21
feb
Seneste opdatering: 22/2-15 kl. 1943
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“Vilks Komiteen’s medlemmer er lorte-mennesker”

Fra denne uges Weekendavisen:

“¬ĽHvorfor skal de lorte-mennesker (Lars Vilks Komiteen, red.) holde deres arrangement her (Krudtt√łnden p√• √ėsterbro i K√łbenhavn, red.),¬ę siger han (Clayton Coleman, red.) s√•, og det g√•r op for mig, at han taler om opl√¶gsholderne, arrang√łrer og tilh√łrere fra debatm√łdet.

¬ĽDu taler alts√• om folk som femininsten Inna Shevschenko.

Og jeg var ogs√• med til m√łdet som journalist,¬ę siger jeg (journalist Jeppe Matzen fra Weekendavisen, red.). ¬ĽDe er alle sammen ‘shit’, og det er du ogs√•,¬ę r√•ber engl√¶nderen s√•.”

Gad vide om engelske Clayton Coleman ogs√• synes, at j√łderne i Krystalgade (hvor den j√łdiske vagt Dan Uzan blev skudt og dr√¶bt foran synagogen) er nogen lorte-mennesker, eller om det kun g√¶lder for mennesker, der mener, at kunstnerisk ytringsfrihed ogs√• omfatter islam? Clayton Coleman – √łjenvidne til terror: Lars Vilks Komiteen ‘s medlemmer er lorte-mennesker

Helle Merete Brix skriver ogs√• i Weekendavisen, hvor der er mange artikler om angrebet p√• Krudtt√łnden herunder √łjenvidner:

Og hvordan skal denne rare tegner med de st√¶rke briller og de n√łrdede kunstteorier, som en ven har betegnet som en art ¬Ľsvensk Woody Allen¬ę leve sit liv fremover? Kan han bygge videre p√• de k√¶mpe tr√¶skulpturer, han skabte i 1980erne p√• Kullen, og som nu ligger i den af Vilks udr√•bte republik Ladonia? Eller bliver det for farligt? Hvor mange livvagter skal han have fremover udover dem, han allerede har? I den lille by i Sk√•ne, hvor han bor, er borgerne, h√łrer jeg p√• programmet Newsweek p√• BBC, allerede g√•et i gang. Ikke med en st√łttemanifestation for Vilks. Men med et √łnske om et m√łde med politi og kommunale myndigheder. De er bange. De vil have Vilks til at flytte. De vil af med pariaen.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

At opn√• adgang til og ophold i Danmark er tillige for let for mennesker fra vestlige lande…