22
dec
Seneste opdatering: 24/12-14 kl. 0116
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

¬†I Bonn talte Udo Ulfkotte. T√¶nk at netop Gerhard “Gazprom” Schr√∂der opfordrer til “Aufstand der Anst√§ndigen”.¬†Record numbers at German anti-Islam rally.More than 17,000 protesters, ‚ÄúThe Ignorance and Mendacity of Our Politicians‚ÄĚ

Fängelse för sadistisk gruppvåldtäkt

Mens Disneys Juleshow dumper i ligestillings-måling bukker svensker kvinder under for multikuturen

V√•ldt√§kten, som Fria Tider tidigare skrivit om, √§gde rum den 19 juni i en kolonistuga i n√§rheten av Tensta. M√§nnen gruppv√•ldtog flickan samtidigt som en av dem ‚Äď en oidentifierad person ‚Äď riktade en pistol mot hennes ansikte och hotade att d√∂da henne om hon inte slutade skrika.

När de hade våldtagit färdigt tryckte mannen upp pistolen i hennes underliv, vilket orsakade skador och kraftiga blödningar.Sedan körde två av dem iväg flickan till en källarlokal i Rinkeby där de gruppvåldtog henne en gång till.Fängelse för sadistisk gruppvåldtäkt

En apparatnik går på pension

En af Aftonbladets utallige klummeskrivere g√•r p√• pension. Det eneste jeg husker Anders Westgaardh for er hans shamingartikel af det danske valg 2001 N√•gonting √§r ruttet i staten Danmark, som virkede s√¶rt patologisk.¬†Den har en s√• m√¶rkelig, n√¶sten hysterisk tone, at jeg vender tilbage til den med √•rs mellemrum. Hvad vil han sige? “√Öh, verden, efterlad ikke os svenskere med multikulturen?” Det er da et bud.

Siden jeg sidst s√• den, er den nu signeret “Zendry Sv√§rdkrona”. Vil Anders Westgaardh ikke v√¶re ved den l√¶ngere? Nu tr√¶kker han sig tilbage, han bor i privilligeret omr√•de i G√łteborg, men der vil ikke v√¶re nogle af dem tilbage om ti √•r. Da vil han flytte ud p√• landet, og han vil lyve om grunden til det. Ingen vil savne Anders Westgaardh.

Danskarna har n√§mligen gjort klart att utl√§nningar inte √§r v√§lkomna. N√§h√§, d√• s√•. Sitt d√§r p√• erat f√∂rl√§ngda platt-Tyskland och mumsa sm√∂rrebr√∂d p√• egen hand. Sitt d√§r med era mustascher och drick Tuborg tills korna kommer hem. Sitt d√§r och inavla er tillbaka till sten√•ldern. Men kom sen inte kravlande √∂ver √Ėresundsbron efter sympati n√§r isoleringen √∂verg√•r i tristess – f√∂r h√§r har ni inget att h√§mta. Danskj√§vlar. Urs√§kta om jag verkar grinig men jag √§r egentligen mest dyster. √Ąnnu ett land m√•lar sig brunt p√• Europakartan.

Det uppr√∂rande √§r inte att en viss Pia Kjaersgaard och hennes Dansk Folkeparti tagit sig in i Danmarks riksdag genom att peka med fulk√§ppen p√• landets invandrare och skrika “raus, raus, raus!”. Det gjorde alad√•ben Glistrup l√•ngt innan galna kosjukan spred sig √∂ver det yndiga landet.

Det uppr√∂rande √§r inte heller att m√•nga danskar faktiskt r√∂stat p√• Pia och hennes parti. Danskar g√∂r konstiga saker, och m√•nga √§r mer eller mindre permanent otillr√§kneliga p√• grund av landets h√§mningsl√∂sa alkoholromantik. Det uppr√∂rande √§r att “riktiga” och traditionellt “normala” partier inte kunnat avh√•lla sig fr√•n att slicka de h√∂ga st√∂vlarna och med slappa h√§nder ge efter f√∂r p√∂beltryckets deliriska krav p√• Danmark √•t danskarna.

Genom att klä rasistiska budskap i kejsarens nya kläder lyckades den uppenbart obehaglige Anders Fogh Rasmussen göra venstre till Danmarks största parti. Populistiskt medlöperi blev hans billiga biljett till statsministerposten, där han nu kommer att fjärrstyras i invandrarfrågor av den lika uppenbart obehagliga Pia Kjaersgaard.Yippie-ki-ay, motherfucker. Någonting är ruttet i staten Danmark

Twitterkontoen Singla Slant viser hvor alle multikulturjournalister og politikere bor

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
6 years ago
Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
6 years ago

√Ä propos politisk ukorrekt tv i Tyskland: Hvorn√•r tager de friske unge mennesker i Danmark sig sammen og organiserer noget lignende. De to skodkanalers bedrifter taget i betragtning er der et stort behov for “recherchierten Fakten” p√• sk√¶rmen – kort og godt: saglig og alsidig nyhedsformidling.

Svend Andersen
Svend Andersen
6 years ago

Tyskland har tilsyneladende f√•et et ny politisk ukorrekt TV-magasin, som kan ses via internettet. Tysklands “den korte avis” i TV-format? Pilotsending: https://www.youtube.com/watch?v=RCfzH7EWexg#t=453

Svend Andersen
Svend Andersen
6 years ago
Reply to  Svend Andersen

Citat: “Jetzt ist es soweit: Der Mut zur Wahrheit hat ein neues TV-Format ‚Äď das COMPACT-TV Magazin. Mit knallhart recherchierten Fakten gehen wir den Themen der Zeit auf den Grund.”

P√ľnktlich zum Weihnachten nun unsere erste Ausgabe.

Themen√ľbersicht:
PEGIDA: Wurden Gegendemonstranten gekauft?
Friedenswinter: Widerstand gegen Gaucks Kriegskurs
Pressefreiheit: J√ľrgen Els√§sser KEIN gl√ľhender Antisemit
Donezk: √úberleben in Kiews Krieg
2015: Was die Deutschen von der Politik erwarten

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago

Det er nu stadig Anders Westgaardh, der st√•r som forfatteren, Steen, men mails ang√•ende artiklen ryger √•benbart nu √•benbart til Zendry Sv√§rdkrona ( ūüėÄ ) – se under artiklen – , som rent faktisk er en virkelig person, hvor utroligt det end lyder.

Grattis, Zendry Svärdkrona

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10202825.ab

Aftonbladets journalist som utsetts till ny ordförande för föreningen Grävande journalister. [!!!]

[ Findes gravende journalister virkelig stadig i Sverige, eller er det mon ironisk ment? ūüėÄ ]

PBrad
PBrad
6 years ago

Og idag var DI så i medierne for at udskamme DF for den smule modstand mod indvandring af uintegrerbare muslimer der trods alt stadig er i partiet.

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
6 years ago
Reply to  PBrad

Ja, det var virkelig d√•rlig stil. Sp√łrgsm√•let om hvorvidt der kan skelnes mellem v√¶rdifulde indvandrere og umulige perkere kom slet ikke p√• banen. Typisk.

Nils
Nils
6 years ago

De anst√¶ndige har valgt parolen “hug hovedet af dem, der forn√¶rmer islam.”

Svend Andersen
Svend Andersen
6 years ago

Udo Ulfkotte talte i Bonn, hvor der var 500 deltagere plus 80, som politiet hindrede i at deltage Рaltså en fordobling af deltagerantallet. Hans tale er her: https://www.youtube.com/watch?v=1rigqGvd4cU

Citizens for an Orange Revolution in Europe (CORE)
Citizens for an Orange Revolution in Europe (CORE)
6 years ago

“T√¶nk at netop Gerhard ‚ÄúGazprom‚ÄĚ Schr√∂der opfordrer til ‚ÄúAufstand der Anst√§ndigen‚ÄĚ.”

Ja, kan det bli tydligare vad alltihop handlar om?
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/ukraine/10795042/Gerhard-Schroeders-birthday-party-with-Vladimir-Putin.html

LarsS
LarsS
6 years ago

Blot endnu et bl√•t √łje som s√¶nker kikkerten, sukker, noterer og konstaterer:

http://www.gatestoneinstitute.org/4972/sweden-free-speech

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago

Det er s√• afgjort sp√¶ndende tider vi lever i. Og som den gamle kineser s√• viseligt sagde: det er ikke rart at leve i historisk sp√¶ndende tider. Det er ikke kongemagt, adel, kapitalisme osv der nu g√łres op med, men den ny herskende klasse af s√•kaldt h√łjt uddannede, som i dag sidder p√• magten uden at have egentlig viden eller virkelige √łkonomiske interesser p√• spil. Syv √•r for l√¶nge i skole, hvor man er indoktrineret mere eller mindre marxistisk og uden reel viden om det virkelige samfund, ren teori. Egentlig ganske som masseproducerede, smagl√łse kyllinger og lige s√• meget hjerne.… Read more »

LarsS
LarsS
6 years ago

Hvad jeg ikke forst√•r er magthavernes ignorance, det at de ikke forst√•r, at historien altid vil gentage sig, og at d√©t er et faktum! Den franske revolution kendetegnes ved 1789, men f√• n√¶vner og t√¶nker p√•, at proppen sprang af flasken 3 gange, inden folket faldt til ro, langt inde i det n√¶ste √•rhundrede. Uenighed opst√•r n√•r folk af forskelligheder tvinges til at v√¶re i samme selskab, det v√¶re sig religion, sprog eller kultur. Dette lille mix har alle dage kun haft et eneste udfald = ufred, terror og krig. Alle kan blive enige om, at en Stalin, Napoleon, Hitler… Read more »

Da Capo
Da Capo
6 years ago
Reply to  LarsS

http://www.bonton.se/modules/bonton/file.asp?d=2014-12-23

When you wish upon a star
Makes no difference who you are
Anything your heart desires
Will come to you

Jernhesten
Jernhesten
6 years ago