6
mar
Seneste opdatering: 6/3-15 kl. 2248
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har skrevet om det med j√¶vne mellemrum f.eks. her og her. Det er ikke nogen nyhed, at en storinvasion af Europa forest√•r i de n√¶ste to √•rtier eller at en million kun er fortroppen af f.eks. 1.4 milliarder flere afrikanere i 2050. Det er sub-Saharans, der er i b√•dene. De flygter blandt andet fordi velmenende europ√¶ere har nedbragt b√łrned√łdeligheden. Nigerias befolkning, et land der er i religi√łs borgerkrig, vil √łge 176 procent¬†frem til 2050.

Vil Venstre skrue ned for starthj√¶lpen? Vil socialdemokraterne udstede midlertidige opholdstilladelser? Er europ√¶iske politikere overhovedet p√• omgangsh√łjde med situationen? Hvad mener Frontex’ leder? Skal de have lov at lande eller ikke? Det er sv√¶rt at udlede af hans udtalelser. EU fablede om en f√¶lles asylpolitik i g√•r, mens Italiens fl√•de fiskede endnu 1000 illegale op. Som tingene st√•r nu, vil n√¶ste generations europ√¶ere drukne i et menneskehav. Europa st√•r foran et sk√¶bnevalg, men det vil ikke tr√¶ffe det. En australsk politik i Europa nu ville redde de unges fremtid.

There are reportedly between 500,000 and one million migrants ready to leave from the Libyan coast and head towards Europe, Frontex’s executive director told ANSA in an interview on Friday. The leader of the EU’s external border control agency, Fabrice Leggeri, warned that there may be risks related to the Islamic State (ISIS). ‘

‘In 2015,” Leggeri said, ”we must be prepared to deal with a situation that is even worse than last year.” ”Depending on the source, we have been told that there are between 500,000 and one million migrants ready to leave Libya.” In response to a question about ISIS possibly being behind the trafficking of migrants in Libya, he answered that ”we must be aware of the risks. I do not currently have any evidence to say that they control undocumented migration. But we must be careful.”

‘Greater resources are needed, he added.’ If we want Frontex to conduct more operations, we need resources and staff and a commitment from member states to make their vehicles available.” Leggeri underscored that ”Frontex is a part. Alone it is not enough to deal with this enormous problem. For example, cooperation with third countries is very important.” (ANSAmed¬†og Ibitimes).

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] n√¶ppe blive mindre. Tv√¶rtimod advarer EU¬īs gr√¶nseagentur Frontex om, at potentielt millioner af flygtninge st√•r klar til at krydse Middelhavet for at komme til […]

etnisknorsk
etnisknorsk
6 years ago

Europas ledere er islamofobe, de er livredd for å krenke muslimene. Dessuten har EU en avtale med 10 afrikanske og arabiske land om fri innvandring av muslimer til Europa. Avtalen kalles Barcelona-avtalen.

Les den her:

‚ÄĚHemmeligholdte EU-aftaler med 10 asiatiske og nordafrikanske lande‚ÄĚ

http://www.islaminfo.dk/FileUpload/documents/frimuslimskindvandringtileuropa_6142.pdf

Lenn
Lenn
6 years ago

I den politiske korrektheds navn vil de magelige og mammon-beg√¶rlige, vestlige ledere helst ikke kaldes ‘islamofober’. Nej, s√• hellere lade Europa oversv√łmme med voldsorgastiske muslimer, som ingen fremtidsmuligheder har i Europa. De bidrager med intet, kommer med ingen f√¶rdigheder og f√•r kun besv√¶rligt opbygget rimelige f√¶rdigheder til servicesektoren, da en stor procentdel af dem har meget store vanskeligheder i skolen – med indl√¶ring helt generelt. En stor del af dem er kriminelle og overfylder vores f√¶ngsler, og en stor del af dem – jeg l√¶ste 80 % af alle indvandrere i Europa i en artikel den anden dag – er… Read more »