24
jan
Seneste opdatering: 25/1-15 kl. 0153
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

og hele Europa”, siger Ahmad fra Sverige pĂ„ Al Hayat TV for et par dage siden. “Vi vil bekĂŠmpe de vantro til de konverterer til islam.” “Du lever af den svenske stat?” “Nej, det er Allah, der betaler mig for at vi kan sprede islam til hele verden. Allah betaler mig, ikke Sverige.”

Dette er ikke specielt sygere end to tĂžser, der sidder og fniser pĂ„ den sĂ„kaldte avis Expressen i dag: “Varför mĂ„ste alla agera med sorg över Charlie Hebdo? (fra minut 13:40). – ‘Det er et racistisk tidskrift og det er meget vĂŠrre med al den ‘islamofobi’, vi nu skal opleve pĂ„ grund af attentatet.’ Kan det ikke trĂžste de utrĂžstelige smĂ„piger, at trosfĂŠller i Pakistan har udlovet 1 mio dollars for at myrde flere Charlie Hebdo tegnere?

Jeg skrev forleden om de slĂ„ende ligheder mellem islam og psykopati. Det holder hver dag med den tsunami af selvcentreret selvynk, vi svĂžmmer i hver gang muslimer har begĂ„et terror. “Hvor er det synd for os. Pressen er uretfĂŠrdig, hele verden er ond. Vi har ikke slĂ„et nogen ihjel, og det har intet med islam at gĂžre.”

Det er nogle stolte erobrere, vores politikere har skaffet os pĂ„ halsen, de fortjener “respekt.” HĂžr det ikke fra mig, hĂžr det fra dem selv, og med erobringen af Sverige gĂ„r det rigtig fint, Ahmad. Endnu en muslimsk Ăžrken skulle vĂŠre etableret i anden halvdel af dette Ă„rhundrede. Det bliver alle de svenske postkommunisters (hele det politiske spektrum undtsagen SD har marxisrisk tankegods) “Ayathollah Khomeiny-Ăžjeblik”, nĂ„r islam takker dem for hjĂŠlp med erobringen. (Video tysk, utekstet)

Forcing diversity on rural France

Prime Minister Manuel Valls has announced his solution to the problem of ghettos: spread the immigrants around in the rural areas!A typical left-wing, socialist, republican, diabolical, “final solution” to the problem of those pesky Frenchmen who still live in safer areas of the country.

This is similar to our ingenious idea of “busing” pupils from bad areas into good schools in order to destroy the good schools, turn them into bad schools, and thus achieve the dream of equality!!! It was a nightmare here. It will be a nightmare in France, adding to the already nightmarish scenario that is looming on the horizon. Le Point reports

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
machiavelli
machiavelli
9 years ago

LÊs Humanismens elendighed af Kurt RosenstrÞm og forstÄ baggrunden for, hvorfor der gÄet sÄ galt.

Øyvind
Øyvind
9 years ago

Anbefales: “Islam er fredens religion. Og mĂ„ fredes. Om sĂ„ med trusler og drap.”
http://dagbladet.no/2015/01/24/kultur/meninger/ideer/helgekommentaren/kjetil_rolness/37337569/

Lene
Lene
9 years ago

Man burde sende det til den knold, som tror statsministerposten er hans i nÊste ombÊring, og ifÞlge hvem islam har voldtaget islam. Ja go-dav-do! Gud ved om de knolde tror, de sÄ vil kunne fortsÊtte med at sidde pÄ kassen?

pk
pk
9 years ago

En god ide fra mig ; nÄr nu islam overtager Sverige ,
sÄ kunne det vÊre en fin gestus til alle svenske feminister ,
at kalde den store overtagelses-fest for
SAHLIN FESTEN.
Og endelig er Sverige et land , som feministerne kan vĂŠre stole
over og sikke en fremtid.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x