3
mar
Seneste opdatering: 4/3-15 kl. 0827
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

SVT om russisk TV. Ser han ud, som om han har lidt kvaler med at sige det? FÄ timer efter mordet pÄ Boris Nemtsov, og inden nogen overhovedet havde beskyldt Putin for at stÄ bag, var RT ude og sige, at det umuligt kunne vÊre Putin. Virkelig loyal kanal. RT er mÄske lidt vÊrre end SVT, men der er intet pÄ RT, man ikke kan genkende pÄ SVT. Den eminente Lars Bern sÄ ogsÄ ligheden:

PÄ mÄndagskvÀllen nÀr jag undantagsvis tog mig tid att titta pÄ SVT:s Aktuellt fick jag en riktigt obehaglig förnimmelse. UngefÀr 34 minuter in i nyhetssÀndningen hade man ett reportage av korrespondenten Bert Sundström om mordet pÄ Putin-kritikern Nemtsov. I en intervju med en rysk journalist menar denne att den bakomliggande orsaken till mordet mycket vÀl kan vara, det hat mot alla som tÀnker annorlunda, som piskas upp av regimvÀnliga medier.

I Ryssland har Putin och kretsen omkring honom makten och predikar vilken politik som gÀller. De som opponerar Àr en mindre krets dÀr Nemtsov var den mest framtrÀdande. PutinlÀgrets Äsikter och vÀrderingar dominerar, enligt uppgift i programmet, helt i ryska Main Stream Media (MSM) som gÄr maktens Àrende. DÀr bedrivs klappjakt med hatpropaganda mot alla som tÀnker annorlunda.Det som gjorde mig iskall var, att det gÄr ju faktiskt numera till pÄ samma sÀtt i vÄrt land.

I Sverige precis som i Ryssland gĂ„r Public Service och övriga MSM maktens Ă€renden. Makteliten i vĂ„rt land har spikat en politiskt korrekt Ă„siktskorridor utanför vilken man inte tolererar nĂ„gra avvikelser. De stora tidningarnas s.k. debattsidor har sedan lĂ€nge förvandlats till maktelitens anslagstavlor. Inga avvikande Ă„sikter slĂ€pps lĂ€ngre fram……Sopa rent framför egen dörr först!

Dansk Samling er reprÊsenteret i Herning ByrÄd

Det er Dansk Samling en stor glĂŠde at kunne byde velkommen til Kasper Ravn Fredensborg fra Herning ByrĂ„d.Kasper Ravn Fredensborg blev i 2013 valgt for Dansk Folkeparti, men meldte sig i august 2014 ud af Dansk Folkeparti i protest mod isĂŠr DFÂŽs Ăžkonomiske politik, som efter Kasper Ravn Fredensborgs er blevet sĂ„ rĂžd, at den ligger til venstre for Socialdemokraternes. Det er vi enige i hos Dansk Samling….Morten Uhrskov

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
KlilHaChoresh
KlilHaChoresh
6 years ago

Virker som noen slĂ„r seg selv pĂ„ kjeften her.. hmm.. Husker en svensk statsmann, BjĂžrn Rosengren, under Telenor/Telia forhandlingene si noe foran noe han trodde var en avstengt mikrofon: “Norge er den siste sovjetstat. De er sĂ„ utrolig nasjonalistiske. Alt er politikk”
Ser ut som han hadde rett, bare at den siste sovjetstaten var enda nĂŠrmere enn han trodde. :- )

Intetnavntak
Intetnavntak
6 years ago
Reply to  KlilHaChoresh

Den holder ikke, det siger de ogsÄ om Sverige.

President Putin fra Rusland var stasi/kgb agent, han blev valgt ind af eks KGB. De sidder stadig pÄ magten, som de fik efter sovjets offentlige sektor faldt sammen.