17
dec
Seneste opdatering: 17/12-14 kl. 0734
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I gĂ„r offentliggjorde Die Zeit en meningsmĂ„ling, hvor hver anden tysker [faktisk 76 procent nĂ„r man tĂŠller “delvis” svarene med] viser sympati for PEGIDA. Af de 1.107 adspurgte, svarede kun 13% svarede “nej, slet ikke”. Dette viser, hvor meget folkets opfattelse afviger fra den der udtrykkes i medierne. Politikernes faktum-fri og krĂŠnkende udtalelser om PEGIDA viser, hvor meget bekymrede borgeres mandagsdemonstrationer  har rodet op i en hvepserede. Nu svirrer journalister og politikere omkring som ophidsede hvepse fuldstĂŠndig hjĂŠlpelĂžse over for den mere end legitime protest. (Af Michael StĂŒrzenberger)

PĂ„ spĂžrgsmĂ„let om de er bekymrede, hvis radikal islam eventuelt vinder indflydelse i Tyskland, svarede 73% af borgerne svarede “ja”. Die Zeit rapporter:

Frygten for radikale islamister prĂŠger ifĂžlge undersĂžgelsen et stort antal mennesker i Tyskland. 73 procent af tyskerne sagde, at de bekymrer sig for, at radikal islam vokser i indflydelse. SĂŠrlig udbredt (78 procent) er denne holdning hos personer over 55 Ă„r. Men selv blandt 18- til 24-Ă„rige, svarede 66 procent “Ja, jeg er bekymret.”

Langt over halvdelen af respondenterne fra december 12-15 spÞrgeundersÞgelsen mener ogsÄ at Tyskland modtager for mange flygtninge.

Mens borgerne har erkendt faren for islamisering og truslen om en ukontrolleret strÞm af asylansÞgere, har medierne sender helt forbigÄet den virkelighed. ZDF Heute Journal rapporterede i gÄr aftes pÄ den sÊdvanlige negative mÄde om PEGIDA ( fra 17:50). Islamiseringen af Tyskland blev totalt benÊgtet.

Jeder Zweite sympathisiert mit Pegida og ZEIT-Umfrage: HĂ€lfte der Deutschen fĂŒr PEGIDA. (Snaphanens oversĂŠttelse)

Thilo Sarazzin: Politicians Must Take These Fears Seriously

BILD: Die Politik muss die Ängste ernst nehmen

I believe judgment of the phenomenon PEGIDA must be on three levels: Intention, Procedure and Followers. It is legitimate to be concerned

Many critics consider the desire to limit Muslim influences in Germany to be morally illegitimate or objectively ridiculous. But for the thoughtful citizen, the dangers of Islamism and the parallel society cannot be waved away.

Nonetheless, most politicians and media avoid any basic discussion and instead hide behind magical slogans such as “open-mindedness” and “welcoming culture.”

To critique questions of immigration, you must know every trick in the book and be acquainted with every imaginable trap in communicating. If not, you will be forced into a corner with the philistines, stupid idiots, xenophobes, fear-mongers, right populists, right radicals, racists and fascists. I know whereof I speak.

I do not know the background or composition of the 10,000 participants. Which is, mind you, close to as many members as the CDU has in Saxony. Certainly there will also be some dimwits and even radical rightists among the demonstrators.

Se det hele: Politicians Must Take These Fears Seriously

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
sindsro
sindsro
6 years ago

Det er muligt, at de sympatisere med islamkritikere.
Da de siger: Der skal vĂŠre plads til alle.

Som det ses ude i den vide verden kan man se, at hvor der er Islam er der balade, der er endda balade inden for islam’s og Muslimerne’s egne rékker.
Derfor er der ikke plads til Islam og muslimer i Europa, hvis der skalĂŠ vĂŠre fred og fordragelighed.

Der skal strammes meget mere under disse demoer. 🙂

Bitten
Bitten
6 years ago

Jeg har nu ogsÄ en forhÄbning til tyskerne. Østtyskerne har i hvert fald ikke vÊret forvente med kÊrlighed fra staten, og mon ikke de er ved at vÊre godt lede ved kommandocentralens jernnÊve i Bruxelles og al dens uvÊsen?

Citizens for an Orange Revolution in Europe (CORE)
Citizens for an Orange Revolution in Europe (CORE)
6 years ago

Att bĂ„de LöfvĂ©n-regimen och Merkel-regimen med sina fascist-anklagelser mot all opposition, lĂ„ter som ekon frĂ„n Kreml stĂ€mmer till eftertanke. Som Sarrazin pĂ„pekar finns det sĂ€kert en del tveksamma individer som lockas till PEGIDAs demonstrationer, och det Ă€r vĂ€l inte otroligt att de ocksĂ„ kommer att utsĂ€ttas för provokationer frĂ„n tjekistiska aktivister pĂ„ samma sĂ€tt som EDL och NDL. I Sverige har det varit mĂ€rkligt tyst om det s.k. Svenskarnas Parti efter valet. Ingen tycks veta vilka de Ă€r, och ingen verkar heller vara intresserad av att ta reda pĂ„ det, men de kommer garanterat att dyka upp igen som ett… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
6 years ago

Problemet i Tyskland er, at befolkningen grundet fortiden nok alligevel ikke i hobetal vil stemme pĂ„ Alternative F D, selv om det er SÅ moderart. De vil alligel stemme pĂ„ Merkel – uanset hvad.

Øyvind
Øyvind
6 years ago

Aftenlandet er i ferd med Ä vÄkne. Det vil ikke gÄ upÄaktet hen i resten av Europa.