16
feb
Seneste opdatering: 18/2-15 kl. 1423
91 kommentarer - Tryk for at kommentere!

terrorist

Av Julia Caesar

Copyright Julia Caesar och Snaphanen. Citera gÀrna delar av texten men iaktta gott bloggskick och lÀnka till Snaphanen!

TvÄ personer skjuts till döds och fyra poliser skadas av samma gÀrningsman i tvÄ terrorattentat i Köpenhamn under loppet av nÄgra timmar. Det Àr en tydlig repris av terrorattackerna i Paris den 7 januari och mÀngder av andra islamistiska terrorattacker de senaste Ären.  Gemensamt för dem Àr att de har utförts av jihadister med ett blint hat mot judar och demokratiska fri- och rÀttigheter.

Den 22-Ärige gÀrningsmannen, islamisten Omar Abdel Hamid El-Hussein, sköts till döds nÀr han öppnade eld mot polisen vid 05-tiden pÄ söndagsmorgonen. Han var född i Danmark men hade bakgrund i Mellanöstern. Han var kÀnd sedan tidigare bÄde av polisen och sÀkerhetspolisen PET för flera olika sorters brottslighet, bland annat olaga vapeninnehav och vÄldsbrott. Han Àr Àven kÀnd frÄn det kriminella gÀnget Brothas. Enligt uppgift frigavs han för tvÄ veckor sedan efter att ha avtjÀnat ett fÀngelsestraff.
Lars Vilks det uppenbara mÄlet

MÄltavlan i det första attentatet, vid 15.30-tiden lördag eftermiddag, mot kulturhuset KrudttÞnden i Köpenhamn, var uppenbart den svenske konstnÀren Lars Vilks, som deltog i ett seminarium om konst, hÀdelse och yttrandefrihet. Det Àr det fjÀrde allvarliga attentatet mot honom. Han klarade sig Àven den hÀr gÄngen genom att hans livvakter snabbt tog tag i honom och Lars Vilks-kommitténs ordförande Helle Merete Brix och slÀpade in dem i ett kylrum. Men Finn NÞrgaard, 55, filmregissör och besökare i kulturhuset, dödades och tvÄ poliser skadades.

Vid 01-tiden natten till söndag begÄr samme gÀrningsman ett antisemitiskt terrordÄd vid synagogan pÄ Krystalgade. Han skjuter ihjÀl Dan Uzan, 37, som hjÀlpte till att organisera en Bar Mitzvah som hölls inne i synagogan och stod pÄ vakt vid dörren. Han skjuts i huvudet och avlider. TvÄ poliser skottskadas.

DÄden Àr en direkt copycat-aktion med terrordÄden i Paris den 7 januari som förebild. Först en attack mot yttrandefriheten. Sedan skottlossning mot judar.

 

“Man tĂ€nker att ens sista stund Ă€r kommen”

UngefÀr 30 skott avlossades mot kulturhuset KrudttÞnden. Lars Vilks sÀger i Dagens Nyheter:

“NĂ€r man hör skott sĂ„dĂ€r Ă€r ens första tanke ”Hur mĂ„nga Ă€r de? Kommer de att ta sig igenom?”. Det ligger nĂ€ra till hands att man tĂ€nker att ens sista stund Ă€r kommen.” 

“OcksĂ„ för dem som Ă€r livvakter Ă€r det sĂ„. De Ă€r vĂ€lutbildade, men det gĂ„r aldrig att öva pĂ„ just det. Kulor visslar och det gĂ€ller att komma undan.”

 

100 000 dollar till den som mördar Lars Vilks

Lars Vilks Ă€r sĂ€ker pĂ„ att attentatet var riktat mot honom. Sedan hans teckning ”Muhammed som rondellhund” publicerades i Nerikes Allehanda 2007 har al-Qaida satt ett pris pĂ„ hans huvud, och under de senaste sju Ă„ren har flera allvarliga dödshot riktats mot honom.

  • 2007 – Abu Omar al-Baghdadi, ledare för terrornĂ€tverket al-Qaida i Irak, utfĂ€ster en belöning pĂ„ 100 000 dollar till den som mördar konstnĂ€ren Lars Vilks. För den som mördar Ulf Johansson, dĂ„ redaktör för Nerikes Allehanda som hade publicerat Lars Vilks, vĂ€ntar en belöning pĂ„ 50 000 dollar.
  • I oktober 2009 grips en amerikansk kvinna som kallade sig “Jihad Jane” men heter Colleen LaRose, och senare ocksĂ„ hennes sju kumpaner pĂ„ Irland – för planer pĂ„ att mörda Lars Vilks.
  • Uppsala maj 2010. Lars Vilks överfölls han nĂ€r han förelĂ€ste pĂ„ Uppsala universitet. Samma mĂ„nad utsattes han för försök till mordbrand i sitt hem av tvĂ„ bröder frĂ„n Landskrona.
  • Göteborg september 2011. Fyra unga mĂ€n greps med knivar nĂ€r de försökte söka upp Vilks pĂ„ ett konstevenemang vid konsthallen Röda sten.

SjĂ€lvmordsbombaren Taimour Abdulwahab som sprĂ€ngde sig till döds i Stockholm 11 december 2010  angav i ett mail avsĂ€nt till TT, Tidningarnas telegrambyrĂ„, och SĂ€po en kort stund före explosionerna “grisen Vilks” som en av orsakerna till dĂ„det.

 

“Danmark Ă€r inte i strid med islam”

helleVarje islamistiskt terrordĂ„d följs av en obligatorisk ritual. Politikerna tĂ€vlar om att gĂ„ ut och förklara att dĂ„det inte har nĂ„got som helst samband med islam – till och med nĂ€r islamisterna sjĂ€lva uppger att de handlat i Muhammeds och Allahs namn. SĂ„ ocksĂ„ den hĂ€r gĂ„ngen. Bara nĂ„gra timmar efter terrorattacken mot KrudttĂžnden var Danmarks statsminister Helle Thorning-Schmidt och justitieminister Mette Frederiksen, bĂ„da (s), ute framför tv-kamerorna och slog fast att Danmark inte Ă€r i strid med islam.

“Vi Ă€r inte i strid mellan islam och VĂ€st. Det Ă€r inte en kamp mellan muslimer och icke-muslimer. Det Ă€r en kamp mellan de vĂ€rden som bygger pĂ„ frihet för den enskilde och en mörk ideologi” sa Helle Thorning-Schmidt.

 

“SĂ€llan har jag kĂ€nt sĂ„dan vĂ€mjelse”

Steen, som driver den hÀr bloggen, kÀnner som mÄnga av oss vÀmjelse inför flosklerna. Jag Äterger vad han skrev lördag natt.

“Vi Ă€r negligerade av de politiker som sedan 2001 skulle ha löst invandringsproblemet. Vrede Ă€r den dominerande kĂ€nslan inför danska politiker och hela etablissemanget i dag. StĂ„ samman med er sjĂ€lva. Varje dansk bör förakta er. Befolkningen bör isolera de politiker och partier som insisterar pĂ„ at förrĂ„da dem och i synnerhet deras barn. Stoppa all invandring av muslimer och utvisa de tusentals som har visat att de inte ska vara hĂ€r, eller ta konsekvenserna sjĂ€lva. Det finns lite tid kvar Ă€n. Besinna er!

Thornings ord Ă€r gratis, de gör inget intryck. SĂ€llan har jag kĂ€nt sĂ„dan vĂ€mjelse som nu inför vad politikerna sĂ€ger. S (socialdemokraterna) och R (Radikale Venstre) har eskalerat invandringen av muslimer, att höra Thorning och Morten Østergaard fördöma angreppet fĂ„r en att gripa efter spyhinken.”

 

SkrÀckslagna ministrar kan inte dölja paniken

Margot_WallströmTv-klippen med Helle Thorning-Schmidt visar en skrĂ€ckslagen politiker. Ögonen Ă€r uppspĂ€rrade, det vanligen sĂ„ utslĂ€tade, karaktĂ€rslösa ansiktet med de hĂ„rt pĂ„mĂ„lade ögonbrynen har tappat kontroll över mimiken.

Det Àr samma skrÀck som fick Sveriges utrikesminister Margot Wallströms (s) ansikte att erodera i SVT Aktuellt efter terrordÄden i Paris den 7 januari. Hon kunde inte kontrollera paniken, ögonen var brÀddfyllda panikslagna brunnar. Hon kunde inte svara pÄ en enda frÄga.

Ministrarnas skrÀckslagna ansikten röjer dem. De visar att de politiker som styr oss Àr fullkomligt tagna pÄ sÀngen av islamistiska terrordÄd. Trots att terrorexperter och islamkritiker har varnat i Äratal har politikerna inte velat ta till sig ens elementÀra fakta om terrorhoten frÄn islam. De har obekymrat fortsatt bedriva massinvandring frÄn muslimska lÀnder utan att för ett ögonblick besinna konsekvenserna för sina egna lÀnders invÄnare.

DÀrför stÄr de fullkomligt överrumplade och panikslagna inför attackerna. Tro inte att de vet vad de gör. Tro inte för ett ögonblick att de har kontroll. I sÄ fall skulle de inte ha det usla omdömet att begÀra av oss att vi ska stÄ samman med dem och hÄlla ihop det land som de sjÀlva har trasat sönder.

 

“Tillsammans ska vi stĂ„ upp för yttrandefriheten”

Stefan_bekymradHur illa det Àr visar ett floskelfyllt uttalande som Sveriges statsminister Stefan Löfven klÀmde ur sig sent pÄ lördagskvÀllen.

“Återigen har vĂ„rt öppna och demokratiska samhĂ€lle drabbats av en attack med skadade och döda. Mina tankar gĂ„r till den dödes familj och till de skadade poliserna.

Allt tyder pÄ detta Àr ett politiskt attentat och dÀrmed en terrorhandling. I detta lÀge vill jag utrycka min solidaritet med det danska folket och kraftigt fördöma alla försök att tysta den fria debatten. Tillsammans ska vi stÄ upp för yttrandefriheten. Inget ska fÄ stoppa det fria ordet.

Svensk polis gör nu sĂ€rskilda insatser, bĂ„de för att höja beredskapen i vĂ„rt eget land och för att ge den danska polisen det stöd som kan behövas.”

 

Massinvandringen Àr överordnad allt annat

Stefan Löfven kunde ha tillagt:

“Vi kommer dock aldrig nĂ„gonsin att övervĂ€ga att minska den muslimska massinvandringen till Sverige. Den Ă€r för oss socialdemokrater överordnad allt annat, inklusive vĂ„rt eget folks sĂ€kerhet. Vi inbillar oss att det gĂ„r att slĂ€ppa in hundratusentals muslimer och Ă€ndĂ„ behĂ„lla vĂ„rt öppna samhĂ€lle. Framför allt Ă€r vi beroende av muslimernas röster för att fĂ„ behĂ„lla makten.”

Notera att Stefan Löfven i sitt uttalande inte nÀmner ett ord om islam. Inte heller det tilltÀnkta mordoffret, Lars Vilks. Hans ord Àr utslÀtade och substanslösa som ett glas vatten.

 

Nu Àr de tysta och osynliga

Var Àr nu Mona Sahlin, Sveriges samordnare mot vÄldsbejakande extremism?  Var Àr kulturminister Alice Bah Kuhnke (mp) som i januari stod och lovade att hon skulle lÀra svenska folket vad islam Àr? Veronica Palm (s) som aldrig brukar tveka en sekund inför att ge utlopp för sin upprördhet, var hÄller hon hus?

Johan Westerholm (s) noterar pÄ ledarsidorna.se att utöver statsministerns officiella reaktion Àr det tyst frÄn det officiella och publika Sverige efter skotten i Köpenhamn. Inte en enda nyckelskramlare pÄ Nytorget. Ingen Dror Feiler som blÄser i sin lur. Inte heller hörs Henrik Arnstad ropa om fascism. Westerholm skriver:

“Varför Ă€r inte inrikesminister Ygeman lika snabb pĂ„ avtryckaren nu som för bara tvĂ„ mĂ„nader sedan? Nej. De Ă€r osynliga nu. De hörs inte av. Men det vi faktiskt ser, i deras frĂ„nvaro, Ă€r Syltryggarnas parad. I sin frĂ„nvaro nu, nĂ€r det brĂ€nner till, visar de alla vilket virke de Ă€r gjorda av. De spontana, omedelbara, reaktionerna vi nu ser – eller inte ser – sĂ€ger mer Ă€n tusen ord. Nu passar det inte. Det passar sig inte eftersom verkligheten var en annan Ă€n den som passade de egna dogmerna.”

Tystnad rÄder i hycklarnas rike.

 

Övergripande mönster i rapporteringen

ThomasgurMedia vrider sig som Ă„lar för att i möjligaste mĂ„n undvika att ge allmĂ€nheten korrekt information. Journalisten Thomas GĂŒr Ă€r en av dem som ser ett övergripande mönster, senast i rapporteringen kring terrordĂ„den i Paris och Köpenhamn.

PÄ Facebook ger han nÄgra exempel:

“SĂ„dant som uttalandet att medarbetarna pĂ„ Charlie Hebdo inte var “oskyldiga” (Alice PetrĂ©n i SR Studio Ett), förringandet av det antisemitiska motivet bakom gisslantagandet i kosher-butiken, begreppet “Vilks-möte” för ett möte som handlade om yttrandefriheten, Ă„tergivandet av mordet utanför synagogan som en “episod”, beskrivningen av polisens dödskjutning av den terrormisstĂ€nkte i Köpenhamn som “mord”.”

“Mönstret Ă€r att inte vilja se ondskan i ögonen, att en Ă„terkommande och förhĂ€rskande civilisationskritisk och kulturrelativistisk hĂ„llning ocksĂ„ leder till ett inbillat kritiskt och till ett relativistiskt sprĂ„k i journalistiken. I den mediala rapporteringen kan det pratas om yttrandefrihet eller hatbrott eller antisemitism i generella termer, men nĂ€r det kommer till konkret ondska, judehat manifesterat i mord och till terror i verkligheten, ryggar man och Ă„terfaller till ett förment neutralt sprĂ„kbruk, som döljer sanningen, förolĂ€mpar mottagarna och förorĂ€ttar Ă€n en gĂ„ng offren.”

 

Skickar brev till politikerna

Jane Marelius, 64, i Stockholm Àr en av de svenskar som har fÄtt nog av invandringspolitiken och politikernas floskler. Hon har tagit för vana att skicka brev till regeringens olika departement med krav pÄ att de ska diarieföras och bli offentlig handling. Hennes senaste mail Àr riktat till inrikesminister Anders Ygeman (s):

“Med anledning av Anders Ygemans yttrande i SVT 2 och Rapport den 15 februari 2015 angĂ„ende dödsskjutningar i Danmark krĂ€ver jag en förklaring till att Ygeman yttrar sig med orden “vi nu ska skydda svenska intressen” istĂ€llet för att bestĂ€mt pĂ„tala för svenska folket i en direktsĂ€ndning hur “viktigt det Ă€r att nu skydda svenska medborgare “, vilket borde vara en ledstjĂ€rna för alla politiker och inte bara tala om yttrandefrihet och religionsfrihet! Politiker och journalister döljer verkligheten för svenska folket.

Jag accepterar inte lĂ€ngre den flathet ni som politiker och era sjĂ€lsfrĂ€nder, oseriösa journalister, uppvisar – stĂ„ upp för landet Sverige och oss genuina svenskar samt “svenska medborgare ” som till 100 procent accepterar svenska lagar och regler. Stoppa denna okontrollerade massinvandring och förstĂ„ att ni genom ert agerande skapar Ă€n mer problem och ökar invandrarfientligheten istĂ€llet för att vĂ€rna om Sverige och svenskarna!”

 

BehÄll era floskler och lögner

Politikerna ska bespara oss era floskler. Vi vill inte höra dem. Vi Àr trötta pÄ er okunnighet, er arrogans och er flathet inför islam. Skaffa er kunskaper och agera! Inse att ni Àr valda för att slÄ vakt om era egna folk, inte invÄnarna i jordens mest vÄldsamma och underutvecklade lÀnder och kulturer.

LĂ€gg ner ert obligatoriska hycklande efter vartenda islamistiskt terrordĂ„d. Ni Ă€r genomskĂ„dade. BehĂ„ll era lögner om “det öppna samhĂ€llet” – som aldrig kommer att existera sĂ„ lĂ€nge som ni slĂ€pper in hundratusentals muslimer varje Ă„r i de nordiska lĂ€nderna – i Sverige dessutom till 90 procent oidentifierade, eftersom de inte visar nĂ„gra ID-handlingar.

Fler och fler genomskÄdar era lögner. Ni sitter mer osÀkert Àn ni vill tÀnka pÄ.

 

Av Julia Caesar

Tidligere kronikker af samme forfatter

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

91 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] öppnar munnen blir resultat bara besvikelse. Har vi valt dessa? TyvĂ€rr! Bespara oss flosklerna http://snaphanen.dk/2015/02/16/bespara-oss-flosklerna/ […]

malte
malte
6 years ago

Man skiter i Sverige bara för sin egen snöds vinnings skull som politiker.
Huvudet pĂ„ spiken: “Framför allt Ă€r vi beroende av muslimernas röster för att fĂ„ behĂ„lla makten.”

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

SĂ„ det er altsĂ„ Ă„benbart ikke bare en lille hĂ„ndfuld skrupskĂžre islamister blandt muslimerne, der stĂžtter og sympatiserer med IS, som vore naive, uvidende og groft uansvarlige politikere, sĂ„kaldte “eksperter” og PK-main-stream-medier ellers konstant forsĂžger at indbilde os? 😉 Økonomisk kriminelle i Sverige sendte penge til IS http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7458492/%C3%98konomisk-kriminelle-i-Sverige-sendte-penge-til-IS/ Europa 17.02.2015 kl. 16:46 Operation mod kriminelle i Sverige, der Ăžjensynligt sendte store belĂžb til IS i Syrien, skriver svensk avis. De svenske myndigheder har gennemfĂžrt en stĂžrre operation mod flere Ăžkonomisk kriminelle. De menes at have brugt deres ulovlige fortjenester til den ekstremistiske gruppe Islamisk Stat i Syrien, skriver den svenske… Read more »

trackback

[…] maj 2010. Lars Vilks överfölls nĂ€r han förelĂ€ste pĂ„ Uppsala universitet. Samma mĂ„nad utsattes han för försök till mordbrand i sitt hem av tvĂ„ bröder frĂ„n […]

777
777
6 years ago

Det Ă€r förstĂ„s förfĂ€rligt och onödigt det som hĂ€nt och det Ă€r sorgligt att politiken Ă€r sĂ„ trög i sina rörelser och inte tycks förstĂ„ det som nu sker. Ceasars beskrivning Ă€r tyvĂ€rr helt korrekt men Ă€ven insiktsfulla personer som Ceasar tycks inte se hela problemet och lösningen: Vad som ofta glöms bort av mĂ„nga debattörer, frĂ„n höger till vĂ€nster, Ă€r att Sverige inte bara Ă€r vĂ€rldsmĂ€stare pĂ„ att ta emot invandrare med olika livssyn och kultur, utan Ă€ven Ă€r vĂ€rldsmĂ€stare pĂ„ att INTE vilja se eller diskutera livssynens betydelse för mĂ€nniskors handlingar (etik/moral). Vi vill gĂ€rna tro att alla… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  777

Pesonlig vil jeg, mens den lavintense krig fortsÊtter, hvor jeg her http://www.uriasposten.net/archives/63912#comment-3592242 har planket Ciceos kommentar som et af flere mulige eksempler pÄ fortolkning af et sÄdan belÊg, foretrÊkke delen efter anskuelser. De der finder det fornuftigt at ville filsofere om enighed om livssyn med en der kommer dig i mÞde med en sputtende maskinpistol Þnsker jeg alt godt. Naturligvis.

777
777
6 years ago
Reply to  Peter Buch

Det Ă€r naturligtvis inte att rekommendera nĂ„gon att diskutera överhuvudtaget nĂ„got med nĂ„gon som viftar med maskingevĂ€r – bĂ€ttre fly Ă€n illa fĂ€kta – men Ă€n sĂ„ lĂ€nge Ă€r inte en majoritet av mĂ€nskligheten beredda att ta till vapen oxh till ochmed dö för att fĂ„ sin livssyn eller politiska Ă„sikt igenom. Den stora faran idag, som jag ser det, Ă€r alla de som anser att det inte Ă€r möjligt att komma överens om en livssyn utan att var och en fĂ„r tro eller inte tro som den vill. Att frĂ„gan om livssyn enbart skulle vara en privat angelĂ€genhet och… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Hvor er folket henne? http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE7454723/Hvor-er-folket-henne/ Mikael Jalving 16. februar. 201576 Overgivet til relativisme og socialdemokratisme kan vi ikke lĂŠngere se fjenden for bare venner. Det forlyder nu, at OEH, som den islamiske morder Omar Amdel Hamid El-Hussein hedder med et forskĂžnnende akronym, han slet ikke fortjener, har fĂ„et hjĂŠlp af sine vĂ„benbrĂždre pĂ„ NĂžrrebro i KĂžbenhavn, og ifĂžlge Berlingske higede efter at komme ned og slĂ„s for Islamisk Stat. Han var med andre ord ikke en helt sĂ„ alene ulv, som fĂžrende eksperter fra det akademiske miskmask rutinemĂŠssigt har oplyst, og det kan da heller ikke overraske andre end dem… Read more »

Sintram
Sintram
6 years ago

VÄra makthavare Àr inkompetenta nollor, tillika landsförrÀdare. De mÄste avlÀgsnas frÄn sina positioner och genast stÀllas inför rÀtta.

Sverige gĂ„r en mörk framtid till mötes. Ansvariga för det Ă€r vĂ„ra politiker och “journalister”. De kommer att ha mĂ„nga ödelagda liv pĂ„ sitt samvete.

Humoral
Humoral
6 years ago

@Realist8 Min uppfattning Ă€r ocksĂ„ att samhĂ€llet, civilsamhĂ€llet sparkar sig sjĂ€lv dĂ€r bak. FrĂ„n gĂ„rdagens lilla samhĂ€lle dĂ€r alla var respektfullt beroende av varandra, hög som lĂ„g, arbetare, tjĂ€nsteman och företagare. Till stor-kommuner och regioner och fortsatt globalisering, dĂ€r ditt liv och förehavanden kopplas till olika myndigheters kontroll. NĂ„gonstans pĂ„ vĂ€gen förlorade vi vĂ„r samhörighet och inordnade oss socialt, utifrĂ„n privilegium och klasstillhörigheter. NĂ„gonstans pĂ„ vĂ€gen blev byrĂ„krater, myndigheter och politiker, ombud för vĂ„r sjĂ€l, vĂ„r moral och identitet. NĂ„gonstans pĂ„ vĂ€gen blev grunden, klassen utan privilegier, ej tillrĂ€cklig för att bĂ€ra upp solsidans monumentala byggnader. I samband med kriser… Read more »

trackback

[…] Julia Caesar: Bespara oss flosklerna […]

Realist8
Realist8
6 years ago

i mĂ„nga Ă„r var jag arg pĂ„ invandrarna, men det Ă€r jag inte lĂ€ngre. De jag ser som det största hotet Ă€r vĂ„ra egna. 85% av mina landsfolk Ă€r fullstĂ€ndiga idioter. Det Ă€r förkastligt att Löfven och thorning hade sĂ„dana fega tal, ja. Men det som Ă€r 10 gĂ„nger mer förkastligt Ă€r att 85% av svenskarna Ă€r likgyldiga eller eniga i det dom stĂ„r och sĂ€ger, eller rent utav för dumma för att förstĂ„. Och dĂ„ tĂ€nker jag högt att jag tycker inte synd pĂ„ oss sjĂ€lva, vi bĂ€ddat för detta sjĂ€lv. Den dag vĂ€stvĂ€rlden har förfallit sĂ„ har den… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  Realist8

Det er rigtigt at flertallet i den vestlige verden – specielt de nordiske lande – er totalt blanke, nĂ„r det kommer til islam, krig og terror. Men mon ikke det hĂŠnger sammen med den tryghed vi sĂ„ lĂŠnge har taget for givet? Hvis Appel kommer med en ny telefon eller Paris Hilton twitter noget ligegyldigt, sĂ„ gĂ„r folk mere op i det. De er slet ikke gearet til denne verdens voldsomheder – endnu… Men stille og roligt vil vi nok se flere og flere blive opmĂŠrksomme pĂ„ hvad der sker omkring dem. Og derefter skal de sĂ„ lige erkende, at… Read more »

Cavatus
6 years ago
Cavatus
6 years ago

Julia! Kan du möjligen finna och publicera lÀnken till det Agenda dÀr Wallström tappar ansiktet? Jag missade tydligen det programmet och skulle gÀrna vilja se det! Jag har sökt runt pÄ SVTs sajt, men det klippet verkar de ha gömt undan!

Nostradamus_i_norr
Nostradamus_i_norr
6 years ago
Reply to  Cavatus

SVT Aktuellt frÄn 7:e januari Àr för gammalt för att vara Ätkomligt.

Cavatus
6 years ago

Ja, och inte finns det pÄ Youtube heller. SVT tar kvickt bort klippen för att skydda politikerna!!

Den 16 februari 2015 23:32 skrev Disqus :

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Er der taler eller anden optagelse fra Pegida aftenturen i KÞbenhavn, der kommer pÄ?

KSD
KSD
6 years ago
S Pdlr
S Pdlr
6 years ago

Nu har följande uppdagats. Antagligen till stort förtret för PK-eliten/gammelmedia i Sverige, som i vanlig ordning försöker bortförklara terroristers agerande med “socialt utsatt position” och andra pseudo-kommunistiska förklaringsmodeller. ——————- “Kort fĂžr attentat offentliggjorde 22-Ă„rig jihad-video” – PĂ„ Facebook gjorde ung mand, der blev drĂŠbt i ildkamp med politiet, opmĂŠrksom pĂ„ jihad-video. Kort tid fĂžr skudangrebet ved et debatmĂžde pĂ„ Østerbro i KĂžbenhavn lagde den 22-Ă„rige mand, der er mistĂŠnkt for angrebet, en video med hyldest til jihad ud pĂ„ sin profil pĂ„ Facebook. Det skriver ekstrabladet.dk mandag. Kun 45 minutter fĂžr angrebet pĂ„ KrudttĂžnden gik i gang, gjorde han opmĂŠrksom… Read more »

trackback

[…] http://snaphanen.dk Auteur: Julia […]

Nostradamus_i_norr
Nostradamus_i_norr
6 years ago

I Regeringsformen som Ă€r en del av Sveriges grundlag, Ă„terfinns följande i 4 kap. Riksdagsarbetet, 12 §: ”Talan fĂ„r inte vĂ€ckas mot den som utövar eller har utövat uppdrag som riksdagsledamot pĂ„ grund av hans eller hennes yttranden eller gĂ€rningar under utövandet av uppdraget, utan att riksdagen har medgett det genom ett beslut som minst fem sjĂ€ttedelar av de röstande har enats om. Utan ett sĂ„dant medgivande fĂ„r en sĂ„dan person inte heller berövas friheten eller hindras frĂ„n att resa inom riket pĂ„ grund av yttranden eller gĂ€rningar under utövandet av uppdraget. MisstĂ€nks en riksdagsledamot för brott i annat fall,… Read more »

pllay
pllay
6 years ago

Du pekar pĂ„ nĂ„got som gör demokratiskt sinnade mĂ€nniskor förtvivlade. Det farliga Ă€r att förtvivlade mĂ€nniskor handlar i ett förtvivlat lĂ€ge utan tanke pĂ„ konsekvenserna. VĂ„r elit har med, i teorin, enkel majoritet stiftat en lag som det i praktiken krĂ€vs en 5/6dels majoritet för att avskaffa. Egentligen ger denna del av grundlagen vĂ„rt nuvarande politiska etablissemang cart blanche till en statskupp och vilka brottsliga handlingar som helst. Vem tror att de inte kommer utnyttja denna möjlighet om folkflertalet hotar deras platser vid köttgrytorna? Sannolikheten för att politiker valda under det nuvarande valsystemet skulle rösta bort imuniteten för sina brottsliga… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Med det islamiske terror-scenarie Europa stĂ„r overfor, er det mĂ„ske kun godt at have “gammelpartierne” ved magten.
Hvorfor skulle de dog slippe for konsekvenserne af deres egen politik..?!

machiavelli
machiavelli
6 years ago

Er det mig, der er blevet sindssyg, nu har jeg skrevet indlĂŠgget 2 gange og dette er tredje gang. Statsministeren udtaler. »Vi stĂ„r ikke i en kamp mellem Islam og Vesten. Det er ikke en kamp en kamp mellem muslimer og ikke-muslimer. Det er en kamp imellem vĂŠrdier, som bygger pĂ„ for frihed for den enkelte og en mĂžrk ideologi,« Javel! Gerningsmanden en 22Ă„rig muslim af mellemĂžstlig herkomst er fĂždt og opvokset i Danmark og tilbeder Islam. Samtidig ligger vor muslimske patients handlinger tat op af Paris og er sikkert inspireret heraf. Det vi var vidne til, var altsĂ„ overlagt… Read more »

machiavelli
machiavelli
6 years ago

Statsministeren udtaler. »Vi stĂ„r ikke i en kamp mellem Islam og Vesten. Det er ikke en kamp en kamp mellem muslimer og ikke-muslimer. Det er en kamp imellem vĂŠrdier, som bygger pĂ„ for frihed for den enkelte og en mĂžrk ideologi,« Javel! Gerningsmanden en 22Ă„rig muslim af mellemĂžstlig herkomst er fĂždt og opvokset i Danmark og tilbeder Islam. Samtidig ligger vor muslimske patients handlinger tat op af Paris og er sikkert inspireret heraf. Det vi var vidne til, var altsĂ„ overlagt og planlagt terror fra en islamist. Derfor er det selvfĂžlgelig rent statsminister vrĂžvl at pĂ„stĂ„, at de radikaliserede muslimer… Read more »

GustaWasa
GustaWasa
6 years ago

“Herren skall komma som en tjuv om natten” sĂ„ att de som förkastat hans Son skall stĂ„ i öppen dager. Och alla dem som sĂ€ger sig vara kristna men inte vĂ„gar sĂ€ga det Jesus sade: GĂ„ bort Satan, stĂ„ mig icke i vĂ€gen!. Och alla dem av humanister, ateister och sekulĂ€ra som pĂ„ sina höga hĂ€star brutit det band mellan dem som levt före dem sjĂ€lva. “Om jag skulle i dessa tider försöka tĂ€nka mig in i vad Gud tĂ€nker om oss”. DĂ„ skulle min tanke vara denna. Ni önskar inte lĂ€ngre min “Son”, de baktalar honom och upphöjer sig… Read more »

tant45
tant45
6 years ago

“BehĂ„ll era lögner om era öppna samhĂ€llen som aldrig kommer att existera sĂ„ lĂ€nge hundratusentals muslimer slĂ€pps in varje Ă„r” Huvudet pĂ„ spiken. Terrorn började för lĂ€nge sedan, Salman Rushdie varnade för det mörker som Ă€r pĂ„ vĂ€g mot oss, och det slutade aldrig, det fortsatte och nu Ă€r mörkret hĂ€r i full fjĂ€derskrud i form av bilbrĂ€nder, skottlossningar, bomber,granater och annat vĂ„ld. Churchill skulle ha vĂ€nt sig i graven om han sĂ„g vad som pĂ„gick.Men som vanligt lyssnade man inte pĂ„ de gamle vise, utan pĂ„ den nya dĂ„rskapen i form av multikulti och annat trams.Nu Ă€r kriget och… Read more »

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  tant45

Mogens Glistrup varnade innan!

invernes
invernes
6 years ago

NĂ„ er det bevist, den svenske regjeringen og politisk korrekte svensker er stokk dumme.

Forskning visar: De som vill förbjuda “rasistiska böcker” har lĂ€gre intelligens

Publicerad 16 februari 2015 kl 07.26

MÅNGFALD.Vill du censurera politiskt inkorrekta böcker eller förbjuda invandringskritiker och andra sĂ„ kallade rasister frĂ„n att yttra sig? DĂ„ finns det en förhöjd risk för att du Ă€r riktigt korkad, visar fĂ€rsk forskning publicerad av Noah Carl vid Nuffield College i Storbritannien i den respekterade akademiska tidskriften Intelligence.

http://www.friatider.se/forskning-visar-de-som-vill-f-rbjuda-rasistiska-b-cker-har-l-gre-intelligens

Sverige styres av aper.

Rak Höger
Rak Höger
6 years ago

time for operation Goodnight. It’s time to make these madmen understand that the stonage was then, now its civilisation. Nuke the IS to hell. and i am a pascifist!

Peter Svan
Peter Svan
6 years ago

UtmÀrkt analys av Julia Caesar. Sverige Àr bortom all rÀddning.

Death Metal
Death Metal
6 years ago

Helle Thorning-Schmidt , det hÀr var inte samma sak som att ta selfies med Cameron och Obama . Det hÀr Àr verkligheten vi lever i men tÀnker du göra nÄgonting Ät det eller slumra in igen tills nÀsta meningslösa PK-uttalande?

Steinadler
6 years ago

Skaffa er kunskaper och agera! Inse att ni Ă€r valda för att slĂ„ vakt om era egna folk, inte invĂ„narna i jordens mest vĂ„ldsamma och underutvecklade lĂ€nder och kulturer. Det er ihvertfall ikke mitt inntrykk at disse politikerne har blitt valgt fordi de har forsĂžkt Ă„ gi inntrykk av at de Ăžnsker Ă„ verne om sine egne folk. De befinner seg snarere hvor de gjĂžr fordi de gjennom Ă„rtier har klart Ă„ lokke innfĂždte europeere med valgflesk av sĂ„ tvilsom bonitet at ethvert bare noenlunde mentalt velfungerende menneske forlengst burde ha gjennomskuet dem. Jeg kan derfor heller ikke begripe hvordan… Read more »

Killuminatiii
Killuminatiii
6 years ago

HĂ€rligt nĂ€r man fĂ„r lĂ€sa hyckleriets vackra sidor, en ungdom vars liv kretsade kring kriminalitet med ett arabiskt namn Ă€r tydligen en “kunnig” inom islam. NĂ€r ignorans blir en kĂ€lla till kunskap dĂ„ Ă€r det dags att söka hjĂ€lp.LĂ€s mĂ€nniskor och sluta följa dem hĂ€r vilseledande mĂ€nniskor vars agenda Ă€r att sĂ€tta rĂ€dsla o skrĂ€ck i era hjĂ€rtan. Om 1.5 miljarder muslimer hade nu varit terrorister sĂ„ hade er lilla drömvĂ€rld varit borta med vinden för lĂ€ngesen. Man slĂ€cker inte eld genom att hĂ€lla mer brĂ€nsle. Gud gav dig en underbar gĂ„va och den gĂ„van Ă€r din hjĂ€rna. LĂ€r dig… Read more »

Death Metal
Death Metal
6 years ago
Reply to  Killuminatiii

AnvÀnd dina ögon och hjÀrna sjÀlv istÀllet för att komma med meningslösa floskler. Du passar bÀttre pÄ 7klöverns propagandaministerium.

Killuminatiii
Killuminatiii
6 years ago
Reply to  Death Metal

“Show forgiveness, speak for justice and avoid the ignorant.” 7:199

naivtive
naivtive
6 years ago
Reply to  Killuminatiii

Jepp, och hjÀrnan sÀger mig att lÀsa vad er text sÀger och tro pÄ mina ögon. Make sens!

Killuminatiii
Killuminatiii
6 years ago
Reply to  naivtive

Vad Àr det du har lÀst som du tror pÄ?

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Killuminatiii

Kan det vĂŠre Koranen?

Killuminatiii
Killuminatiii
6 years ago
Reply to  Armadillo

Per defenition vart exakt surah och aya ?

Armadillo
Armadillo
6 years ago
Reply to  Killuminatiii

Har det nÄn betydelse alls?

Killuminatiii
Killuminatiii
6 years ago
Reply to  Armadillo

Stor betydelse.

loofon
loofon
6 years ago
Reply to  Killuminatiii

Nu rĂ„kar det vara sĂ„ att vĂ€rldsmĂ€stare pĂ„ “vilseledande info” Ă€r svensk msm, inte de alternativa medier som finns.
Om den lilla detaljen undgÄtt dig sÄ Àr det snarare du som ska börja anvÀnda din underbara gÄva till att förstÄ logik, orsakssamband, konsekvenser, osv Àn de som breddat sitt informationsintag.
Det Àr för mig helt ogreppbart att en person som uppenbarligen kan sÀtta ihop ett helt inlÀgg, som du kan, inte kan sÀtta ihop sina tankar till en karta som stÀmmer med verkligheten.
Gör om, gör rÀtt!

Killuminatiii
Killuminatiii
6 years ago
Reply to  loofon

Du sÀger emot dig sjÀlv nÀr du skriver om att msm Àr vÀrldsmÀstare pÄ vilseledande info, den alternativa median som du beskriver felfri tar sin information ifrÄn massmedia och vrider o vÀnder pÄ ord för att det ska passa deras agenda. Min verklighet Àr dÀr den ska vara jag ser vÀrlden som den Àr,till skillnad frÄn dem som lÄter sig manipuleras av mÀnniskor som knappt vet ett smack om det dem skriver om. SÄ tillbaka till dig. Gör om gör rÀtt

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  Killuminatiii

Hvordan forklarer du sĂ„ alt den muslimske terror her i verden, sammenholdt med det faktum, at den stemmer helt overens med deres egne hellige tekster. Er det ikke netop folk som dig, der ser ned pĂ„ muslimerne, nĂ„r du i alvor kan mene, at de mange – tilsyneladende “ekstremt troende” – oven i kĂžbet skulle have misforstĂ„et den..? Folk, der for lĂŠngst har set den Ă„benlyse lille sammenhĂŠng, kaldes altsĂ„ racister og alt muligt andet. Se det er vaskeĂŠgte fordummelse..! Dit rĂŠsonnement om, at de fleste muslimer ikke begĂ„r terror, holder ikke. De fleste mennesker opfĂžrer sig ikke bestialsk, uanset… Read more »

Killuminatiii
Killuminatiii
6 years ago
Reply to  Peter Zichau

Till o börja med sĂ„ kan varken du eller jag yttra oss om de heliga texter dĂ„ vi saknar den kunskapen. Just dĂ€rför kan inte du komma och sĂ€ga till mig om att det stĂ„r i deras texter dĂ„ du saknar grund i det du skriver likasĂ„ gĂ€ller det den hĂ€r ungdommen och dem extremister du talar om. Varför skivs det inte lika flitigt om kriget som pĂ„gĂ„r i ukriana? Ett kristet land.. jo för det Ă€r islam som Ă€r i focus. Varför skriver man inte om drönarna som utrotar familjer i Afghanistan och i yemen, bombningarna som Ă€r vardagsmat… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  Killuminatiii

Det handler ikke om hvad “nogen” har gjort mig. Vi taler om hvordan verden ser ud – og denne blog har fokus pĂ„ islam.
Hvad der sker i Ukraine er noget mere kompliceret – og desuden i langt mindre skala (russiske separatister kĂŠmper for et omrĂ„de pĂ„ stĂžrrelse med Jylland)..!
NĂ„r du derefter siger “vi” ikke vĂ©d noget om de hellige skrifter, stĂ„r det for din egen regning. Jeg har lĂŠst en hel del og desuden antager jeg – igen modsat dig – at muslimer der kĂŠmper for deres tro, har gjort det samme.

loofon
loofon
6 years ago
Reply to  Killuminatiii

I den mĂ„n de tar info frĂ„n msm Ă€r det för att komplettera med det de “glömde” att skriva, för att med kĂ€lla rĂ€tta till det de ljög om, osv. Du har din verklighet och jag har min. Min verklighet har hittills aldrig svikit mig nĂ€r det gĂ€ller analysen av vad som sker och vad det kommer att leda till. De oroligheter, terroristdĂ„d och den vĂ„ldtĂ€kt pĂ„ svenska medborgare som sker nu varnade jag för för 15 Ă„r sedan. Jag fick rĂ€tt … Hur har det gĂ„tt för dig? Det finns terroraktioner, inga gruppvĂ„ldtĂ€kter, inga skolbrĂ€nder, inga vĂ„ldsamma upplopp, inga… Read more »

Huginn
Huginn
6 years ago
Reply to  Killuminatiii

@ Killuminatiii

Hur mÄnga dödade och lemlÀstade europeer anser du, att din invandringspolitik fÄr kosta?

Arvid

Killuminatiii
Killuminatiii
6 years ago
Reply to  Huginn

StĂ€ll den frĂ„gan till folk som har insyn i det. Jag ger mig inte in pĂ„ nĂ„got jag inte vet. Död Ă€r ingenting en vettig mĂ€nniska föresprĂ„kar. Dock borde mĂ€nniskor förstĂ„ skillnaden mellan islam och muslimer, islam Ă€r en religon muslimer Ă€r mĂ€nniskor. MĂ€nniskor har brister i sitt tankesĂ€tt, sĂ„ som breivik ansĂ„g sig vara en korsriddare vilket jag tror till o med du skulle ta avstĂ„nd ifrĂ„n och sĂ€ga att kristendom inte föresprĂ„kar det dĂ„d han utförde. Den hĂ€r unge mannen som sköt i danmark var inget annat Ă€n kriminell. Hans namn mĂ„ vara muslimskt men det har inget… Read more »

Huginn
Huginn
6 years ago
Reply to  Killuminatiii

@ Killuminatiii Breivik levde delvis i en fantasivĂ€rld och fantiserade om sig sjĂ€lv som korsriddare. Men, det har funnits verkliga korsriddare. KorstĂ„gen Ă€r en historisk realitet, liksom inkvisitionen Ă€r en historisk realitet. KorstĂ„gen “hade med” kristendomen att göra och inkvisitionen “hade med” katolicismen att göra… liksom de muslimska terroratackerna i Madrid, London, Paris osv etc “har med” islam att göra. Eller… anser du möjligen att korstĂ„gen INTE “hade med” kristendomen att göra och inkvisitionen INTE “hade med” katolicismen att göra? —– Om DU föresprĂ„kar dagens invandringspolitik, sĂ„ emotser jag ett svar frĂ„n DIG: Hur mĂ„nga dödade och lemlĂ€stade europeer anser… Read more »

Killuminatiii
Killuminatiii
6 years ago
Reply to  Huginn

En liten upplysning, KorstĂ„get hade ingenting med kristendomen att göra dĂ„ korsriddarna slaktade bĂ„de muslimer judar o kristna höger och vĂ€nster. Bara för att en pĂ„ve Ă€r maktgalen sĂ„ behöver det inte reflektera sjĂ€lva religonen. Om du anser att det som hĂ€nde i paris har med islam och göra sĂ„ tycker jag du kan ta och lĂ€sa lite mer om sjĂ€lva religonen innan du kommer med dina yttranden. Kan du svara mig hade balkankriget nĂ„got med kristendomen att göra? Över 200 000 muslimer blev slaktade inte för att du skulle bry dig men jag vill bara ge dig en klar… Read more »

Huginn
Huginn
6 years ago
Reply to  Killuminatiii

@ Killuminatiii

Det Àr en synnerligen bisarr uppfattning som du framför, att korstÄgen inte hade nÄgot med kristendomen att göra.

Anser du ocksÄ, att inkvisitionen inte hade nÄgot med katolicismen att göra?

—–

Ditt rÀttfÀrdigande av att vÄld, riktas mot Lars Vilks m.fl. Àr frÄnstötande.

Jag efterlyser f.ö. fortfarande att svar pÄ frÄgan:

Hur mÄnga dödade och lemlÀstade europeer anser DU, att din invandringspolitik fÄr kosta? ObegrÀnsat?

Arvid

Killuminatiii
Killuminatiii
6 years ago
Reply to  Huginn

Du verkar ha lite svĂ„rt med lĂ€sning eller sĂ„ Ă€r det din förstĂ„else som inte Ă€r dĂ€r den skall vara. Mitt rĂ€ttfĂ€rdigande? LĂ€gg inte till ord som jag aldrig har nĂ€mnt. Jag skrev jag RÄTTFÄRDIGAR INTE sluta vrida pĂ„ sanningen.

niklasr
niklasr
6 years ago
Reply to  Huginn

KorstÄgen var det kristna Europas svar pÄ islams aggression och invasion av de kristna ursprungsomrÄdena. KorstÄgen var försvarskrig.
Det hade aldrig varit nÄgra korstÄg om muslimerna hade hÄllit sig till den arabiska halvön.

Killuminatiii
Killuminatiii
6 years ago
Reply to  niklasr

Din ignorans Àr ofattbar. Befria dig sjÀlv frÄn det. Korsriddarnas huvudsyfte var att ta tillbaka jerusalem som i sin tur lÄg i mellanöstern a.k.a arabiska halvön . Gör om ,gör rÀtt

niklasr
niklasr
6 years ago
Reply to  Killuminatiii

Endast en arab skulle önska att Mellanöstern, aka mindre Asien, lÄg pÄ den arabiska halvön.
Nej, araberna invaderade vad som dÄ var primÀrt ett grekisk/ romerskt kulturomrÄde pÄ 600-talet och fortsatte att terrorisera detta och erövra det i lite drygt 300 Är innan européerna slog tillbaka.

Killuminatiii
Killuminatiii
6 years ago
Reply to  niklasr

http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Mellanöstern

http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Arabiska_halvön

LÀs snÀlla och gör om, gör rÀtt . Eller skriv inget alls för jag kommer inte o svara mer pÄ dina inlÀgg mer.

niklasr
niklasr
6 years ago
Reply to  Killuminatiii

Arabiska halvön slutar eller börjar vid, beroende pÄ hur man ser pÄ det, Jordaniens och Iraks södra grÀnser.
SÄ du ser, din version av arabiska halvön Àr, precis som vÀrldsomvÀlvande arabiska uppfinningar, en fantasiprodukt.

loofon
loofon
6 years ago
Reply to  Killuminatiii

SĂ„ han bara RÅKADE attackera ett seminarium dĂ€r det fanns en person med ett muslimskt pris pĂ„ sitt huvud och sedan RÅKADE han skjuta ihjĂ€l en jude utanför en synagoga? Vilket sammantrĂ€ffande ….
Gissar du kÀnner igen dig hÀr:
https://www.youtube.com/watch?v=N46mIHEGHN0

Nostradamus_i_norr
Nostradamus_i_norr
6 years ago
Reply to  Killuminatiii

Universitetsprofessorn och fysikern Bill Warner (Bill French) redovisar historiska fakta om islam i detta föredrag http://www.youtube.com/watch?v=t_Qpy0mXg8Y och inte politiskt korrekt svammel och tyckande. Han har tagit sig an islam med ett strikt vetenskapligt synsĂ€tt och filmen Ă€r mycket sevĂ€rd. Mellan ca 27:30 och 30:30 finns en kort redovisningen av korstĂ„gen som omfattade 16 slag. JĂ€mför gĂ€rna detta med de 548 muslimska jihadkrigen och de 25 000 jihadattackerna som tveklöst har stöd i de muhammedanska skrifterna och som uppskattas ha resulterat i 270 miljoner mĂ€nniskors död. Först mĂ„ste en mycket viktig distinktion göras. En religiös doktrin utgörs av det som stĂ„r… Read more »

Nostradamus_i_norr
Nostradamus_i_norr
6 years ago
Reply to  Killuminatiii

Är det mĂ„nntro Ullenhag under signaturen Killuminatiii som har hittat till Snaphanen? Har du nĂ„gon som helst kunskap om vad som stĂ„r i Koranen, haditherna och sharialagen, d v s de skrifter och den lag som muslimer ovillkorligen mĂ„ste underkasta sig för att betraktas som rĂ€ttrogna muslimer? Om inte, föreslĂ„r jag att du lĂ€ser pĂ„ och först dĂ€refter uttalar dig. Muslimernas böcker Ă€r fyllda av hat mot otrogna, d v s kristna, judar, ateister och muslimer som inte lever strikt efter böckerna, med direkta uppmaningar att döda, skĂ€ra halsen av, brĂ€nna, stena, korsfĂ€sta, hugga hĂ€nderna av m m. SĂ„dant sker… Read more »

Killuminatiii
Killuminatiii
6 years ago

Du tar din info frÄn en islamkritisk hemsida hÀrligt underlag för dina argument. Har inget mer o tillÀgga dÄ jag Àr inte sÄ insatt i alla volymer av haditherna. jag lÀser det som gagnar mig i min situation i livet. Vad du lÀser och upfattar har jag inget med o göra. Din tro Àr för dig och min tro Àr för mig.

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  Killuminatiii

Her har du en side at blive klog pĂ„ Killuminatiii…

http://www.wikiislam.net/wiki/Main_Page

Den forholder sig kritisk til sit emne, fordi man ellers ikke kan beskrive islam.
Hvis du ikke bryder dig om det, findes der naturligvis utallige hjemmesider – skrevet af muslimer – som forsĂžger at hvidvaske det meste. Men det tager denne her side ogsĂ„ op, sĂ„ der er nok at gĂ„ i gang med.
God vind Killuminatiii..!

É±Ă˜ŃĂ±Îčηg$Ê‡Ă°Ń

Hans mytsida Àr tydligen nere sÄ dÄ fÄr han skriva nÄgon annanstans istÀllet.

FNsDeklOmMR_Art19
FNsDeklOmMR_Art19
6 years ago
Reply to  Killuminatiii

1,5 miljarder muslimer Ă€r inte terrorister. Det har nog ingen pĂ„stĂ„tt. MĂ€ngden terrorister, muslimer som med glĂ€dje sprĂ€nger sig sjĂ€lv till döds eller liknande Ă€r förstĂ„s ganska fĂ„. Kanske enbart nĂ„gra hundratusen. Om man dĂ€remot ser pĂ„ islamister – enligt den definition som jag anser man skall anvĂ€nda – dvs “en islamist Ă€r en muslim som vill ha sharia (lag enligt koranen) oavsett om muslimen vill uppnĂ„ detta med demokratiska/fredliga eller vĂ„ldsamma medel”. Med tanke pĂ„ hur muslimerna agerat i de lĂ€nder de har kunnat rösta i allmĂ€nna val sĂ„ Ă€r jag övertygad om att 90 % av vĂ€rldens muslimer… Read more »

niklasr
niklasr
6 years ago
Reply to  Killuminatiii

Alla muslimer Àr kallade, men endast de Àkta muslimerna vÄgar ta upp svÀrdet. Men de övriga förnekar inte den Àkte muslimens dÄd eller handling. LÀs koranen, lÀs haditherna.

Av jordens 1.5 miljarder djÀvulsdyrkare sÄ Àr det minst 65%, antagligen fler, som anser att den hÀr patetiske lille figuren, som dog grÄtande och skrikande som en stucken gris, gjorde rÀtt.

Killuminatiii
Killuminatiii
6 years ago
Reply to  niklasr

Tror du blandar ihop kristendom, judendom,hinduism budism etc Med Islam . DjÀvulsdyrkare Àr dem som dyrkar skapelsen istÀllet för skaparen. kom med konkreta bevis istÀllet för o skriva koran o hadith.

niklasr
niklasr
6 years ago
Reply to  Killuminatiii

Enligt den falske profeten Muhammed sĂ„ Ă€r hans gud den störste lögnaren, planeraren av illvilliga planer, den Ă€lskar bara sĂ„dana som tror pĂ„ honom, den skulle döda en syndfri mĂ€nniska bara för att den dĂ„ inte kan förlĂ„ta henne, personer som inte lĂ€ngre vill tro pĂ„ den skall dö, personer som inte vill tro pĂ„ den skall dö eller förtryckas, mĂ€nniskor Ă€r Ă€godelar att utnyttja, etc, etc, ad nauseum. Tittar du pĂ„ beskrivningen av djĂ€vulen/ ondskan i de flesta andra religioner sĂ„ hittar du en beskrivning av den muslimerna kallar “allah” Men det Ă€r lustigt, du sĂ€ger sjĂ€lv att en… Read more »

Killuminatiii
Killuminatiii
6 years ago
Reply to  niklasr

Du borde satsa pÄ standup . Komedi pÄ hög nivÄ.

niklasr
niklasr
6 years ago
Reply to  Killuminatiii

Visst, det hade varit kul om det inte tragiskt nog Àr sant och miljoner mÀnniskor har blivit mördade pÄ grund av det. Det fÄr en att bli illamÄende.

Guest
Guest
6 years ago

Muslimen har ingenting att göra i Norden.

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago

Tack Julia. Det Ă€r nĂ€stan komiskt att lyssna pĂ„ svensk media dĂ€r dom försöker förklara att det Ă€r en ensam gĂ€rningsman. Svensken fĂ„r inte vĂ€ckas utan ska sova vidare. Med lögner sĂ„ styr man samhĂ€llet och med en total okunskap om ekonomi styra man vidare samhĂ€llet mot sin undergĂ„ng. Vi har slavar som jobbar pĂ„ byggen utan att media tar upp det. DĂ„ Ă€r det viktigare med en vĂ„ldtĂ€kt i Indien eller Afrika. Vi har över 400 lastbilar som kör olagligt i Sverige som Ă€r levande bomber i trafiken bekommer inte svensken. Bara han fĂ„r leva i dumhet i sin… Read more »

SD + Direktdemokrati
SD + Direktdemokrati
6 years ago

Var hycklarna Àr? Jo, de har flytt, likt skÄllade rÄttor, till sina vita reservat.

Intetnavntak
Intetnavntak
6 years ago

SĂ„dan et sted bor jeg, de er lĂžbet lige ind i nordmandens gab. Der hvor Dan, Sven, Fin og Holger Danske bor.

kaamins
kaamins
6 years ago

Kriget Àr snart hÀr i Sverige, och vi vet inte vilka som Àr vÀn eller fiende. Det kan vara din muslimska granne som dödar dig. Vilket innebÀr att detta kriget blir oerhört svÄrt att försvara sig emot.
Flytta frÄn detta land , verkar vara den enda lösningen.

Jan-Ove Malmgren
Jan-Ove Malmgren
6 years ago
Reply to  kaamins

Blir det krig har du inte rÄd att frÄga muslimgrannen om han Àr islamist eller ej. Du har bara ett val. Skjut först och frÄga sedan.

S Pdlr
S Pdlr
6 years ago

En stat som inte kan – eller vill – sĂ€tta SÄKERHETEN för sina medborgare i frĂ€msta rummet, Ă€r förlorad som stat, legitimiteten eroderad. Som vi ser i mĂ„nga naiva vĂ€stlĂ€nder, Sverige inte minst. Det kommer att stĂ€llas pĂ„ sin spets, den dagen ett ‘framgĂ„ngsrikt’ jihad-islamistiskt attentat skördar svenskars död pĂ„ svensk mark. Det Ă€r inte en frĂ„ga om… utan nĂ€r.

Nostradamus_i_norr
Nostradamus_i_norr
6 years ago
Reply to  S Pdlr

Korrekt! Till en rĂ€ttsstats allra mest fundamentala uppgifter hör att vĂ€rna om den yttre och den inre sĂ€kerheten. Det innebĂ€r att hĂ„lla sig med en försvarsmakt och ett rĂ€ttsvĂ€sende som Ă€r vĂ€rda namnet. Swedistan hĂ„ller sig numera med en försvarsmakt som kan betraktas som ett skĂ€mt och dĂ€r den ”feministiska utrikespolitiken” nyss har resulterat i att representanter för Ryssland har klargjort i vilka lĂ€nder som Swedistans militĂ€ra flygplan inte fĂ„r landa. Swedistans politiker med utrikesminister Wallström i spetsen har lydigt accepterat dekretet. Kriminaliteten i Swedistan slĂ„r stĂ€ndigt nya rekord. PolisanmĂ€lningar under 2014: – Fullbordat mord och drĂ„p samt misshandel med… Read more »

Harold_the_Barrel
Harold_the_Barrel
6 years ago

SÄPO har inte en aning om vem som kan tĂ€nkas utföra terrordĂ„d i Sverige. Det Ă€r sjĂ€lvklart helt omöjligt nĂ€r regeringen slĂ€pper in precis vem som helst utan nĂ„gon som helst kontroll. Det kan finnas tiotusentals muslimska krigare inom landets grĂ€nser redan.

Vem kommer dÄ att begÄ nÀsta terrordÄd i Sverige?

Den “snĂ€lle” muslimen pĂ„ asylboendet?
Muslimen pÄ den lokala pizzerian?
Muslimen pÄ övervÄningen i ditt bostadshus?
Muslimen du möter pÄ stan?

Uppmaningen till alla bör sjÀlvklart vara att:
1. Undvik muslimer i din vardag
2. Undvik muslimer pÄ helger
3. Undvik alltid muslimer

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

“SÄPO har inte en aning om vem som kan tĂ€nkas utföra terrordĂ„d i Sverige.”
PĂŠrelet..! Det kan de muslimer som 7-partiet har lukket ind.

Cavatus
6 years ago

Politikerna Ă€r rĂ€dda, livrĂ€dda, för det moras de stĂ€llt till med. Det Ă€r ofarligt att om och om igen rasistförklara sin egen befolkning. Men muslimerna törs man sig inte pĂ„ fast det numera Ă€r de som Ă€r den största faran för landet. DĂ€rför tiger de nu. De vĂ„gar inte köra samma floskeltirader, fast det Ă€r nu de skulle betyda nĂ„got! RĂ€kna inte med att de nĂ„nsin kommer att Ă€ndra sig. Det enda vi har att göra Ă€r att rösta bort dem och rösta fram verklighetsförankrade politiker. Dessa har mĂ„lat in sig i hörnet för lĂ„ngt och kan aldrig pudla. Tack,… Read more »

linovati
linovati
6 years ago

MĂ€nniskor som har sĂ„lt sin kritiska intelligens till “djĂ€vulen” genom att underkasta sig ett dogmatiskt tĂ€nkande Ă€r vĂ€ldigt skadliga. Det Ă€r först nĂ€r blodet stĂ€nker upp i deras naiva ansikten som dom kan tvingas att börja förstĂ„.
DÄ Àr det dock alldeles försent.

Harold_the_Barrel
Harold_the_Barrel
6 years ago

Jag skrev ett inlĂ€gg hĂ€r pĂ„ Snaphanen (en dag innan atentatet) i fredags och Ă„terger delar av detta nedan: ”Ett Ă€nnu vĂ€rre skrĂ€ckscenario Ă€r: 1 koordinator 100 personer 100 mobiltelefoner 200 handgranater Det Ă€r allt som behövs för att sĂ€tta Europa i konstant skrĂ€ck under lĂ„ng tid. Har alltid funderat pĂ„ nĂ€r muslimerna skall komma pĂ„ att riktig terror blir det först nĂ€r vanligt folk inte ens vĂ„gar hĂ€mta posten. Sprid ut dessa 100 över hela Europa i mindre eller medelstora samhĂ€llen med dĂ„lig polisiĂ€r nĂ€rvaro. Sedan ringer bara koordinatorn till den första pĂ„ listan och ger order om attack.… Read more »

norrmannen65
norrmannen65
6 years ago

MĂ„ Reinfeldt, Romson, Ullenhag och Westeberg brinna SAKTA i helvetet!

Avslog
Avslog
6 years ago
Reply to  norrmannen65

………för evigt.

invernes
invernes
6 years ago
Reply to  norrmannen65

Amen. 😉

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Politikene sidder sikkert efter det kommende valg med den tĂŠt pĂ„ samme naive politik nĂ„r der ikke bliver opstillet og valgt andre der tilrĂ„der en anden politik. PĂ„ trods af det hĂŠndte er der vel stadig ogsĂ„ mellem valg, samt under valg lidt spillerum for mennesker med andre prioiteringer, politikernes beslutninger er forhĂ„bentlig ikke det eneste menneskelig udfoldelse kan beskrives som vĂŠrende. Under enevĂŠlden, under tidligere RigsrĂ„d udfoldede folk sig vel uden politikere som sĂ„dan. Jeg ser ikke meget der skulle gĂžre politikere specielt egnede til at ordne ret meget. GĂžr den lĂŠrde lĂŠser? At give borgerne magt synes mig… Read more »

MrNail
MrNail
6 years ago

Klockrent som alltid Julia!