14
feb
Seneste opdatering: 18/2-15 kl. 1530
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skĂŠrm 14-02-2015 222633

De forelÞbige afhÞringer tyder pÄ, at der kun var én gerningsmand ved skudattentatet ved KrudttÞnden.Der vedhÊftes et billede, af en mand, der kort efter at flugtbilen blev efterladt pÄ BorgervÊnget 25, passerede et kamera i omrÄdet. KÞbenhavns Politi vil meget gerne i kontakt med denne mand, eller vidner, der har set eller genkender ham. Oplysninger bedes ringes ind til 114 og ikke 112, der alene skal benyttes, hvis nogen ser gerningsmanden her og nu! KÞbenhavns Politi. BBC har en lydoptagelse af skyderiet, en gÊst har optaget pÄ sin mobiltelefon: Danish shooting: Audio of moment gunmen struck in Copenhagen cafe

StÄ sammen? Med de medskyldige politikere? In your dreams

Mon ikke lige det kniber lidt med politikersolidariteten over for denne regering, der har hÊldt endnu flere potentielle fjender ind i landet? Dette handler snart ikke lÊngere om, hvad Thorning Þnsker, men om begivenheder der er ved at trille ud af hendes hÊnder efter mange Ärs advarsler. Dette er den 9 muslimske terrorhandling pÄ 10 Är, som ikke lykkes. Tiden kan blive en mangelvare.

Thorning taler til pressen ved KrudtÞnden kl 20.20. Vi stÄr alene negligeret og rÞvrendt af politikerne siden 2001, der skulle have lÞst indvandringsproblemet. Vrede er den dominerende fÞlelse overfor danske politikere og hele kleresiet i dag.

StÄ sammen med jer selv. Enhver dansker bÞr foragte jer. Befolkningen bÞr isolere de politikere og partier, der insisterer pÄ at forrÄde dem og isÊr deres bÞrn. Stop al indvandring af muslimer, udvis de tusinder der har vist, de ikke skal vÊre her, eller tag fÞlgerne selv. Der er lidt tid endnu, besind jer!

Thornings ord er gratis, de gÞr intet indtryk, sjÊldent har jeg vÊret sÄ vÊmmet ved, hvad politikerne nu siger. S og R har eskaleret tilvandringen af muslimer, at hÞre Thorning og Morten Østergaard fordÞmme angrebet, kalder pÄ brÊkspanden. FÞj for Satan hvor det lyder hult.

Tidspunktet til handling kan trÊkkes ud lidt endnu, men kun nÊrmere mod en katastrofe, ikke bare for befolkningen med ogsÄ for demokratiet og dets politikere. Vi har folk i landet, der vil Weimarisere Danmark og vi opfatter politikerne som vÊrende pÄ deres side. Hvis politikerne vil bevare en flig af trovÊrdighed, mÄ balancegangen mellem konvention og opinion vÊre slut. Hvis man ser klippet af Thorning et par gange, ser man en lille, presset, bange pige. Det har hun god grund til. Dette gÄr ikke vÊk, uden at hun vokser op og konfronterer alvoren og sit eget partis tunge, historiske ansvar. FortsÊtter det som hidtil, vil nogen rette disse angreb mod politikerne og deres familier. Ansvar betyder ansvar.

LiveReporting24

Islamisk Trossamfund: Endnu et angreb pÄ islam

Som Det Islamiske Trossamfund finder vi det bydende nÞdvendigt at gÞre myndighederne opmÊrksomme pÄ, at de tager de nÞdvendige skridt for at flere ikke sÄres eller mister livet ved at der fejlagtigt gÄs til angreb pÄ almindelige muslimer eller moskeer. Det vil klÊde politikerne ogsÄ at vise deres solidaritet med alle herunder ogsÄ muslimerne, der uden tvivl vil blive de nÊste ofre i deres almindelige hverdag. Pressemeddelelse

Terrorn Àr pÄ Äterbesök. Nej, det Àr inte konstnÀrerna de hatar!

Av Thomas Nydahl

SĂ„ slog terrorn till igen, idag i Köpenhamn. Minns ni det som hĂ€nde nyss i Paris? Minns ni Nigeria, Libyen, Egypten, Israel, Spanien, England och… Och minns ni 11 september i New York och Washington? Minns ni mordet pĂ„ Theo van Gogh i Amsterdam?

Man skulle kunna skriva mĂ„nga frĂ„geformulĂ€r utan att ens nĂ€rma sig nĂ„gra svar, och man skulle kunna bjuda in till mĂ„nga meningslösa debatter. Men nĂ€r man har att göra med islamismen – den uttalat politiska och stridsberedda falangen av religionen islam – mĂ„ste man rusta sig med annat Ă€n retorik.

Det Àr inte sÀrskilt lÀnge sedan franskfödda islamister med arabiskt och afrikanskt ursprung slog till i Paris, först mot satirtidningen Charlie Hebdo och sedan mot en kosherbutik för livsmedel. Ingen glömmer bilderna och underrÀttelserna, ingen som Àr vid sina fulla fem kan glömma vad som hÀnde och varför det hÀnde.

Det Ă€r inte lĂ€nge sedan. Och Ă€ndĂ„ skakas vi, ja chockeras vi, av den hĂ€r eftermiddagens nyheter frĂ„n Köpenhamn. Varför chockeras vi? Vi gör det dĂ€rför att vi sjĂ€lva inte tĂ€nker oss livet i termer av skjutvapen och död. Vi gör det dĂ€rför att vi fortfarande tĂ€nker att “sĂ„dant drabbar bara provokativa konstnĂ€rer och satiriker”.

Just dÀri bestÄr tankefelet. Islamisterna slÄr inte till mot tecknare och mÄlare för att de Àr just det. De slÄr till mot dem för att de anses ha hÀdad profeten. Islam tÄl ingen kritik. Islam tÄl ingen satir. Och viktigast av allt: islam tÄl inte att nÄgon sÀger emot. Islam Àr en totalitÀr religion och den förvÀntar sig lydnad, inte bara frÄn sina predikanter, mullor, imamen, församlingsassistenter och fotfolk. Den krÀver underkastelse och lydnad frÄn var och en som befinner sig under dess jurisdiktion.

Men det gör vÀl inte vi européer? Nej, inte formellt. Men snart nog gör vi det i praktiken. Islam har ingenting sÀrskilt emot just konstnÀrer. Islam vÀgrar dock godta varje form av individuellt tÀnkande och varje form av motstÄnd. Islam Àr den totala makten och just dÀrför tycker den sig ha rÀtt att skjuta mot och helst ocksÄ döda sina kritiker.

I Köpenhamn idag, liksom alldeles nyss i Paris, blev detta tydligt. Om vi inte drar rÀtt slutsatser av det hotas vi alla av de vapen som islam riktar mot oss. Vi har dÀrför en skyldighet att skydda alla de mÀnniskor som med pennan eller penseln som enda vapen stÀller frÄgor om det totalitÀra islam, liksom vi alltid annars, förr, nu och i framtiden, har en sÄdan skyldighet att skydda varje individ som mordhotas av sanningsansprÄkens diktatorer. Deras gevÀr Àr alltid farligast, men om vi vÀgrar godta dem kan vi möjligen skapa en helt annan form av vapen.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] over terror-dĂžde, flĂŠber de over en sag, der ikke er min. De kan stĂ„ sammen med sig selv, som jeg skrev. Syng en kvalmende pop-sang, jeg er […]

trackback

[…] mange svenske liv. NĂ„r mennesker dĂžr af fĂžrt politik, er det ikke sjov lĂŠngere, jĂŠvnfĂžr den politiske teateropfĂžrelse efter […]

barfbag
barfbag
5 years ago

Vore (dvs. dem, vi selv har valgt!) – med vilje – komplet uvidende (engelsk:clueless) politikere, hvad angĂ„r i-slam, vil sikkert advare mod modreaktioner mod mu-slim-er, den sĂ„kaldte – pĂ„ engelsk – backlash. Nogle flere undskyldninger: http://www.blazingcatfur.ca/2015/02/15/danes-remain-mystified-about-motive-for-copenhagen-attacks-pm-cites-mysterious-unnamed-forces/

Maja Dacke
Maja Dacke
5 years ago

Jag tror inte att Lars Vilks var mÄlet för detta. TÀnk istÀllet pÄ Àmnet för sammankomsten!

DÀr fanns ocksÄ den franske ambassadören.

SĂ„ smĂ„ningom hoppas jag att vi fĂ„r veta vem det Ă€r som polisen skjutit. Och dennes ev koppling. En ensam gĂ€rningsman … men de var ju tvĂ„ som sprang ivĂ€g frĂ„n Kruttunnan …

C Hebdo inspirerade pÄ nÄgot sÀtt och tid har funnits för planering sedan dess.

Hoppas bara att ingen dansk polis ska rĂ„ka ut för det som hĂ€nde den franske …

henrikrclausen
henrikrclausen
5 years ago

Som vanligt bruger muslimerne anledningen til at kréve mere til dem selv 🙁

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  henrikrclausen

SelvfÞlgelig, de er jo ikke dumme. Nej, dem der giver dem det, dé er de dumme.

Lenn
Lenn
5 years ago

Jeg ved godt, hvem han er! Han er blot Ă©n ud af de ca. 175 MILLIONER kampklare og evigt-fornĂŠrmede muslimske terrorister, som vil ‘komme efter Vesten’! De ligner alle sammen hinanden, sĂ„ det er jo som at lede efter en nĂ„l i en hĂžstak.

Armadillo
Armadillo
5 years ago

NÄr jeg ser det billede pÄ den eventuelle gerningsmand, bÊrende pÄ en pose/sÊk med noget i, kan jeg med min erfaring godt forestille mig der ligger en for eksempel Heckler & Koch maskinpistol i posen.
Men hvad ved jeg…

Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago

Det slÄr mig pludselig, at der er fÄ hundrede meter fra BorgervÊnget 25, hvor morderen stod af bilen, til Helle Thornings adresse i Kuhlausgade.

NÄ, men hun har vel folk til at passe pÄ sig, og bÞrnene gÄr i privatskole, og manden arbejder i Schweiz.

Lawrence
Lawrence
5 years ago

NÄr forskellige etniciteter, religioner og kulturer tvinges til at leve under det samme politiske styre medfÞrer det spÊndinger, had og konflikt. Europas folk skal genvinde deres ejerskab over deres Ändelige og territorielle arv, og bÄde vore og alle ikke europÊernes efterkommere vil vÊre os taknemmelige hvis vil fÄr genoprettet aften landende, blodigt eller ublodigt. Et Multikulturealistisk Europa vil lige sÄ meget blive et helvede for muslimerne som for europÊerne.

Armadillo
Armadillo
5 years ago
Reply to  Lawrence

Det kommer til at koste blod, sved og tÄrer for Europas folk at blive herrer i eget hus.

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  Armadillo

Ja, naturen genetablerer sig der hvor den er blevet ignoreret, et vakuum er imod naturens orden. Jeg tror aldrig vores politikere har set natural geographic, og set hvordan det spĂŠnder af nĂ„r lĂžver og hyĂŠner endelig bliver presset for tĂŠt sammen. Men hvad, er vi ikke vore forfĂŠdres efterkommere; kan et liv uden ĂŠre og kamp mĂ„le sig med vores stolte forfĂŠdres livsfĂžrelse, hvor mod og ĂŠre var vigtigere end tryghed og alderdom. Vi har fjernet os for langt fra Valhal, og nu straffer guderne os med fejge ledere og invaderende urukhai fra Mordor. Havamal vers 16: A coward believes… Read more »

Armadillo
Armadillo
5 years ago
Reply to  Lawrence

Smukt digt der.
Godt det er pĂ„ engelsk, det er vel bare IslĂŠndinge og FĂŠringer der kan lĂŠse det i original 🙂

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Armadillo

Det bliver vi aldrig igen. DesvĂŠrre! Vi er pĂ„ randen af totalt kaos pga. den voksende import af fornĂŠrmede og truende muslimer, og desuden vil en verdenskrig kunne bryde ud inden lĂŠnge, bĂ„de pga. Rusland-Ukraine, men ogsĂ„ hvis nu Iran ved en ‘ooops, fejl’ kommer til at skyde en langtrĂŠkkende raket af med destination Europa…

Ole Burde
Ole Burde
5 years ago

HVEM ? sandsynligvis en helt ny og derfor ukendt IS-rekrut der gerne ville have udfĂžrt sin personlige Jihad i Syrien , men som istedet fik besked om at gĂžre nytte pĂ„ hjemmebanen …mĂ„ske med lidt hjĂŠlp fra en omrejsende IS-instruktĂžr som HAR vĂŠret i rigtig krig …..

Armadillo
Armadillo
5 years ago

Vi stÄr med ene benet i en afgrund af vold og terror og det er nok bare et spÞrgsmÄl om tid inden vi i Europa vil se borgerkrigslignende tilstande.
Hvordan Europa kan eliminere problemet med rabiate muslimer uden regelrette pogromer, har jeg svĂŠrt ved at se.
Noget kommer at ske og jeg tror ikke der kommer til at gÄ sÄ mange Är inden vi tvinges til at tage stilling i spÞrgsmÄlet.
En meget ubehagelig fremtid venter os.