4
jan
Seneste opdatering: 4/1-15 kl. 2241
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 04-01-2015 204930

The Dutch member of parliament Joram van Klaveren and Louis Bontes of the Party for the Netherlands (VNL) are upset about the cooperation during New Year’s Eve between The Hague police department and the Salafist As-Sunnah mosque.

Volunteers of the As-Sunnah mosque were patrolling the Transvaal and Schilderswijk districts of The Hague during the New Year‚Äôs Eve in order to prevent young people from causing trouble. The mosque also organized some activities for young people in the old school building ‚ÄúHet Startpunt‚ÄĚ.The volunteers of the mosque were rewarded with tourist vouchers. The Party for the Netherlands finds it inappropriate that the Dutch government ‚Äúshould be represented on the streets by a Salafist mosque. Dutch police paid Salafis to help patrol The Hague during New Year‚Äôs Eve, Arnoud van Doorn Twitter

Bärgida demonstration i Berlin mandag 

Mandag vil Pegidaudl√łber demonstrere i Berlin. “B√§rgida” √łnsker at g√• med flere hundrede mennesker gennem byens centrum. Politiet forventer tusindvis af moddemonstranter.Mottoet er “Berlins patrioter mod islamiseringen af Vesten. Den begynder bag det R√łde R√•dhus Klosterstra√üe kl 18 og g√•r gennem Stralauer Stra√üe, Molkenmarkt, Spandauer og Karl-Liebknecht-Stra√üe, Unter den Linden til Pariser Platz ved Brandenburger Tor.

Organisatoren er den 60-√•rige Karl S. fra Reinickendorf. Han sad et par √•r siden i kommunalbestyrelsen for CDU i Pankow og var if√łlge hans parti i kontakt med flere h√łjreorienterede grupper. Denne gang ville det v√¶re anderledes. Indtil s√łndag eftermiddag havde mere end 500 bekr√¶ftet deres deltagelse p√• Facebook-siden B√§rgida

Imod demonstrationen danner sig en protest: den mest heftige kommer nok fra det tyrkiske samfund. Det har varslet en moddemonstration med 10.000 deltagere Brandenburger Tor. Politiet regner med, at dette tal er overdrevet. Polizei stellt sich bei Bärgida-Demo am Montag auf Großeinsatz ein (Snaphanens oversættelse) POSITIONSPAPIER der PEGIDA

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
EH
EH
5 years ago

Der er tale om desperation. En ren tilst√•elsessag. Man har erkendt at politiet ikke l√¶ngere er i kontrol. Politiledelserne i Europa synes at have v√¶ret underlagt de samme ans√¶ttelsesskriterier. Ned p√• maven, h√¶nderne p√• ryggen og s√• aflirer vi i kor de politisk korrekte paroler. Sammenfaldet er s√¶rdeles i √łjenfaldende. Politikerne har sat en udvikling i gang, som de troede de kunne styre. Det g√•r ikke s√• godt og knivene hv√¶sses til brug overvejende mod landenes oprindelige befolkninger. Merkels seneste udmeldinger mod de tyske demonstrationer viser med al tydelighed at de ledende politikere opfatter situationen som truende. Deres svar er… Read more »

Prudentius
5 years ago
Reply to  EH

“Hvorn√•r kommer volden?” Den kommer givetvis i det √łjeblik indf√łdte europ√¶ere organisere sig for at (gen)skabe en ny stat, der varetager deres grundl√¶ggende behov, s√•som basal sikkerhed og territorial integritet. Den kommer imidlertid ikke fra den multikulturelle stat. Den multikulturelle stat er nemlig en selv-afviklende enhed og den kan derfor ikke meget andet end at nedl√¶gge sig selv og f√łre racismesager imod de borgere der skulle finde p√• at p√•pege det. N√¶rmere end at politikerne og politiet “ikke l√¶ngere er i kontrol”, hvilket de efter min mening klart er, uden nogen reel social eller politisk udfordring, s√• er de grundl√¶ggende… Read more »