! Turkarna bombar kurderna, inte IS. Vad var det som gick snett?

I bästa fall är den synbara amerikanska tvehågsenheten spelad för att locka fram den här sortens agerande, ett sätt att låta retorik ersättas av handling för att få reda på vilka som är pålitliga allierade och inte, men någonstans måste ju gränsen ändå gå och tydligare än så här blir det inte.

I sämsta fall är inte Vita huset smartare än så här:
http://www.youtube.com/watch?v=9oDdmSeAZeI

Machiavelli
Machiavelli
6 years ago

Det er synd for børnene. Det er synd for børnene, ja og det er synd for alle, at der nogle steder pĂĄ kloden hersker rent anarki, sĂĄ mænd, kvinder og børn bliver dræbt, hvis de da ikke flygter. Og ikke overraskende er dette anarki og disse drab knyttet til visse omrĂĄder og visse ideologier og religiøse bevægelser. Sig navnet islam sĂĄ behøver vi ikke flere forklaringer. Den islamiske civilisation stĂĄr for død og ødelæggelse og det har den altid gjort. Det stor spørgsmĂĄl er derfor, skal Vesten blande sig i disse borgerkrige, som med mellemrum har foregĂĄet i den islamiske… Read more »

Anonymous
Anonymous
6 years ago

Det er synd for børnene. Det er synd for børnene, ja og det er synd for alle, at der nogle steder pĂĄ kloden hersker rent anarki, sĂĄ mand, kvinder og børn bliver dræbt, hvis de da ikke flygter. Og ikke overraskende er dette anarki og disse drab knyttet til visse omrĂĄder og visse ideologier og religiøse bevægelser. Sig navnet islam sĂĄ behøver vi ikke flere forklaringer. Den islamiske civilisation stĂĄr for død og ødelæggelse og det har den altid gjort. Det stor spørgsmĂĄl er derfor, skal Vesten blande sig i disse borgerkrige, som med mellemrum har foregĂĄet i den islamiske… Read more »

Prudentius
6 years ago

“…hvad foregĂĄr der egentlig i Det Hvide hus?” Ja, det kunne være sjovt at vide. Problemet er vel for hele samlingen af vestlige magteliter (USA-EU-NATO), at islam-problemet stadig hænger fast i deres haser med tænderne dybt begravet i det blødende kød. Og ikke bare gĂĄr væk nĂĄr magteliterne ikke gider lege mere. Man har brugt milliarder og sat tusinder af mennesker til i “krigen mod terror”. Nu er man trætte og opgivende, mens de islamiske revivalister har stadig mere kraft og saft. Deres demografiske base globalt har været fælt undervurderet (den er givetvis ogsĂĄ vokset støt siden 9/11) og man… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
6 years ago
Reply to  Prudentius

Kanske är det sĂĄ att de västliga globalisterna är helt med pĂĄ noterna, att de kanske är mer nihilister än idealister och att de faktiskt HAR “forstĂĄet islams utopiske universelle mision ordenligt” och ser den som en möjlighet snarare än som ett hot.

Prudentius
6 years ago

Vi har haft den oppe at vende før Varmt Konservativ. 🙂 Jeg tror fortsat ikke pĂĄ at vores magteliter besidder den her slags djævelske overblik og overlegne kontrol-strategi. Efter min mening skal vi tro dem, nĂĄr de hĂĄbløst savler løs om demokrati, udvikling og menneskerettigheder. Og nĂĄr de deler muslimer op i “moderate” og “ekstremister”, der henholdvis har “sand”-“rigtig” islam eller en “syg fortolkning af Koranen”. Og ogsĂĄ nĂĄr de lader den tredje verden invadere for at indgĂĄ i det nye vidunderlige multikulturelle samfund, som de virkelig tror pĂĄ de er igang med at bygge. Jo, de bruger meget gerne… Read more »