18
dec
Seneste opdatering: 18/12-14 kl. 1329
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Trailer fra Lawfareprojekt. Hver dag har sine klip om emnet, her er dagens: Terror has no religion’: MP urges ban on phrase ‘Islamic terrorist’ in mass media

LandafstÄelse pÄ overtid

Nu er det vinter, og der kommer heldigvis kun 1.500 om ugen

Migrationsverkets personal tvingas arbeta kvĂ€llar och helger för att klara av den extremt stora flyktingströmmen. Nu nyanstĂ€ller myndigheten cirka tusen nya personer. ”MĂ„nga Ă€r stressade och mĂ„r inte bra”, sĂ€ger fackordföranden Jörgen Broman.

Myndigheten bedömer att omkring 80.000 flyktingar kommer att ha sökt asyl i Sverige nÀr Äret Àr slut. Majoriteten kommer frÄn Syrien, Afghanistan, Somalia och Eritrea. Det Àr nÀstan lika mÄnga som rekordÄret 1992, dÄ 84.000 kom hit. NÀsta Är rÀknar Migrationsverket med att 95.000 personer kommer att söka asyl i Sverige. Migrationsverket nyanstÀller cirka tusen personer

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Polka Charlie
Polka Charlie
6 years ago

“Hooligans gegen Salafisten” set gennem farvede briller.
https://www.youtube.com/watch?v=NRZiTreKcCk

Moran ya Simba
Moran ya Simba
6 years ago

Folk nĂŠgter, pĂ„ trods af overvĂŠldende beviser, at diskutere islam’s rolle i Sydney, Peshawar og alle andre steder.

Selv Taliban kan ikke fÄ taletid til at hÊvde det var islamisk terror i Peshawar
http://www.jihadwatch.org/2014/12/taliban-spokesman-the-peshawar-attack-is-in-complete-accordance-with-the-prophets-teachings

Det er simpelthen ufatteligt.

Angela
Angela
6 years ago

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=6049839

Ubaydullah Hussain: “VĂ„rt lĂ„ngsiktiga mĂ„l Ă€r att islam ska dominera över hela vĂ€rlden”
(8:55 min)
18 december kl 15:20

Reportage av Jens Möller.

Allt fler unga svenska mÀn reser ivÀg för att slÄss för Islamiska Staten, IS. I Norge Àr tendensen densamma, enligt sÀkerhetspolisen. Fast i Norge förs radikala islamistiska stÄndpunkter fram helt öppet i den offentliga debatten, pÄ ett annat sÀtt Àn i Sverige. Sveriges Radios korrespondent Jens Möller har trÀffat tvÄ personer frÄn Norge, som stÄr pÄ olika sidor nÀr det gÀller den debatten.

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago

Sverige har Ă„benbart ikke meget at glĂŠde sig over nu for tiden 😉 Svenskerne taber sutten: Raser over EB’s babeliste 😀 http://ekstrabladet.dk/sport/haandbold/svenskerne-taber-sutten-raser-over-ebs-babeliste/5362676 Svenske hĂ„ndboldlegender raser over EB’s liste over de 10 smukkeste hĂ„ndboldspillere – som sĂŠdvanlig er der ikke sĂŠrlig sjovt i Sverige Det er bĂ„de afskyeligt og forkasteligt, at Ekstra Bladet har lavet en liste over de 10 smukkeste spillere ved EM i hĂ„ndbold. Det mener man i Sverige – eller nogle svenskere gĂžr. Den tidligere anfĂžrer for det svenske landshold, Johanna Wiberg, gĂ„r sĂ„ledes lige i flĂŠsket pĂ„ EB’s liste. – Det er unĂždvendigt og idiotisk, sĂ„dan en… Read more »