1
dec
Seneste opdatering: 1/12-14 kl. 1928
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Denne video findes vist ikke uploadet undertekstet, men jeg bringer den alligevel for de fĂ„ fransktalende. Den viser Vestens enestĂ„ende naivitet, der varer til den dag i dag. Man valfartede til Khomeiny i landsbyen Neauphle-le-ChĂąteau vest for Paris, fordi romantiske intellektuelle anfĂžrt af Michel Foucault ansĂ„ Khomeiny for antiimperialismens fortrop. Det skulle snart gĂ„ deres iranske ligesindede – kommunisterne – meget ilde.

Der er ikke meget, der er forandret i dag, men hvis Vestens ledere i det mindste ville indse, at de ikke forstĂ„r islam ville meget vĂŠre vundet og vores sikkerhed ikke bragt i den fare, som den er. Jimmy Carter og Giscard d’Estaing forstod ikke, hvad der foregik. Vores ledere kan stadig, som en Niels Helweg Petersen under Muhammedkrisen, jokke maksimalt i spinaten og falde Danmark i ryggen pĂ„ Ă©n gang. Bare Ă©n minister i den nĂŠste danske regering der ved lidt om islam er vel ikke for meget forlangt? Yderst interessant dokumentar om 1978, der hvert Ăžjeblik tiden peger frem pĂ„ vores situation i dag. Se den fra DR med danske undertekster.

Kraftigt sprÊngattentat pÄ RÀttscentrum i MalmÞ

Endnu et sprĂŠngattentat pĂ„ svenske myndigheder. Der har vĂŠret 35 bombesprĂŠngninger i MalmĂž det seneste Ă„r. Dertil 208 skyderier. En dommer har vĂŠret truet bort fra en stor sag. Det er ikke lĂ„ngsökt at pĂ„stĂ„, det nĂŠste bliver mord pĂ„ ansatte i retsvĂŠsnet ligesom man har set i mafiasager pĂ„ Sicilien. Kraftigt sprĂ€ngattentat mot RĂ€ttscentrum i Malmö.Efter bomben: “TvĂ„ balkonger Ă€r borta”. Morten Uhrskov skriver om det idag: Sveriges vej ned i anarkiet

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Falsterbo
6 years ago

Relationen mellan lÀnderna i Mellanöstern beror Àven pÄ Israels hÄllning;
http://metrobloggen.se/karpstryparn/?p=1021

Moran ya Simba
Moran ya Simba
6 years ago

“Den viser Vestens enestĂ„ende naivitet, der varer til den dag i dag. Man valfartede til Khomeiny i landsbyen Neauphle-le-ChĂąteau vest for Paris,” Ja, det gĂžr den (selvom jeg ikke taler fransk). Den slags folk, Khomenei og andre der hader frihed og fornuft, de skal for en hurtig domstol og sĂ„ skal de have et reb om halsen hvis de findes skyldige i forrĂŠderi, terror eller noget dermed samligneligt. De forstĂ„r simpelthen ikke den “tolerante, venlige” indstilling for det findes ikke i deres sorte, hadefulde univers. Derimod tror jeg en del af dem fastisk godt forstĂ„r en alvorligt ment dĂždsdom, deres… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
6 years ago

“Kraftigt sprĂŠngattentat pĂ„ RĂ€ttscentrum i MalmĂž”

Det mĂ„ vel tĂŠlle som terrorangreb. SĂ„ er isis krigen, eller en anden udlĂžber, kommet “officielt” til Skandinavien.

Santor
Santor
6 years ago

35 bombesprĂŠngninger i MalmĂž alene. Det siger vist alt!

PFEP
PFEP
6 years ago
Reply to  steen

Jag lĂ€ste för ganska mĂ„nga Ă„r sedan, kanske 25-30 Ă„r sedan, ett uttalande frĂ„n en Egyptisk lĂ€rd eller politiker och det var i samband med hur den Arabiska vĂ€rld (Islam fĂ„r man tro) skulle samla sig och sĂ€tta sitt avtryck pĂ„ vĂ€rlden. Uttalandet gick ungefĂ€r hĂ€r; “Oavsett hur mycket rikedom det finns i vĂ„r undergrund, kan vi aldrig bli nĂ„gon makt under den tiden att vi inte kan framstĂ€lla ett enda tĂ€ndstift till nĂ„gon av de importerade bilar vi anvĂ€nder” Detta Ă€r inget egentligt citat, men kontentan av vad jag dĂ„ lĂ€sta och till mitt bĂ€sta vetande har inget Arabland… Read more »

Peter Andersen
6 years ago
Reply to  PFEP

Og de kommer heller aldrig ud af den tilstand – med islam i behold. Fremskridt og islam er nemlig modsĂŠtninger. Det eneste de opnĂ„r er, at drive verden baglĂŠns, med hjĂŠlp fra bangebukse og ignoranter, indtil et kommende flertal siger stop. At de ikke selv kan se det, siger noget om hvor hjernedĂžde de egentligt er.

PFEP
PFEP
6 years ago

Frankrike hade ett annorlunda förhĂ„llande till sina kolonier Ă€n till exempel England eller för den saken Belgien, invĂ„nare var eller blev franska medborgare om jag inte minns fel och man hade i förhĂ„llande till andre kolonimakter en nĂ„got mer human och social inriktad policy överlag i de koloniserade omrĂ„den. Detta tĂ€nkande, kan vara en medverkande orsak att man hĂ€rbĂ€rgerade Ayatolla Khomeini och var med att krita banan för hans, dĂ„ trodde frihets-rörelse för det Iranska Folket. Tji fick Frankrike dĂ„ det visade sig att Ayatollan var en konservativ Islamistisk despot. Det intellektuella och politiska arvet frĂ„n Franska Revolutionen, finns fortfarande… Read more »