9
jan
Seneste opdatering: 9/1-15 kl. 1750
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

PĂ„ Radio 24 7 kan man hĂžre the the Stand-off fra Frankrig. Jeg var tvunget til at slukke, jeg er for fĂžlsom til sĂ„ megen underinformeret journalistksnak. Der er sĂ„ meget “Breaking jihad” nu, at kvalmepunktet er nĂ„et. Hebdo, Montrouge i gĂ„r (en slĂŠgtning til brĂždrene) og Vincennes i dag.

Man tÊnker pÄ, om det er denne eller nÊste gang, de forskellige franske befolkninger falder i struben pÄ hinanden. Jeg siger det, mange tÊnker det.

Radio 24 7 er udmĂŠrket mht. hvad der konkret foregĂ„r, men det er indsovset i den evige Bonnichsen, Amnesty International og journalistbemĂŠrkninger som: “Frankrig er i krig med terrorismen, ikke med islam, som er en fredelig religion.”  Ja, over for dem, der underkaster sig.

Vores forfĂŠdre var altsĂ„ i krig med taktikken Blietzkrieg, UbĂ„dstaktikken, Goebbels’ propaganda, gaskamre i Polen og Enigma, nazisternes kodemaskine. ikke med den nazistiske statsreligon og ideologi, nazismen. Fool me not.

Jo, vi er i krig med islam og en uvis mĂŠngde muslimer, ikke sĂ„ helt ringe en del, desvĂŠrre.  Det gĂ„r sĂ„ relativt langsomt, sĂ„ vi kan bildes ind, vi ikke ser det vi ser. Det sĂŠrlige ved vores situation, er at vore ledere har givet vores fjender statsborgerskab og lommepenge, hvad nazisterne – altsĂ„ mine forĂŠldres nazister – mildt sagt ikke fik.. Selv nogle politikere kan se, det er og navnlig bliver pivegalt, sĂ„ jeg forventer ikke en prĂŠmie fra Christiansborg for denne analyse. At fastholde deres helt uomtvistelige skyld, bliver aldrig populĂŠrt.

“Det meget stĂŠrkt hĂžjreorienterede Front National”, Ăžnsker dĂždsstraffen genindfĂžrt. “Det er den ultimative menneskerettighedskrĂŠnkelse” messer Amnesty videre. Undskyld, disse mennesker, som vores politikere har givet stasborgerskab, fĂžrer krig mod os og slĂ„r os ihjel. BĂžr vi ikke slĂ„ vores fjender ihjel i, hvad de selv opfatter som en krig?

“Nej, for de kan vĂŠre i krig med os, men vi er ikke i krig med dem.” Det er lidt synd for morderne, de har rĂžget for meget hash, de mener det i virkeligheden ikke, mener de pseudokristelige Amnesty i virkeligheden. Vi mĂ„ ikke krĂŠnke mordere. Der dĂžr nogler  bĂžsser, jĂžder og kunstnere, men der er jo ikke ret mange bĂžsser, jĂžder og kunstnere i denne verden. Det er niche-dĂždsfald.

Naturligvis bĂžr der vĂŠre dĂždsstraf for terrorisme og massemord – krigshandlinger – i et sundt samfund, men vi er for mange leddelĂžse personer og rĂžde madammer m/k her i blandt en hel del danske journalister, og de har til hensigt at tabe den krig, de har pĂ„fĂžrt os.

De elsker ogsĂ„ dĂžden pĂ„ deres egen pĂŠdagogseminarium-agtige mĂ„de. Ikke ved dĂždsstraf, men den andre pĂ„fĂžrer os. Der kommer dĂždsstraf i Europa, nĂ„r mange nok er dĂžde. IndfĂžrt pĂ„ en bagvendt mĂ„de af SF’ere, Radikale og DE Forenede Multikulturpartier. Hvilken politisk bedrift, hvilke genier!

Store flertal i Gallupper i Frankrig, Tyskland og England viser en tydelig afsky for islam. Vi – og navnlig europĂŠiske politikere – trĂŠkkes langsomt nĂŠrmere og nĂŠrmere mod sandheden time. Mere og mere vil de lyve om det, enhver ser, for de har hidtil ignoreret den store opinion mod islam. Krigen er derfor deres og ingen andens.

Jeg mĂ„tte flygte fra Radio 24 7 for ikke at fĂ„ mĂŠslinger af irritation, i det efterfĂžlgende program truede de endda med nulliteten og ‘kulturpersonligheden’ Michael Jeppsen, en person blottet selvkritik, der skal gĂžre det ud for vor tids Karl Bjarnhof, Christian Kryger og JĂžrgen Thorgaard. Sammenlign dem og du har et billede af, hvor brat det er gĂ„et tilbage for Danmark.

Jeg skal pakke kuffert og vaske tĂžj til Tyskland. Livet bestĂ„r af opladere og batterier og en enkelt tandbĂžrste, ser jeg. Logistik. Farvel, “Danmarks borgerlige radio.” NU forberedelser til autobahn und sauerkraut.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
A.V. Duch
5 years ago

Er det endelig begyndelsen paa begyndelsen ?

snowflinga
snowflinga
5 years ago
Reply to  steen

Vi Àr inte heller dumma och det Àr dÀrför mÄnga mÀnniskor röstar istÀllet pÄ mera Àrliga politiker.

snowflinga
snowflinga
5 years ago

Hur lÀnge skall mÀnniskor i vÀst fÄ höra att jihadister som utför terrordÄd och dödar mÀnniskor har ingenting med islam att göra? David Cameron har sagt det, Angela Merkel har sagt det, Barak Obhama har sagt det och nu har Francois Hollande har sagt det efter alla de grymma terrordÄden i Frankrike.

Fast terroristerna viftar med koranen och ropar “Allahu Akbar” och “profeten har hĂ€mnats” fortsĂ€tter politikerna och media att förneka sanningen. Varför gör de det?

Hans01
Hans01
5 years ago

Det er ikke krig, nÄr krigen(aggressionen) ikke besvares.

OLe Madsen
OLe Madsen
5 years ago

Den, der har skrevet denne blog, er min ‘helligĂ„nd’.

LĂžsriv Jylland!
LĂžsriv Jylland!
5 years ago

Skarpt skrevet, Steen! To the point, as usual! Hav en god tur, og hvor ville jeg Þnske, at jeg ogsÄ skulle derned..Øv!

Machiavelli
Machiavelli
5 years ago

“De elsker dĂžden”. Fint! lad os hjĂŠlpe dem pĂ„ vej.

Mekmek
Mekmek
5 years ago

Det gÄr stÊrkt nu.

“Op mod 2.000 frygtes drĂŠbt i angrebet, som ifĂžlge BBC er spredt over mindst 16 landsbyer.”

DR i dag – http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2015/01/09/085427.htm

LĂžsriv Jylland!
LĂžsriv Jylland!
5 years ago
Reply to  Mekmek

Det er sĂ„dan noget forbandet svineri, som de elendige, feje, dĂždselskende muhammedanere skal ĂždelĂŠgge og slĂ„ ihjel! Hvorfor finder verden sig i det, og hvorfor sender Frankrig ikke Legionen afsted til Nigeria og Syrien m.m.? For ikke at tale om at sende Legionen ud i gaderne i specielt 19. arrondissement, hvor de kunne begynde at gĂžre forĂ„rsrent i terroristfabrikkerne…

Finn A.Skov
Finn A.Skov
5 years ago

Der er lidt Þl penge pÄ vej til sauerkrauten.
Bon appetit.