12
mar
Seneste opdatering: 12/3-15 kl. 1509
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Statsmandskunsten det det til fælles med den hippokratiske ed, at et af de første bud er ikke at forvolde skade. Enoch Powell siger det i indledningen til sin tale i 1968: “The supreme function of statesmanship is to provide against preventable evils.”

Dette er gået aldeles henover hovederne på demokratiernes politikere, der går omvendt til sagen: Først etablerer man nær ved uløselige problemer, derefter bruger man milliarder på at løse dem og går i fakkeltog i mod dem. Til og med fremturer disse politikere, installerer flere problemer og forventer et andet resultat, hvilket Eistein har karakteriseret: “Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results.”.

Det ser altså relativt sort ud, når alle andre styreformer end demokratiet er værre end demokratiets amatører. 500 i manifestation mot våld och droger (det tredobbelte drab i Uddevalla med næsten kun indvandrere indblandede.)

Japansk asylrekord: 11 personer

Japan, der har 127 millioner indbyggere og er et af verdens mest velstående lande, tildelte i 2014 11 personer asyl. Der er dermed tale om en markant stigning. I 2013 fik kun seks personer asyl i Japan.

5000 mennesker søgte sidste år om asyl i Japan, men kun 0,2 procent blev bevilliget asyl. På verdensplan tildeles i gennemsnit 32 procent af asylansøgere asyl.

Japan har på trods af modstand fra advokater og aktivister en meget stram asylpolitik. Det japanske justitsministerium mener, at mange flygtninge ikke søger asyl af politiske årsager, men af økonomiske.

“Mange mennesker fra Nepal og Sri Lanka tror, at de nemmere finder et job her,” udtaler Japans justitsminister Hiroshi Kimizuka.

(Kilde: Telegraaf) (Tip: Tobbes Medieblogg) Japanernes forhold til islam er interessant, se det her: Japan The Land Without Muslims. Måske forholder japanerne sig til fakta, som europæiske politikere frisk ignorerer: A world without islam would be pretty peaceful

.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11
Deltag i debatten...

avatar
6 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
ArmadillosnaphanenOle BurdeSkåningLenn Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Armadillo
Guest
Armadillo

Japan viser vejen og peger med hele hånden; UD HERFRA…

Ole Burde
Guest
Ole Burde

Japanerne holder sammen , de er et FOLK ordets bedste forstand . Deres politikere og industriledere har været solidariske nok med resten af folket til ikke at importere billig arbejdskraft eller billige vælgere . Som alle andre steder , har de to måder at forrædde resten af folket på sikkert været meget fristende for dem som har taget beslutningerne . ..men som altid når man vælger den rigtige vej , har problemerne en overraskende tendens til at blive til løsninger : Hvis Japan idag har klodens måske mest effektive produktionsapparat , er det NETOP fordi man helt tilbage fra 70’erne… Read more »

Skåning
Guest
Skåning

Jag skulle vilja påstå att denna mening; “The supreme function of statesmanship is to provide against preventable evils.”, nog är 1900-talets klokaste politiska uttalande. Ändå har så få politiker förstått den (utom de “högerextrema”).

Lenn
Guest
Lenn

Hahaha! Det er nok noget af det sjoveste, jeg længe har læst! Kloge japanere. De gider nemlig ikke muhammeds voldelige afkom i Japan, og det kan man jo ikke klandre dem for. Samfund, som muhammedanere indtager qua ‘flygtninge’status, bliver opløst og rådner indefra. Det er EU et godt eksempel på. Jeg er grøøøøn af misundelse! Gid man kunne få opholdstilladelse i Japan….

machiavelli
Guest
machiavelli

Der er ikke noget at gøre. Problemet er psykisk, idet fornuften eller den højre hjerne halvdel – den rationelle side – ikke længere kan klatre den politiske og kulturelle udvikling og leder samfundet mod kaos. Den venstre hjernehalvdel – de primære processer – der populært beskæftiger sig med den irrationelle side af tilværelsen er mere eller mindre sat ud af funktion. Det politiske system vil derfor med tiden bryde sammen i takt med islamiseringen af Europa . Og det er katastrofen, ikke kun på grund af islamiseringen af samfundet, men også fordi mennesket populært sagt ikke kan leve af kærlighed… Read more »

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Al tanke og religion er skabt i en bestemt forståelsesramme. Ligeså langt vi evner at gå tilbage, har mennesket forstået verden ud fra en given situation. Ligesom nu. Det der sker nu er, at ting vi i en årrække har taget for givet, pludselig skal tages op til revision. Nogen har set tegn på en truende forandring før andre. Men vores fælles forståelsesramme vil, i sidste ende, placerer os nogenlunde samme sted. Vesterlændinge kan ikke, på nogen måde, gå ind på det tankegods islam nu kommer rendende med, uanset hvor uenige vi måtte foregive at være. Men hvordan hele problematikken… Read more »

Skåning
Guest
Skåning

Läste du egentligen artikeln om Japan och Islam? Ganska få japaner är aktivt troende. På den punkten är de ungefär som vi. Skillnaden är att de har en nationalkänsla och en självbevarelsedrift. Så hur i hela fridens namn kan du blanda in kristendomen och “folkekirken” i sammanhanget? Både Danmark och Sverige söder om bibelbältet var i princip avkristnat för 100 år sedan. Inte lät vi oss koloniseras för det. Det handlade om en annan “mindset” som gällde då. Och även om det inte är särskilt trevliga exempel, så fråga dig hur Sovjetunionen och Nazi-Tyskland kunde göra sådana enorma uppoffringar, trots… Read more »

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Hold da kæft..! Det er jo en stigning på næsten 100 procent..!
Sverige må være misundelige..!