28
okt
Seneste opdatering: 29/10-14 kl. 0640
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er 48 minutter, men de er v√¶rd at h√łre. Situationen i Calais er akut med voldelighed mod byens beboere og mafiavirksomhed. Den illustrerer nationerne og EU’s komplette fallit og afmagt. I Danmark breder panikken sig ogs√•: Enhedslisten vil betale asyl-regning med finansskat, abekastning p√• et h√łjere niveau. Kan politikerne l√łse selvskabte problemer? S√¶t ikke dine penge p√• det.

Immigrants are prepared to ‘die’ to get to Britain because they think they will get good benefits, the Mayor of Calais told MPs today. Natacha Bouchart, giving evidence to the home affairs select committee, said Britain had a ‘much more favourable regime’ than France. It comes amid mounting concern about the impact of large numbers of people gathering on the French coast trying to get to the UK.

Mrs Bouchart said the weekly ¬£37 paid to asylum seekers was ‚Äėa huge amount to people who have nothing in their lives‚Äô and rejected the claim that a new centre would act as a magnet for migrants desperate to make it to the UK.

She told MPs: ‚ÄėThe real magnet is the benefits that are perceived in Great Britain.’ She added: ‚ÄėThese people are ready and prepared to die to get to England.‚Äô Mrs Bouchart said the UK was seen as an Eldorado among immigrants. She said: ‘What Britain is offering is understood around the world.’ The Mayor was invited to Parliament to discuss the increasing flow of illegal immigrants from France.Immigrants ‘ready to die’ to get to Britain because of the ‘huge amount’ handed out in benefits, says the Mayor of Calais

Sverige: En firedobling af asyludgifter på syv år

Mens vi i Danmark √łmmer os over en merudgift p√• fire milliarder, er det ganske andre bel√łb, der er tale om i Sverige. Indvandringsudgifterne er stille og roligt sejlet op som en af de st√łrste udgifter p√• statsbudgettet. Retsv√¶snet koster f.eks. 39.3 mia kroner, sundhedsv√¶snet 59. mia kroner, uddannelse og forskning 59 mia og forsvaret 45.4 mia kroner. Dette er uden indvandreres ekstrabelastning af social- ,skole-, rets- og sundhedsv√¶sen. √ėkonomen Jan Tulberg sk√łnnede i √•r den samlede udgift for Sverige er ¬†astronomiske 270 milliarder kroner. Hang on, Swedes! ‚ÄúDetta √§r f√∂rste g√•ngen i v√§rldshistorien som en demokratisk vald regering tvingar sit eget folk at bekosta sin egen kolonisering‚Äú. ¬†Statsbudgetens utgifter

Indspilning i fuld skærm 28-10-2014 224310

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
tant Gul
tant Gul
6 years ago

til generel information http://www.exponerat.net/har-ar-beviset-pa-att-regimen-i-sverige-ar-kriminell-och-olaglig/ H√§r √§r beviset p√• att regimen i Sverige √§r kriminell och olaglig! INS√ĄNDARE I samband med folkomr√∂stningen om svenskt EU-medlemskap h√∂sten 1994 √§ndrades den svenska grundlagen, s√• att Sveriges grundlagsskydd som fri stat togs bort, vilket √§r f√∂rbjudet enligt lag. Grundlagskyddet togs bort genom tv√• riksdagsbeslut med mellanliggande riksdagsval 1994. Redan innan svenska folket hade r√∂stat om medlemskap i EU, s√• hade den svenska riksdagen fattat det f√∂rsta beslutet om att ta bort Sveriges grundlagsskydd som fri stat. Sveriges riksdag √∂verl√§t d√• √§ven beslutander√§tt till EU i fr√•gor som r√∂r handel, jordbruk och den inre marknaden… Read more »

victor
victor
6 years ago

Dette klip på youtube sendte mig durk tilbage til lallefirserne:

En syrisk flygtning i synnejylland har l√¶rt sig selv at synge Kim Larsen….s√• nu er HAN integreret:

https://www.youtube.com/watch?v=UFxvXjfzJrk&feature=youtu.be

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
6 years ago

Artiklarna har ett mycket starkt samband, och det finns både en push- och en pull-faktor med i spelet: MB och den västerländska vänstern bedriver gemensamt en demografisk krigföring mot Väst, tydligast synligt i Sverige men det pågår i hela västvärlden. Vår egen humanitet är deras effektivaste vapen och Den Mänskliga Sköldens taktik har förädlats till en effektiv strategi.

Steinadler
Steinadler
6 years ago

Etter ca 5 minutter og 35 sekunder finner det sted en fordreining fra translat√łrens side. Borgermesteren av Calais svarer at man m√• f√• p√• plass et system som reduserer str√łmmen av migranter. Dette blir s√• oversatt med at man m√• etablere en ordning som gir “a proper migratory flow”. Ordet ‘proper’ representerer ikke en holdbar oversettelse av ‘reduir’, men en klar fordreining. Man kan vel g√• utfra at adskillige av dem som h√łrer henne f√•r med seg at ordet hun brukte her faktisk er ‘reduir’. Men her foregikk det s√•vidt jeg kan se en form for sensurering fra translat√łrens side.

Steinadler
Steinadler
6 years ago
Reply to  Steinadler

Det sier seg vel nesten selv at velferdsordningene i land som Sverige, Norge og Danmark s√łrger for √• forsterke str√łmmen av illegale migranter gjennom hele Europa. Men jeg m√• si det gjorde likevel inntrykk √• h√łre henne p√•peke det √•penbare faktum at de britiske velferdsordninger er en viktig del av problemet. Dette gjelder jo bare i desto st√łrre grad for land som Norge, Sverige og Danmark. En sak er jo at de nordiske land selv beg√•r “velferdsselvmord” ved √• slippe inn titusener av “asyls√łkere” hvert eneste √•r. Men p√• grunn av den nordiske “godhet” p√•f√łres alts√• byer og steder i… Read more »

Tim Pallis
Tim Pallis
6 years ago
Reply to  Steinadler

Det er et meget interessant argument, at velf√¶rds-Scandinavien i og med deres rundh√•ndede humanistiske godheds-√łkonomi er medansvarlige for at skrue op for str√łmmen af illegale indvandrere til hele Europa. Menneskesmuglerne kan i h√łj grad bruge det faktum, at det ikke kan betale sig at arbejde i Danmark, fordi kontanthj√¶lpen for en familie er s√• h√łj, at familien skal tjene mindst 35.000 om m√•neden, for at kunne konkurrere med kontanthj√¶lpen. Det giver de illegale tilflyttere store forventninger til et liv i Danmark. Det er rigtigt, at vi beg√•r velf√¶rdsselvmord p√• den m√•de. De rige lande med orden i √łkonomien holder til… Read more »

Hans Und
6 years ago

dispatch nede? for meddelelse fra “capsula”

PFEP
PFEP
6 years ago
Reply to  Peter Buch

We‚Äôre only in it for the money, kanonfet Mothers of inventions skiva ūüėČ
Dock är det just vad det gäller och det med tanke på köerna framför bankomaten, var allehanda utländsk personage står och vevar med sitt bankkort från Migrationsverket!
Jobba? aldrig i h*lvete när den familjsammanförde frugan med fyra underåriga bark kan hämta ut flera hundra tusen kronor i retroaktiv barnbidrag kontant!
Väl Kommen Till Verkligheten!

Robin Shadowes
Robin Shadowes
6 years ago
Reply to  PFEP

I år är det jämnt 40 år sedan jag såg Mothers på Olympen i Lund. Såg FZ ytterligare två gånger men då fanns ju inte gruppen längre. Båda gångerna i Köpenhamn, även om jag inte minns namnet på arenan. Tror det var 78-79 någonting. Var bara ett par dagar sedan jag lyssnade på The Grand Wazoo och Apostrophe.

PFEP
PFEP
6 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Tror det var i Falkoner Centeret den gang, jeg var der ūüôā