25
feb
Seneste opdatering: 26/2-15 kl. 0935
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Selvom det ikke bliver sagt, skal man nok ikke regne med, at tilbuddet om at rejse frivilligt, gælder i evig tid. Lader politikerne de nuværende tendenser fortsætte, skal man kunne forrestille sig hvad som helst.  Muslim mayor of Rotterdam, ‘Accept norms or you better leave’. Han uddyber i l’Express: Ahmed Aboutaleb: “L’islam doit se remettre en question”

En journalistisk raritet

På otte et halvt minut hører man Johan Andersson på Granskning Sverige, et borgerinitiativ der bare bliver bedre og bedre, alt det svenske journalister har forsømt i mange årtier: At stille saglige, faktuelle men ubehagelige spørgsmål – og holde fast. Deres interviewpersoner, der er fuldstændigt uvante ved faconen, plejer at smide røret på efter 2-3 minutter. Den forhenværende justistminister holder i over otte minutter,  det skulle hun ikke have gjort. En fest at høre på.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
GueststeenPeter ZichausnaphanenNiels Henriksen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Guest
Guest
Guest

Det er jo lige til at tude over – IS smadrer uvurderlige oldtidsfund i Mossul: http://nyhederne.tv2.dk/udland/2015-02-26-islamisk-stat-smadrer-oldtidsmuseum-med-hamre-og-bor Islamisk Stat smadrer oldtidsmuseum med hamre og bor Af Peter Møller 26. februar 2015, 15:24 Opd. 26. februar 2015, 17:14 Terrororganisationen Islamisk Stat har smadret en stor mængde uvurderlige kunstskatte på museet i den irakiske by Mosul. Museet rummer en stor mængde kunstskatte fra oldtidsbyen Nineveh På en ny propagandavideo fra den islamistiske terrororganisation ses jihadisterne smadre de uvurderlige kunstgenstande på museet med en mukkert. Nogle af de genstande, som ødelægges på videoen, er op til 3.000 år gamle – og terroristerne ses kravle… Read more »

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Det begynder langsomt at gå i den rigtige retning – men desværre 30-40 år for sent ;-( Østrig vedtager omstridt islamlov http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/oestrig-vedtager-omstridt-islamlov/5458688 25. feb.. 2015 – kl. 20:39 Østrig har vedtaget en ny islamlov, der blandt andet skal mindske udenlandske imamers indflydelse Østrigs parlament ændrede onsdag landets lovgivning, så det ikke længere er tilladt for muslimske organisationer at være finansieret fra udlandet. [!!!] Nu er det et krav, at imamer i Østrig taler tysk og at de næsten 450 muslimske organisationer i Østrig udviser ‘en positiv tilgang til samfundet og staten’, hvis de fortsat ønsker en statslig licens. [!!!!!] Regeringen… Read more »

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Det er ganske glimrende. Selv venstrefløjen kan støtte op om sådanne idéer. Som Naser Khader siger, så må islam reformeres. For ikke at tale om den højt besungne Tarek Ramadan, der taler om et europæisk islam.
Det sjove bliver så, når alle disse klaphatte finder ud af det slet ikke kan lade sig gøre..!
Hvad siger de så..?

Svend Andersen
Guest

På en eller anden måde, så virker Beatrice Ask i det her interview mere ærlig end de fleste danske politikere for tiden. Den sidste uges tid har jeg haft en krybende ubehagelig følelse af, at vi herhjemme er godt på vej mod svenske tilstande m.h.t. fornægtelse af virkeligheden.