9
feb
Seneste opdatering: 12/2-15 kl. 2318
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Huge crowd of Muslim protesters picket Downing Street to protest at Charlie Hebdo cartoons, British Muslims swarm to central London to protest against Charlie Hebdo publishing the Prophet Mohammad cartoons.)
.

David Wood: Is Burning Captives unislamic?

Der er adskillige, som har udtalt sig om dette, men ingen der ved noget eller ikke lyver. David Wood udtaler sig om ting, han har forstand på. Det er en god kvalitet, hvis man endelig skal mene noget.

Paul Weston: “We are going to stop Islam from taking over this country”

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Olav 3
Olav 3
6 years ago

Jeg reagerer p√• at man h√łrer at mange ikke lytter n√•r Weston taler..
L√•ter som berm i mine √łrer.

machiavelli
machiavelli
6 years ago

Jeg bor i Thailand og vender kun hjem i en kiste. Det er frygteligt at være vidne til Europas selvmord. Politiske slyngler og en stor uvidende befolkning. Oplysningstiden er forbi.

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  machiavelli

Herregud machiavelli, Thailand er vel om noget befolket af uvidende, hvad tror du der kommer at ske n√•r den gamle konge d√łr?
Demokrati værd navnet, eller nogen Junta i uniformer der for enhver pris vil bevare status Que?
For√łvrigt er Thailand for varmt for mig, jeg foretr√¶kker lidt nattefrost, hvidt p√• marken og selvf√łlgelig de fire √•rstider ūüôā

machiavelli
machiavelli
6 years ago
Reply to  Armadillo

Ja der er en del sandhed i det du siger, og konges√łnnen er meget upopul√¶r men jeg er faldet til, selv om demokrati er en vittighed,korruptionen galoperende. Og s√• er Thailand i √łvrigt en politistat.

machiavelli
machiavelli
6 years ago

En pr√łve.

invernes
invernes
6 years ago

Hundrevis av kirker √łdelagt i Nigeria. Forf√łlgelsen av kristne i oktober

In just two months, from August to October, nearly 200
Christian churches were destroyed in Nigeria by the Islamic organization
Boko Haram and its Muslim allies

https://www.document.no/2015/02/hundrevis-av-kirker-odelagt-i-nigeria-forfolgelsen-av-kristne-i-oktober/

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  invernes

Lidt sent svar, men jeg anser det er skamfuldt at ingen af de nordiske kirker udtrykker harme over denne forf√łlgelse af kristne.
Jeg har ikke ord for min indignation over dette og derfor er jeg ikke med i noget kirkesamfund, min tro tillader ikke st√łtte til disse faris√¶er, der for ussel mammon g√•r p√• akkord med de v√¶rdier der ligger i grunden for vores samfund.

laksefakse
laksefakse
6 years ago
Reply to  Armadillo

Våre prester og biskoper drikker te med djevelen.

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  laksefakse

Det kan du ha ret i Laksefakse, jeg kender en provst der egenlig er kristen, men anvender sin position for at fremme Islam.
Prosten er ganske bel√¶st, men har faldet i det politisk korrekte mudder og er i mine √łjne ikke en sand kristen.

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Armadillo

Der er indsamlinger til forfulgte kristne.
Forslaget om en st√łrre
lovgivning faldt, som jeg forstår det blandt andet da det kunne have
medf√łrt at folkekirken som s√•dan kunne udtykke harme, det er vi nogle
der ikke √łnsker.
Vi foretækker tusinde menigheder trods den mindre styrke i stemmen, fremfor pave eller bisper.

invernes
invernes
6 years ago

√Örsakene til den muslimske elendigheten
http://www.sian.no/artikkel/arsakene-til-den-muslimske-elendigheten-0

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Hele atmosf√¶ren omkring den muslimske indvandring bliver mere og mere patetisk. Ovenp√• Charlie Hebdo-sagen og de daglige beretninger om ISIS fortr√¶deligheder, kommer alle de daglige “sm√•sager” v√¶ltende i en lind str√łm.
Hvordan kan nogen stadig forestille sig, at det her ender godt? Ser de nogen lyspunkter nogen steder?

sn√łfte
sn√łfte
6 years ago

Man bryr seg ikke lengre, i forhold til hva politikere har stelt til her i Scandinavia med sin multikulturelle oppfinnelse, man tenker etter hvert kun på hvordan planlegge sin egen retrett, selge sin eiendom, flytte sin kapital og bosette seg i et annet land for å overleve med forstanden i behold.

Jesper
Jesper
6 years ago

Ja, er der nogen der overvejer st forlade Danmark i lyset af situationen? Det står lysende klart for mig hvor vi ender om 20-30 år. Og det er ikke et sted jeg har lyst til at opholde mig.

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Jesper

Nord om polarcirkelen er det ganske muslimfrit, ty om Ramadan falder om sommerem,blir det et problem med fasten…

…Ī√ė—Ź√ĪőĻő∑g$ á√į—Ź
Reply to  Armadillo

Då utlyser bara nån imam en ny fatwa som gör det tillåtet att ändra på reglerna. Tror redan att det har hänt någonstans.

Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
6 years ago
Reply to  Jesper

Ja, jeg har forladt Danmark, og regner ikke med at komme tilbage. Jeg er i gang med at afvikle alt i Danmark, og satser paa at slaa mig ned i Fx Chile. Hvis andre har samme tanker, saa syntes jeg da at vi skal slaa os sammen. Et andet alternativ er simpelthen at koebe sig til territorie i Danmark. Efterhaanden som “udkants Danmark” affolkes, saa kunne man jo opkoebe et samlet omraade. Naar foerst alting begynder at gaa i oploesning, saa kan man passende loesrive sig fra den synkende skude. Og begynde at tage imod flygtninge fra det multikulturelle fallitbo.… Read more »

Jesper
Jesper
6 years ago

Ja Sydamerika er en af de eneste muligheder, hvor man stadig tillader indvandring fra Europa. Dette vil formentlig stoppe i takt med at problemerne eskalerer. Dermed kan man risikere at blive fanget i Europa med eneste mulighed selv at s√łge asyl et andet sted – hvilken ironi i √łvrigt. √ėsteuropa er ogs√• en mulighed, men her tror jeg at man vil blive omfattet af fremtidige konflikter p√• kontinentet.

Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
6 years ago
Reply to  Jesper

Netop – jeg har overvejet de baltiske lande, eller Finland. Men klemt inde mellem et Sverige i frit fald, og et uforudsigeligt Rusland….det er lidt farligt. Chile og Argentina har udviklet sig rigtig meget over de sidste 20 aar, til det bedre. Der er masser af plads. Man kunne skabe sig et godt liv der, og samtidig sikre sine boern og boerneboern, saa godt som muligt i hvert fald. Den krig og ufred der kommer til at skylle ind over Europa inden for kort tid, den er 100% selvforskyldt. Samtlige europaeiske befolkninger har i aartier stemt paa politikere der har… Read more »

Lawrence
Lawrence
6 years ago

“Ja, jeg har forladt Danmark, og regner ikke med at komme tilbage. Jeg er i gang med at afvikle alt i Danmark, og satser paa at slaa mig ned i Fx Chile. Hvis andre har samme tanker, saa syntes jeg da at vi skal slaa os sammen.” Det var dog en forf√¶rdelig indstilling! Hvis vores forf√¶dre havde haft d√©n havde der ganske enkelt ikke v√¶ret et Danmark. Vores forf√¶dre stak ikke af, de byggede Dannevirke og blev og k√¶mpede! De k√¶mpede og d√łde p√• det for deres b√łrn. “Man kunne skabe sig et godt liv der, og samtidig sikre sine… Read more »

Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
6 years ago
Reply to  Lawrence

Lawrence√Ü “Vores forf√¶dre stak ikke af, de byggede Dannevirke og blev og k√¶mpede! De k√¶mpede og d√łde p√• det for deres b√łrn.” Ja! Et flertal af befolkningen var dengang enige om at Danmark var v√¶rd at bevare. Man k√¶mpede sammen, mod en ydre fjende. S√•dan er det imidlertid ikke idag. Idag har mere end 80% af den danske befolkning stemt p√• politikere der har tilladt denne udvikling. I mere end 20 √•r. Der er kun 3 muligheder: 1) De – flertallet alts√• – er enige i den f√łrte politik 2) De er ligeglade, de finder det ikke vigtigt nok til… Read more »

Lawrence
Lawrence
6 years ago

“Nu er Chile et stort land. Som har underg√•et en rapid udvikling. Jeg
f√łler mig ganske overbevist om at der er en ganske god udvikling i gang
der.”

Og det var den Chilenske familie overbevist om at der er her.

F√łlg dit hjerte. Hvis det er i Chile, er det et godt valg at flytte.

Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
6 years ago
Reply to  Lawrence

“Deres hjem og arv har deres for√¶ldre form√łblet, som en alkoholisk ludoman form√łbler sine b√łrns opsparing p√• ridebanen. ” Du har s√• evigt ret. Desv√¶rre er jeg ikke guds lilles√łster. jeg er ikke alm√¶gtig. Jeg er n√łdt til at fokusere p√• at frelse mig og mine. Jeg deler din sorg over at en enkelt generation af v√¶lgere har bort√łdet alt hvad der var mig k√¶rt: Et f√¶dreland, et folk, en stamme. Men det er det de har gjort. Med vidt√•bne √łjne, har det AKTIVT valgt dette. “Men rejs hvis du ikke har kimen til at k√¶mpe. Tilsyneladende er en st√łrre… Read more »

Lawrence
Lawrence
6 years ago

“Mener du virkelig at det er bedre for mig og mine, at g√• ned med den synkende skude?” Nej. For allegorien er forfejlet. Vi er ikke i en eller anden tilf√¶ldig “skude”. Vi er i vores land. Ingen kommer til at give os et nyt. Heller ikke Chilenerne. Dine b√łrneb√łrn m√• s√• fors√łge at blive chilenere; noget de ikke er, og som forsynet ikke har destineret dem til at blive. Fremmede, bortadopterede.. af deres eget ophav. Og nej, europ√¶erne er aldrig blevet spurgt om de ville udskiftes. Om de ville have 30 s√łlvpenge for at s√¶lge deres efterkommere. De er… Read more »

Jesper
Jesper
6 years ago
Reply to  Lawrence

Jeg m√• erkl√¶re mig enig med Anne Marie her. Det b√łr efterh√•nden st√• klart for alle hvilken vej udviklingen g√•r, og i og med at 80 pct. af v√¶lgerne st√łtter den nuv√¶rende diskurs p√• udl√¶ndingeomr√•det (uvist af hvilken √•rsag), f√łler jeg √¶rlig talt ingen forpligtelse til at blive og k√¶mpe. Skibet m√• g√• ned – men jeg skal g√łre hvad jeg kan, for at det bliver uden mine b√łrn. De multikulturelle m√• blive at k√¶mpe, hvis de ellers kommer i opposition til deres egen politik p√• dette tidspunkt. Jeg f√łler med dem som m√• blive tilbage, men de er ikke… Read more »

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Jesper

Et flertal af europ√¶erne har v√¶ret imod indvandring hele tiden. Deres vilje er ikke blevet blevet implementeret. Demokrati kan v√¶re direkte som det oprindeligt var, eller det kan v√¶re repr√¶sentativt som det er nu, og det vi i europa reelt har haft siden ww2 er magt afgivelse til en selv-tjenene elite, som rituelt bliver bekr√¶ftet hvert fjerde √•r ved stemme “afgivelse”. S√• meget for folkets vilje. Det der sker er IKKE de europ√¶iske folks vilje, og det eneste de undervejs har kunnet g√łre var at rejse sig voldeligt mod staten. Men da processen er foretaget gradvist har der ikke v√¶ret… Read more »

Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
6 years ago
Reply to  Lawrence

Og lige til sidst:

“Kun kampvillige europ√¶ere med k√¶rlighed til deres civilisation og udvidede familie vil v√¶re tilbage om hundrede √•r. ”

Hvad får dig til at tro at et eneste eksemplar af sådanne vil være i live i Europa om 100 år???
Om 100 år er Europa som Yemen, Saudi eller Egypten.

Lawrence
Lawrence
6 years ago

Ja, muslimerne er skr√¶mmende. Men det er europ√¶erne ogs√•. Det er kun 70 √•r siden vi sidst fik bevist d√©t…

Olav 3
Olav 3
6 years ago

Hvorfor ikke se n√¶rmere p√• den iberiske halv√ł?
Portugal ligger der s√• √• si up√•virket av masseinnvandring, med en penge√łkonomi som g√•r heller d√•rlig, og samtidig med bytte√łkonomi som fungerer stabiliserende.
Hverken Spania eller Portugal driver med “multikulturalisme”, de holder ikke tilbake den egne kulturen, for √• gj√łre rom for andre.
De har meget oppgående ordensmakt, i motsetning til lenger nord.
N√•r jeg sammenlikner Spania og Chile, er st√łrste forskjellen den rike spanske kulturen, som overleveres generasjonene. S√¶rlig tydelig blir det helt syd, der klima er like godt som i Santiago-regionen i Chile.

Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
6 years ago
Reply to  Olav 3

Jeg er bange for at hele Europa er tabt….

Jesper
Jesper
6 years ago

Enig og forudsat at der forsat ikke sker islamisering af Sydamerika vil det amerikanske kontinent tage ved lære af Europas katastrofe Рog dermed undgå en gentagelse. Sydamerika vil til en vis grad være beskyttet militært som en del af den amerikanske hemisfære.

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Tja, for at sige det på en gammel måde: Det meste disse hedninge laver går jo imod al sund fornuft og menneskelighed.
For Islam kan jeg gennem mit synske √łje bare sige dette; der er bare en vej frem og det er tilbage…
Hellere Gud, Konge og Fædreland, end Allah hu Akbar, Mecka og Medina.

Intetnavntak
Intetnavntak
6 years ago
Reply to  Armadillo

Jeg er hedning, Armadillo.
Jeg tror ikke p√• nogen religion, dette kaldes sund fornuft. Religion blev skabt for at lyve for √•bent √łje.

Tro det eller ej, gud, konge og fædreland er også mange tusinder år gammelt.

Hvorfor fortæller du ikke til Jesper lige ud, han flygter fra multikulturen. Ikke kun islam. I hans flugt bliver han selv multikulturalist, en del af problemet et andet sted i verden. Men sandelig også en svækkelse for Danmark.

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Intetnavntak

Enhver er salig i sin tro, for min del anser jeg kristendommen være et lempeligt sted at opbevare det irrationelle i livet i.
Desuden har for mange gennem tiderne “Gud Konge og F√¶dreland” v√¶ret det kit der har opretholdt samfundets sammenh√¶ngskraft.
Jeg tror knapt at en flok fritænkende ateister der peger i alle retninger, har samme mulighed for at stræbe mod et fælles mål.

Olav 3
Olav 3
6 years ago
Reply to  Intetnavntak

Blander du ikke sammen to ord, med svært ulik betydning her?
Man blir da ikke “multikulturalist” fordi man bor i et land med nylig p√•tvungen multikultur?

Skandinaviske land er √•penbart dominert av “multikulturalister”, og befolkningen utsettes for deres “multikulturalisme”, der man fors√łker √• regulere spr√•kbruk og mellommenneskelig adferd, likt det vi s√• i kommunismen.

I mange andre europeiske land slipper folk dette!
I Ungarn taler statsministeren mot multikultur, og sier at de skal ikke ungarere ha.
Problemet med nordlige Europa, er at man helt mangler de som skulle ta vare på den opprinnelige kulturen. De konservative finnes knapt mer..

KSD
KSD
6 years ago

OT:
Vinterferie i Prag: Chauff√łr truet af ‚Äúdanske‚ÄĚ elever fra indvandrertungt gymnasium

https://ksdha.wordpress.com/2015/02/09/vinterferie-i-prag-chauffor-truet-af-danske-elever-fra-indvandrertungt-gymnasium/

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  KSD

Jeg har læst om dette i medie og visse burde skamme sig rigtigt meget.
Hvad har der blevet af den danske h√łflighed og respekt for andres ejendom?