13
dec
Seneste opdatering: 14/12-14 kl. 0006
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Økonomen, docent Jan Tullberg skrev bogen LÄsningen om indvandringes Þkonomi. Endnu en bog der mÄtte spredes gennem alternative medier. Tullbergs kritik af svenske medier er ikke nÄdig, meget interessant  interview og borgerjournalistik med en mand med integritet. Svenske statsmedier burde vise courage og rundsende det til hele landet i prime time.  Man kan lÊse mere om bogen LÄsningen her Sweden and the Cost of Mass Immigration.

De dÄrlige undskyldningers valg

Östersunds-Posten tillhör de tidningar som sade nej till SD-annonser redan inför EU-valet i maj. Detta kommer man nu att fortsĂ€tta med, och hĂ€nvisar till att SD gĂ„r emot mĂ€nskliga rĂ€ttigheter, och fĂ„r sĂ€llskap av LĂ€nstidningen.

– Det beror pĂ„ att Sverigedemokraterna Ă€r inget parti som de andra partierna. Det Ă€r ett parti som har sina rötter i rasistisk ideologi. Det har de visat med sin politik och nu i det hĂ€r valet gör de dessutom hela valet till en frĂ„ga om invandring, sĂ€ger Hans Lindeberg chefredaktör pĂ„ ÖP. Fler tidningar bojkottar SD-annonser inför extra valet

De tror nÊppe selv pÄ, hvad de siger, Sveriges moralske overkammer. Det er klart, hvis man er politiker eller redaktÞr og har valget mellem en svÊr argumentation og en let, vÊlger man den lette, hvis man lever i et klima, hvor man kan slippe afsted med det. Man kan  nemt slippe for at argumentere rationelt i Sverige, og  stadig vÊre en medieping.

Der er tonsvis af ‘kolumnister’ i Sverige, og de skriver om vejret, homoprader, hunden og lillemor derhjemme. Ingen aner hvem de er, ud over dem der lĂžnner dem. Marcus Birro blev fyret, han kom til at skrive for meget om noget ude i den virkelige verden. Jan Guillou har frilĂžb i Aftonbladet, han skriver kun om ting han er blank pĂ„ og som lyder socialdemokratiske.

“SD er ikke et parti som alle andre.” Det er pĂŠrelet.  At diskutere ‘sakfrĂ„gan’, er derimod ikke let og det bliver svĂŠrere for hver dag der gĂ„r. Hvad ogsĂ„ der lider skade hver dag, er demokratiske kerneprincipper, men overkammeret har aldrig bekymret sig om det.

Der har vÊret politiske overfald, berufsverbot, valgsvindel, censuragtig udelukkelse fra medierne, som slog hÄrdt og meget effektivt inden internettet for alvor slog igennem i begyndelsen af 2000-tallet, men disse personer er ligeglade med, hvordan Sverige tager sig ud fra udlandet. Deres horisont slutter ved Sveriges grÊnser, deres selvbillede stammer fra 70 erne. De er ude af kontakt med virkeligheden.

De bedste penne i Sverige kan stadig ikke skrive i gammelmedierne, som derfor har en brattere dĂždskurs end andre landes aviser. Nogle af disse er for Ă„rtier siden gĂ„et i indre eksil, andre skriver stadig som Marika Formgren,  – antagelig Sveriges bedste kronikĂžr, der da ogsĂ„ forlod journalistjobbet da hun ikke havde den ytringsfrihed, hun lidt naivt tog for givet – Tino Sanandaji, Karl Olof Arnstberg, Gunnar Sandelin, Merit Wager, Julia Caesar og Johan Westerholm, der finder sig i undertrykkelsen og stadig er socialdemokrat.  Westerholm er et sĂŠrligt fascinerede tilfĂŠlde set her fra Danmark, men meget lĂŠsvĂŠrdig hver dag.

Det er det, der er ved at blive lirket op nu, og dirken er internettet. Ellers ville datoen stÄ pÄ 1992 i Sverige rent opinionsmÊssigt.

Sveriges multikulturelle overklasse er revolutionĂŠr, det er det vigtigste ord at huske om dem. NĂ„r man ĂŠndrer 30 procent af et lands befolkning, uden pĂ„ noget tidspunkt at spĂžrge den, er man revolutionĂŠr hvad enten man kalder sig liberal eller socialdemokrat. Ændringen er hasarderet og irreversibel, men man satser alt pĂ„ den alligevel.

Hvorfor? Historien er lang, men 1968 sejrede mere i Sverige end nogen andre steder. Reinfeldt (f.1965) er et uÊgte barn af 68. Der er ingen borgerlige-konservative i Sverige, kun liberalister. Kinberg Batra var for fri indvandring og amnesti for bare ti Är siden. Hun er ikke helt sÄ revolutionÊr (liberal) i dag.

Sverige er ikke et demokrati som alle andre. Den sĂŠtning kan man se pĂ„ mange vestlige sprog i disse dage, hvis man har newsalerts fra Google News.  Jeg har vidst det i mange Ă„r, nu ved alle de andre det ogsĂ„ – nĂ„ ja, undtagen romantikeren Stine Bosse og det mere Radikale segment.

Jalving: Kongen lĂŠnge leve! og Arne Hardis WA: Den svenske illusion (ikke online)

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Menig 442
Menig 442
6 years ago

Enhver idiot kan da se, at SD ikke er et parti som de andre. Det er da latterligt at diskutere det. I stedet burde diskussionen gĂ„ pĂ„ om de andre i det hele taget har en plan B, hvis det hele gĂ„r ad helvede til. Sandsynligheden er ikke bare teoretisk. Det var da interessant for gammel svenskerne at fĂ„ et indblik i, hvad en plan B gĂ„r ud pĂ„ og isĂŠr hvis den indeholder elementer fra SD’s politik.

Svend Andersen
Svend Andersen
6 years ago
Reply to  Menig 442

“… hvis det hele gĂ„r ad helvede til.” (?) Systemkollapset ER i gang, og eliten har ingen plan B. Det bliver meget vĂŠrre, meget meget vĂŠrre.

barfbag
barfbag
6 years ago

Dagens avisleder 13.12.2014 kl. 03:00 hos Jyllands-Posten: Chokerende tal: http://jyllands-posten.dk/opinion/leder/ECE7285418/Chokerende-tal/

PBr
PBr
6 years ago
Angela
Angela
6 years ago

Klassisk “avhumanisering” och distansering som alltid föregĂ„r mobbing/trakasserier. Det mĂ€rkliga Ă€r att man framhĂ€rdar och att inte ett uns av tvivel stĂ„r att finna. Det Ă€r svĂ„rt att tro att sĂ„ mĂ„nga Ă€r helt renons pĂ„ kunskap.

Ett uns av tvivel framfördes i SR i förra veckan dĂ„ nĂ„gon frĂ„gade sig om det kunde vara sĂ„ att alla var för likriktade och att intelligentian nu placerats i “utanförskapsomrĂ„den”.

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago

Et oprĂžr mod eliten ulmer i Sverige http://www.b.dk/kommentarer/et-oproer-mod-eliten-ulmer-i-sverige Af Karen Jespersen, MF (V) 11. december 2014, 17:00 Indvandring. Sverige oplever i disse Ă„r en masseindvandring, som er ved at nedbryde det svenske velfĂŠrdssamfund. Hidtil har eliten vĂŠret i stand til at holde befolkningen i et jerngreb af politisk korrekthed. Men nu er der ved at ske noget efter udskrivelse af valg efter kun to mĂ„neder med en rĂžd regering. Sverige er i politisk krise. Det hĂŠnger sammen med, at den svenske socialdemokratiske statsminister Stefan Löfven kom i mindretal efter kun 62 dage ved magten og mĂ„tte udskrive nyvalg. Men denne… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago
Reply to  Bjovulf

Naivitet og ansvarlighed/b> http://www.b.dk/kommentarer/naivitet-og-ansvarlighed Af SĂžrine Gotfredsen, sogneprĂŠst 12. december 2014, 22:30 Dagbladet Information bringer i denne mĂ„ned et lille dagligt interview med en person, der er kendt for inderlig samfundskritik. Opgaven er her i mild december-Ă„nd at udtrykke hĂ„b, og en af de medvirkende sagde forleden, at hun hĂ„ber, at danskerne i 2015 vil blive »mere inkluderende«. Udtalelsen er sĂ„ typisk for denne tid prĂŠget af en vis trang til at kritisere de lukkede danskere. Ikke mindst i forbindelse med flygtningedebatten, hvor man – ogsĂ„ blandt kirkens gejstlige – lĂžbende taler om manglende empati og medmenneskelighed. Der bliver med… Read more »

Anonymous
Anonymous
6 years ago
Reply to  Bjovulf

UPS! – beklager meget. Du mĂ„ meget gerne rette koden, Steen 😉