16
nov
Seneste opdatering: 17/11-14 kl. 0032
52 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 16-11-2014 170600

Jeg s√• et syn for mig forleden i halvs√łvne at M.S. Sverige sejlede ned ad St. Lawrence River. Farten √łger med str√łmmen. Ved sidste stop inden Niagara Falls stod Frederik Reinfeldt af, ikke s√¶rlig dumt af ham og fuldst√¶ndigt samvittighedsl√łst tillige. I stedet steg en ung moderat kvinde ombord, der ikke er plaget af tvivlens n√•degave, men om det almindelige t√¶nksomhedsniveau i Riksdagen, kan enhver forsikre sig om ved at h√łre den seneste migrationsdebat.

Svenskere g√•r f√•r at v√¶re et melankolsk folk, men her er ingen alvor, hvor der burde v√¶re det. 600.000 flere flygtninge de n√¶ste fire √•r – flere end der bor i G√łteborg – men Riksdagen ryster ikke synligt p√• h√•nden. M√•ske b√¶vrer den lidt indvendigt over at skulle k√¶mpe med en katatrofe p√• sin vagt. Jeg t√łr love dem, at i v√¶rste tilf√¶lde for Sverige, bliver det s√¶rdeles alvorligt for dem selv ganske personligt.

Nu n√¶rmer Motorskibet Sverige sig vandfaldet, og det er interessant at studere de forskelliges reaktioner. Der foreg√•r ompositioneringer. Nogle er uber√łrte, nogle vil springe i vandet og sv√łmme i land, nogle er lammede af angst, nogle drikker sig fulde, alle vil overleve. Den fornuftige men forsigte Dick Erixon mener, at dette er¬†et genombrott i svensk samh√§llsdebatt. Jeg ville kalde det en omvendelse under vandfaldet.

I radioen snakker snakkemaskinerne, og det er ved at dæmre for nogle. Sverigedemokraterne havde ret hele tiden.  Se den svenske intelligentsia nu, hvis du vil se kvæg rende i forvildet flok. Vi der ikke bekymrede os om vores rygte, havde ret hele tiden og her taler jeg om hele to, lange årtier. Jeg regner ikke med en middag på rådhuset for det,

I Danmark kunne Ritt Bjerregaard i √•r 2000 – dog ikke uden at blive til grin – h√¶vde, at antallet fremmede ikke bet√łd noget. I dag fjorten √•r efter er Sverige ved at forlade det Bjerregaardske standpunkt, og landet n√¶rmer sig efter at v√¶re blevet invaderet af 2 mio. der, hvor Danmark var i 2001. Svensk presse har v√¶ret k√¶ppen i hjulet p√• demokratiet. Den burde afmonteres helt og genskabes, akkurat som den tysk/nazistiske efter 1945. Den har konsekvent modarbejdet demokratiets bogstav og √•nd, den har v√¶ret en statsbetalt legestue for ideologer og fantaster. Uden den ville den nuv√¶rende situation aldrig v√¶re opst√•et. Der fandtes yderst kyndige, svenske skribenter ¬†lige inden nettets fremkomst, der aldrig kunne f et ord i en svensk avis. Det er tegn p√•, den n√•r at afskaffe sig selv inden, og det er da et brugbart alternativ.

Det bliver et smerteligt¬†‘Mauerfal’ i Sverige, mentale mure er stivere end betonmure. Hvor meget er der tilbage af Sverige, n√•r alle har fundet deres nye positioner efter at have r√łvrendt det svenske folk i fyrre √•r? Velf√¶rdssamfundet vil forsvinde, men jeg mener, hele nationen kan v√¶re forsvundet i ¬†√•r 2100. I Dagens Nyheter under gode nyheder rubriceres, at der nu dannes medborgergarder i Sverige. Socialdemokraten Westerholm, der har fattet situationens alvor – skriver:

I torsdags ringde en av mina vänner och samarbetspartners mig. Han var på väg från norra Sverige med tåg till ett uppdrag i västra Sverige. Det han hade att berätta stämde väl överens med mina erfarenheter den senare tiden. Något håller på att hända nu, och det händer fort. Förtroendet för centralmakten urholkas, polis och rättsväsende är på reträtt samtidigt som många kommuner ute i landet, trots att de säger stopp, får se sig som avstjälpningsplatser för nyanlända flyktingar.

Jag har, ju mer jag gräver i hur landet ser ut, en föraning som inte är bra. Det Sverige, en av världens äldsta stabila stater med den första fungerande statsapparaten som skapades av Axel Oxenstierna på tidigt 1600-tal, kan snart vara ett minne blott. Staten är på reträtt och de hålrum som den lämnar efter sig fylls vartefter med annat.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

52 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Falsterbo
6 years ago

Hallå gubbar!
Jag anser att det hade varit bäst för oss alla om vi haft ett enat, demokratiskt Norden.
Bort med kungar, adel och invandrade pekuni√§ra, parasitiska “aff√§rsm√§n”!

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Falsterbo
Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Falsterbo

Når jeg så synes der er lidt for mange stemmer på den anden side sundet til demokrati er fornuftigt, vil jeg foretrække demokrati- hver for sig.

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Oxenstierna lyckades √∂vertala r√•det att 1643 f√∂rklara krig mot ett milit√§rt svagt Danmark, det s√• kallade Torstensons krig. I freden i Br√∂msebro lyckades han att f√• danskarna att avtr√§da J√§mtland, H√§rjedalen, Gotland, √Ėsel samt Halland p√• 30 √•r… I ett ber√∂mt brev till Oxenstierna den 4 december 1630, skriver Gustav II Adolf “Det vore att √∂nska att flere funnes, som med samma beskedenhet, trohet och vett saken hanterade; tvivelsfritt vore det, att riksens tj√§nst och allas v√•r v√§lf√§rd d√• s√§krare stode.” Han kallar honom “… ett instrument, mig av Gudi givet, m√•nga tunga saker igenom att lykta.” och anf√∂rtror honom… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Peter Buch

P√• n√¶r Halland var de n√¶vnte landskaber ikke danske, men norske, og – for √ėsels vedkommende – s√•gar svensk. I hvilket omfang Halland deltog i opr√łret mod svenskerne ved jeg ikke. Modstanden mod svenskerne oph√łrte stort set da tyskerkongens tyske lejetropper anvendte “den br√¶ndte jords taktik” i Sk√•ne. Det kunne danskheden trods alt ikke holde til.

Jeg havde ellers lige sat mig til rette for at skrive et langt indl√¶g, men s√• opdagede jeg tilf√¶ldigt ved en google-s√łgning, at Stig W√łrmer har skrevet det v√¶sentligste her:

http://www.danskskaanskforening.dk/lit_broentilbage.htm

Hermed anbefalet.

– – –

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Morten At jeg tilh√łrer hvad nogle vil betegne som den revancististiske del af Dansk-Sk√•nsk Forening, og jeg selv betegner som personer foretr√¶kkende dansk hegemoni var udeladt. http://no.wikipedia.org/wiki/Jemtland_og_Herjedalen …1361 blev √łen erobret fra Sverige af Valdemar Atterdag efter Slaget ved Visby, og f√łrst i 1645 blev √łen atter svensk ved freden i Br√∂msebro… da.wikipedia.org/wiki/Gotland …Via Dvina kunne man ad forskellige ruter n√• frem til Dnepr ved Gnezdovo. Sagaerne fort√¶ller om flere sammenst√łd mellem indbyggerne p√• √ėsel og vikingerne. [1] 1030 √ėsel l√• ved en vigtig handelsvej. √ėboerne byttede varer med vikingerne og handelsm√¶nd, der var p√• rejse til de store handelspladser.… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Peter Buch

Det troede jeg at vide, at den var, rent etnisk. Men nu ser jeg, den snarere var estisk. Glimrende at få rettet. Årsagen til min overfladiskhed er dog stadig den grundlæggende pointe, at den ikke var dansk.

– – –

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Peter Buch

“Estlandssvenskerne var et svensktalende mindretal p√• cirka 10.000 mennesker i det nordvestlige Estland, som kendes siden 1200-tallet. N√¶sten alle estlandssvenskere udvandrede til Sverige under 2. verdenskrig, og kun ganske f√• er endnu bosat i Estland.”

“√Üldre kilder n√¶vner svenske bos√¶ttelser i yderligere omr√•der langs det meste af landets nord- og vestkyst samt p√• √Ėsel (Saaremaa) og Kyn√∂ (Kihnu), men disse befolkninger var assimileret, f√łr 1800-tallets interesse for etnologi begyndte.”

Noget af det her har jeg forlæst mig på, da jeg engang i min pure ungdom interesserede mig for historie.

– – –

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Peter Buch

Morten …den grundl√¶ggende pointe, at den ikke var dansk… Du kunne i ungommens dage have l√¶rt ikke at g√• mod kilderne, eller i et mindste have en bedre skr√łne klar. Flertallet af befolkningn p√• √ėsel var vel altid, n√•r der muligvis ses bort fra perioden med den store tyske styrke omtalt i min kommentar 17 November 2014 kl. 22:35, der m√•ske ikke engang omfattede et flertal af tyskere, ester. Problematikken med de f√łrst ankomne efter istiden er her udeladt. Men som du og alle andre kan se var √łen √ėsel dansk ejet og styret fra 1560. Ikke og ALDRIG under… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Peter Buch

Det formelle ejerskab kan dog aldrig være pointen her.

– – –

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Peter Buch

Morten

Det Br√łmsebrofreden g√•r p√•, de premisser aftalen bygger p√• er det formelle. Som jeg ser det.
Vel også som de der indgik aftalen så det.

At du er uening i det formelle ejerskab er eller var pointen, og ene ikke må være det grundlag beslutninger tages ud fra er naturligvis interessant. Men hvad er pointen da?
At voldelige herskere i fortiden var primitive og ikke tillod oprindelige småfolk at leve i fred og ro?
Er det egentlig anderledes i nutiden?
Hvad er dit forslag/dine forslag til en anden tilgang?

Med venlig hilsen-
Peter Buch

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Peter Buch

Kære Peter

Min kommentar gik oprindeligt kun p√•, hvem man kunne forvente opstand fra. Det kunne man fra sk√•nelandene efter Roskilde-freden. Det nationale tilh√łrsforhold forn√¶gtede sig ikke. Man kan jo ogs√• l√¶se i W√łrmers artikel, at modstanden mod adskillelsen var dybtliggende i almuen. – Mens adelen s√• mere opportunistisk p√• sagen, underlagt et tysk dynasti, som Danmark jo var. Et dynasti, som ‚Äúfyrede‚ÄĚ den gamle adel efter krigen, hvilket nok ikke netop sk√¶rpede appetitten p√• genforening i den stand. Men just d√©t forhold s√¶tter vel netop almuens ressourcefattige kamp i relief.

– – –

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Peter Buch

Morten

Jeg begynder her min kritik af Sverige med eksemplet Oxenstierne, indirekte rettet mod socialdemokraten Westerholm, der prisende Oxenstierne belejligt overser eller udelader hvad der også ligger bag den hævdede velfungerende svenske stat- ud over organiseringsevner, tilegnelsen af hvad der ikke var svenske områder ved erobring.
Vore perspektiver er forskellige. Mit udgangspunkt var:

…Det Sverige, en av v√§rldens √§ldsta stabila stater med den f√∂rsta fungerande statsapparaten som skapades av Axel Oxenstierna p√• tidigt 1600-tal, kan snart vara ett minne blott…

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Peter Buch

Men den pointe r√łrer jeg skam ikke ved! Svensk historieskrivning er ikke fuld af fejl. Den er fuld af l√łgn.

– – –

Arne von Kappelgaard
Arne von Kappelgaard
6 years ago

Muslimens egentlige hensigt kan billedligt beskrives s√•ledes. En enlig sejlb√•d er ude p√• havet, befolket af europ√¶iske kristne, da bliver en flok skibbrudne muslimer taget om bord. Medens de kristne er besk√¶ftiget med at betjene fart√łjet, s√• er muslimerne i gang med at plyndre proviantkammeret og bore skibet i s√¶nk ! Det er i bogstaveligste forstand det, de g√łr i dagens Europ√¶iske lande, hvor de f√•r bevilget opholdstilladelse. Det er deres tak for det statsborgerskab der blev dem bevilget. De √łnsker ikke velordnede samfund, men kaos, ufred og uorden. Kun et n√•desl√łst diktatur form√•r at holde den tilbagest√•ende befolkning p√•… Read more »

Ballelars
Ballelars
6 years ago

Det er p√•faldende at alle de store svenske dagblade nu p√• samme tidspunkt skriver at det er n√łdvendigt at begr√¶nse indvandringen. Det er lige f√łr man tror p√• at der sidder nogen og styrer dem…

Falsterbo
6 years ago
Reply to  Ballelars

Skenbar anpassning för att behålla makten.

Peter Andersen
6 years ago
Reply to  Ballelars

Knaptrykkerkompaniet in action…

I √łvrigt er jeg begyndt at lege lidt med den syge tanke, at Reinfeldt egentlige agenda var at “rub the lefts nose in diversity..”

Det ville i s√• fald v√¶re temmelig smart, omend grusomt overfor den stakkels befolkning. Men hva’? S√•danne overvejelser g√łr en politiker sig vel ikke…

LarsS
LarsS
6 years ago

Steen,

Ups, der kan man se, hvor man skal passe på med at tro hvad man finder på nettet.

Jeg hoppede lige i og troede på den Putin udtalelse.

N√•, men s√• har jeg l√¶rt endnu en lektion ūüôā

Hans
Hans
6 years ago

Det jeg ikke forst√•r, er at P.E.T. og Sapo intet g√łr for at standse disse politikere en gang for alle, og beskytter de svage danskere og svenskere, b√łrn, √¶ldre og handicappede, som voldtages, dr√¶bes, ydmyges, fornedres og f√•r smadret kn√¶ene, som den 97-√•rige dame i Niv√•. Jeg synes det er vildt ul√¶kkert at disse st√¶rke P.E.T.- og Sapo-folk og deres familier i stedet nasser p√• det danske og svenske samfund og svage danskere og svenskere, som de p√• grim, fascistisk vis foragter og ikke gider hj√¶lpe. S√• skal disse P.E.T.- og Sapo-folk og deres familier ligge det danske og svenske… Read more »

nobody
nobody
6 years ago
Reply to  Hans

@Hans det är lite för mycket danska för mig, men PET och andra underättelse tjänster runt om i Europa följer sina herrar (den inhemska eliten) intil dess de förstår att de skall följa folket som de tillhör. Ett PET som inte försvarar sitt folk, behövs inte längre och kan därmed följa den svenska pressen (dit pepparn inte växer).

Ett PET som tar sitt uppdrag på allvar följer den grundlag som är lagd av folket (punkt slut). Allt annat är tjänstefel och skall beivras.

nobody
nobody
6 years ago

Precis som i alla andra religioner så finns det vissa grejor som man inte kan göra!

“Metallica – The Unforgiven”: http://www.youtube.com/watch?v=2BPq5C3AevY

nobody
nobody
6 years ago

Det √§r n√§mligen s√• att jag tror vi svenskar kommer √∂vervinna v√•ran katastrof f√∂re er danskar; P√• grund av v√•ra svikare till politiker! √Öterigen kommer vi svenskar vara f√∂rsvaret av den protestantiska v√§rlden (l√§s 30-√•riga kriget). F√∂r vad det √§r v√§rt, vi r√§knar med er danskar, norm√§nn, finskar och isl√§nningar! “Max Manus Man of War”: http://www.youtube.com/watch?v=M8RPdzrSKXE

P.S. Vi förlåter alltid dem som ångrar sina gärningr och återvänder till oss! Hur skulle vi annars kunna kalla oss själva kristna?

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  nobody

Hvorfor ytrer uenigheden sig ikke bare i stemmeboksen? Hvem er svigerne? De folkevalgte? Lyt til ordet “folkevalgte”. Hvem vil folket g√łre opr√łr mod? Sig selv? Haves det n√łdig?

Skulle hvo, der end ikke har mod og sjælsstyrke til at stemme efter sin inderste overbevisning, have mod til at kæmpe og stille til regnskab? Hvorledes?

– – –

Prudentius
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Du har helt ret! Europ√¶erne bliver veeeeed med at stemme p√• partier-politikere, der simpelthen ikke varetager deres mest grundl√¶ggende interesser. Vi er simpelthen i Vesten grundigt ude af tr√¶ning med at tage vores egen overlevelse alvorligt. Mange stemmer g√•r ind p√• ren vane, jeg er “borgerlig” eller jeg er “r√łd”, uden nogen overvejelse af om de her ting overhovedet l√¶ngere g√¶lder for de partier man stemmer p√•. Det kan godt v√¶re at de borgerlige partier st√•r for lavere skatter og en “erhvervs-venlig” politik, men st√•r de egentlig for noget levedygtigt samfund, som danskerne flest vil nyde godt af, b√•de nu… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Prudentius

Vel talt, Prudentius!

Det er en moralsk og √•ndelig krise, der ikke er fyldestg√łrende beskrevet af selv vore bedste t√¶nkere. Hvad er det for sp√łrgsm√•l, disse generationer ikke kan besvare? Og hvorfor! Det har ingen skrevet om endnu.

– – –

nobody
nobody
6 years ago

@LarsS: “…I er et fantastisk folkef√¶rd og jeg er slet ikke i tvivl om, at n√•r f√łrst nationalstaten og jeres velf√¶rd kommer i spil som v√¶rende truet (hvilket alt tyder p√•, lige nu), s√• vil der rejse sig et folkeopr√łr mod de svenske politikere og deres nyttige idioter (media), som har sat alt opsparet samfundskapital over styr og √łdelagt de n√¶ste generationers fremtid.” Tack!, det l√•ter som du √§r insatt i det svenska sinnet. Men du har fel i att vi inte har styrka nog att v√§nda den katstrof som √§r p√• v√§g. Vi kan! Vi vill! Och de som… Read more »

LarsS
LarsS
6 years ago
Reply to  nobody

@nobody

Måske har jeg ikke været tydelig nok, men jeg tror på at netop I svenskere har styrken til at klare den katastrofe, som jeres politikere har skabt.

Gubben
Gubben
6 years ago

@LarsS och ni andra fatalister!

“Vi kan ikke skrue tiden tilbage og de mennesker som er flyttet ind i vores lande er her og de kan vi ikke √¶ndre p√•.”

Naturligtvis kan man ändra på det! Om man vill!
f√∂ljande scenario: Ekonomin kollapsar. Inga mer pengar till “etnikerna” Uppror, plundringar m.m. Polisen, f√∂rsvaret (det lilla som √§r kvar) SAMT den relativ v√§l bev√•pnade civilbefolkningen b√∂rja f√∂rsvara sig OCH rensa ut allt som brokar…. √Ąn s√• l√§nge √§r vi majoriteten.
√Ąr detta verkligen ett totalt otrolig scenario?
Inte för mig!!!!

Utlandssvensk
Utlandssvensk
6 years ago
Reply to  Gubben

@Gubben,

Visst är det möjligt att reversera utvecklingen. Titta bara på alla länder som har kastat ut sin vita befolkning.

Men är det troligt? Knappast, enligt min uppfattning. Dels finns det ingen som helst opinion för repatrieringar nu och dessutom är det mycket tveksamt om pursvenskarna verkligen är i majoritet i den åldersgrupp (dvs. unga män) som räknas när konflikter utkämpas.

Mer troligt är att pursvenskarna drivs ut när det väl blir våldsamt. Möjligen kan de klara att behålla en del av landet.

LarsS
LarsS
6 years ago
Reply to  Gubben

@Gubben Jeg tror dit scenario er meget muligt og jeg kan udm√¶rket f√łlge din tankegang. Men stadig er jeg overbevist om, at langt de fleste nye “borgere” er mere drevet her til Norden af √łkonomiske interesser end af frygt for politisk forf√łlgelse og tab af livet i det land de kom fra. Det viser den enorme trafik af “flygtninge” som gerne vil hjem og holde ferie med deres familie, eller de utal af b√łrn som sendes frem og tilbage mellem deres nye land og det “gamle”, for at modtage b√•de god gammeldags undervisning i deres oprindelige narrativ og finde f√¶tre… Read more »

Peter Andersen
6 years ago
Reply to  LarsS

Der bliver ikke nogen lande at flytte til for disse mennesker, hvis pengekassen klappes i. Hvis f√łrst det er n√•et dertil, har man erkendt deres uduelighed alle steder. Og s√• skal du bare se dem te sig efter alle kunstens – og islams regler. Det er hvad vi har at se frem til, n√•r vi ikke gider v√¶re deres slaver l√¶ngere. N√¶, vi kan lige s√• godt begynde at forberede os p√• meget grimme scenarier. F√łrst i Sverige og siden i Frankrig, Italien, England, Holland, Belgien og hvad ved jeg. I mine √łjne burde vi skide USA et stykke og… Read more »

LarsS
LarsS
6 years ago
Reply to  Peter Andersen

Tjae, vi er nok mere enige end uenige. Som tidligere sagt, s√• g√łder vi jorden for noget helt andet end det bl√łde f√¶lleskab som vores nuv√¶rende “politikere” synes vi i rundkreds og f√¶llessang alle skal v√¶re enige om, er paradis p√• jorden. Denne udmelding fra Putin siger alt, og jeg kan kun v√¶re enig i hvert et ord: On February 4th, 2013, Vladimir Putin, the Russian president, addressed the Duma, (Russian Parliament), and gave a speech about the tensions with minorities in Russia: “In Russia live Russians. Any minority, from anywhere, if it wants to live in Russia, to work… Read more »

Peter Andersen
6 years ago
Reply to  Peter Andersen

Det kan godt v√¶re han ikke har sagt det, men jeg f√łler mig ret overbevist om at han mener det…

Anna
Anna
6 years ago

Har de inte kommit till sans tidigare tycker jag att de ska f√∂lja med ner f√∂r fallet. De g√∂r mig bara f√∂rbannad n√§r de pl√∂tsligt talar om “volymer”. De kan gott h√•lla k√§ften! F√∂r mig √§r Sverige f√∂rlorat.

Utlandssvensk
Utlandssvensk
6 years ago
Reply to  steen

,

2050!

Jag hoppas att du har rätt men tror absolut inte att landet kommer att hålla ihop så länge.

Max 5 år innan det börjar falla sönder på allvar men det kan gå mycket fortare.

utlandssvensk
utlandssvensk
6 years ago

Ja, landet ar borta. Lika bra att inse detta.

LarsS
LarsS
6 years ago
Reply to  utlandssvensk

@utlandsksvensk Jeg er ikke s√• sikker p√• at du har ret i at landet er borte. Se p√• de sidste 3 ugers debat og opinion i Sverige – der er sket en 180 graders √¶ndring. Selv de mest etablerede SD-hadere er nu fremme og taler om kapacitet og volume! I 12 √•r arbejdede jeg som direkt√łr for en stort svensk koncern og jeg l√¶rte en masse vidunderlige svenske mennesker at kende. I er et fantastisk folkef√¶rd og jeg er slet ikke i tvivl om, at n√•r f√łrst nationalstaten og jeres velf√¶rd kommer i spil som v√¶rende truet (hvilket alt tyder… Read more »

Peter Andersen
6 years ago
Reply to  LarsS

Du skal stadig lige huske på at de er godt i gang med at lukke en halv til en hel million flere muslimer ind i deres land, over de næste 3-4 år..!

At de begynder at debattere det nu er vel at betegne som et naturf√¶nomen. Lidt som tyngdekraften…

Der er ligesom ikke andet at g√łre. Det er for sent – alt for sent. Men snakke, det kan de. Og det kommer de ogs√• til..!

Utlandssvensk
Utlandssvensk
6 years ago
Reply to  LarsS

Lars S, Jo, visst finns det m√•nga framg√•ngsrika svenska f√∂retag men man m√•ste f√∂rst√• att det folk som byggde upp dessa √§r borta. Redan nu utg√∂r utlandsf√∂dda eller personer med minst en utlandsf√∂dd f√∂r√§lder 34% av √•ldersgruppen 0-44 √•r (se Affe f√∂r detaljer). Troligen √§r d√§rf√∂r pursvenskarna i minoritet i gruppen under 18 √•r och definitivt i minoritet vad g√§ller nyf√∂dda. Om man dessutom l√§gger till det massiva infl√∂det av nya, yngre personer √§r det helt uppenbart att kommande generationer “svenskar” inte p√• n√•got s√§tt kommer att kunna j√§mf√∂ras med dagens vuxna vad g√§ller f√∂rm√•ga att skapa ekonomisk tillv√§xt. T√§nk… Read more »

LarsS
LarsS
6 years ago
Reply to  Utlandssvensk

@Utlandssvensk, Giver dig helt ret i at situationen er kaotisk for Sverige. Min indgangvinkel er m√•ske naiv, men jeg tror stadig p√• at st√¶rke politiske ledere kan g√łre en forskel. Det modsatte scenario er revolution og anarki, indtil de skyldige er d√łmt og borte. Men selv en ny 1789 revolution vil kr√¶ve, at alle er parat til en ny start, og s√• er det blot at jeg maner til ro og fornuft. Fjerner man ex. alle sociale bidrag i “en ny start” for Sverige eller Danmark, kan jeg love dig for, at der ikke er brug for deportation eller lignende.… Read more »

Utlandssvensk
Utlandssvensk
6 years ago
Reply to  Utlandssvensk

Lars S, “De som har levet livet gratis p√• det gener√łse samfund og kun hentet deres m√•nedlige bidrag uden at bidrage med en eneste krone, vil omg√•ende g√• p√• WEB og bestille en flybillet til n√¶ste naive land” De kommer s√§kert att f√∂rs√∂ka men vilka l√§nder kommer att sl√§ppa in dem? De som har kommit till Sverige senaste 20 √•ren saknar i n√§stan samtliga fall id handlingar och kommer fr√•n v√§rldens v√§rsta kaosl√§nder. Vem vill ha in dessa personer? Inga v√§stl√§nder, s√• mycket √§r s√§kert och gr√§nserna kommer att st√§ngas mot Sverige om det blir m√•nga som f√∂rs√∂ker l√§mna. Att… Read more »

Jesper
Jesper
6 years ago
Reply to  LarsS

Nej, den holder desv√¶rre ikke. I √•rtier har politikerne h√•bet p√•, at det nok skulle g√•, hvis indvandrerne kom i arbejde, og deres b√łrn kom i den danske folkeskole. Men det gjorde det som bekendt ikke. Det er derfor et helt andet problem vi st√•r med, og man kan ikke assimilere folk, der med al magt og kraft holder fast i deres oprindelige kultur. Vi kan heller ikke bare uden videre kr√¶ve, at folk rejser hjem igen. Vi st√•r f√łrst og fremmest med en k√¶mpe kulturtilpasningsudfordring. Og som de fleste er ved at finde ud af, er det ikke indvandrerne,… Read more »

LarsS
LarsS
6 years ago
Reply to  Jesper

@Jesper Se mine tidligere kommentarer. Det jeg vil holde fast i, er at forandring er mulig, men det kr√¶ver fasthed og krav. Europa er et vanvittigt kontinent og historisk set har vi form√•et, at bidrage til verdenshistorien med de mest magtsyge og despotiske personligheder man kan t√¶nke sig. At tro der ikke igen vil dukke en Peter den Store, Napoleon, Bismarck, Hitler, Stalin op (Hvem sagde Putin??) er i mine √łjne ut√¶nkeligt. Vi europ√¶ere kan leve i fred og fordragelighed en generation eller to, men s√• er nok ogs√• nok og vi har lullet os s√• meget i s√łvn at… Read more »

Olav
Olav
6 years ago
Reply to  Jesper

At kassen vil bli skrinn (tom) i Sverige, anser jeg for √•penbart. Det kommer ogs√• til √• st√• p√• vilje til √• betale det potensielle vanvidd de har importert, n√•r det g√•r opp for allmennheten hva de har v√¶rt med p√•, fordi de hadde tillit til demokratiet. Jeg mener vi burde m√łte denne situasjonen med full alert som naboland n√•r situasjonen oppst√•r. Men som vi har sett i flere ti√•r, evner ikke v√•r tids politikere √• se fremover, selv om en og annen blant folk ute p√• gaten ser situasjoner komme. Man vil derfor planlegge tiltak, med begge ben dypt… Read more »

norje
norje
6 years ago
Reply to  LarsS

Vi kan ikke skrue tiden tilbage og de mennesker som er flyttet ind i vores lande er her og de kan vi ikke ændre på.

Jo, det er bare √• deportere dem det. Man m√• nok ha en sterk leder p√• plass av noe slag for √• sette det i gang. Saud-Arabia deporterer millioner. Folk flest er jo h√łnsehoder og vil ikke stemme p√• effektive tiltak som m√• til.