15
jan
Seneste opdatering: 16/1-15 kl. 0126
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Som en del af en anti-terror operation mod muslimeske gruperinger, der foretages flere steder i Belgien, er to mennesker døde og en alvorligt såret efter at politiet angreb i centrum Verviers kort før kl. 18 torsdag aften.

“Jeg hørte den første eksplosion og derefter flere skud,” siger en lokal beboer til RTL. “Mere Jeg kan ikke sige på nuværende tidspunkt, jeg tør ikke gå ned for at kigge.” Et andet vidne fortalte RTL at hun hørte skud fra automatiskevåben. På Twitter tales der om 3 til 4 store eksplosioner. En anden lokal beboer sagde til RTBF. “Jeg skulle lige til at hente mine børn fra skole. Vi så en blå varevogn og en anden bil midt på gaden. Først troede jeg, det var et færdselsuheld, men så så vi alle politibilerne. Verschillende doden bij grote nationale operatie tegen terreur. (Snaphanens oversættelse)

Verviers: opération de police contre de présumés terroristes, des victimes, Sanglante opération anti-terroriste à Verviers: il y aurait plusieurs morts Politiet siger, “Vi har undgået et belgisk Charlie Hebdo.” A New Paris Avoided Jihadi’s planned attack on Police station.LIVE: Følg pressemøde om anti-terroraktion. Jihadisterne er – naturligvis – hjemvendte Syrienkæmpere. Who’ s next? Jihad Everywhere…………….

Jihad everywhere – jøderne er kanariefuglen i guldminen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12
Deltag i debatten...

avatar
8 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
pknobodyTorben CarocBjovulfPeter Andersen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
pk
Guest

Af og til tænker jeg , at man kunne flytte til Samsø.
Der må der da være fred. Når det er slut,
hvor skal danskere så flygte til ?
Argentina ??

nobody
Guest
nobody

Islamist! “Democracy is comming your way”: https://www.youtube.com/watch?v=9saDPnUSxQs

nobody
Guest
nobody

Apropå “jøderne er kanariefuglen i guldminen”

1989 tänkte jag ungefär som så här – Om bara Israel lämnar buffert zonen mellan Libanon & Israel, så blir det fred!

2000 verfierades Israels uppfyllande av UNSCR 425

Vad har hänt sedan dess? Jo, både vi med insikt & Israelerna inser numera att det ursprungliga problemet inte var Israelerna.

P.S. Glöm inte att hämta mig med när ni hämtar judarna, för jag är också en jude (ända in kaklet) – “Sabaton – The Final Solution”: https://www.youtube.com/watch?v=Rmfe3XVkiO0

Torben Caroc
Guest
Torben Caroc

Det lyder som politiet for en gangs skyld skød FØR de skulle til at samle terrorofre op.

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Jeg har ikke selv nået at se dette program endnu, men det er formentlig af interesse set i lyset af den seneste uges begivenheder – bemærk dog den noget lallenaive tilgang i beskrivelsen 😉 Visse folk vil åbenbart bare ikke se skriften på væggen … Det kan som tidligere beskrevet her på Snaphanen ses vha. den lille og let tilgængelige add-on Hola Unblogger. Bare sæt den til United Kingdom – sår surfer du automatisk via en proxy server i UK her dermed adgang til alt på BBCs iPlayer 😉 ( NB Af og til bliver man nødt til at vælge… Read more »

Bjovulf
Guest
Bjovulf

“Lige til højre for flaget” skulle der stå 😉

Peter Andersen
Guest

Er der egentligt nogen af jer der har tænkt over, at vi kommer til at plukke modne frugter nu? Hele verden signalerer “je sui Charlie” og tror de kan nøjes med det. Men det er faktisk ret banebrydende, det der er sket. Vi har jo faktisk sat os op imod den muslimske verden i troen på, at de er ligesom os. Fra nu af vil tapetet blive hevet af væggen. Det er selvfølgelig ikke et sekund for sent, men nede i de forpestede lande, klør man sig nu i nakken over, hvordan man skal glatte det her ud, samtidig med… Read more »

Peter Andersen
Guest

Derskulle naturligvis have stået “ikke et sekund for tidligt…”

pk
Guest

En bekendt med tid i militæret sagde for ca.10 år siden ,
at vi skulle tage opgøret med islam , mens vi stadig kan vinde.
Er vi mon der i dag ?

Peter Andersen
Guest

Tja…

De har sgu rigtig godt af det, de skide journalister.

Fra nu af kommer de til, at skulle reporterer om et problem de, så hjertens gerne, ville have skubbet ind under gulvtæppet.

Men den går vist ikke længere…

Moran ya Simba
Guest
Moran ya Simba

Gad vide om ventetiden til den store krig i Europa er ved at være ovre??

ny kommentator
Guest
ny kommentator

Endnu en IKKE nyhed.. Som 1400 bilafbrandninger i Sverige og ditto skoler… MSM=løgner presse… Tror næppe det bliver andet end en glemt notits.. Ventetiden er ovre.. Men flertallet er ikke vågne endnu…!