26
nov
Seneste opdatering: 27/11-14 kl. 1521
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den store syriske digter Adonis, har været favorit til at vinde Nobelprisen i nogle år. Jeg havde fat i ham i maj 2011.

‚ÄĚDer var et yndigt land‚ÄĚ

Mogens Camre, Lars Hedegaard og Ole Hasselbalch udgav onsdag en ny bog med titlen ‚ÄĚDer var et yndigt land‚ÄĚ, hvor de bl√¶ser til kamp mod islamisk indvandring i Europa. Indvandringen p√•f√łrer Danmark uoprettelige skader: Om f√• √•r vil vi opleve en regul√¶r borgerkrig, hvis det ikke lykkes at stoppe den muslimske invasion i Europa/Danmark, h√¶vder de tre herrer. Vi har dem i studiet og inviterer til debat med lytterne p√• telefon 80 20 80 00. P 1 Debat-video 43 minutter.

Indspilning i fuld skærm 26-11-2014 230607

En knusende dom over danske politikere

Danske politikeres introduktion af islam i Danmark, – uden om befolkningen og demokratiet vel at m√¶rke, – m√• v√¶re det hidtil dyreste politiske eventyr i Danmarkshistorien. Hvis det ikke allerede er, vil det blive det. Hvad ang√•r kriminalitet, offentlig fors√łrgelse og uddannelsesresultater er indvandrere fra muslimske lande bombe under vore efterkommere, hvor mange andre indvandrere klarer sig glimrende. Den m√• afmonteres, jo senere desto v√¶rre, ogs√• antagelig for disse politikere personligt.

Danmark b√łr ikke have nogen muslimsk indvandring overhovedet, men burde tv√¶rtimod forl√¶ngst v√¶re i gang med ud fra rimelige kriterier skaffe sig af med de v√¶rste, vi har f√•et. Det er ikke blevet mindre presserende, nu vi ved at islam ogs√• er en sikkerhedstrussel. Blandt personer mellem 25 og 32 √•r er andelen af indvandrere og efterkommere h√łjest. Blandt disse alderstrin udg√łr de lidt over 20 pct. af befolkningen. Den √•rlige publikation Indvandrere i Danmark 2014 er udkommet.

Unge mænd med ikke-vestlig baggrund tegner sig for en uforholdsmæssig stor andel af kriminaliteten i Danmark, viser en ny rapport fra Danmarks Statistik. Her fremgår det, at 27 procent af mandlige efterkommer fra et ikke-vestligt land i alderen 20-24 år er blevet kendt skyldig i en lovovertrædelse i 2013. Dermed begår denne gruppe nydanskere markant mere kriminalitet end både efterkommere fra vestlige lande og danskere i samme aldersgruppe. For efterkommere fra vestlige lande er den tilsvarende andel på 13 procent og for mænd med dansk oprindelse 11 procent.

Ikke-vestlige indvandrere p√• offentlig fors√łrgelse stiger markant med alderen: Generelt er flere ikke-vestlige indvandrere p√• offentlig fors√łrgelse end folk med dansk oprindelse. Men s√¶rligt bem√¶rkelsesv√¶rdigt er det, at antallet af ikke-vestlige indvandrere p√• offentlig fors√łrgelse stiger kraftigt med alderen. F.eks. er 65 pct. af de ikke-vestlige indvandrere i aldersgruppen 55-59 √•r p√• offentlig fors√łrgelse, mens det kun er tilf√¶ldet for 26 pct. af personerne med dansk oprindelse i samme aldersgruppe.

Ikke-vestlige efterkommere f√•r lavere karakterer i folkeskolen: Drenge og piger med dansk oprindelse f√•r h√łjere karakterer ved folkeskolens afgangspr√łver end indvandrere og efterkommere. De seneste fem √•r har karakter-gennemsnittet v√¶ret p√• 6,4 for drenge med dansk oprindelse og 7,0 for pigerne. For ikke-vestlige efterkommere er karakter-gennemsnittet 5,0 for drengene og 5,4 for pigerne.¬†Ogs√• efterkommernes b√łrn f√•r lavere karakterer: Ved folkeskolens afgangspr√łve i 2013 var karakter-gennemsnittet for ikke-vestlige efterkommeres b√łrn lige s√• lavt som de ikke-vestlige efterkommeres. Nye indvandrer-tal: Hver fjerde blev d√łmt i 2013 Rapport: Indvandrere i Danmark, pdf

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Moran ya Simba
Moran ya Simba
6 years ago

“Blandt personer mellem 25 og 32 √•r er andelen af indvandrere og efterkommere h√łjest. Blandt disse alderstrin udg√łr de lidt over 20 pct. af befolkningen.”

Hold da kæft. Det lyder helt svensk.

Machiavelli
Machiavelli
6 years ago
Reply to  Lars S

Ja det var en ynkelig debat.

Ola
Ola
6 years ago
Reply to  Machiavelli

AT Adonis enn√• ikke ertildelt nobel-prisen i litteratur,sier seg selv.-ukorrekt i ht islam,og De adertons angst for √• st√łte muslimimperialistene.

Machiavelli
Machiavelli
6 years ago

En kedelig debat på P1, og jeg vidste, det ville blive sådanne. Og det er jo et resultat af, at problemerne omkring den muslimske indvandring ikke bliver diskuteret i pressen. Uvidenheden er rungende om de store konsekvenser omkring Islam som Camre og Hasselbach gjorde opmærksom på. Så den debat fik jeg ikke noget ud af.

Peter Andersen
6 years ago

Man kan ikke reformerer islam. Det ville nemlig foruds√¶tte at her er tale om en religion – og det er der ikke. Langt de fleste der bekender sig til islam, g√•r hverken i moske eller beder fem gange dagligt. De aner ikke om der er en Allah eller ej og det er ogs√• fuldst√¶ndig lige meget. Grundreglen i islam er nemlig den, at der er forskel p√• mennesker. Der er de rene – alts√• muslimerne – og s√• er der de urene, som jo s√• er alle os andre. Andet beh√łver hverken vi eller de at vide. Bekender man sig… Read more »

PFEP
PFEP
6 years ago
Reply to  Peter Andersen

Fint udtrykt Peter, det er lidt hvad jeg selv har funderet over gennem √•rene. Jeg har l√¶st sporadisk i b√•de Koranen og de s√•kaldte Haditter der skulle forklare Koranens egentlige budskab. En ting sl√•r mig og det er m√•den Islam implementeres i hverdagen og det er med forskr√¶kkelse at jeg konstaterer hvilken enorm forskel der er p√• hvordan Muslimer og henholdsvis Kristne l√¶ser teksten og forholder sig til teksten. Der findes masser af blod, √łje for √łje og lignende barbarisk tale i det gamle testamente, helt i klasse med vad som findes i Koranen, forskellen er bare att de kristne… Read more »

PFEP
PFEP
6 years ago

Der findes ikke nogen Martin Luther eller Jean Calvin i Islams verden, alle der under √•rene har fors√łgt sig har blevet et hoved kortere ret s√• hurtigt. Uden en reformation af Koranen lignende hvad Kristendommen har v√¶ret igennem, kommer Islam at v√¶re en religion der bare vender blikket bagud og kommer dermed aldrig form√• at tilpasse religionen mod samtiden eller de lande i vesten hvor der i dag bor mange muslimer. Islam i dag virker have k√łrt fast i en slags religi√łst kontinuum, hvor enhver form af nyt√¶nkning bliver tolket som Haram, noget der i mine √łjne m√• anses v√¶re… Read more »

Prudentius
6 years ago
Reply to  PFEP

Den islamiske revival er en moderne islamisk reformation! Det mange vesterl√¶ndinge eftersp√łrger er slet-slet ikke islams reformation, for det er hvad vi har, men islams transformation. Alts√• islam omskabelse til noget andet, som religionen ikke er og aldrig har v√¶ret. Luther, Calvin, Zwingli osv. gik tilbage til Bibelen og skar mange af de traditioner og ekstra-doktriner, som havde udviklet sig over senantikken og middelalderen af. Helgendyrkelse, Maria-kult, Pave-d√łmme, Sk√¶rsild, afladsk√łb, osv. osv. Reformatorene var lidt popul√¶rt sagt “fundamentalister”, alts√• fuldst√¶ndig som salafisterne er det i den moderne islamiske verden. Men forskellen ligger jo s√• i hvilke tekster man er fundamentalistisk… Read more »

PFEP
PFEP
6 years ago
Reply to  Prudentius

Det er komplicerede sp√łrgsm√•l man ikke kan l√łse hverken her eller nu. Vist er den reformation Kristenheden har gennemg√•et en slags renselsesproces ogvist kan man drage paraller til Salafisterne, men en i mine √łjne stor forskel er den m√•de kristenheden kontra Islam fungerer i hverdagen. Det findes vad jeg ved ikke noget kristent samfund, stat eller lignende, der med det gamle testamente i h√•nden, kr√¶ver √łje for √łje i fundamentalistisk stil. Nu er jeg ikke religionsteoretiker eller lignende, men mit intryk af Islams og Kristendommens p√•virkning gennem tiden er enkelt sagt at Islam former de lande og folk hvor Islam… Read more »

Prudentius
6 years ago
Reply to  PFEP

“…man ikke kan l√łse hverken her eller nu.” Den islamiske revival/reformation l√łser sig selv i sin kulmination. Og p√• den anden side af denne kulmination bliver der intet islam. Ligemeget hvad vestlige magteliter har stillet op er det sl√•et fejl! Fra afghansk og irakisk “nationbuilding”, til t√•belige offentlige l√łgne om islams natur, til diverse milit√¶re operationer. Og hvorfor?? Hvorfor kan Vesten ikke f√• has den globale jihad?? Fordi man ikke kan standse en stormflod med armene. Den islamiske revivals tid er kommet, demografisk, milit√¶rt, politisk, socialt, religi√łst. Og intet kan forhindre den i at udfolde sine kr√¶fter. N√•r de kr√¶fter… Read more »

PFEP
PFEP
6 years ago
Reply to  PFEP

#Prudentius 14:37 Nu har jeg en f√łlelse af at det sikkert kommer til et √•bent opg√łr med Islam inden for ganske f√• √•r, der findes flere scenarier der kan udspilles, m√•ske flere samtidigt. Nu har den helt rabiate gruppe IS g√•et til makronerne p√• alvor og de virker jo have √łkonomien i orden, s√• m√•ske vi kan forvente noget angreb i vest, med noget af de manglende atomv√•ben fra Sovjets kollaps, det havde sikkert v√¶ret tilstr√¶kkeligt for at f√• vesten til at samle sine kollektive r*vballer og m√•ske udslette Mekka, enten atomart eller m√•ske med en laserguided MOB. Vil man… Read more »

Prudentius
6 years ago
Reply to  PFEP

Oven p√• to verdenskrige og med begyndende demografisk afmatning var Europas koloni-eventyr uundg√•eligt forbi, plus at amerikanerne pressede p√• for at f√• biksen endeligt lukket. Det skal vi utvivlsomt v√¶re glade for! Problemet har jo bare v√¶ret, at de vesteurop√¶iske magteliter efterf√łlgende ikke har kunne acceptere deres st√¶rkt formindskede rolle i verden, som ellers nok var p√• sin plads efter godt 500 √•r ved roret. Intet varer evigt, men det kunne man ikke leve med i Paris, London og Berlin. S√• man begyndte at bygge p√• EU og p√• at importere de tidligere koloni-befolkninger til at deltage i skabelsen af… Read more »

Prudentius
6 years ago
Reply to  PFEP

“…Paris, London og Berlin.”

Som så var Paris, London og Bonn.

ūüôā

PFEP
PFEP
6 years ago
Reply to  PFEP

N√•r vi nu er ved Tyrkiet, har jeg lidt sv√¶rt ved den kendsgerning att det indenfor EU findes s√• st√¶rke kr√¶fter der vil indlemme Tyrkiet i EU. Tyrkiet virker idag og for den delens skyld de sidste 20 √•r, v√¶re p√• vej bort fra det moderne Tyrkiets skabere Kemal Attat√ľrks skabelse og ind under mer muslimsk indflydelse. Et Tyrkiet i EU vil v√¶re en “Trojansk hest” indenfor EU:s gr√¶nser og dagens Tyrkiet taler med dobbelt tunge, hvor Erdogan p√• den ene side vil fremst√• som vogteren mellam Islamismen og Europa, det samtidigt som han fedtsm√łrer de lokale Islamistiske str√łmninger i… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
6 years ago
Reply to  Prudentius

Den helt store fare for Vesten ligger i terroren, og den vil med tiden forst√¶rke kampen mod Islam. N√•r de muslimske patienter begynder at spr√¶nge bomber p√• diverse stadion – og det vil ske – sker der store forandringer i synet p√• Islam. Der vil ikke ske nogen reformering af Islam, alene af den grund de reformerte hurtig vil blive et hoved kortere. Koranen kan ikke reformeres. Ulykken er at politikerne i folketinget voldtager den danske befolkning i relation til Islam og ligger hele problemet over i, at folk flygter fra ulykkerne og s√• m√• vi hj√¶lpe. Og n√•r de… Read more »

Nielsen
Nielsen
6 years ago

Fattig Alev er rigtig dum at h√łre p√•.

Kurt
Kurt
6 years ago

” Indvandringen p√•f√łrer Danmark uoprettelige skader: Om f√• √•r vil vi opleve en regul√¶r borgerkrig, hvis det ikke lykkes at stoppe den muslimske invasion i Europa/Danmark, h√¶vder de tre herrer. ”

Ja det er det, der st√•r i min bog: “Humanismens elendighed” men den er kun solgt i 60 eksemplarer. Men det er da godt tingene gentages.

PFEP
PFEP
6 years ago

Sverige kommer med al sandsynlighed at modtage omkring en halv million indvandrere inden 2018, hvor næste riksdagsvalg går af staben.
Da man uden at ryste p√• h√•nden kan overf√łre de danske kriminalitetstal til Sverige, betyder det jo helt enkelt at Sverige kommer f√• cirka 125000 nye kriminelle under den tidsramme og det ovenp√• de hundredetusinders andre kriminelle indvandrere der allerede findes i Sverige.

Nej, nej
Nej, nej
6 years ago
Reply to  PFEP

Hvorn√•r l√łber det af stablen?

En stab betyder enten en ‘gruppe af personer der assisterer og r√•dgiver ledelsen af fx en h√¶r eller en virksomhed’ eller en ‘gruppe af personer der arbejder sammen, ofte for at l√łse en bestemt opgave’. En stabel, derimod, er en ‘s√¶rlig (t√łmmer)konstruktion der tjener som b√¶rende underlag; is√¶r om et n√¶r ved vandet liggende, skraat br√¶dde- eller bj√¶lkeunderlag, hvorp√• et skib bygges’. L√łbe af stablen bruges s√•ledes om skibe i betydningen ‘blive sat i vandet efter f√¶rdigbygning’, mens den langt hyppigere overf√łrte betydning blot betyder ‘foreg√•; finde sted ‚Äď om st√łrre arrangement’.
http://sproget.dk/leg-og-ler/smid_en_smutter

PFEP
PFEP
6 years ago
Reply to  Nej, nej

“Staben” ikke Stablen!
Annars √§r det likgiltigt flueknepperi…

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  PFEP

Det er fint du vil lave dit eget sprog, men beskriv venligst definitionerne for os andre der ikke lige er med i din tankegang.

LarsS
LarsS
6 years ago

Og hvis man ser bort fra kulturelitens reaktioner og direkte ind i skabet af almindelige danskere, som det officielle danskere er flove over overhovedet har en stemme, m√• man tr√¶kke p√• smileb√•ndet over den hard-core realisme, som √•benbart findes blandt indf√łdte danskere.

Se her EB¬īs ¬īNationen¬ī og hvad “danskerb√łllerne” har at sige! Allerede den f√łrste kommentar f√•r s√• mange likes, at man kun kan nyde det!

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/nye-indvandrer-tal-hver-fjerde-begaar-lovbrud/5324837

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Ved folkeskolens afgangspr√łve i 2013 var karakter-gennemsnittet for ikke-vestlige efterkommeres b√łrn lige s√• lavt som de ikke-vestlige efterkommeres…

Er det mig?
Er der noget- andet end min nn- logisk galt i udsagnet?

Anonymous
Anonymous
6 years ago

Gid vi havde en ferm statistiker – s√•dan lidt al√° svenske Affe – til helt pr√¶cist at udrede, hvad ikke-vestlige indvandrere egentligt d√¶kker over. Jeg vil n√¶sten √¶de min hat p√•, at en stor del af dem faktisk tr√¶kker gennemsnittet ned. Nu skriver man eksempelvis at kinesere ikke laver noget s√¶rligt og s√•dan er det sikkert med mange andre ogs√•. Lad os √©n gang for alle f√• hele lortet barberet ned til muslimer og ikke-muslimer. S√• kan de sgu diskuterer det hos Clemens eller Krasnik. Desuden er der, i rapporten, tale om d√łmte. Hvor mange bliver ikke d√łmt..? N√•r man… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Anonymous

Jeg tror hr. Vig er en s√•dan, der beklageligvis konstaterer at konkret statistik ikke lader sig g√łre under de nuv√¶rende rammer, officelle aktuelle statistikker er groft skrevet en sammenblanding af uens materiale.
http://danmark.wordpress.com/

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Anonymous

Det er svaert at forudsige fremtiden, prognosen er dog svaer at afvise som mulig
http://www.lilliput-information.com/Europa-drives-til-Selvmord.pdf

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Anonymous

Det er svaert at forudsige fremtiden, prognosen er dog svaer at afvise som mulig http://www.lilliput-information.com/Europa-drives-til-Selvmord.pdf p. 23 …I Danmark forbrugtes mindst 30 pct. af velf√¶rdsposterne til immigrant/efterkommer – form√•let i 2010. I 2072 viser projektionen, at IQ gennemsnittet for indvandrere og efterkommere vil v√¶re 87,14 i 2072. Det betyder ca. 51 pct. af deres samlede antal 2,97 mill. (eller 40,1 pct. af folketallet) i 2072 forventes fors√łrget af den offentlige velf√¶rd. D.v.s. 1,5 mill. af udenlandsk herkomst p√• velf√¶rd eller 20,5 pct. af folketallet foruden de danskere, der lever p√• velf√¶rd i et land uden nogen v√¶kstudsigter. Efter 2010 niveauet… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
6 years ago

Det er n√łdvendigt at vide hvad ”lovovertr√¶delser” inkluderer , fordi det helt sikkert vil blive p√•st√•et af de s√¶dvanlige dhimmi’er , at de fleste overtr√¶delser er sm√• uskyldige parkeringsb√łder . …. ( ? )