28
dec
Seneste opdatering: 28/12-14 kl. 1326
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tommy Robinson at Oxford Union for en mÄned siden men af uvisse grunde fÞrst offentliggjort i gÄr. En fantastisk berettelse om en politisk klasses forrÊdderi mod et land og en arbejderklasse, om Lutons deroute og muslisk terror mod dens indbyggere og om myndighedernes ufine kamp imod budbringeren, Tommy Robinson. Han mÄ ikke kontakte EDL og han mÄ ikke tale om politiet, sÄ ryger han tilbage i fÊngsel.

Blandt alle dem, jeg har mĂždt, har han mĂ„ske gjort det stĂžrste indtryk. Hvis han overlever – og det er jeg ikke overbevist om – er han en bombe under Labour og The Conservative Party. Jeg beundrer ham som en Kareem Amer, en Hamed Abdel Samad, en Hirsi Ali, der kommer out of nowhere med iblandt de vĂŠrste forudsĂŠtninger, men som har et absolut gehĂžr og mod.

EuropÊisk politik er kun lige begyndt at skifte de seneste par Är og om et par uger tager jeg til Elbens Firenze, Dresden, for at se mere af det pÄ egen hÄnd med egen lydoptager og kamera. Nok er Sverige, som jeg indsÄ for over tolv tretten Är siden, en lakmusprÞven pÄ faren ved masseindvandring fra den 3 verden og den politiske undertrykkelse, som fÞlger, men Tyskland er stedet hvor en kamp for Europa bliver tabt eller vundet. Stockholm er, som ogsÄ mange svenskere fÞler, et perifert, nordligt reservat mentalt fjernt fra Europa. Hvad de udsÊtter deres undersÄtter for i reservatet, er interessant og eksotisk, men det har nul effekt i omverdenen. Ganske modsat af hvad de tror.

Jyllands Posten om “det ny hĂžjre”

Landet stander i vĂ„de – eliten ved det bare ikke, det mest fair og neutralt beskrivende, jeg har set i MSM lĂŠnge.  Den sĂžger ogsĂ„ at komme ind til en dybere forstĂ„else med interviews af bla. Katrine Winkel-Holm, Morten Uhrskov, Mikael Jalving og Hans Hauge. Journalisten hedder Lasse Lavrsen. Stor artikel, kĂžb avisen.

Noget har ramt vores danske kultur. Noget, der Êder os op indefra og udefra, og noget, der truer ikke bare dansk kultur, men hele den vestlige civilisation. Noget, der mÄ bekÊmpes. SÄ alvorlig ser verden ud i dag for nationalkonservative som Morten Uhrskov Jensen, blogger, debattÞr og politiker i foreningen Dansk Samling, der nu vil i Folketinget. »Vores kultur er kun et ly i natten. Det skal man altid huske,« siger han bestemt og alvorligt fra sit spisebord i SorÞ.

. Det er en bevĂŠgelse, som i lĂžbet af de senere Ă„r er vokset frem fra blogs og tidsskrifter pĂ„ nettet, til at sidde i tv-studierne, fylde debatsiderne pĂ„ landets aviser, have selvstĂŠndige medier og nu er blevet en hel politisk bevĂŠgelse. Det er en gruppe mennesker uden fĂŠlles parti, men med en fĂŠlles kamp for nationens fremtid og mod fjenderne mod den – de kulturradikale, indvandringen, islam, medierne og mod Sverige som maredrĂžmseksemplet pĂ„, hvor langt ud den politiske korrekthed har bragt vort broderfolk. LĂžst forbundet omkring netmagasinet uriasposten.dk , tidsskriftet Nomos, nyhedssiderne Snaphanen. dk og Den Korte Avis, med egne blogs og ugentlige klummer i landsdĂŠkkende aviser som Jyllands-Posten og Berlingske, ses de mest i den virtuelle verden, men ellers trykker en del af dem ogsĂ„ hĂŠnder i den fysiske verden, nĂ„r Trykkefrihedsselskabet holder mĂžder, pĂ„ sommermĂždet ved SilkeborgsĂžen Mosbjerg og enkelte af dem ogsĂ„ til den teologiske bevĂŠgelse Tidehvervs Ă„rsmĂžder.

Det er i de cirkler, man kan stĂžde pĂ„ debattĂžrer som Michael Jalving og Rune Selsing, der alle udgiver bĂžger og ihĂŠrdigt debatterer pĂ„ deres blogs pĂ„ jp. dk. Det er her, man kan mĂžde Lars Hedegaard og Katrine Winkel Holm, der er formand for Trykkefrihedsselskabet.Det er her, Uriaspostens Kim MĂžller gennemskriver dagens avisudklip. Og her, man fra universiteterne kan mĂžde lektorer som Michael Böss fra Aarhus Universitet og Jesper M. RosenlĂžv, Casper StĂžvring og SĂžren Hviid Pedersen fra Syddansk Universitet. FĂŠlles for debattĂžrerne er deres nationale udgangspunkt – eller “fĂŠdrelandet” – og sĂ„ deres hĂžje uddannelsesniveau.

Se ogsĂ„ Undertegnede i stort tema om ‘Det nye hĂžjre’ i Jyllands-Posten: “Medierne er overfladiske og rĂžde
” OgsĂ„ pĂ„ Fyens dk, Et nyt politisk hĂžjre rodfĂŠster sig i Danmark og B.T. Et nyt politisk hĂžjre bider sig fast i Danmark

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
nobody
nobody
6 years ago

För Tommy Robinson i tiden!

NÀr de ledande inte lÀngre ser sitt folks smÀrta; SÄ Àr de inte ledare för folket!

“Working Class Hero-John Lennon”: https://www.youtube.com/watch?v=4lKwXwU5iWs

Humoral
Humoral
6 years ago

”Landet stander i vĂ„de”, fick jag slĂ„ upp i ”Den danske ordbog”. En ordbok som Ă€r en njutning att rĂ„dfrĂ„ga för att förstĂ„ danska texter. Av vissa ord kan man fĂ„ hĂ€rledningar som tar en lĂ„ngt tillbaka i dansk historia och kultur. TyvĂ€rr kan jag inte ta del av Lasse Lavrens artikel eftersom jag inte har JP Premium, men jag brukar följa dom skribenter och bloggare som Lavrensen omnĂ€mner. Ljuset av deras kamp reflekteras och nĂ„r ett och annat ly i dom mörka svenska skogarna och dom gamla Snaphanebygderna. SĂ„ lĂ€nge ljuset kan ses behöver kanske landet inte stĂ„ i… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago
Reply to  Humoral

Haha, ja, det er ikke sĂ„ let med alle de der gamle udtryk, men det betyder bare, at vi stĂ„r i problemer op til halsen – eller at “Vi er helt pĂ„ rĂžven” pĂ„ moderne (bramfrit) dansk 😉 Som nĂŠvnt er det meget gammelt – her fx. anvendt i denne udgave af en folkevise fra omkring 1580 om mordet pĂ„ den danske konge Erik Glipping i Finderup Lade i 1286, som formentlig er baseret pĂ„ endnu ĂŠldre materiale. http://www.nomos-dk.dk/skraep/1500_1600/glipping.html 1: Der er sĂ„ mange i Danmark, som alle vil herrer vĂŠre: de ride dem til Ribe, og lod dem klĂŠder… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago
Reply to  Bjovulf
Bjovulf
Bjovulf
6 years ago
Reply to  Bjovulf

Et berĂžmt og dramatisk maleri af de sammensvorne, som rider fra Finderup Lade efter mordet –
i baggrunden stÄr laden i flammer, mens ravnene kredser skÊbnesvangert ( ödesmÀttad ) over
dem som et tegn pÄ deres udÄd.

http://da.wikipedia.org/wiki/Erik_Klipping#mediaviewer/File:Otto_Bache_-_De_sammensvorne_rider_fra_Finderup.jpg

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Bjovulf

“Land i vĂ„de” hed et stykke af Ebbe KlĂžvedal Reich, som blev opfĂžrt med rigtige, levende heste pĂ„ Christiansborg Ridebane. Det var dybest set et EU-kritisk stykke (dengang: EF-) og antydede eller postulerede, at mordet skete pĂ„ bestilling af krĂŠfter “sydfra”, om jeg husker ret.

– – –

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago
Reply to  Bjovulf

NĂ„, ja – det stykke havde jeg da helt glemt, tak 😉

Humoral
Humoral
6 years ago
Reply to  Bjovulf

Mange Tack Bjovulf, för lĂ€svĂ€rda uppslag. Man kan frĂ„n och till undra varför vissa personer reagerar starkare pĂ„ dom omvĂ€lvande samhĂ€llsförĂ€ndringar som vĂ„ra lĂ€nder genomgĂ„r jĂ€mfört med andra. För min del har jag redan som ung kĂ€nt stor samhörighet med vissa kulturer och platser, belĂ€gna utanför sveriges grĂ€nser. Min samhörigheten till dessa platser har senare i livet bekrĂ€ftats genom slĂ€ktforskning och genetiska kopplingar, att det Ă€r platser dĂ€r mina anfĂ€der har varit bofasta. Det kan nĂ„gon gĂ„ng kĂ€nnas som att det finns mer verklighet och kopplingar till det vi kĂ€nslomĂ€ssigt och instinktivt dras till Ă€n vad vi förstĂ„r. Till en… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago
Reply to  Humoral

Tack – ja, jag förstĂ„r mycket vĂ€l, vad du menar – nĂ„gra folk och kulturer kĂ€nnar man sig helt enkelt mera pĂ„ vĂ„glĂ€ngd med, tryg vid och pĂ„ hemplan ibland. Just precis – om det Ă€r en namn, en by, ett ord eller en position av nĂ„got objekt, som man har glömd bort, dĂ„ Ă€r det ofta en bra ide att tĂ€nka pĂ„ nĂ„nting helt annat ett för en kort tid – eventuelt efter at ha skrivit frĂ„gan ner, sĂ„ man inte glömmar bort Ă€ven den – , och sen gĂ„ tilbaks till problemet senare. Undermedvetheten har dĂ„ ofta arbetet… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago
Reply to  Bjovulf

“vĂ„de” betyder “ulykke”, “skade” eller “ve” (smerte) i denne henseende – altsĂ„ ikke noget
med at vĂŠre “vĂ„d”! Det kendes fx. fra ordet “vĂ„deskud” ( olyckesskot? ) .

http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=v%C3%A5de

Ole Burde
Ole Burde
6 years ago

Om Tommy Robinson : Det var ikke kun den politiske klasse som forrÄdte arbejderklassen i England , det var ogsÄ politiet som organisation . Sammenlign med USA (og andre steder) hvor politiet aktivt tar et standpunkt og nÊgter at lade sig udnytte af politikerne , ud over et bestem punkt , en rÞd linje i sandet som selv de vÊrste forrÊdere er bange for at overskride .

pk
pk
6 years ago

Ak ja ak ja.
Damerne i socialdemokratiet kalder den forfĂŠrdelige muslimske vold, mod danskerne,
som har stÄet pÄ i over 25 Är for INTEGRATIONSUDFORDRINGER.
BĂ„de politisk og sprogligt ; hvilken elendighed.

Ramona Fransson
6 years ago

Har precis sett filmen/förelĂ€sningen och tycker den var mycket bra. SĂ€rskilt minns jag filmen som Susan gjorde för tvĂ„ Ă„r sedan, som Tommy Robinson visade en snutt av. Och dĂ„ minns jag ocksĂ„ den första sjĂ€lvmordsbombaren i Stockholm, för det var av den orsaken som islamisterna protesterade i Luton. Inte för sjĂ€lvmordsbombarens attentat, utan för att polisen hade arresterat hans fru, som bodde i Luton. SjĂ€lvmordsbombaren i Sockholm hade blivit radikaliserad just i Luton. Och jag sĂ€ger som jag alltid gjort: Jag kommer ALDRIG tolerera intolerans. Det finns inte pĂ„ kartan. Men i Sverige gör journalister och politiker precis det.… Read more »

JensH
JensH
6 years ago

“följaktligen att den SVENSK SOM INTE HAR MINSTA SUSNING OM ERITRIANSK KULTUR ÄR DÅLIGT INTEGRERAD I DET SOM ÄR SVERIGE IDAG”?”

Det er jo desvĂŠrre langt fra det fĂžrste eksempel pĂ„ det absurde nationale selvhad som den Svenske elite synes at opfatte som vĂŠrende meget ‘progressivt’. Gad hvordan det ender hinsidan??

PBr
PBr
6 years ago

Muslim Conductor Tries to force audience to accept islam

http://youtu.be/EPecn-S98LI

JensH
JensH
6 years ago

Off Topic Endnu engang mĂ„ man konstatere, at Socialdemokratiets Integrations-ordfĂžrer Mette Reissmann er DF’s bedste ‘Campaigner’. Seneste eksempel pĂ„ dette er Mette Reissamnn’s kommentarer til en undersĂžgelse der viste, at stadig flere Danskere ikke Ăžnsker en muslim som svigersĂžn. Fru Reissmann udtaler bl.a. at den stigende modstand mod en muslimsk svigersĂžn intet har at gĂžre med ‘svigtende integration’: »Nej, det er det ikke. Der har vĂŠret meget fokus pĂ„ de integrationsudfordringer, vi stĂ„r over for. Og der har vĂŠre meget fokus pĂ„ flygtninge, indvandrere og asylansĂžgere, som kommer med en anden religiĂžs baggrund, end den, hovedparten af os i Danmark… Read more »

JensH
JensH
6 years ago
Reply to  steen

Nu mĂ„ du jo ikke forvente Mette Reissmann kunne finde pĂ„ at tage den indfaldsvinkel. Kravene om tilpasning til den nye ‘multikulturelle virkelighed’ er udelukket rettet mod os ‘kolonihave-Danskere’. Men du skriver du er blevet lovet en artikel om hvor mange muslimske forĂŠldre, der ikke Ăžnsker en dansk svigersĂžn. Hvem har lovet dig den????

Angela
Angela
6 years ago
Reply to  JensH

Ja, det Ă€r som du sĂ€ger en politiskt korrekt anpassning till multikulti. KĂ€rleken och respekten övervinner allt? 🙂 Är det en “vĂ€rdegrund”? 🙂 Eller en “social konstruktion”? Hörde pĂ„ SR att numera var dövhet att betrakta som en social konstruktion. Mannen hade dock svĂ„rt att precisera hur det fungerade. Allt Ă€r sociala konstruktioner nu. Finns det ekorrar eller tulpaner? Eller Ă€r det ocksĂ„ sociala konstruktioner? I slutĂ€nden mĂ„ste Ă€ven de som hĂ€vdar sociala konstruktioner vara en. Och dĂ„ upplöses allt som ett pĂ„hitt. De flesta gifter sig med eller umgĂ„s med en ur sin egen grupp för att slippa kulturkrockar… Read more »

Angela
Angela
6 years ago
Reply to  Angela

Kommentaren skulle varit till Jens H men blev inte det. Nu sĂ„g jag steens kommentar om DN:s ledare. Har inte lĂ€st den men första reaktionen frĂ„n ditt utdrag Ă€r okunnigheten. För det första var det vĂ€l det Mona Sahlin sa en gĂ„ng. För det andra Ă€r integration inte nĂ„gon kunskap i sig. Eller nĂ„gon god kunskap om man sĂ€ger sĂ„. Integration kan vara bĂ„de pĂ„tvingad och önskad. Och hur lĂ„ngt strĂ€cker sig en “integration”? Vill en svensk bli integrerad med den eritrianska kulturen sĂ„ Ă€r det vĂ€l Ă€ndĂ„ rimligt att fĂ„ avgöra det sjĂ€lv. Det fĂ„r man inte om ens… Read more »

Santor
Santor
6 years ago

Ang Tommy Robinson.

Der er absolut intet kontroversielt i den video, kun hans personlige beretning. DesvĂŠrre er han blevet amputeret af det Engelske retssystem hvilket vel er en undertrykkelse af hans ytringsfrihed.

Der er dog en ting der forvirre mig. Hvad laver han i The Quilliam Foundation?

Angela
Angela
6 years ago

Vilket enormt arbete du gör, Steen. TyvĂ€rr pallar inte min dator för sĂ„ lĂ„nga filminslag. Men jag hoppas sĂ„ mĂ„nga som möjligt ser filmen och köper Jyllandspostens temanummer. “…om en politisk klasses forrĂŠdderi mod et land og en arbejderklasse, om Lutons deroute og muslisk terror mod dens indbyggere og om myndighedernes ufine kamp imod budbringeren, Tommy Robinson. Han mĂ„ ikke kontakte EDL og han mĂ„ ikke tale om politiet, sĂ„ ryger han tilbage i fĂŠngsel.” LĂ„ter rent förfĂ€rligt. Folk borde förfĂ€ras. Ända in i mĂ€rgen. De yngre generationerna, framför allt, har genom en intensiv propaganda inte minst genom “Levande historia”… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
6 years ago
Reply to  Angela

Kan inte lĂ„ta bli att dra paralleller till Dan Park. Olika lĂ€nder, olika anledningar men gemensamt att bĂ„da inte Ă€r politiskt korrekta. Förföljelsen stĂ„r inte alls i proportion till deras pĂ„stĂ„dda “brott” heller. Det handlar bara om att statuera exempel, straffa och skrĂ€mma mĂ€nniskor till tystnad som bryr sig om vad som hĂ€nder med deras eget land.

Peter Andersen
6 years ago
Reply to  Robin Shadowes

FÊnomenet har et navn. Det hedder islamofobi. Frygten for islam har fuldstÊndig lammet hele den politiske elite i bÄde England og Sverige.

Og derfor skulle man jo nĂždigt have nogen rendende og puste til den skrĂžbelige flamme, som dhimmitude jo dybest set er.

Har man fĂžrst lukket for mange muslimer ind, underkaster man sig helt af sig selv.

Hokus pokus islam