23
okt
Seneste opdatering: 23/10-14 kl. 1818
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Parliament Gives Sergeant of Arms Kevin Vickers Standing Ovation

Pictured: Heroic sergeant-at-arms, 58, walking through Parliament gun in hand just moments after he killed gunman Michael Zehaf-Bibeau

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
6 years ago

Land efter land gĂ„r sönder! Lars Bern har en gedigen bakgrund som bland annat teknologie doktor, företagsledare, författare, tidigare ledamot av Kungl. Vetenskapsakademiens miljökommittĂ© m m. I ett blogginlĂ€gg frĂ„n helgen med titeln “Integrationskatastrofen” berĂ€ttar han om ett möte nĂ„gra av landets mest kĂ€nda opinionsbildare och politiska skribenter som samtliga oroas över ett Sverige som hĂ„ller pĂ„ att gĂ„ sönder och det rĂ„a debattklimatet.

http://avpixlat.info/2014/10/23/tung-samhallsdebattor-sverige-gar-sonder/

Kanske lÀgga in hela artikeln?

Angela
Angela
6 years ago
Reply to  Angela

Tack, snÀlle rare Lars Bern. Jag grÄter av lÀttnad att fÄ stöd högt uppifrÄn efter alla trakasserier, och mobbing jag och andra fÄtt utstÄ för att vi sÀger sanningen. En del har t o m förlorat sina liv. Det Àr förskrÀckligt. Rent förskrÀckligt! Tack! Tack, Lars Bern!

Olebent
Olebent
6 years ago
Jernhesten
Jernhesten
6 years ago
Reply to  Olebent

Ja, det var en Irakisk kulturberiger.

Jeg boede engang i den blok hvor drabet fandt sted. Kulturberigelserne kommer tÊttere og tÊttere ind pÄ livet af os.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
6 years ago

TerrordĂ„den i Kanada understryker vikten av att VĂ€stvĂ€rldens regeringar ger sĂ€kerhetsorganen ökade resurser och befogenheter att vida nödvĂ€ndiga Ă„tgĂ€rder för att skydda lĂ€ndernas ursprungsbefolkningar. Den brittiska regeringen har redan innan de nu aktuella dĂ„den tillsatt en utredning av Muslimska Brödraskapets aktiviteter. F.d. chefen för MI6 ger sitt omdöme om organisationen: ”MB is at heart a terrorist organization” http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/islamic-state/11171449/A-victory-against-terror-funding-but-the-fight-goes-on.html http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/11171979/Downing-Street-set-to-crack-down-on-the-Muslim-Brotherhood.html http://www.telegraph.co.uk/comment/11171454/Lorenzo-Vidino-For-too-long-London-has-been-a-hub-for-the-Muslim-Brotherhood.html Kommer vi att fĂ„ se en liknande Sanningskommission om Brödraskapet i Sverige? Kommer dess uppdrag i sĂ„ fall innefatta kartlĂ€ggningen av denna organisations (”at heart a terrorist organization”) samarbete med stora svenska politiska partier, sĂ„som SAP och Miljöpartiet? Jag tvivlar… Read more »