4
feb
Seneste opdatering: 5/2-15 kl. 1754
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

CBN, 4.2.2015. Renaud Camus og Jean Robin medvirker, Eric Zemmour skulle have medvirket, men er gÄet under jorden efter dÞdstrusler.

All of those French conservatives we interviewed warned of civil war, and of a future like Lebanon or Yugoslavia, although Camus added that, “Civil war is the wrong expression. There will be nothing civil about it.”

Som Jean Raspail siger i dette interview, har der ikke vĂŠret en prĂŠsident pĂ„ valg de sidste 40 Ă„r, som ikke har lovet mindre indvandring. SĂ„ snart de var valgt, var det glemt, og nu er forebyggelse i vidt omfang for sent ligesom i Sverige. Det nĂŠste spĂŠndende spĂžrgsmĂ„l bliver, hvordan “eliten” vil forhindre, at Marine Le Pen bliver prĂŠsident. Den har nok metoder, ligesom den svenske viste sig at have.

IdentitĂŠre aktioner i Bordeaux og Berlin

klik her for at se video nr. 2. Der er visse uregelmÊssigheder lige nu, fordi Snaphanen er under flytning til  server i New York.

begge slutningen af januar 2015

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JB
JB
6 years ago

Korr. Ja, vilka Ă€r vilka, det kan man undra ibland
 Ett hĂ€ndelseförlopp i Europa kan sammanfattas som följande, och ex Sverige: 1. 30 Ă„r sedan: – Vi tycker att det kommer för stora invandrargrupper till Sverige. – Fy, fy, fy vad fula, elaka, onda och dumma, samt rasistiska och frĂ€mlingsfientliga ni Ă€r som sĂ€ger sĂ„. Det Ă€r endast mycket rĂ€dda, svaga och dumma mĂ€nniskor som sĂ€ger sĂ„. 2. 25 Ă„r sedan: – Vi tycker att det kommer för stora och för frĂ€mlingsskapande invandrargrupper till Sverige. – Fy, fy, fy vad fula, elaka, onda, korkade och dumma, samt rasistiska, ni Ă€r… Read more »

JB
JB
6 years ago
Reply to  steen

Tack för lĂ€nken till en intressant artikel. Och frĂ„n 1987 redan… ja, tankegĂ„ngarna Ă€r liknande….

Europa blir nog muslimskt trots allt, förr eller senare. Bara genom födelsetalen. Det behövs ingenting annat förmodligen….

SĂ„ unga, friska, kloka, förstĂ„ndiga och alerta nordbor, behöver allesamman mest och frĂ€mst av allt, verkligen börja bilda mycket, mycket stora familjer, med mĂ„nga, mĂ„nga barn….

Kanske studera islam ocksĂ„…..

Vem vet….

JB
JB
6 years ago

Ja, vilka Ă€r vilka, det kan man undra ibland
 Ett hĂ€ndelseförlopp i Europa kan sammanfattas som följande, och ex Sverige: 1. 30 Ă„r sedan: – Vi tycker att det kommer för stora invandrargrupper till Sverige. – Fy, fy, fy vad fula, elaka, onda och dumma, samt rasistiska, ni Ă€r som sĂ€ger sĂ„. 2. 25 Ă„r sedan: – Vi tycker att det kommer för stora och för frĂ€mlingsskapande invandrargrupper till Sverige. – Fy, fy, fy vad fula, elaka, onda och dumma, samt rasistiska, ni Ă€r som sĂ€ger sĂ„. 3. 20 Ă„r sedan: – Vi tycker att det kommer för stora och… Read more »

Ramona Fransson
6 years ago

Att lyssna pĂ„ videon var som att skanna det direkt till svenska, brittiska och tyska. Du milde! Och förlaget som gav ut boken lĂ€r ju bli ödelagt, och medarbetarna mördade. Att den boken kommit ut har det inte nĂ€mnts ett ord om pĂ„ kulturnyheterna i SVT. Hahahaha … vad konstigt! Ja, nog blir det krig alltid och inte blir det civiliserat nĂ€r det bryter ut … det behöver nog ingen fundera över nĂ„gon lĂ€ngre stund.

Jacob A
Jacob A
6 years ago

OT: Er der nogen der kan linke til en undersĂžgelse(eller en artikel om en undersĂžgelse. Helst det sidste faktisk) om muslimers holdning til demokrati, og hvor mange kan siges at vĂŠre islamister ect?

MVH Jacob

Nils
Nils
6 years ago

En vigtig forudsĂŠtning for den systematiske og maskinelle masseudryddelse af jĂžderne under Anden Verdenskrig, bliver aldrig nĂŠvnt, nemlig at der var krig. Auschwitz bliver nemmere at forstĂ„, hvis man ser det som en krigshandling underlagt krigens logik – sĂ„ er der ikke brug for nogen fĂžrerordre, for nĂ„r krigen er blĂŠst igang, sĂ„ gĂ„r man bare lĂžs pĂ„ fjenden og slĂ„r sĂ„ mange som muligt ihjel med alle til rĂ„dighed stĂ„ende midler, uanset om man er pĂ„ de godes eller de ondes side. Hvis man vil undgĂ„ et nyt Auschwitz i alle dets tĂŠnkbare former, som mange sĂ„kaldte magthavere jo… Read more »

Kim Rasmussen
Kim Rasmussen
6 years ago
Reply to  Nils

Jeg haefter mig ved “udemokratiske magtcentre”som det vaesentlige(for mig)i dit indlaeg.
De foerste to af disse,og taettest paa, er EU-foererbunkeren og Nato-hovedkvarteret…
i taet parloeb med Washington DC og Wallstreet som dikkende hale…eller er det omvendt…?

Peter Andersen
6 years ago
Reply to  Nils

Det vĂŠrste ved en borgerkrig er jo, at den starter nedefra og ikke oppefra. Den er derfor ikke underlagt nogen regler, men fĂždes alene ved uforudseeligt anarkistisk had – som man ser det udfoldet i Ukraine eller ved krigen pĂ„ balkan. Og hvis den oven i kĂžbet inkluderer muslimer, er det historisk set altid gĂ„et helt ud af kontrol.

Det er det scenarie vores ledende genier skal forholde sig til. Men selvfĂžlgelig, hvis de hellere vil holde valutakurserne i ro eller tĂŠkkes olierige investorer, sĂ„ dem om det. Det er jo altid et spĂžrgsmĂ„l om prioritering…

Peter Andersen
6 years ago

Man behĂžver ikke tale om “muligheden” for en evt. borgerkrig. Hvis politikken med at lukke flere og flere muslimer ind og samtidig bekĂŠmpe modstanden imod det fortsĂŠtter, sĂ„ er det vel ret oplagt, at det vil blive resultatet. Deres projekt er nemlig hĂ„blĂžst fra starten. De vil ha’ at frie og demokratisk sindede borgere skal accepterer og tolererer en ideologi, som pĂ„ alle mĂ„der er i direkte modstrid med alt hvad vi selv stĂ„r for. De kommer nemlig ikke til at lave muslimerne om – hvis det er det de tror. Dem der prĂžver dĂ©t, bliver jo straks beskyldt for… Read more »

Nils
Nils
6 years ago

IdentitĂ€rerna Ă€r kĂ€nda för sina fredliga men “slagkraftiga” aktioner. Jag tycker schweizarna hade en intressant ‘take’ pĂ„ sin kampanj: http://youtu.be/M91__FfGt8U

Det nalkas ett uppvaknande och jag tror att det kan gÄ mycket lÄngt (över fredliga aktioner).