5
feb
Seneste opdatering: 6/2-15 kl. 0223
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kenji Goto was a Japanese video journalist who converted to Christianity in 1997. The media widely reported his death at the hands of Islamic State jihadists. But the story of why he traveled to Syria is a much deeper story of love and loyalty. Kenji laid down his life in an attempt to rescue his troubled friend, Haruna Yukawa. Here’s Jay Smith discussing Kenji’s sacrifice: David Wood

“Vi skal ikke have nogen multikultur”

Den ungarnske ministerprésident Viktor Orbán i „Wir wollen keine multikulturelle Gesellschaft“ i Frankfurter Allgemeine i dag. (Snaphanens overséttelse)

Hvorfor afviser De indvandring af folk fra andre kulturer?

Vi skelner mellem politiske flygtninge og dem, der emigrerer af Ăžkonomiske grunde. Det europĂŠiske system er urimeligt og fĂžrer til overtrĂŠdelser. De, der forlader hjemlandet for at bo bedre et andet sted bedre udnytter disse muligheder. Jeg bebrejder ikke fattigdomsflygtningene, men os selv, at vi lader det ske.

Et andet spÞrgsmÄl er, at kultur. Det er en enorm opgave, og en risikabel ting, nÄr man fÞrer kulturer sammen, isÊr nÄr det er islam og kristendom. Vi deler ikke synspunkter med Europas yderste hÞjreflÞj. De er imod islam, det er vi ikke. Vi er imod indvandring i det hele taget. Der er lande, der har vÊret villige til at lÞbe denne risiko. Vi har ikke overvejet det og Þnsker det ikke i fremtiden heller. Vi respekterer, at Frankrig og Tyskland er gÄet en en anden vej, men vi har ret til at forvente at vores standpunkt bliver respekteret. Vi Þnsker ikke et multikulturelt samfund.

SÄ rejser spÞrgsmÄlet sig om, hvordan vi vil undgÄ invasionen af fattigdomsflygtninge. Man kan jo ikke lade dem drukne i Middelhavet.

Ja, det er moralsk vanskeligt. En moralsk politik skal bidrage til at gÞre levevilkÄrene hvor flygtningene kommer acceptable. Og flygtningene har brug for at vide, at vi ikke lader dem drukne i havet. Men sÄ sender vi dem tilbage hvor de kommer fra,  med mindre de er politisk forfulgte. Dette mÄ vÊre i fast procedure.

Vi plejede at gÞre dette ved at flygtningene blev indsamlet pÄ bestemte steder [og sendt hjem] Men det har EU har forbudt os: De der erklÊrer sig som politiske flygtninge, skal betragtes som sÄdan, de kan ikke betragtes som ulovlige grÊnseovertrÊdere. De er fri til at bevÊge sig, og det gÞr de. Jeg tror at Þstrigere og tyskere fÄr nok fÞr eller senere.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
6 years ago

Ungarns Orban er en af de fĂ„ europĂŠiske ledere som lever i virkelighden . Han ved lige nĂžjagtig hvad han gĂžr og hvorfor . Mod alle odds styrer han sit land med sikker hĂ„nd udenom den multikulturelle edderkobbe-fĂŠlde . Derfor er det svĂŠrt for mig at forstĂ„ hvor lidt positiv omtale han egentlig fĂ„r , altsĂ„ hos OS pĂ„ den nationalsindede hĂžjreflĂžj ….er det fordi venstreflĂžjen kalder ham for facist ? Hvorfor bliver vi ved med at acceptere mediernes rolle som smagsdommer ? er det fordi han har vĂŠret nĂždt til et begrĂŠnset samarbejde med lettere suspekte elementer pĂ„ hĂžjreflĂžjen… Read more »

SkÄning
SkÄning
6 years ago

Jag har lite svÄrt att se att det skulle vara en sÄ ofantligt kristen gÀrning Kenji Goto gav sig ut pÄ, men det Àr intressant att hans religionstillhörighet inte nÀmns.

För övrigt, Disqus? Vadan detta? DĂ„ vĂ€ntar vi bara pĂ„ att Expressen ska publicera citat frĂ„n Snaphanen ocksĂ„. 😉

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  snaphanen

Disqus Àr utmÀrkt, tack för det Steen och lycka till med faceliftet.
PFEP

É±Ă˜ŃĂ±Îčηg$Ê‡Ă°Ń
Reply to  SkĂ„ning

Det gÄr i alla fall att rÀtta stavfel igen.

Humoral
Humoral
6 years ago

Jag har svÄrt att se nÄgot allmÀngiltigt i historien om Kenji Goto, hans gÀrning antyder inte ett starkt uttryck för kristen hÀngivelse. Möjligtvis blev han inspirerad av kompisen Haruna Yukawa, som efter att blivit drabbad av fruns bortgÄng och att hans verksamhet och ekonomi gick omstyr, hamnade i ett destruktivt beteende med dödslÀngtan. Japan har ju en traditionskod om lojalitet och Àra in i döden.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Humoral

Jeg synes, det er fantastisk, hvad han har gjort, og jo, det var en meget uselvisk gerning. Jeg har ikke hĂžrt om andre, der decideret er gĂ„et ind i hĂ„b om at fĂ„ en kammerat ud af ISIS’ onde hĂŠnder. Men det er med fuldt overlĂŠg, at medierne ikke nĂŠvner, at de fleste ofre for ISIS rent faktisk er kristne, for de venstreorienterede hader nemlig kristne! De hader dem lige sĂ„ meget, som de hader jĂžder og Israel. Hvorfor nĂŠvner de fx i DK heller ikke, at de mange bĂžrn, der bliver korsfĂŠstet i Syrien, er kristne? Det er helt… Read more »

KSD
KSD
6 years ago

OT:
LA’s Mette Bock: Jeg er ikke bekymret for islam

https://ksdha.wordpress.com/2015/02/06/las-mette-bock-jeg-er-ikke-bekymret-for-islam/

nobody
nobody
6 years ago

Och till jihadisterna i vĂ„ra nordiskalĂ€nder – “don’t worry be happy”

“Johnny Cash – God’s Gonna Cut You Down”: https://www.youtube.com/watch?v=eJlN9jdQFSc

nobody
nobody
6 years ago

ApropĂ„ att danskarna verkar falla efter den plötsliga snabba utvecklingen i Sverige till det bĂ€ttre (fast först mĂ„ste det tydligen bli sĂ€mre). Den enda kritiken jag med gott samvete kan framföra mot U.S.A. och andra vĂ€sterlĂ€ndska nationer Ă€r följande: Vi alla har arbetat sĂ„ hĂ„rt och fördelat vĂ„rt arbete sĂ„ vĂ€l att vi alldelse glömt att demokrati krĂ€ver vĂ„rt kontinuerliga fokus! VĂ„r heliga arbetsfördelning har lett oss i blindo, vilket borde föranleda oss att stanna upp och tĂ€nka igenom det hela… Lyssna lite pĂ„ Johnny Cash – San Quentin: http://www.youtube.com/watch?v=1zgja26eNeY “Multiculti, you’ve been livin’ hell to me You’ve prisoned me… Read more »