14
feb
Seneste opdatering: 14/2-15 kl. 1625
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

On Feb. 11 2015 in Washington, an illustrious group of experts including but not limited to, Diana West, Stephen Coughlin, Clare Lopez, Frank Gaffney, Geert Wilders and many more, delivered a seminar on what the problem is in terms of the geopolitical threat coming from muslims, and what can be done or is not being done about it.Islam Vs. ‘Islamism’. The Defeating Jihad panel speaks to it.

David Wood: Hvorfor jeg er kristen

Den er to måneder gammel, men jeg blev fanget ind af den. Wood har som bekendt bloggen Answering Muslims, og han er meget kyndig på islam i modsætning til alle de vestlige politikere, der forsvarer islam. De aner ikke et klap, de forsvarer den fordi ansvaret er deres, og de vil hverken eje eller have det. Det er en anden af grundene til, at jeg ikke stemmer til valg mere.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6
Deltag i debatten...

avatar
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
snaphanenSkåningNilsvRune HansenSvend Andersen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Skåning
Guest
Skåning

David Wood är onekligen en intelligent man med intressanta filosofiska funderingar, men han är inte på samma nivå som Bertrand Russell. Känns mer som om han outar sin egen aspergers faktiskt. Jag vet inte vem det var som sade det, men jag kan bara tillägga det faktum att ateism är det enklaste livsvalet man kan ta, men samtidigt det svåraste att leva med. Tycker det citatet säger mer än 35 minuter David Wood.

Nilsv
Guest
Nilsv

Jovist findes der moderat islam. En til to procent af befolkningen er moderat.

Rune Hansen
Guest
Rune Hansen

Off Topic: Poltikens bagside designer et nyt spil, svenskerskak. Alle brikker har samme størrelse, samme farve og samme værdi. Hvis en brik flytter sig ind på et felt, der allerede er optaget, må deltagerne (ordet “modstandere” er forbudt) komme frem til en konsensusløsning, om hvem der skal forlade feltet. Hvis konsensus ikke opnås, er spillet tabt.

http://politiken.dk/bagsiden/ECE2538988/skulle-det-vaere-et-spil-svenskerskak/

Svend Andersen
Guest

Personlig er jeg efterhånden kommet til den erkendelse, at begrebet “moderat muslim” er så godt som meningsløst, og at brugen af det hverken har strategisk eller taktisk værdi i forhold til at bekæmpe, og nedkæmpe, islam og dens tilhængere. Efter islamisk opfattelse er begrebet vel nærmest en dårlig vittighed, og brugen af det i Vesten et udtryk for en accept af en politisk korrekt dagsorden. Jeg abonnerer IKKE på denne dagsorden længere. Islam og dens tilhængere har ført krig mod os i 1400 år, og i dag mere end nogensinde. Vi har ikke længere den luksus at skelne imellem, om… Read more »