9
dec
Seneste opdatering: 10/12-14 kl. 1618
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 09-12-2014 233133

Och ut genom bakd√∂rren g√∂r den m√§rkligaste man som n√•gonsin svensk politik sk√•dat sorti. Eller m√§rkligaste? Sannolikt inte om vi sk√§rsk√•dar Fredrik Reinfeldts hela karri√§r, fr√•n neoliberal MUF ordf√∂rande och f√∂rfattare till ‚ÄĚStenen i handen p√• den starke‚ÄĚ.En m√§rklig mans sista vilja

N√•r man tager portr√¶tter, og har en motor til r√•dighed, skal man kunne reagere p√• en br√łkdel af et sekund, helst lidt f√łr, for et ansigt skifter udtryk flere gange i sekundet, og man vil gerne fange et udtryk der…udtrykker noget.

N√•r man vil tage et screenshot af Kinberg Batra fra SVT Play, er det en enkel opgave. for der sker ingenting i ansigtet. √Čt udtryk. Hovedet bev√¶ger sig ganske lidt til h√łjre og venstre, stemmen er entonig, √łjnene blinker s√• diskret og hurtigt, at man knap ser det. Det er alt.. Maksimal kontrol. ‚ÄĚHon l√§ste innantill p√• kartongbitar‚ÄĚ, skriver DN.

Hvem er hun inde bag ved, har hun temperament og personlighed? Vi ved det ikke. Hvad vil hun politisk? Det ved vi heller ikke, men hun lyder som en replay af Reinfeldt, og hun er “dygtig og pligtopfyldende” siger de. Reinfeldt havde temperament, sk√łnt han ikke ville v√¶re ved det og skjulte det s√• godt han kunne. N√•r han blev vred, blev han form√łrket i blikket og stemmen kr√łb n√¶sten hviskende langs panelerne. Et √•benbart personligt had til Sverigedemokrater kunne kalde den side af ham frem.

Intervieweren pr√łver flere gange til at f√• hende til ytre sig om det kommende valgs br√¶ndende sp√łrgsm√•l, som ogs√• optager hendes bagland og har f√•et flere medlemmer og v√¶lgere til at forlade partiet, ¬†– alt for f√•, desv√¶rre -men hun n√¶gter at bide til bolle selvom hun ikke kan v√¶re uvidende om, at mange kommuner har n√•et smertegr√¶nsen, at landets √łkonomi har, at velf√¶rden har.

M tabte 240.000 stemmer til SD i valget i september. Kinberg Batra ignorer det komplet, det er som om realiteter ingen rolle spiller, hellere spille smukt teater og tabe endnu flere vælgere til SD. Moderaternas egen valganalyse går uden om grunden til, de tabte så mange stemmer. Partiet lever i en parallel virkelighed.

N√•r hun afv√¶rger sp√łrgm√•let om m√¶ngden asyls√łgere med ordet “integration” med et ganske umotiveret tryk p√• “in”, ¬†lyder hun n√¶rmest som Mona Sahlin, sk√łnt det nok mere drejer sig om en svensk politikerjargon. Det er sv√¶rt at v√¶re politiker uden at f√• et besynderligt sprog. Vil¬†Kinberg Batra g√łre noget voveligt, men akut n√łdvendigt for Sverige? Ut√¶nkeligt. Hun er stockhomeroverklasse fra Djursholm, og forventes at bygge bro mellem ¬†Stockholm og provinsen. Mon dog?

Reinfeldt fik, som socialdemokraten Johan Westerholm skriver, undermineret velf√¶rdssamfundet og delvist afskaffet nationen, tilf√łjer jeg. Det f√łrste har v√¶ret hans kongstanke lige siden han var ung og havde h√•r p√• hovedet, og de √łkonomiske og sociale bieffekter kunne ikke interessere ham mindre. Ledende svenske politikeres fortr√¶ngsningsevne synes helt intakt, kun svenske v√¶lgere kan rokke den.

Ergo:¬†Meet the new boss, Same as the old boss.¬† Det er charmen ved politik, der sker aldrig en skid, hvis politikerne kan forhindre det. Hvad der tager en m√•ned i det virkelige liv, tager selvom det haster nok s√• meget tyve √•r i politik, men l√łnnen er god i mellemtiden. SVT Aktuellt interview med Anna Kinberg Batra fra minut 8:32.¬†Hun er ogs√• i TV 4, hvor hun overaskende nok udtaler: Kinberg Batra: “SD ett fr√§mlingsfientligt enfr√•geparti”¬†og s√• har hun afllagt den n√łdvendige faneed: Kinberg Batra: Jag √§r feminist.

Moderater kräver skärpt flyktingpolitik

Hans tal i Almedalen om att Sverige måste öppna sina hjärtan var spiken i kistan. Det var därför vi förlorade valet.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PFEP
PFEP
6 years ago

Klarar inte AKB att sv√§nga de Nya Moderaterna √•ter mot partiets konservativa v√§rdenorm, finns det inte en chans att Batra kan d√§mma upp f√∂r medlemsflykten till SD! Bet√§nk att Batra har varit MUF sen 13, √§r en politisk “broiler” d√§r med tanke p√• Djursholmbakgrunden, knappast har en susning hur verkligheten ser ut. SD l√§r passera 20% i extra valet, om det nu alls kommer utlysas h√§r den 29/12/2014, risken att L√∂fven fegar ut och sj√§lvmant avg√•r i syfte att bevara dagens mandatl√§ge fram till 2018, √§r faktisk √∂verh√§ngande i det fallet SD i de sista 8 √§nnu inte presenterade Decemberm√§tningar,… Read more »

PFEP
PFEP
6 years ago
Reply to  steen

Det gick inte l√•ng tid efter budgetomr√∂stningen att jag fick k√§nningar att man av ren r√§dsla f√∂r SD, avlyser extra-valet, dessutom ligger jo ett par dv√§rgpartier pyrt till i opinionen. Dock l√§r lugnet enbart vara s√§krat till december 2015, d√• kommer en ny budget p√• bordet och man kan vara retur p√• ruta ett! Vad ang√•r pratet om √§ndringar i regelverket kring budgetr√∂stning, √§r det jo en grundlags√§ndring och s√•nt m√•ste beslutas genom tv√• riksdagssamlingar med minst 65% majoritet och blir det inget extra-val, blir det ingen √§ndring och SD d√• r√∂sta som de vill, p√• ett eventuellt eget budgetf√∂rslag… Read more »

PFEP
PFEP
6 years ago
Reply to  PFEP

Jag vill tillägga att jag överlag är analytiker och strateg, något jag har lärt genom mitt jobb som hantverkare, lagbas på byggen till flera hundra miljoner ibland.
Kan man inte analysera projektet i alla aspekt det innebär med olika yrkesgrupper Рföretaget och beställare, plus lägga en strategi för utförandet, bör man bli politiker, ty det verkar glest med personer där har bara rimlig analytisk och strategisk förmåga, inom det skrået i dag.

Svend Andersen
Svend Andersen
6 years ago
Reply to  steen

Steen, jeg tror IKKE at extra valget aflyses. Stefan L√∂fven har bestilt nye m√łbler til Rosenbad for 214.000 kr., og Magdalene Andersson har bestilt gardiner (!!!) for 218.000 kr. til sit ministerium. ūüėČ

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19989563.ab

PFEP
PFEP
6 years ago
Reply to  Svend Andersen

F√∂rmodar att det inte √§r Luxemburg-skattebaserade Ikea man handlar genom…De √§kta arbetare visar sannerligen vilken niv√• de finns p√• och nog har Svend Andersen en po√§ng i vad han pekar p√•.
Det är sorgligt att de där säger sig representera arbetare, direkt vid tillträde till maktens korridorer, visar sig vilja framstå som värsta bourgeoisie med tillhörande attribut uti arkitekt och design-kreerade tillbehör till deras förmodligen korta vistelse i dessa tunna luftlagen.

Peter Andersen
6 years ago
Reply to  steen

Hvis man aflyser beslutningen om nyvalg, så véd de fleste vel nok hvad grunden er.

Til gengæld kan man jo sige, at de ikke har noget at miste. Troværdigheden satte de jo over styr for længe siden.

PBr
PBr
6 years ago

Utroligt som hun ligner Reinfeldt med paryk ūüôā

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago
Reply to  PBr

Ikke s√• m√¶rkeligt – det ER Reinfeldt med en paryk ūüėČ

ny kommentator
ny kommentator
6 years ago

“Sp√¶ndende” kvinde Anna Kinberg Batra.. Hun lyder og svarer som en pladespiller… Endnu mere sp√¶ndende bliver det n√•r 7kl√łveren f√•r gennemf√łrt at en mindretals regering kan overtrumfe flertallet… Hvis ikke folket stemmer som de er opdraget til… Tjaa.. S√• tilpasser vi undervejs de regler vi spiller efter.. Jeg h√•ber historien vil d√łmme dem h√•rdt…

Spjuvern
Spjuvern
6 years ago

Anna Kinberg Batra blev tillslut K√§kpartiets nya partiledare. K√§kpartiet har alltid haft ca:15% “√§kta” K√§kpartister och kommer att backa till normal niv√• inom ett halv√•r.

Anna Kinberg Batra kommer d√§rmed inte att lyfta K√§kpartiet. Fredik “F√∂rst√∂raren” Reinfedts ande vilar fortfarande √∂ver K√§kpartiet och n√•gon anpassning till Nordisk flyktingpolitik kommer inte att ske.

När Käkpartister på kommunal nivå inte vill starta en valrörelse för man vill inte möta väljarna har Käkpartiet ett problem.

Fr√•gan √§r hur l√§nge AKB “biter” sig kvar p√• posten?