19
nov
Seneste opdatering: 20/11-14 kl. 1246
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

StÀnga av eller byta kanal

Af interesse i dag er professor Arnstberg. Han og Sandelins blog fik en mail:

För praktiskt taget alla nu levande svenskar (möjligen med undantag för ett fÄtal av de allra Àldsta) Àr det alltsÄ fullstÀndigt sjÀlvklart att Sverige Àr ett stabilt, vÀlorganiserat vÀlfÀrdssamhÀlle utan minsta risk för nÄgon allvarlig social/politisk oro. Det Àr sjÀlvklart att vi har fungerande polis och rÀttsvÀsende som kan hantera brottsligheten, att vi har god, skattefinansierad sjukvÄrd som Àr tillgÀnglig för alla, att vi har ett fungerande skol- och utbildningssystem som ocksÄ Àr tillgÀngligt för alla, att vi har en fungerande infrastruktur (vÀgnÀt, elnÀt/energiförsörjning, jÀrnvÀgar osv), samt att vi har vÀl utbyggda sociala trygghetssystem som ska kunna hjÀlpa den som drabbats av nÄgon form av ekonomiska/sociala svÄrigheter.

Men vad sker nĂ€r allt detta pĂ„ allvar börjar krackelera? Vad sker nĂ€r en kommun helt enkelt inte lĂ€ngre kan betala ut försörjningsstöd till alla som Ă€r arbetslösa och utförsĂ€krade, utan tvingas sĂ€ga: ”Vi kan ge dig matkuponger, och sĂ„ fĂ„r du vĂ€l försöka hitta nĂ„gon kompis eller slĂ€kting att bo hos.”? Vad sker nĂ€r polisen tvingas sĂ€ga: ”Vi har inte lĂ€ngre resurser nog att rycka ut pĂ„ alla Ă€renden, inte ens om det Ă€r frĂ„ga om pĂ„gĂ„ende allvarliga vĂ„ldsbrott, utan vi uppmanar mĂ€nniskor att skydda sig sjĂ€lva i den mĂ„n de kan.”? Vad sker nĂ€r en kommun tvingas sĂ€ga ”TyvĂ€rr, vi kan helt enkelt inte ordna skolplats Ă„t ert barn, ni fĂ„r vĂ€l försöka bedriva hemundervisning tills vi hittar nĂ„got.”? Vad sker nĂ€r ett sjukhus tvingas sĂ€ga: ”Jo, vi vet att du Ă€r döende i cancer och har svĂ„ra smĂ€rtor, men vi har helt enkelt inga lediga platser. Du fĂ„r Ă„ka hem, och sĂ„ kommer en sköterska och ser till dig en gĂ„ng om dagen”?

Om/nÀr den vÀlfÀrd och sociala trygghet sÄ gott som alla svenskar tar för given verkligen börjar falla samman, och om/nÀr detta blir kÀnnbart Àven för stora delar av medelklassen, dÄ tror jag att reaktionerna kommer att bli vÀldigt starka. Svenskarna mÄ vara konfliktrÀdda, fredsskadade och inskolade i konsensustÀnkande i en sÄdan utstrÀckning att det nÀstan Àr patologiskt. Men vi Àr inga idioter, och Àven svenskar kommer att reagera nÀr de ser att den trygghet de upplever som sjÀlvklar tas ifrÄn dem. StÀnga av eller byta kanal

Indspilning i fuld skĂŠrm 20-11-2014 092915

Indkomne asylansĂžgninger 2014. Til tallet skal blandt andet lĂŠgges 34.226 ‘anhöriga’ – familiesammenfĂžrte. Man ser let hvorfor der i 2017 vil vĂŠre flere mĂŠnd end kvinder i Sverige for fĂžrste gang siden 1749: Der indvandrer dobbelt sĂ„ mange mĂŠnd som kvinder – i den vĂ„benfĂžre alder, skal det tilfĂžjes. Man ser resultatet for sig: Svenske queer-feminister skal sidde og fĂžre bekymringssamtaler med mellemĂžstlige patriarker, nĂ„r socialchecken udebliver i en ikke alt for fjern fremtid.

– Det svenske socialdemokrati har nedsat en valganalysegruppe ledet af en genusforsker, der skal sikre at partiet ikke forstĂ„r hvad der er sket, og at partiet fortsĂŠtter med at udslette sig selv. Havde de dog bare ikke trukket landet med sig. Jeg ville gerne sige noget pĂŠnt om kvinder, men kvinder i svensk politik fremstĂ„r i Ăžjeblikket som den mest ĂždelĂŠggende og reaktionĂŠre kraft af alle.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Statistik, og lidt mere findes endnu pÄ serveren.

http://www.lilliput-information.com/Europe-driven-to-Suicide.pdf
lilliput-information.com/
lilliput-information.blogspot.dk/

Marit
Marit
6 years ago

Snart vil svenskene slutte Ă„ fĂžre slike statistikker. Det vil vĂŠre for krenkende.

Falsterbo
6 years ago

De flesta som lÀser denna blogg hÄller nog med Pat Condell nÀst intill 100%. SPOT ON!
Det behöver spridas till muslimerna…