18
jan
Seneste opdatering: 19/1-15 kl. 0214
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 19-01-2015 010739

Paul Weston: “I curse them all, the treacherous Quislings”

How Multiculturalism Caused the Paris Terror Attacks

BBC Panorama: The Battle for British Islam

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
BE
BE
6 years ago

En radikaliseret – og en moderat.

http://i.imgur.com/Lbk8anO.png

Fru.Fr√łken
Fru.Fr√łken
6 years ago

@ JB

Du lyder som en mellemting mellem en
tan-in-a-can bruger og en konverteret
venstreekstremist…!

JB
JB
6 years ago
Reply to  Fru.Fr√łken

Ojd√•, det var roligt, eftersom jag i – verkligheten – inte √§r – v√§nster – . Medger dock att min ovanst√•ende kommentar blev lite v√§l √∂vertydlig…..men endast f√∂r att jag – anade – , att det INTE skulle gillas….. S√•…, tydligen f√∂rst√•r √§nd√• inte m√§nniskor att bilden, trots att den √§r b√•de komisk talande, och fr√§mst vill peka p√• det STORA OCH FARLIGA som, ENLIGT TECKNAREN, d√• inte vill UPPM√ĄRKSAMMAS tillr√§ckligt av s.k. – vanliga m√§nniskor – , s√• √§r sj√§lva bilden allts√• en felaktighet d√§rf√∂r att det just f√∂r majoriteter av vanliga m√§nniskor √ĄR ENDAST GENOM MEDIA runt hela… Read more »

JB
JB
6 years ago

Ang√•ende THE ALLAH-FANT iN THE ROOM s√• √§r denna satiriska och ‚Äď humoristiska – bild, ganska s√• MISSVISANDE, f√∂r att inte s√§ga totalt, missvisande‚Ķ.. Detta d√§rf√∂r att det vardagliga och vanliga paret som sitter i sin ‚Äď hemmasoffa – och d√§r kvinnan f√•r vara V√ĄNSTER, som s√§ger: IGNORE HIM, MAYBE HE¬īLL GO AWAY, samt d√§r mannen f√•r vara MEDIA, som s√§ger: IGNORE WHO?, ST√ĄMMER INTE med hur en mycket stor andel s.k. vanliga vardagliga m√§nniskor kan uppleva ‚Äď VERKLIGHETEN – ‚Ķ.. Det √§r absolut INTE ALLS VANLIGT, att en mycket stor andel av alldeles vanliga m√§nniskor √∂ver huvud taget kan… Read more »

Ludvig
Ludvig
6 years ago
Reply to  steen

Instämmer helt!

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago

Haha, ja, hvorfor dog ikke? Det m√•tte jo lizzom bare komme … Svenskere vil have ligestilling i verdenshistorien http://www.bt.dk/udland/svenskere-vil-have-ligestilling-i-verdenshistorien Af: Mikkel Andersson (BNB) 19. jan. 2015 – kl. 01:54 Eksperter og elever [!] vil have mere ligestilling i verdenshistorien i de svenske skoleb√łger. Den svenske avis Dagens Nyheter har tjekket undervisningsb√łger i historie m√•lrettet folkeskolens √¶ldste klassetrin og kom frem til, at kun mellem 12 og 16 procent af de omtalte personer er kvinder. If√łlge eksperter og avisens redakt√łr, Jonas Thente, afspejler sk√¶vheden ikke forgange tiders manglende ligestilling, hvor poster som magthavere, milit√¶rfolk, gejstlige og videnskabsfolk var forbeholdt m√¶nd. I… Read more »

Peter Andersen
6 years ago

Der er en ideologi i verden, s√• farlig vi ikke engang t√łr tale om den. Vi finder hellere p√• √•ndssvage konspirationsteorier andre steder end, at konfronterer det alle kan se med det blotte √łje. Ingen t√łr √•benbart indr√łmme, at hele problematikken omhandler noget s√• simpelt, s√• selv et barn kan forst√• det. Nej, hellere sovse det hele ind angiveligt komplicerede termer, end sige det lige ud. Muslimer er bundet til en ideologi, som er v√¶rre end det v√¶rste menneskeheden ellers har frembragt af d√•rlige id√©er. At de udg√łr en femtedel af verdens befolkning – prim√¶rt grundet ekstremt h√łje f√łdselsrater og… Read more »

Angela
Angela
6 years ago

Som ett brev på posten kom så opinionsundersökningen idag. Där 42 % av fransmännen motsätter sig publicering av teckningar av profeten Muhammed som kan provocera. (Opinionsundersökning för Le Journal du Dimanche.)

En majoritet, 57%, tycker inte att publiceringar ska undvikas för att de provocerar. 50 procent säger att de står bakom begränsningar av yttrandefriheten på internet och i sociala medier.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6070654

Dessbättre säger Hollande att yttrandefriheten inte är förhandlingsbar.

I Tyskland har Pegida demonstrationen ställts in efter mordhot. Lägligt för Merkel eftersom demonstrationerna är Tysklands mest brännande inrikespolitiska fråga nu.

Kim Rasmussen
Kim Rasmussen
6 years ago
Reply to  Angela

Heldigt nok naar galt skal vaere,det var da om noget belejliget for Mutti Merkel og alle de andre “anstaendige” med saadan et lidt difust trussels-scenarie ; ingen direkte maalpersoner,altsaa maa hele aften-turen,godt nok med Pegida’s indforstaaelse,aflyses.Det klaeder vel nok de tyske myndigheder,saadan at vaere bekymrede for deres medborgeres ve og vel.Honi soit qui mal y pense,skulle der her mon skjule sig en endnu stoerre bekymring over risiko’en ved at uskyldige ofre blandt de spadserende kunne gaa hen og blive symboler for alvoren bag,og legitimiteten af Pegida’s anliggende?En perfid tanke ja,men min tillid til politikere kan efterhaanden vaere et meget lille… Read more »

Kim Rasmussen
Kim Rasmussen
6 years ago
Reply to  Kim Rasmussen

PS. til mit indlaeg.Jeg laeste lige,at der i mellemtiden er blevet en konkret mordtrussel ud af det diffuse trussels-scenarie.Ikke at det rokker en toeddel ved min mistanke om politikeres brug af den slags ;Bush Junior brugte det gang aa gang,naar masserne skulle skraemmes paa plads.

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago
Reply to  steen
Santor
Santor
6 years ago

ūüôā Ok, det er s√• ikke l√¶ngere den sidste video men n√¶st sidste.

Santor
Santor
6 years ago

Obamas “Musical Diplomacy” (sidste video) er hans m√•de at spille “verdens mindste violin” p√•.

https://www.youtube.com/watch?v=rAlTOfl9F2w