12
jan
Seneste opdatering: 12/1-15 kl. 1721
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‘We Need to Kill Them’: Judge Jeanine Says It’s Time to Stop Islamic Terror

To be or not to be
Der begynder at blive hÄrd konkurrence i Charlie-branchen. Eller mÄske det er Keyser Söze? Charlie Hebdo tegning

Indspilning i fuld skĂŠrm 11-01-2015 204611

Fejrede Paris-terror: Muslimer i GĂžteborg delte kager og slik ud

Mona Walter skriver pÄ sin Facebook fÞlgende:

Hej min vÀnner.

Nu har jag fÄtt spÀnnande information. Min kÀllor Àr definitivt 100% sÀkra. Jag har som jag tidigare nÀmt muslimsk bakgrund och den kommer till nytta nu. IgÄr lördag har det pÄ Nordstan i Göteborg, delats ut tÄrta och godis av de Islamska missionÀrerna. PÄ stora skyltar bredvid stod det Gud Àr kÀrlek. Dessa Islamska föresprÄkare har varit glada och firat riktigt friskt.

Vad kan dÄ vara anledningen till denna glÀdjeyra?

De svenskar och ovetande mÀnniskor som gladeligen tagit emot dessa godsaker har i sin naivitet ingen aning om anledningen. Den riktiga anledningen till detta firandet Àr ett lyckat attentat mot Charlie Hebdo i Paris. Passerande muslimer har av samma Islamska missionÀrer under fredagen och lördagen blivit inbjudna till moskéerna i Bellevue och Hammarkullen i Göteborg för att tillsammans fortsÀtta fira detta.

Jag har sjÀlv som muslim varit med pÄ ett liknande firande i Bellevue moskén, dÄ gÀllde det den lyckade attacken mot World trade center 9/11.
Dels firar man ett lyckat attentat mot Islams fiender och dels Àr det ett slags bröllopsfirande för de dödade attentatsmÀnnen som nu Àr martyrer. Dessa martyrer hamnar nu i paradiset med sina 72 ljungfruar, dÀrav bröllopsfirandet.

Alla svenskar och ovetandes mÀnniskor har alltsÄ i helgen varit med och firat ett lyckat attentat, ett firande som pÄgÄtt mitt i Göteborg. Av denna anledning och min egen erfarenhet har jag mycket svÄrt att lita pÄ Islams föresprÄkare.

De kan utÄt med stora leenden framhÄlla att demokrati, yttrandefrihet och religionsfrihet Àr nÄgot Islam vill samexistera med för att i nÀsta stund fira ett lyckat attentat mot Charlie Hebdo i en nÀrbelÀgen moské och Islamsk förening.

I varje troende muslim finns en mycket stor portion Muhammed. En vilja att följa i hans fotspÄr och imitera hans handlingar. Jag kan som avslutning berÀtta att en av dessa Islamska missionÀrer pÄ nordstan sa rÀtt upp i mitt ansikte att hade vi trÀffats i Syrien hade han personligen skurit av mitt huvud med glÀdje.

Read more: http://www.exponerat.net/mona-walter-avslojar-muslimer-i-goteborg-firade-terrorattacken-med-att-dela-ut-tarta-och-godis-till-allmanheten/#ixzz3OY7dolWz

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lene
Lene
6 years ago

Nej, men nu vil jeg sÄ trÞste mig selv med tanken om, at Vesten har vÄben til at kunne give denne satansyngel sÄdan en pÄ torsken, at de nÊppe rejser sig mere i dette Ärhundrede. Det gÊlder bÄde dem, som stuver sig sammen her, og de lande, de kommer fra. Men det forudsÊtter naturligvis, at de gamle politikere bliver vippet og mere klartseende personer overtager roret og tager sig sammen til at gÞre det.

Peter Andersen
6 years ago

Frankrig har nu rundet de 8 til 10 procent muslimer, som gĂžr landet farligt – og andre europĂŠiske lande fĂžlger lige i hĂŠlene. Det hele er lige efter drejebogen. Nu er de nok til, at fĂžre sig aggressivt frem ved flere lejligheder og gĂžre helt almindelige omrĂ„der usikre – og det har de naturligvis tĂŠnkt sig at prĂžve. Det er simpelthen skrĂŠmmende, at sĂ„ oplyste befolkninger som de europĂŠiske, har ladet det komme sĂ„ vidt. Vi kommer nu til at stĂ„ over for helt uoverstigelige problemer flere steder i Europa – og stadig fatter det store flertal ikke et klap..?… Read more »

Kim Larsen
Kim Larsen
6 years ago
Reply to  Peter Andersen

Du har jo ret, Peter. Problemet er islam i sig selv. TankevĂŠkkende at stort set alle voldelige konflikter i verden i dag pĂ„ den ene eller begge sider involverer islam og dermed selvfĂžlgelig muslimer. Men man kan sige at enhver religion og ideologi (mĂ„ske ikke buddhisme) har et fundamentalistisk gen. Ellers ville den ikke overleve. Islams fundamentalistiske gen er bare meget mere dominerende end sĂ„ mange andre tilsvarende – og vĂŠkstmediet er ideelt, fattigdom og analfabetisme. At sige at det svinske overfald i Paris (jeg vil aldrig bruge ordene angreb og krigere om den slags9, Taleban, Boko Haram, Al-queda (kan… Read more »

Ole Madsen
Ole Madsen
6 years ago

KÊre Lene. Det er fuldstÊndig berettiget at Þnske politikerne tillykke med de sidste dages hÊndelser. Men du mÄ ogsÄ lykÞnske alle de vÊlgere, som stemte pÄ disse politikere. Mvh Ole.

Prudentius
6 years ago
Reply to  Ole Madsen

Ja, god pointe. Der er tale om et helt vestligt kulturelt paradigme, som nu mĂžder virkelighedens rundsav.

Meget fÄ sÄ den islamiske revival komme, og mange fornÊgter den stadig, langt-langt udover korpset af politikere.

Lene
Lene
6 years ago

Jamen tillykke politikere. Det gik jo, som i Ăžnskede. Mon islams bĂžrn ogsĂ„ gider betale jeres ublu lĂžnninger og lade jer suge over 1 mio Ă„rligt ud af EU-kassen. Er det mere, hun fĂ„r – hende dernede, Vestager tror jeg er navnet. Og hvordan er det nu? FĂ„r disse personers bĂžrn ikke ogsĂ„ 10.000 om mĂ„neden? Skam i livet skal man ikke lede efter i de kredse.

Prudentius
6 years ago
Reply to  Lene

“Det gik jo, som i Ăžnskede.” Mjaah, det kan man vist ikke sige. 🙂 Islam ligner mere og mere den grĂžft hvor den siddende vestlige elite glider og fortaber det hele. Fra deres politiske fĂžrlighed til deres idealers glans. De har allerede brĂŠkket begge ben, nu mangler vi bare ryggen. Meningen var jo hen mod afslutningen af den kolde krig, lidt populĂŠrt sagt, at realisere Lennons “Imagine” i Vestens billede og score kassen samtidig. Der skulle festes igennem og den tredje verden var inviteret. Men ak-ak-ak de stakkels globalister kan slet-slet ikke styre globaliseringen. Den er alt for voldsom til… Read more »

Peter Andersen
6 years ago
Reply to  Prudentius

Ja, Romerriget stÄr for fald. Men det er vist fÞrste gang i historien, man selv inviterede fjenden ind, pÄ trods af gentagne advarsler.

Hele koret af bedrevidende har stÄet og sunget Imagine, mens deres marxistiske afkom slog lÞs pÄ pÞblen.

SelvfĂžlgelig mĂ„tte det ende galt. Og de vĂ©d det godt – de siger det bare ikke…

Prudentius
6 years ago
Reply to  Peter Andersen

Nja, det er nu en fĂžr afprĂžvet model. Rom tjener iĂžvrigt som et rigtigt godt eksempel!

I Vesten var det germanerne der agerede fremmedarbejdere og flygtninge. I Østen araberne.

Dog ser jeg ikke islam erobre Vesten, kun havarere vores afskyelige globalist-elite.

Islam selv er en gammel stĂžvet tiger. Dens revival giver den ild i halen og krudt i rĂžven, men den kan ikke meget andet end at selvdestruere i sidste ende. Selvmordsbomberen er vitterlig dens udtrykte billede som civilisation.

Men ok, “we are in for a fight” alligevel.

Peter Andersen
6 years ago
Reply to  Peter Andersen

Lidt daglig dystopi…

De behÞver heller ikke erobre os for at ÞdelÊgge det hele. Se alle de sÞrgende, grÊdende, overraskede og, ja vantro mennesker, hver gang der har vÊret et terrorangreb. Vi er slet ikke gearet til de forhold vi nu skal leve under og vi fÄr nogle gigantiske interne kampe, fÞr vi lÊgger Ipaden pÄ hylden og finder fÊlles fodslag.

Men til den tid ser det sgu ikke godt ud…

Prudentius
6 years ago
Reply to  Peter Andersen

Helt enig!

Og vi mÄ tilmed konstatere, at meget fÄ bliver meget klogere af de her tilbagevendende jihad-angreb.

Og der er mere kaos pÄ vej, ude som hjemme, og den vestlige mÄde at gribe tingene an pÄ er bare helt forkert.