12
dec
Seneste opdatering: 13/12-14 kl. 0223
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Denne blev holdt den 15 november, 13 dagen efter talen i K√łbenhavn. Den er dog ret andeledes, hvad nok kan tilskrives de betroede medarbejder og taleskriver, flaml√¶nderen Paul Belien¬†, som jeg blandt andet har fotograferet i Bryssel i 2007, i 2008,¬†¬†her i 2009 og her i 2012. Q & A varer 17 minutter og er v√¶rd at h√łre. Se ogs√• Holland: Geert Wilders afh√łrt af politiet.

Voldtog ¬†og r√łvede danske turister

indkvoteret som brandmand i Malm√ł

Der er m√•ske nogle der husker den racistiske voldt√¶gt og r√łveri p√• en ungt dansk turistpar ved brof√¶stet i Sverige i 2003. Jeg g√łr. Ellers er der en mere detaljeret beskrivelse her. T√§ltsemestern blev en mardr√∂m f√∂r ungt par. Den er ondartet, men heldigvis g√•r det til daglig ‘kun’ ud over indf√łdte svenskere:

En 27-årig man som 2003 dömdes för ett brutalt rån mot ett danskt tältande par, där kvinnan även våldtogs medan hennes pojkvän tvingades titta på, får nu anställning som brandman vid Räddningstjänsten Syd.Den 27-årige brottsdömde mannen, en invandrare från Balkan, kommer att påbörja sin anställning efter årsskiftet, bekräftar Räddningstjänsten Syd.

En brandman som Fria Tider har pratat med √§r riktigt uppr√∂rd. Jag och m√•nga med mig blir kr√§kf√§rdiga av deras skitsnack, s√§ger han och forts√§tter: “Har man varit delaktig vid ett s√•dant hemskt brott, s√• har man i grunden en v√§ldigt skruvad m√§nniskosyn enligt min mening.”

Han ber√§ttar √§ven att han har flera kollegor, framf√∂rallt kvinnliga, som tagit mycket illa vid sig och inte k√§nner sig bekv√§ma med en s√•dan person p√• arbetsplatsen. Ingen av dem vill d√§remot skylta med sitt namn i tidningen av r√§dsla f√∂r att bli av med arbetet som straff f√∂r att man talar ut. D√∂md f√∂r r√•n och deltog vid brutal v√•ldt√§kt ‚Äď nu bel√∂nas han med jobb som brandman

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
6 years ago

“Jag och m√•nga med mig blir kr√§kf√§rdiga av deras skitsnack.” Inget vilar p√• n√•gon st√∂rre seriositet idag. Samtalet mellan m√§nniskor √§r borta. Samtalet har ersatts med oseri√∂sa opinionsunders√∂kningar.Samtal mellan folk √§r grunden i en demokrati. En opinionsunders√∂kning visar bara p√• sin h√∂jd vad respondenten svarade i just det √∂gonblicket. Vid en annan tidpunkt eller med ett b√§ttre vetande hade kanske svaret blivit n√•got helt annat. Svaren beror p√• hur fr√•gan st√§lls och vilka m√∂jligheter respondenten har att svara p√• fr√•gan. Unders√∂kningsresultaten beror p√• hur de svarande tolkar fr√•gan och hur opinionsinstituten tolkar svaren. Manipulation √§r oerh√∂rt l√§tt. I dagarna kom… Read more »

Angela
Angela
6 years ago
Reply to  Angela

N√§r vem som helst kan bli vad som helst och vad som helst kan bli vad som helst kallas det f√∂r demoralisering. Inget √§r l√§ngre s√• noga. Och “ingen av dem vill d√§remot skylta med sitt namn i tidningen av r√§dsla f√∂r att bli av med arbetet som straff f√∂r att man talar ut.”

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/472734?programid=1165

Robin Shadowes
Robin Shadowes
6 years ago
Reply to  Angela

Kolla in Rothschildarnas trevliga lilla maskerad. Vilka sjuka as det är!

http://vigilantcitizen.com/latestnews/pictures-rothschild-family/

machiavelli
machiavelli
6 years ago

Hvis jeg nu sp√łrger Snaphanens l√¶sere: “√ėnsker I k√¶re l√¶sere et Danmark og et Sverige med f√¶rre af de potentielle kriminelle muslimer:? f√•r jeg s√• en racisme anklage p√• halsen? anklagemyndigheden?

I så tilfælde bedes Sten ikke give mit navn og email videre til PET.

nobody
nobody
6 years ago

, f√∂r mig som svensk √§r Danmark f√∂r mig ett land som andas frihet, landet d√§r saker kan yppas och diskuteras (och √∂l inte √§r en synd). Vi svenskar √§r mer “stela” √§n ni danskar; Jag hoppas innerligt att ni danskar inte √§ndrar p√• detta.

Varje nordisk medborgare borde fr√•ga sig vad det √§r som h√§nder idag och hur vi kan stoppa historien fr√•n att upprepa sig – “Flammen & Citronen”: https://www.youtube.com/watch?v=hfaY03KGyrU

“Max Manus Man of War”: https://www.youtube.com/watch?v=M8RPdzrSKXE

nobody
nobody
6 years ago

, vem √§r denna danska ambassad√∂r? √Ąr han verkligen en representant f√∂r Danmark?

“Interesting discussion between Danish Ambassador, Caroline Glick and others on the issue of the admitted double standard as to how Israel is viewed compared to everyone else.”: http://vladtepesblog.com

Skåning
Skåning
6 years ago

Jag kan inte hitta de 17 minuter av Q&A som du nämner. Syftar du på besöket i Köbenhavn?

Skåning
Skåning
6 years ago
Reply to  steen

Tack, Steen. Det var lite mer utt√∂mmande. Och som du vet s√• √§r vi m√§n inte menade f√∂r multitasking. ūüôā

Som gammal i gamet så anser jag faktiskt att Geert Wilders är lite monoman och förutsägbar, även om han har rätt. Hur mycket jag än uppskattar honom så hade en mer dynamisk, dagsaktuell talesman inte skadat.